Romfartuna Idrottsplats 1

Romfartuna / Gesala, Västerås kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
193 m²
Tomtarea
2,3 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1995
Driftkostnad
41 200 kr/år

Detta är en villa med fantastiska gårdsmöjligheter som nu är tillgänglig för försäljning. Denna underbara fastighet sträcker sig över 2 hektar mark, vilket ger gott om utrymme för olika aktiviteter och projekt. Oavsett om du drömmer om att ha hästar som betar fritt, odla din egen grönsaksträdgård eller hålla höns för färska ägg, har denna fastighet den potential du söker.

Villan själv är en rymlig och bekväm bostad som erbjuder allt du behöver för en avkopplande livsstil på landet. Med många sovrum, ljusa vardagsutrymmen och moderna bekvämligheter, kommer du att trivas och njuta av livet här. Den omgivande naturen och den generösa marken ger en känsla av lugn och frid som är svår att hitta i stadens brus.

Om du har drömt om att leva närmare naturen och utforska möjligheterna med en gård, är detta verkligen en möjlighet du inte vill missa. Välkommen till din framtida landsbygdsoas!

Fastigheten har tidigare varit hemmaplan för Romfartuna GIF. Bostadshuset är på drygt 190 kvm och sidobyggnaden har tjänat som omklädningsrum åt lag och domare.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Västerås

Kontakta mäklaren

Paulina Ringius

Fastighetsbyrån Västerås
Mäklare Paulina Ringius, Fastighetsbyrån Västerås
073-8674544
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas