Magnoliavägen 6

Rö, Norrtälje kommun Se på karta

3 695 000 kr

4 195 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
159 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
4 600 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
33 660 kr/år

Välkommen till en fastighet med anor från 1800-talets slut med sjöglimt av Rösjön. Stor tomt delvis inramad av syrenhäck samt ängsmark. Huset är ursprungligen från 1890 med en tillbyggnad från 1970-talet. Huset välkomnar med en stor entréhall med vitmålad furutrappa till övervåningen. Två stora sällskapsrum som kan omdisponeras till fler sovrum om så önskas. Kök med gott om skåpsförvaring och två sovrum samt stort badrum och gästwc. Huset har ett flertal vedspisar som ej är brukbart skick samt en ej inmonterad braskamin. Invändigt renoveringsbehov föreligger.
Under del av huset finns källare med varmvattenberedare och hydrofor samt snickarbänk och hyllförvaring.
Trädäckad uteplats invid husets entré. Tomten som omger huset är högre beläget än ängsmarken vid infart till fastigheten. Två uteboxar som nuvarande ägare har nyttjat för hästar. Fungerar även som förråd eller garage med carport.

Här bor ni på landet med suveräna pendlingsmöjligheter till närliggande centralorter samt Stockholm och Uppsala inom 6 mils avstånd. Pendlarparkering vid Roslagstoppet endast 9 km från Magnoliavägen och busshållplats finns endast 100 m från fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Englund

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Englund, Mäklarhuset Norrtälje
0708875222
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas