Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Om mig

Jag har tre ledord som jag arbetar efter i min roll som fastighetsmäklare; förtroende, engagemang och tillgänglighet. Dessa präglar mitt sätt att förmedla bostäder och på bästa sätt ta hand om både köpare och säljare. Målsättningen i mina försäljningar är att alltid överträffa förväntningar och att säkerställa att jag gör allt i min makt för att generera en lyckad affär. Rötterna har jag uppe i norrlandsskogarna vilket medför ett lugn, som sedan balanseras upp med en sprudlande personlighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
RANGATAN 6, Notudden, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
RANGATAN 6, Notudden, Västerås kommun, bild 2
RANGATAN 6, Notudden, Västerås kommun, bild 3

RANGATAN 6

Lägenhet
Notudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 600 000 kr
70,4 m²
3 rum
vån 3/4
5 902 kr/mån
51 136 kr/m²

Här har du chansen att flytta till ett av Notuddens mest exklusiva och moderna lägenheter i det charmiga trähuset på Rangatan! Med Notuddsparken precis utanför dörren och Mälarens glittrande vatten mellan träden, får du ett insynsskyddat och fridfullt läge. Lägenheten är högt belägen i huset, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp större delen av dagen. För dig som söker det där lilla extra, är detta platsen att vara på. En 24 kvm stor balkong i sydvästläge sträcker sig längs med större delen av lägenheten, perfekt för soliga dagar och sköna kvällar. Från balkongen har man utsikt på första parkett ut mot det intilliggande naturreservatet, som är som en vacker levande tavla. Här finner du genomgående exklusiva materialval och stora fönsterpartier som förstärker den moderna känslan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och social atmosfär, med två utgångar till balkongen från vardagsrummet. Två rymliga och lättmöblerade sovrum erbjuder generös förvaring, och det eleganta badrummet imponerar med svarta detaljer som ger en sofistikerad kontrast till den ljusa inredningen. Brf Notuddsparkens hus är Svanenmärkta och byggda med fokus på miljö och hållbarhet. Här finns solceller på taken, möjligheter att låna ellådcykel, medlemskap i bilpool och en gemensam gård med odlingslotter. Området erbjuder vackra promenadstråk längs Notuddens och Öster Mälarstrands vatten, samt ett brett utbud av restauranger, caféer, bagerier, gym och butiker. För båtägare finns båtplatser bara några minuter bort, och det exklusiva Steam Hotel ligger endast ett stenkast från huset. Denna lägenhet har allt och lite till, och måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut. Missa inte denna unika möjlighet – anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
BARKARÖ BYGATA 357, Barkarö, Västerås kommun
  • Sön 11 aug kl 11:30
BARKARÖ BYGATA 357, Barkarö, Västerås kommun, bild 2
BARKARÖ BYGATA 357, Barkarö, Västerås kommun, bild 3

BARKARÖ BYGATA 357

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 500 000 kr
178 + 4 m²
6 rum
499 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus som är genomgående i mycket bra skick och renoverat under de senare åren. Denna bostad har en unik utbyggnad som gör den speciell för området och erbjuder generösa ytor för hela familjen. Huset har fyra till fem sovrum, vilket ger flexibilitet och gott om utrymme för både familjemedlemmar och gäster. Det moderna köket med matplats är stilrent inrett med högkvalitativa vitvaror och bra förvaringsmöjligheter, perfekt för både vardagsmiddagar och större sammankomster. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, idealiskt för avslappning och umgänge. Matsalen erbjuder en utmärkt plats för middagar och festligheter. De två badrummen, smakfullt renoverade, ger bekvämlighet för hela familjen och besökare. Tvättstugan är praktiskt belägen intill köket och är välutrustad för att underlätta vardagen. Utomhusmiljön är lika imponerande med en charmig atriumgård på framsidan av huset, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund. Baksidan av huset har en insynskyddad trädgård som erbjuder en privat oas för lek, trädgårdsarbete eller lugna stunder i solen. För den bilintresserade finns ett rymligt dubbelgarage samt ytterligare parkeringsmöjligheter. Området är mycket barnvänligt med närhet till både skola och förskola, vilket underlättar vardagspusslet. Flera lekparker i närheten ger barnen en trygg och rolig utemiljö att leka i. För den sportintresserade ligger Barkarö IP med fotbollsplaner inom bekvämt avstånd. Naturområdena i närheten erbjuder fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv, och med Mälaren inom gångavstånd finns också fantastiska möjligheter för bad, fiske och båtliv. Detta hem kombinerar modern bekvämlighet med naturnära boende, och är ett perfekt val för familjen som söker en bostad med det lilla extra. Låter detta som ert nästa drömboende? Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Premium
ROMFARTUNA VALLA 5, Romfartuna, Västerås kommun
ROMFARTUNA VALLA 5, Romfartuna, Västerås kommun, bild 2
ROMFARTUNA VALLA 5, Romfartuna, Västerås kommun, bild 3

ROMFARTUNA VALLA 5

Villa
Romfartuna, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 500 000 kr
152 m²
5 rum
3 403 m² tomt

Välkomna till detta charmiga och historiska hem som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet! Beläget på en återvändsgata, omgivet av skogens lugn och ro, erbjuder denna fastighet en idyllisk tillflyktsort. Det som en gång var två separata byggnader har nu förenats till en, där den äldre delen stoltserar med ett magnifikt och karaktäristiskt kök med tillhörande matplats. Här har renoveringar nyligen förnyat ytskikten i huset, inklusive de två badrummen och köket, vilket lyfter fram dess unika charm ännu mer. Det generösa vardagsrummet, fyra sovrummen och tvättstugan komplettar bostadens bekvämligheter. Trädgården är en grönskande oas med flera utrymmen för avkoppling och umgänge, inklusive mysiga uteplatser som fångar solen från alla håll. För den miljömedvetna finns en carport med laddstolpe för elbilar, samt möjlighet till lösdrift för hästar eller andra fyrbenta vänner. Parkering är inget problem med gott om utrymme till förfogande samt ett mindre garage för extra förvaring. Detta är ett hem att trivas i under många år framöver, med bekvämligheter och natur runt hörnet. Skolbussar till Tillberga och Romfartuna finns inom gång- och cykelavstånd, och en kort promenad genom skogen leder till en idyllisk badplats med sandstrand och grillplats. Missa inte chansen att kalla detta för ert nya hem - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 2
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 3

DÜNAVÄGEN 11

Radhus
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 200 000 kr
149 m²
6 rum
430 m² tomt

Detta rymliga parhus på Hammarby Stadshage är verkligen något utöver det vanliga. Med en välplanerad och omsorgsfullt renoverad layout kommer du att känna dig hemma från första stund! Huset är perfekt för den stora familjen, med gott om plats för alla att trivas. Det finns flera sovrum och gemensamma utrymmen där ni kan umgås och skapa minnen tillsammans. Köket har genomgått en imponerande renovering och erbjuder nu en modern och stilren design. Det är utrustat med högkvalitativa apparater och generöst med förvaringsutrymme, vilket gör det till ett drömkök för den som älskar att laga mat. Badrummet har också fått en nytändning och har nu en fräsch och modern atmosfär. Utemiljön är verkligen inbjudande och magisk. Trädgården är en dröm för den som älskar grönska och harmoni. Här hittar du även en vacker damm som ger en extra dimension till trädgården. Fruktträd, prydnadsträd och buskar som erbjuder dig möjligheten att njuta av frukt, grönt och blommor direkt från din trädgård. Integriteten är väl bevarad med insynsskyddade utemiljö, vilket gör att du kan njuta av din trädgård i lugn och ro. Här kan du slappna av utan att störas av omvärlden. För familjer med barn är läget perfekt, med skola och förskola inom bekvämt gångavstånd. Du behöver inte oroa dig för långa skolvägar. Dessutom har du gångavstånd till både city och Mälaren, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta del av stadslivet och njuta av vattnets närhet. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
FASANVÄGEN 24, Tidö-lindö, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
FASANVÄGEN 24, Tidö-lindö, Västerås kommun, bild 2
FASANVÄGEN 24, Tidö-lindö, Västerås kommun, bild 3

FASANVÄGEN 24

Villa
Tidö-lindö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 500 000 kr
53 m²
3 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som erbjuder en unik möjlighet att antingen njuta av ett befintligt fritidshus eller bygga ditt drömhem från grunden. Fastigheten ligger på en stor och uppvuxen tomt med närhet till Mälaren, vilket gör den till en perfekt plats för både avkoppling och fritidsaktiviteter. Här kan du ta ett dopp vid den närliggande badplatsen eller använda den inkluderade båtplatsen för att utforska sjön. Området är lugnt och omges av vacker natur, vilket skapar en harmonisk miljö för både permanent boende och fritidshus. För den som pendlar finns även bra bussförbindelser till stan, vilket gör det enkelt att kombinera ett rofyllt liv vid vattnet med stadens bekvämligheter. Låter detta intressant? Anmäl intresse redan idag!

  • Premium
NORRSTIGEN 3, Tidö-lindö, Västerås kommun
NORRSTIGEN 3, Tidö-lindö, Västerås kommun, bild 2
NORRSTIGEN 3, Tidö-lindö, Västerås kommun, bild 3

NORRSTIGEN 3

Villa
Tidö-lindö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 300 000 kr
158 + 85 m²
6 rum
1 501 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa med enastående Mälarutsikt, en dröm för den moderna familjen! Huset har nyligen genomgått omfattande renoveringar och utbyggnation, vilket ger en perfekt kombination av modern lyx och hemtrevlig charm. Här finner du ett modernt och fullutrustat kök med en elegant matsalsdel, idealiskt för både vardagsmåltider och festliga tillställningar. De stora sällskapsytorna är utformade för att skapa en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och umgänge. Villan erbjuder upp till fem rymliga sovrum, vilket ger flexibilitet för familjens behov, samt två badrum som höjer bekvämligheten ytterligare. För den praktiskt lagda finns även en välutrustad tvättstuga. Uteplatsen är ett riktigt paradis med två stora terrasser, varav en med en hänförande utsikt över Mälaren – en perfekt plats för att njuta av solnedgångar och härliga sommarkvällar. Denna fastighet ligger i ett lugnt och barnvänligt område omgivet av natur, vilket ger en trygg och fridfull miljö för familjelivet. Med ett rymligt garage och en stor parkering finns det gott om plats för fordon, cyklar och andra tillhörigheter. Detta är inte bara ett hus, utan ett hem där varje detalj är genomtänkt för att erbjuda komfort och lyx i en harmonisk miljö. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa – anmäl intresse redan idag!

  • Premium
VIKHUSGATAN 30, Nordanby, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
VIKHUSGATAN 30, Nordanby, Västerås kommun, bild 2
VIKHUSGATAN 30, Nordanby, Västerås kommun, bild 3

VIKHUSGATAN 30

Villa
Nordanby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 750 000 kr
142 + 53 m²
6 rum
285 m² tomt

Välkommen till detta nyproducerade kedjehus från 2022 som erbjuder allt du kan önska dig i ett modernt hem. Här har man satsat på påkostade materialval och stilrena lösningar. Det moderna köket med köksö är perfekt för matlagning och social samvaro och är en del av den öppna planlösningen mot matsalsdelen och vardagsrummet. Huset har fyra sovrum, varav en master suite med walk in closet som erbjuder en lyxig och privat retreat. Det finns två badrum samt en praktisk tvättstuga. På övervåningen finns ett allrum som kan användas som ett extra vardagsrum eller lekrum för barnen. Här finner man även ett inglasat uterum (isolerat) som förlänger utesäsongen och skapar en härlig plats för avkoppling och umgänge. Från uterummet kliver man direkt ut på altanen som är perfekta platsen för att grilla och underhålla gäster. Trädgården är liten och lättskött men har allt man kan behöva och plats för spring i benen hos de små. Garaget (isolerat med installerad luftvärmepump) med fjärrstyrd port samt parkeringen utanför ger bekväm och säker förvaring för både bil, cyklar och andra tillhörigheter. Garaget har även en extra förrådsdel som skapar ännu mer utrymme till förvaring. Parkeringen utanför har plats för två bilar i bredd. Läget är idealiskt med cykelavstånd till city och närhet till förskola och skola. För den som gillar natur och friluftsliv finns Rocklunda friluftsområde i närheten. Här får du ett bekvämt och stilfullt boende med närhet till både stadens puls och natursköna omgivningar. Låter det intressant? Missa inte chansen - anmäl er till visning redan idag!

  • Premium
SÖDRA RINGVÄGEN 2D, City, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 11 aug kl 15:30
SÖDRA RINGVÄGEN 2D, City, Västerås kommun, bild 2
SÖDRA RINGVÄGEN 2D, City, Västerås kommun, bild 3

SÖDRA RINGVÄGEN 2D

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/8
4 957 kr/mån
38 158 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och moderna lägenhet som är nyproducerad 2017. Här erbjuds man en perfekt kombination av stil och komfort! Lägenheten har rymliga sällskapsytor, idealiska för både avkoppling och sociala tillställningar. Det fullutrustade köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med moderna vitvaror och gott om utrymme för att skapa kulinariska mästerverk. Den stora matplatsen är perfekt för att samla familj och vänner till långa, trevliga middagar. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av solen hela dagen och skapa din egen oas för avkoppling. Lägenheten har två rymliga sovrum som erbjuder gott om förvaringsutrymme och komfort, perfekt för både familjemedlemmar och gäster. Det eleganta badrummet är utrustat med en praktisk tvättavdelning som gör vardagslivet enklare och bekvämare. Belägen mitt i city, med 5 minuters gångavstånd till centralstationen, erbjuder denna bostad ett oslagbart läge med alla stadens bekvämligheter precis runt hörnet. Detta är en lägenhet som verkligen har allt – modern design, fantastiska utrymmen och ett centralt läge. Låter detta som ert nästa drömhem? Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Premium
  • Hiss
CLARÉUSGATAN 10, Stallhagen, Västerås kommun
CLARÉUSGATAN 10, Stallhagen, Västerås kommun, bild 2
CLARÉUSGATAN 10, Stallhagen, Västerås kommun, bild 3

CLARÉUSGATAN 10

Lägenhet
Stallhagen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
7 500 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/2
6 922 kr/mån
67 568 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva bostadsrätt belägen på attraktiva Stallhagen i centrala Västerås. Med en boyta på 111 kvadratmeter samt både en stor takterrass (27 kvm) och en inglasad balkong (10 kvm) kan du njuta av en fantastisk utemiljö under större delen av året. Här erbjuds utsikt över såväl Mälaren som stadsbilden och föreningens inbjudande innergård. Denna modernt designade bostadsrätt, byggd år 2017, erbjuder fyra rum och kök och högst upp i huset. BRF Villa Stallhagen är en välskött förening, med hiss tillgänglig i huset. Här bor du centralt med gångavstånd till City, Centralstationen och Mälaren. Optimalt läge där du kan ta del av både stadspuls, sjölivet och natursköna områden. Varje bostadsrätt är garanterad parkeringsplats inom föreningen. Stallhagen är känt för sitt attraktiva läge och anrika atmosfär med bladad bebyggelse och otroligt många vackra byggnader. En kort promenad bort hittar man mysiga caféer och restauranger vid Hamnen. Detta är den perfekta bostaden för dig som söker ett modernt och påkostat hem, som samtidigt har närhet till allt. Missa inte chansen att förvärva denna exklusiva bostadsrätt i Stallhagen - ditt drömhem väntar på dig. Varmt välkommen att upptäcka din nya oas mitt i Västerås!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
VÄSTERMALMSGATAN 2B, Västermalm, Västerås kommun
VÄSTERMALMSGATAN 2B, Västermalm, Västerås kommun, bild 2
VÄSTERMALMSGATAN 2B, Västermalm, Västerås kommun, bild 3

VÄSTERMALMSGATAN 2B

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 500 000 kr
125 m²
5 rum
vån 3/5
6 631 kr/mån
44 000 kr/m²

Hiss i huset! Något utöver det vanliga i denna renoverade sekelskiftesvåning! Nu har vi äran att få presentera denna magiska lägenhet på Västermalm som trots sitt avkilda och lugna läge har gångavstånd till såväl Djäkneberget, City och Centralstationen. Bostaden är varsamt renoverad under senare år men med bibehållen själ och karaktär från byggnadsåret. Här erbjuds man ett fullutrustat kök med utgång till balkongen mot innergården, stort och härligt vardagsrum med anslutande matsal, tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättavdelning samt separat gäst-wc. Sommartid är föreningens innergård prunkande med odlingsmöjligheter och mysiga sittgrupper. Med sina 125 kvm är detta en perfekt bostad för den större familjen, eller för den som bara önskar lite svängrum. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
STRANDVÄGEN 13, Tidö-Lindö, Västerås kommun
STRANDVÄGEN 13, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 2
STRANDVÄGEN 13, Tidö-Lindö, Västerås kommun, bild 3

STRANDVÄGEN 13

Villa
Tidö-Lindö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
12 000 000 kr
186 + 16 m²
6 rum
2 174 m² tomt

För den som önskar livskvalitét! Upptäck ett sjöläge med en wow-faktor som tar andan ur även den mest kräsna. Välkommen till detta extraordinära boende vid Mälarens vackra strand. Ursprungligen byggt 1956 och omdesignat 2004, kombinerar denna bostad på 186 kvadratmeter på ett perfekt sätt både karaktär och modern komfort. Här ges en unik möjlighet att leva i symbios med naturen och vattnet som din närmaste granne. Det är svårt att inte låta sig förtrollas av den privata bryggan och stranden, som bjuder in till njutning av magnifika solnedgångar och lugna stunder vid vattnet. Ett dubbelgarage (laddbox) erbjuder gott om utrymme för bilar samt förvaring av verktyg och annat. Bostaden är full av karaktär och charm med generösa sällskapsytor där familj och vänner kan samlas för trevliga stunder. Med en unik utsikt över Mälaren blir varje dag en inbjudan till avkoppling och harmoni. Området Tidö-Lindö är känt för sin natursköna omgivning och närheten till sjön. Här finns möjligheter till bad, fiske och härliga promenader längs vattnet. De närliggande grönområdena och skogarna erbjuder även fina möjligheter till friluftsliv året om. Detta är helt enkelt en dröm som blir verklighet för den som älskar naturen och livet vid vattnet. Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag! Välkommen till din framtida oas i Västerås!

  • Premium
KULLAVÄGEN 1B, Blåsbo, Västerås kommun
KULLAVÄGEN 1B, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
KULLAVÄGEN 1B, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

KULLAVÄGEN 1B

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
7 500 000 kr
153 + 85 m²
8 rum
978 m² tomt

Drömboende är vad som bäst beskriver denna fantastiska 30-talsvilla på eftertraktade Blåsbo. Här erbjuds du ett centralt beläget hem med en inbjudande karaktär och bevarade originaldetaljer som skapar en tidlös atmosfär. Villan är lugnt och avskilt belägen, samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till city. Villan erbjuder generösa ytor och flera rum som kan anpassas efter dina behov. De stora fönsterpartierna släpper in mycket naturligt ljus och skapar en luftig känsla i bostaden. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem med tillräckligt med utrymme för såväl familjelivet som de stora sociala tillställningarna. Trädgården och utemiljön är lummig och uppvuxen, vilket ger en avkopplande och privat atmosfär. Här kan du njuta av soliga dagar på den rymliga altanen och koppla av under skuggande träd. Det finns gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete, vilket gör detta till ett perfekt hem för familjen. Läget är optimalt för den som vill ha närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Shopping, restauranger och kulturella evenemang finns inom räckhåll, och du kan enkelt promenera till allt. Samtidigt erbjuder Kullavägen ett lugnt och avskilt läge, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av tystnaden när du önskar. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
HAVSFRUGATAN 2, Notudden, Västerås kommun

HAVSFRUGATAN 2

Lägenhet
Notudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 895 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/5
6 164 kr/mån
54 389 kr/m²

Oslagbart läge med magisk utsikt över Mälaren och småbåtshamnen på eftertraktade Notudden! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en oöverträffad livsstil som även får den kräsne på fall. Med en hänförande utsikt över vattnet och optimalt läge har du nu möjlighet att bli den nya lyckliga ägaren av denna pärla. Köket och den öppna planlösningen mot vardagsrummet utgör hjärtat i hemmet. Med tre väl tilltagna sovrum och två lyxiga badrum finns gott om plats för alla. Utformningen av de sociala ytorna skapar en perfekt plats för middagsbjudningen med vännerna och umgänge med familjen. Härifrån har man även direkt access till den privata utemiljön i form av ett inglasat uterum och uteplatsen i soligt sydvästläge. Med en enastående utsikt över vattnet och en småbåtshamn i precis intill finns det alltid något vackert att vila ögonen på. Den natursköna strandpromenaden erbjuder möjligheter till avkoppling och rekreation medan närheten till restauranger, caféer och barer ger möjlighet till gastronomiska upplevelser och nöjen. Med gångavstånd till city och centralstationen är lägenheten perfekt belägen för den som vill ha nära till stadslivets puls samtidigt som man kan njuta av lugnet vid vattnet. Denna unika lägenhet är inte bara en bostad utan en plats att kalla hem och en möjlighet att uppleva det bästa av både stad och natur. Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
TEGNÉRGATAN 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun

TEGNÉRGATAN 3

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 950 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/4
5 784 kr/mån
29 798 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet som erbjuder stora sällskapsytor och en genomtänkt planlösning. Belägen i ett sekelsskifteshus i toppskick, imponerar den med sin charm och unika karaktär. Här finner man generösa sällskapsytor, perfekta för umgänge och att ta emot gäster. Här finns gott om plats för både matsalsbord och en bekväm soffgrupp. Planlösningen är väl genomtänkt, vilket skapar en optimal och funktionell användning av utrymmena. Ett av de mest distinkta dragen i denna lägenhet är de karaktäristiska fönstren som ger ett vackert ljusinsläpp och ger en autentisk atmosfär. Dessa fönster ger också en fantastisk utsikt över omgivningen och bidrar till att skapa en ljust och luftig känsla i hemmet. Detta sekelskifteshus är bevarat i utmärkt skick och har en härlig innergård som ger en oas av lugn och ro mitt i stadens puls. Innergården är vackert anlagd och erbjuder sittplatser där du kan njuta av utomhusmiljön och koppla av under soliga dagar eller varför inte umgås med grannarna. En annan stor fördel med denna lägenhet är den garanterade parkeringsplatsen. Du kan parkera din bil tryggt och bekvämt och behöver aldrig oroa dig för att leta efter parkering på gatan. För den som pendlar har man även smidig access till E18. Miss inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad - anmäl ert intresse redan idag!

  • Hiss
KRONVÄGEN 26B, Jakobsberg, Västerås kommun

KRONVÄGEN 26B

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
850 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
3 203 kr/mån
28 333 kr/m²

Modernt, renoverat och genomgående toppskick är ord som beskriver denna mysiga enrummare - som vi nu har äran att förmedla. Här bor man i en välplanerad lägenhet där det fullutrustade köket är renoverat år 2021, vardagsrummet har plats för båda sovdel och soffhäng, badrummet är helkaklat och stilrent och den rymliga balkongen har soltimmar större delen av dagen och kvällen. Här bor man i ett lugnt och lummig område men en kort promenad eller cykeltur bort så befinner man sig i stadens hjärta. Till lägenheten hör ett källarförråd. Missa inte chansen - anmäl er till visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 15