Rejmyrevägen 66

Rejmyre, Finspångs kommun Se på karta

8 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
263 m²
Biarea
71 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1875
Driftkostnad
18 723 kr/år

Välkommen att förvärva ett mycket strandnära året-runt-boende strax utanför Rejmyre endast dryga 30 minuter från Norrköping med bil. Idylliskt och strandnära belägen där det är lätt att finna lugnet som ger en härlig livskvalité.
Trevlig interiör med vardagsrum som i kombination med kök och matplats med öppet upp till nock, ger härliga ytor och inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Här bjuds vi på härliga fönsterpartier och utgång till spatiös altan som blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. Ombonat allrum med bra rymd och även det öppet till nock i öppen planlösning med sovrum. Från allrummet kan man njuta av en sprakande brasa i braskaminen som sprider värme och trivsel. Lägg därtill sovrum på loft och ett väl tilltaget helkaklat badrum.
På fastigheten finns ett gästhus som ger ett alldeles eget utrymme för övernattande gäster och här finns också garage med plats för 3 bilar samt övervåning som kan göras ordning till tonåringen, hemmakontor eller användas som hederlig förvaring. Möjligheterna är många och valet är ditt.
På Rejmyrevägen 66 infinner sig en rofylld känsla av att bo på landet samtidigt som som du har busshållplats alldeles intill, förskola, grundskola F-6 och affär bara några kilometer bort. Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas, ett paradis med direkt närhet till sjöns glittrande vatten.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Norrköping

Kontakta mäklaren

Felix Åhlén

Våningen & Villan Norrköping
Mäklare Felix Åhlén, Våningen & Villan Norrköping
0705-79 51 17