Fastighetsbyrån Västerås

Fastighetsbyrån Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
FLYGPLANSGATAN 22, Berghamra, Västerås kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
FLYGPLANSGATAN 22, Berghamra, Västerås kommun, bild 2
FLYGPLANSGATAN 22, Berghamra, Västerås kommun, bild 3

FLYGPLANSGATAN 22

Villa
Berghamra, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 995 000 kr
83 + 85 m²
4 rum
896 m² tomt

Denna underbara familjevilla har genomgått en omfattande renovering och strålar nu av modern elegans. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus atmosfär, perfekt för både vardagligt umgänge och sociala tillställningar. I vardagsrummet finner du en värmande kamin, perfekt för mysiga kvällar och en extra dimension av komfort. De nyligen renoverade badrummen är präglade av högkvalitativa materialval och modern design, vilket ger en lyxig känsla. Fastigheten erbjuder tre rymliga sovrum, perfekta för en växande familj. Den inredda källaren utgör en mångsidig plats som kan anpassas efter dina behov, som ett extra vardagsrum, arbetsrum eller lekyta för barnen. Stora renoveringar, såsom dränering, nytt tak och fönsterbyte, ger inte bara trygghet utan även en långsiktig investering i ditt hem. Området är särskilt barnvänligt med närhet till förskola och skola, vilket underlättar vardagen för småbarnsfamiljer. Att kunna promenera till Mälaren ger dig möjlighet att njuta av natursköna omgivningar och vattenaktiviteter. Detta är en unik möjlighet att bo i en modern och välskött villa, perfekt för den som söker det lilla extra i boendet och samtidigt vill ha närhet till service och natur. Låter det intressant? Anmäl ert intresse redan idag!

 • Premium
AROSVÄGEN 46, Blåsbo, Västerås kommun
 • Sön 17 mar kl 12:30
AROSVÄGEN 46, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
AROSVÄGEN 46, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

AROSVÄGEN 46

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 950 000 kr
222 + 112 m²
10 rum
878 m² tomt

Ta chansen att förvärva en av de stora friköpta fastigheterna på populära Blåsbo! Huset används idag som enfamiljshus, men här ges även möjlighet till både uthyrning eller generationsboende. Med bekvämt avstånd till både city, Rocklundas utbud av natur, motion och evenemang, Blåsboskolan och den fina parken Fågelsången precis bakom huset bor du i charmigt 1930-talshus med flera fint bevarade detaljer. Bostaden erbjuder generösa ytor och flera rum som kan anpassas efter dina behov. De stora fönsterpartierna släpper in mycket naturligt ljus och skapar en luftig känsla i bostaden. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem med tillräckligt med utrymme för såväl familjelivet som de stora sociala tillställningarna. På friköpt gammeldags tomt grönskar trädgården med gräsmatta, blomsterrabatter, bärbuskar, fruktträd och annan växtlighet under stora delar av året. Direkt från tomten kan du gå ut till den lilla skogen Fågelsången med fina promenadstigar, lekplats och pulkabacke för barnen. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
SÖDRA BILLSTAGATAN 15, Billsta, Västerås kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
SÖDRA BILLSTAGATAN 15, Billsta, Västerås kommun, bild 2
SÖDRA BILLSTAGATAN 15, Billsta, Västerås kommun, bild 3

SÖDRA BILLSTAGATAN 15

Villa
Billsta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
7 000 000 kr
230 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Denna fantastiska villa är en pärla i sekelskiftesstil, vars charm har förfinats och förnyats genom en totalrenovering under senare år. I samband med utbyggnationen år 2019, har bostaden fått en modern touch med påkostade materialval som harmonierar elegant med den tidlösa estetiken. Köket är hjärtat av hemmet och är designat i en öppen planlösning som inbjuder till gemenskap och kulinariska äventyr. Två elegant utformade badrum och en gästtoalett kompletterar bekvämligheterna och gör vardagen smidig för hela familjen. Det öppna och ljusa vardagsrummet utgör en inbjudande plats för samvaro och avkoppling, komplett med en öppen spis som skapar en varm atmosfär. Med sex omsorgsfullt utformade sovrum erbjuder denna bostad gott om plats för den stora familjen att trivas och växa. Ett varmbonat uterum ger plats för avkoppling och njutning av trädgården - året om. Här är den ultimata platsen för sammankomster med familj och vänner, i direkt anslutning till köket och husets övriga samvaroytor. Trädgården är generös i storlek och har gott om plats för spring i benen hos de små, eller varför inte, framtida poolen? Här finns idag också ett spabad som bjuder in till total avslappning och välbefinnande under årets alla dagar. Belägen i ett eftertraktat och barnvänligt område, är denna villa inte bara ett hem utan en livsstilsinvestering för den moderna familjen. Ta chansen att uppleva harmonin mellan traditionell elegans och modern komfort – anmäl ert intresse redan idag!

 • Premium
ÅSHAMMARVÄGEN 9A, Ramnäs, Surahammars kommun

ÅSHAMMARVÄGEN 9A

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
195 000 kr
63,1 m²
3 rum
vån 1/3
3 930 kr/mån
3 090 kr/m²

Välkommen till en mysig och mycket kvadratsmart lägenhet, belägen på första våningen. Ljust och trevligt gavelläge med balkong. Bostaden välkomnar med en rymlig hall med mycket förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong och ett hemtrevligt kök med matplats. Tillträde kan ske flexibelt då lägenheten står tom. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Balkong
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun

LOVISEBERGSVÄGEN 12

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 800 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 11/11
3 939 kr/mån
23 226 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3:a, belägen högst upp på den 11:e våningen med enastående utsikt över Västerås. Den magnifika utsikten från denna högt belägna bostad är verkligen enastående och ger dig möjligheten att njuta av staden från ovan. Bostaden är omsorgsfullt planerad med gott om förvaring och stora fönsterpartier i två riktningar. Även om bostaden har många positiva egenskaper finns det även möjlighet till förbättringar. Ytskikten i några av rummen kan behöva renoveras för att fräscha upp och förbättra utseendet. Dessutom kan köket vara i behov av modernisering för att möta dagens standarder och förväntningar. På ca 10 minuters promenad befinner du dig mitt i city med dess fulla utbud. Ta chansen att skapa ditt drömhem och låt fantasin flöda med möjligheterna till renovering och förbättringar. Detta är en unik möjlighet att skapa det perfekta hemmet med din egen prägel. För mer information, kontakta mäklare Kaspar Gran.

 • Balkong
 • Hiss
Brf Skogslunden, Surahammar, Surahammars kommun
 • 7 lediga bostäder

Brf Skogslunden

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
fr. 1 550 000 kr
66-73 m²
2-3 rum
4 840 kr/mån

I hörnet Skolgatan Sveavägen planeras ett attraktivt nyproduktionsprojekt i 2 våningsplan bestående av 12 bostadsrätter fördelade på 2:or och 3:or. Hiss finns! Väl genomarbetad planlösning och genomgående hög standard på materialval präglar detta boende. Gemensam relaxavdelning, parkeringsplats inkluderad i avgiften. Se dokument och länkar för planritningar och bofaktablad . Anmäl ditt intresse redan idag. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info.

 • Nybyggnadsprojekt
PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun
 • Tis 5 mar kl 17:00
PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

PATENTGATAN 16

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 650 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/9
5 127 kr/mån
33 125 kr/m²

Denna gaveltrea om hela 80 kvadrat belägen på andra våningen väntar på just dig. Med en väl tilltagen inglasad balkong i söderläge, flexibelt tillträde och med bekvämligheter som hiss, goda parkeringsmöjligheter och en praktisk planlösning finns det ingen anledning att vänta. Bostaden är modern och erbjuder harmonisk färgsättning, ljusa golv och goda förvaringsmöjligheter och gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Från tidig vår till sen höst förlängs de sociala ytorna ut på balkongen. Som boende i BRF Tegnérlunden 2 finns det möjlighet till att hyra övernattningsrum och du har tillgång till cykelrum, förråd i källaren samt goda parkeringsmöjligheter. Bredband och bostadsrättstilläggsförsäkringen ingår i avgiften. Här bor man bekvämt i ett lugnt område med gångavstånd till matvarubutik, kommunikationer, vårdcentral och centrum. Anmäl dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
LINNÉGATAN 12, City, Västerås kommun
 • Sön 10 mar kl 14:45

LINNÉGATAN 12

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 784 kr/mån
33 222 kr/m²

Välkommen till Linnégatan 12 och den här optimalt planerade 2:an med balkong mot lugn gård! Med stora fönster släpps rikligt med ljus in i hela lägenheten. Köket är välplanerat och renoverat med ljusa luckor och ekbänkskiva. På föreningens innergård finns en gemensam grillplats att njuta av när andan faller på. Här bor du med perfekt läge med närhet till både city och högskolan. Anmäl ditt intresse redan idag så håller vi dig uppdaterad!

 • Plus
 • Balkong
HAGAGRÄND 25, Haga, Västerås kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

HAGAGRÄND 25

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
995 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 768 kr/mån
22 360 kr/m²

PÅ GÅNG: Nu ges möjligheten att förvärva en genomgående tvårummare med generös balkong i sydvästläge. Lägenheten är ljus och luftig med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i motsatta sidor. Välkomnande hall som erbjuder gott om förvaring i både klädkammare och garderob. Bostaden har ett stilrent och rymligt kök med moderna vitvaror som erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Estetiskt tilltalande helkaklat badrum i stilrena materialval och färger. Badrummet är förberett för dig som önskar tvättmaskin. BRF Haga nr 2 är en välskött och stabil förening med låga avgifter. På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. I direkt närhet nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Perfekt för dig som söker en välplanerad bostad till en låg månadskostnad. Missa inte denna möjlighet - Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
SLÄGGKASTARGATAN 12, Rönnby, Västerås kommun
 • Sön 10 mar kl 12:45

SLÄGGKASTARGATAN 12

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 500 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 6/9
5 247 kr/mån
19 280 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och inbjudande lägenhet belägen i ett modernt och barnvänligt område på populära Rönnby. Med ett modernt kök och en välplanerad layout erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam atmosfär för både familjer och par. Lägenheten består av två generösa sovrum samt ett rymligt vardagsrum, perfekt för avkoppling och umgänge. En av höjdpunkterna är den stora inglasade balkongen som bjuder in till härliga stunder utomhus under större delen av året, med möjlighet till avkoppling och socialt umgänge. Här bor du bekvämt med hiss i huset och närhet till alla bekvämligheter. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till förskola och skola. Dessutom finns det möjlighet till naturupplevelser med närheten till skog och natur, samtidigt som du har bekväm tillgång till affärer för dagliga ärenden. Låter detta som något för er? Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
RÖNNOXELGATAN 8, Råby, Västerås kommun

RÖNNOXELGATAN 8

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
595 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4
5 036 kr/mån
8 686 kr/m²

Välkommen till detta 55+ boende och en fräsch och fin 2:a med genomgående ljusa färger, bra ljusinsläpp och trivsam planlösning samt trevlig loftgång utanför dörren. Lägenheten har ett kök med bra matplats, ett ordentligt sovrum med klädkammare samt trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. BRF erbjuder bl.a. motionsrum, övernattningsrum och diverse aktiviteter. Gångavstånd till mataffär och kommunikationer. Även nära till Erikslunds shoppingcenter med dess utbud av butiker och restauranger mm.

 • Balkong
 • Hiss
VÄVSTUGUGATAN 2, Norra Vallby, Västerås kommun
 • Borttagen före visning

VÄVSTUGUGATAN 2

Villa
Norra Vallby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 750 000 kr
154 + 153 m²
10 rum
1 120 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

STATIONSGATAN 12C, Kolbäck, Hallstahammars kommun
 • Ons 6 mar kl 17:30
STATIONSGATAN 12C, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
STATIONSGATAN 12C, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

STATIONSGATAN 12C

Lägenhet
Kolbäck, Hallstahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
750 000 kr
81,4 m²
3 rum
vån 3/3
5 484 kr/mån
9 214 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga lägenhet utan insyn om tre rum och kök. Ljust rymligt kök med plats för 4-6 personer runt matbordet. Badrum med tvättmaskin. Stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Här bor man med bekvämt gångavstånd till tågstationen, matvarubutik och restauranger. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Tvättstuga finns i huset. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
GENUAGATAN 8, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

GENUAGATAN 8

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 0/6
5 229 kr/mån
36 724 kr/m²

Söker du ett boende präglat av vacker omgivning och hög livskvalitet? Då kan detta boendet för dig! Här återfinns ett av Västerås mest eftertraktade lägen där du har allt inom räckhåll. Härliga promenadstråk längs Mälaren, restauranger och badplats är bara några exempel på vad som finns att tillgå. Bostaden i sig är en trerummare med trevlig planlösning och stort ljusinsläpp. Fantastiskt inglasat uterum som fungerar till viss del som ett extra vardagsrum. Här är avkopplingen total. Hela bostaden känns som ny med genomgående fina material- och färgval. Badrummet är självklart utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt är ledordet. Missa inte denna chans- anmäl er till visning redan idag!

 • Uteplats
 • Hiss
NORRA RINGVÄGEN 41, City, Västerås kommun

NORRA RINGVÄGEN 41

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 650 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/6
6 009 kr/mån
32 317 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade (2016) och inbjudande lägenhet som erbjuder en härlig mix av modern komfort och hemtrevnad. Belägen i hjärtat av staden, med närhet till restauranger, butiker och Mälardalens universitet, är denna bostad optimal för både citypuls och bekvämlighet. Den generösa planlösningen ger gott om utrymme för samvaro och sociala aktiviteter. Köket är stilrent och fullutrustat, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och umgänge. De stora sällskapsytorna gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar. Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för både avskildhet och gemenskap. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagens rutiner smidiga och bekväma. En balkong mot innergården erbjuder en fridfull oas mitt i stadens puls, perfekt för avkoppling och njutning av frisk luft. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm för den som söker modern komfort, bekvämlighet och närhet till stadslivets alla förmåner. Ta chansen att uppleva det bästa av stadsboende i denna underbara bostad.

 • Balkong
 • Hiss
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

LOVISEBERGSVÄGEN 12

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/11
3 743 kr/mån
28 323 kr/m²

Nu ges möjlighet för dig att överta denna välplanerade och charmiga trea. När du kliver in i denna bostad möts du av både hemtrevnad och harmoni, tack vare genomgående mjuka och stilfulla färg- och materialval. I toner av vitt, grått och beige kan du njuta av en ljus och luftig tillvaro samt en inglasad balkong med utsikt mot city. Här finns också ett rymligt nyrenoverat kök med plats för matgrupp. På ca 10 minuters promenad befinner du dig mitt i city med dess fulla utbud. Det här en bostad för dig som söker hemmet med mysfaktor och harmoni och samtidigt vill ha nära till stadens puls. Anmäl dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
LÖPARGATAN 25, Rönnby, Västerås kommun

LÖPARGATAN 25

Villa
Rönnby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 400 000 kr
136 + 18 m²
6 rum
888 m² tomt

Nu finns möjlighet att överta denna friköpta familjevilla på barnvänliga Rönnby. En hemtrevlig villa med ett perfekt läge i området. Här finner finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljus till rummet, ett luftigt, badrum, gästtoalett, samt fyra sovrum. Till huset finns ett vidbyggt garage. Trädgården är lättskött och bjuder in till både lek och avkoppling. Här finns inglasat uterum och pool med tillhörande pooldäck. Perfekt för varma sommardagar! Här bor du i ett idylliskt villaområde med närhet till mataffär, förskola och skola samt bussförbindelser. I närområdet når du dessutom fina grönområden, lantliga vyer och motionsspår. Missa inte denna möjlighet - Anmäld dig till visning!

 • Uteplats
SKOGSVÄGEN 23, Aroslund, Västerås kommun

SKOGSVÄGEN 23

Lägenhet
Aroslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 395 000 kr
119,3 m²
5 rum
vån 3/3
8 496 kr/mån
20 075 kr/m²

Nu erbjuds ni möjligheten att bli ägare av denna härliga femma på populära Aroslund! Här möts ni av bland annat vacker fiskbensparkett, öppen spis i vardagsrum, nyrenoverat badrum och ett smakfullt renoverat kök. Bra planlösning som ger möjlighet till uthyrningsdel såväl som en avskild tonårslya. Nära till både stadens puls och Rocklundas friluftsområde. Missa inte denna chans- anmäl ert intresse redan idag!

 • Balkong
EMAUSGATAN 27D, Gideonsberg, Västerås kommun

EMAUSGATAN 27D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
3 766 kr/mån
24 167 kr/m²

Söker ni efter drömboendet? Kräsen och bara det bästa är nog? Då kan ni sluta leta - Här har vi fått äran att presentera en fantastisk lägenhet som helrenoverats under senare år. Här erbjuds man ett stort och öppet kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum, sovrum med klädkammare, helkaklat badrum och en balkong i soligt söderläge. Gång och cykelavstånd till City, MDU och Rocklundas friluftsområde. Till lägenheten hör ett större förråd samt ett mindre matkällarförråd. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
VETTERSLUNDSGATAN 46, Vetterslund, Västerås kommun

VETTERSLUNDSGATAN 46

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 350 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 920 kr/mån
13 846 kr/m²

Välkommen till denna synnerligen tilltalande lägenhet på Vetterslund i stabil förening. Bostaden rymmer 3 sovrum, badrum och gäst-wc. Här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett härligt ljus som flödar genom bostaden. En välplanerad lägenhet med gott om förvaring och stilrena materialval. Bostaden har en öppen planlösning med balkong och även en fransk balkong som nås från matrum. Detta är en bostad att njuta av och trivas i länge. Köket renoverades 2022 och samtliga vitvaror förutom diskmaskin byttes ut. Området är trivsamt och lugnt med fina cykel och gångvägar samt närhet till livsmedelsaffär och buss. Tar endast ca 10 min med cykel till centrum. Förskola och skola finns i området. Parkering och gästparkering erbjuds till boende, boendekorten kostar 200kr per år och gästkort kostar 100kr per år. Föreningen har precis börjat byta dörrar både till lägenheterna och till porten med ny porttelefon. I samband med detta skall även trapphuset målas om. Ta kontakt med ansvarig mäklare Kaspar Gran för mer info!

 • Balkong
KRÅKSKÄRSVÄGEN 10, Tidö-Lindö, Västerås kommun
 • Sön 3 mar kl 12:45
KRÅKSKÄRSVÄGEN 10, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 2
KRÅKSKÄRSVÄGEN 10, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 3

KRÅKSKÄRSVÄGEN 10

Villa
Tidö-Lindö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 500 000 kr
158 m²
6 rum
1 569 m² tomt

Underbar villa med en perfekt kombination av rustik charm och modern elegans! Denna fantastiska fastighet har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder nu en perfekt balans mellan lantlig tradition och modern bekvämlighet. Belägen i en fridfull miljö har denna villa gott om plats för den stora familjen och erbjuder en unik karaktär som genomsyrar varje hörn. Hemmet hälsar dig välkommen med en imponerande interiör där de generösa samvaroytorna ger en öppen och inbjudande känsla. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Trädgården är en äkta grön oas, perfekt för avkoppling och rekreation. Den insynsskyddade miljön ger dig integritet samtidigt som du kan njuta av utomhuslivet. Här kan du odla dina egna grönsaker, arrangera trädgårdsfester eller helt enkelt njuta av lugnet i din egen privata värld. Ett särskilt dragplåster är de charmiga uthusen som adderar en extra dimension till denna fastighet. Dessa uthus bär på historiens vingslag samtidigt som de erbjuder möjligheter till kreativt utrymme eller extra förvaring. För dem som uppskattar närheten till vatten är läget perfekt. Med närhet till Mälaren kan du enkelt njuta av båtliv, fiske och avkopplande promenader längs vattnet. Denna villa ger dig möjlighet att leva en lugn och naturnära livsstil utan att kompromissa med moderna bekvämligheter. Ditt nästa drömboende? Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

 • Premium
PLÅTVERKSGATAN 152, Bäckby, Västerås kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 15:00
PLÅTVERKSGATAN 152, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
PLÅTVERKSGATAN 152, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

PLÅTVERKSGATAN 152

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 000 000 kr
115 m²
5 rum
325 m² tomt

Denna välplanerade bostad, på populära Plåtverksgatan, sträcker sig över 115 kvm fördelat på två plan. En tilltalande planlösning framhävs av ett rymligt kök, medan vardagsrummet imponerar med sina generösa dimensioner. Här finns inte mindre än 3 sovrum, med möjlighet till ytterligare ett, vilket ger flexibilitet för olika behov. Bostaden inkluderar även ett uppvärmt garage och ett omfattande varmförråd. Trädgården är en vacker och mysig oas, kompletterad med en inglasad altan. Dess lättskötta karaktär skapar en trivsam boendemiljö. Fiberanslutning finns i huset och fjärrvärme är installerat för ökad bekvämlighet. Huset är förhandsbesiktigat. Ta gärna kontakt med ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Premium
VETTERSLUNDSGATAN 46, Vetterslund, Västerås kommun

VETTERSLUNDSGATAN 46

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 200 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 473 kr/mån
15 484 kr/m²

Välkomna till denna charmiga bostad i Vetterslund, med en stabil förening där kabel-TV, bredband och br-tillägg ingår i månadsavgiften. Så fort ni kliver över tröskeln möts ni av en genuin känsla från denna smakfullt renoverade bostad, där varje detalj har fått det lilla extra. Lägenheten är genomtänkt planerad med gott om förvaring och stilfulla materialval, vilket ger en exklusiv atmosfär. Här finner ni en öppen planlösning, ett modernt kök, samt en inglasad balkong för avkoppling. Bostaden erbjuder en ljus och trivsam miljö med stora fönster i två väderstreck. Ett extra förråd hör också till lägenheten. Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Plus
STÅLVERKSGATAN 14, Bäckby, Västerås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

STÅLVERKSGATAN 14

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 250 000 kr
128 + 56 m²
6 rum
719 m² tomt

Välkommen till en totalrenoverad enplansvilla i toppskick belägen med hörnläge. Smakfulla materialval och stilren inredning sätter sin prägel på detta boende. Stort härligt kök med köksö och separat matplats intill vardagsrummet som är väl tilltaget. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum i absolut toppskick. 4 sovrum. Garage med fjärrstyrd port, fjärrvärme och fiber är indraget i huset. Här bor du med närhet till Erikslunds köpcenter med sitt rika utbud av butiker och restauranger. Ett stenkast bort finns även lekplatser, mataffärer, förskola och grönområden. Ett perfekt boende för barnfamiljen. Missa inte chansen, kontakta ansvarig mäklare för mer information om ditt nya boende.

DISAS VÄG 50, Irsta, Västerås kommun

DISAS VÄG 50

Radhus
Irsta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 350 000 kr
115 m²
5 rum
5 550 kr/mån
29 130 kr/m²

Välkommen till detta stilrena och moderna bostadsrättsparhus, nyproducerat år 2020, beläget i ett barnvänligt område med en fantastisk trädgård som gränsar mot en skog. Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning med ett modernt kök som smälter samman med vardagsrummet, perfekt för familjära samlingar och underhållning. De ljusa och rymliga rummen ger gott om plats för avkoppling och umgänge. På övre våningen finner vi tre generösa sovrum samt ett allrum, vilket ger möjlighet till flexibel användning och skapar utrymme för olika behov och intressen i familjen. Den väl tilltagna trädgården erbjuder en lugn och avkopplande miljö med närhet till naturen, perfekt för lek och rekreation. Att ha skogen som granne ger en extra dimension av frid och harmoni till boendet. Med närhet till skolor, lekplatser och andra bekvämligheter är detta hemmet för er som söker en harmonisk och bekväm livsstil i en modern och barnvänlig miljö. Kontakta oss för mer information och för att boka visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 77