Västra Rävåsgatan 38

Rävåsen, Karlskoga Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
753 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
48 150 kr/år

På den natursköna Rävåskullen finns nu en extra ordinär 30-talsvilla att förvärva. Huset har en helt unik karaktär med tidstypiska inslag och detaljrika inslag av snickarglädje. Den inglasade farstun har välbehållna, vackra fönster och inger ett varmt och ombonat första intryck. Vidare in i bostaden finns ett utbyggt mindre kontor, ett härligt vardagsrum samt matrum i fil. Samtliga försedda med härligt knarrande trägolv. Köket är moderniserat 2008 men har bibehållit sin charm med serveringsgång och burspråk i nordlig riktning. Även en renoverad toalett är belägen på husets entréplan.

Övervåningen inrymmer två sovrum, varav det största har fina takstukaturer samt praktisk kattvind. Badrummet är försett med både badkar, dusch samt wc. Den rymliga hallen har kontorsdel och ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Källarplan är enkelt inredd med tvättstuga, pannrum och övrig förvaring.

Huset har underhållits löpande under åren med både takbyte, dränering, tilläggsisolering med mera. Den härliga tomten kan avnjutas från den solrika altanen eller den mysiga gräsytorna med boll och lek. Området har en varierande bebyggelse med merparten villor, uppförda vid blandade åldrar. Stora grönområden finns att avnjuta i närområdet och stadskärnan nås inom gångavstånd. Varmt välkomna att besöka detta eminenta boende på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga