Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Om mig

Jag har tre ledord som jag arbetar efter i min roll som fastighetsmäklare; förtroende, engagemang och tillgänglighet. Dessa präglar mitt sätt att förmedla bostäder och på bästa sätt ta hand om både köpare och säljare. Målsättningen i mina försäljningar är att alltid överträffa förväntningar och att säkerställa att jag gör allt i min makt för att generera en lyckad affär. Rötterna har jag uppe i norrlandsskogarna vilket medför ett lugn, som sedan balanseras upp med en sprudlande personlighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
KAPRIFOLGATAN 6, Norra Gryta, Västerås kommun

KAPRIFOLGATAN 6

Villa
Norra Gryta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 495 000 kr
123 + 36,2 m²
5 rum
415 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i ett lugnt och familjevänligt område på Gryta. Här erbjuds en välvårdad men äldre bostad och en trädgård som bjuder in till både lek och avkoppling. Med möjligheten till renovering finns här potential att skapa sitt drömhem, samtidigt som bostaden även erbjuder möjligheten att flytta in direkt och börja skapa minnen. Perfekt för den växande familjen som söker en plats att kalla sitt hem. Området präglas av sin lugna atmosfär och närhet till både skola och förskola, vilket gör det till ett idealiskt val för barnfamiljer. Här finns gott om utrymme för barnen att leka och utforska i trygg miljö. Den trevliga trädgården är en oas där man kan njuta av sommardagar och kvällar med familj och vänner. Här finns plats för både lek och trädgårdsarbete, samt möjlighet att odla egna grönsaker eller blommor. Fiber är indraget till fastigheten. Låter det intressant? Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

SANKTA URSULAS VÄG 2AB, Blåsbo, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 18:15
SANKTA URSULAS VÄG 2AB, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
SANKTA URSULAS VÄG 2AB, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

SANKTA URSULAS VÄG 2AB

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 500 000 kr
118 m²
4 rum
vån 0/3
6 055 kr/mån
29 661 kr/m²

Sällan skådad möjlighet - Nu öppnar sig en fantastisk chans att bo i ett av Västerås mest attraktiva läge i den populära föreningen BRF Varberget Aros! Denna bostad bjuder på en elegant tillvaro med generösa 118 kvadratmeter, inkluderande ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt en härlig inglasad loggia, tre bekväma sovrum, ett stilrent badrum och en praktisk gästtoalett. Materialvalen genomsyrar en smakfull känsla av hemtrevnad som förhöjer boendet till något utöver det vanliga. Uteplatsen sätter extra guldkant på tillvaron med sin generöst tilltagna storlek och stenbelagda yta. Här bor du i en fridfull och naturskön omgivning intill Svartån, medan stadens pulserande liv finns bara en kort promenad bort. Föreningen är välskött och inkluderar både kabel-TV och bredband i månadsavgiften. Dessutom tillhör en rymlig källarförråd och en garanterad parkeringsplats bostaden. Missa inte denna unika möjlighet att få kalla Sankta Ursulas väg 2AB för ditt nya hem - Anmäl intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
KARTOGRAFVÄGEN 18B, Skälby, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15

KARTOGRAFVÄGEN 18B

Radhus
Skälby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 995 000 kr
143 m²
6 rum
493 m² tomt

Välkommen till detta nyproducerade och extraordinära parhus, ett mästerverk av modern arkitektur och exklusiv design. Här möts du av väl tilltagna samvaroytor, varsamt utformade för att skapa en atmosfär av lyx och välbefinnande. Materialvalen är noggrant utvalda för att erbjuda både skönhet och hållbarhet, vilket ger en påkostad och genomtänkt känsla. Det moderna köket är en kulinarisk oas, utrustat med toppmoderna vitvaror och exklusiva ytor som inspirerar till gastronomiska upplevelser. De generösa fönstren flödar rummen med ljus och ger en spektakulär utsikt över den välskötta trädgården och de privata uteplatserna, skapade för att njuta av utomhuslivet i full komfort och avskildhet. Huset är anpassat och planerat för en familj, där det finns gott om plats för alla att trivas. Här finns även en carport samt flertalet parkeringsplatser. Denna extraordinära bostad är belägen i ett av Västerås mest eftertraktade områden - Nya Skälby, där lugnet och naturen möts på ett sällsynt harmoniskt sätt. Med närhet till skogspromenader och bekvämligheter som skolor och förskolor, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan avskildhet och bekvämlighet. För den kräsne köparen som söker det absolut bästa är detta parhus en sällsynt möjlighet. Låter det intressant? Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Plus
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 2
DÜNAVÄGEN 11, Hammarby Stadshage, Västerås kommun, bild 3

DÜNAVÄGEN 11

Radhus
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 200 000 kr
149 m²
6 rum
430 m² tomt

Detta rymliga parhus på Hammarby Stadshage är verkligen något utöver det vanliga. Med en välplanerad och omsorgsfullt renoverad layout kommer du att känna dig hemma från första stund! Huset är perfekt för den stora familjen, med gott om plats för alla att trivas. Det finns flera sovrum och gemensamma utrymmen där ni kan umgås och skapa minnen tillsammans. Köket har genomgått en imponerande renovering och erbjuder nu en modern och stilren design. Det är utrustat med högkvalitativa apparater och generöst med förvaringsutrymme, vilket gör det till ett drömkök för den som älskar att laga mat. Badrummet har också fått en nytändning och har nu en fräsch och modern atmosfär. Utemiljön är verkligen inbjudande och magisk. Trädgården är en dröm för den som älskar grönska och harmoni. Här hittar du även en vacker damm som ger en extra dimension till trädgården. Fruktträd, prydnadsträd och buskar som erbjuder dig möjligheten att njuta av frukt, grönt och blommor direkt från din trädgård. Integriteten är väl bevarad med insynsskyddade utemiljö, vilket gör att du kan njuta av din trädgård i lugn och ro. Här kan du slappna av utan att störas av omvärlden. För familjer med barn är läget perfekt, med skola och förskola inom bekvämt gångavstånd. Du behöver inte oroa dig för långa skolvägar. Dessutom har du gångavstånd till både city och Mälaren, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta del av stadslivet och njuta av vattnets närhet. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 2
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 3

BALDERSVÄGEN 33

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 695 000 kr
177 + 78 m²
7 rum
642 m² tomt

Välkommen till denna otroligt vackra fastighet som har genomgått en totalrenovering mellan år 2015 - 2017. Med sina imponerande 255 kvm skapar detta hem en generös och bekväm atmosfär, perfekt för den stora familjen. Interiört erbjuder fastigheten fem sovrum, två rymliga allrum, tre stilfulla badrum varav ett med relaxavdelning. Det generösa utrymmet möjliggör flexibilitet och ger varje medlem av familjen sin egna personliga plats. Den praktiska planlösningen är designad för att skapa en smidig vardag och möjliggör en naturlig rörelse mellan de olika delarna av huset. Den stora trädgården är ett av husets verkliga guldkorn och erbjuder möjligheter för lek, avkoppling och sociala sammankomster. Dessutom är fastigheten belägen i ett barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. På tomten finns även ett stort förråd med massor av förvaringsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en fastighet som imponerar med sin stilrena exteriör, moderna interiör och den generösa trädgården. Ett perfekt hem för den stora familjen som söker en bekväm och funktionell livsstil i en trygg och barnvänlig miljö. Är denna vitputsade dröm ert nästa hem? Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
HAVSFRUGATAN 2, Notudden, Västerås kommun

HAVSFRUGATAN 2

Lägenhet
Notudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 895 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/5
6 164 kr/mån
54 389 kr/m²

Oslagbart läge med magisk utsikt över Mälaren och småbåtshamnen på eftertraktade Notudden! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en oöverträffad livsstil som även får den kräsne på fall. Med en hänförande utsikt över vattnet och optimalt läge har du nu möjlighet att bli den nya lyckliga ägaren av denna pärla. Köket och den öppna planlösningen mot vardagsrummet utgör hjärtat i hemmet. Med tre väl tilltagna sovrum och två lyxiga badrum finns gott om plats för alla. Utformningen av de sociala ytorna skapar en perfekt plats för middagsbjudningen med vännerna och umgänge med familjen. Härifrån har man även direkt access till den privata utemiljön i form av ett inglasat uterum och uteplatsen i soligt sydvästläge. Med en enastående utsikt över vattnet och en småbåtshamn i precis intill finns det alltid något vackert att vila ögonen på. Den natursköna strandpromenaden erbjuder möjligheter till avkoppling och rekreation medan närheten till restauranger, caféer och barer ger möjlighet till gastronomiska upplevelser och nöjen. Med gångavstånd till city och centralstationen är lägenheten perfekt belägen för den som vill ha nära till stadslivets puls samtidigt som man kan njuta av lugnet vid vattnet. Denna unika lägenhet är inte bara en bostad utan en plats att kalla hem och en möjlighet att uppleva det bästa av både stad och natur. Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
ANSGARS GRÄND 6, Kvarteret Ansgar, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
ANSGARS GRÄND 6, Kvarteret Ansgar, Västerås kommun, bild 2
ANSGARS GRÄND 6, Kvarteret Ansgar, Västerås kommun, bild 3

ANSGARS GRÄND 6

Lägenhet
Kvarteret Ansgar, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
5 070 kr/mån
30 600 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena lägenhet med öppna samvaroytor, en stor inglasad balkong och ett fritt läge utan insyn. Denna fantastiska bostad erbjuder en bekväm livsstil med närhet till stadens puls, samtidigt som du kan njuta av lugn och ro med naturnära omgivningar. Lägenheten är smakfullt utformad med öppna samvaroytor, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, perfekt för matlagning och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet är ljust och rymligt och leder ut till den imponerande inglasade balkongen. Balkongen vetter mot sydväst och är den perfekta platsen för avkopplande kvällar med utsikt över omgivningen. Det fritt belägna läget ger dig integritet och frihet från insyn, vilket är särskilt uppskattat. Du kan njuta av din balkong och bostad utan att bekymra dig om störande insyn. Lägenheten har även den fördelen av att vara inom gångavstånd till stadens centrum. Du har alla stadens bekvämligheter och nöjen inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger och kultur. För de som behöver goda kommunikationer finns det smidiga alternativ till kollektivtrafik som gör det enkelt att ta sig runt staden och dess omgivningar. Låter det intressant? Anmäl intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
TRÅDDRAGARGATAN 15, Malmaberg, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
TRÅDDRAGARGATAN 15, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
TRÅDDRAGARGATAN 15, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

TRÅDDRAGARGATAN 15

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 950 000 kr
170 + 85 m²
7 rum
704 m² tomt

Wowfaktor! Välkommen till denna imponerande och pampiga villa, där elegans och familjevänlighet förenas på bästa sätt. Den rymliga och öppna planlösningen skapar en naturlig ström mellan rummen, vilket ger en känsla av rymd öppnar upp för gemenskap. Det moderna köket är inte bara stilrent, utan även en naturlig plats för trevliga sammankomster och kulinariska upplevelser. Bostaden präglas av en omsorgsfullt underhållen atmosfär och erbjuder alla bekvämligheter för en modern livsstil. Här är det bara att packa upp och flytta in direkt. Utomhus väntar en härlig pool, vars design och storlek skapar en central punkt för sommarens umgänge. Poolområdet har utformats med tanke på avkoppling och underhållning, och trädgården som omger den är insynsskyddad, vilket skapar en privat och avslappnad oas. Solläget är optimalt och bjuder in till långa dagar med sol och roliga stunder vid poolen. Det praktiska garaget är en extra fördel för den som vill ha en säker förvaring av sin bil, men också för extra förvaring. Utöver garaget finns parkering för två bilar på uppfarten. Elbilsladdare är installerad. Fastigheten är belägen i ett lugnt område med närhet till stadens puls. Här finner man bekväma kommunikationer i nära anslutning till huset, vilket gör detta hemmet optimalt för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både natur och stadsliv. Välkommen till ett unikt boende där modern lyx och funktionalitet förenas på ett underbart sätt – din framtida oas med en egen pool väntar på dig! Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
DJÄKNEBERGSGATAN 15B, Västermalm, Västerås kommun

DJÄKNEBERGSGATAN 15B

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 925 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 483 kr/mån
32 083 kr/m²

Välkommen till denna moderna och inbjudande lägenhet på mysiga och eftertraktade Djäkneberget. Här kombineras äldre charm med moderna bekvämligheter, allt för att skapa en optimal boendemiljö och maximera trivsel och hemtrevnad. Det fullutrustade köket är en dröm för matlagning och underhållning, komplett med modern maskinell utrustning och stilrena ytor. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flödande rörelse mellan köket och det rymliga vardagsrummet, där ljuset strömmar in genom stora fönster och lyfter fram den vackra utsikten. I anslutning till vardagsrummet når man den inbjudande balkongen, med ett högt och fritt läge. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller för att koppla av efter en lång dag, samtidigt som man njuter av fantastiska vyer över staden. Lägenheten har ett centralt läge på Djäkneberget, vilket ger närhet till en rad bekvämligheter såsom restauranger, lekpark och vacker natur. Vill man ta sig till Citypulsen, Centralstationen eller Mälardalens Universitet är detta en kort promenad bort. Detta är verkligen en unik möjlighet att uppleva det bästa av stadslivet samtidigt som man har naturen inom räckhåll. Låter detta som ditt nästa drömboende? Missa inte chansen - anmäl intresse redan idag!

  • Balkong
NORRA RINGVÄGEN 41, City, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

NORRA RINGVÄGEN 41

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 450 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/6
6 009 kr/mån
29 878 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade (2016) och inbjudande lägenhet som erbjuder en härlig mix av modern komfort och hemtrevnad. Belägen i hjärtat av staden, med närhet till restauranger, butiker och Mälardalens universitet, är denna bostad optimal för både citypuls och bekvämlighet. Den generösa planlösningen ger gott om utrymme för samvaro och sociala aktiviteter. Köket är stilrent och fullutrustat, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och umgänge. De stora sällskapsytorna gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för trevliga tillställningar. Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för både avskildhet och gemenskap. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagens rutiner smidiga och bekväma. En balkong mot innergården erbjuder en fridfull oas mitt i stadens puls, perfekt för avkoppling och njutning av frisk luft. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm för den som söker modern komfort, bekvämlighet och närhet till stadslivets alla förmåner. Ta chansen att uppleva det bästa av stadsboende i denna underbara bostad.

  • Balkong
  • Hiss
TEGNÉRGATAN 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun

TEGNÉRGATAN 3

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 950 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/4
5 784 kr/mån
29 798 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet som erbjuder stora sällskapsytor och en genomtänkt planlösning. Belägen i ett sekelsskifteshus i toppskick, imponerar den med sin charm och unika karaktär. Här finner man generösa sällskapsytor, perfekta för umgänge och att ta emot gäster. Här finns gott om plats för både matsalsbord och en bekväm soffgrupp. Planlösningen är väl genomtänkt, vilket skapar en optimal och funktionell användning av utrymmena. Ett av de mest distinkta dragen i denna lägenhet är de karaktäristiska fönstren som ger ett vackert ljusinsläpp och ger en autentisk atmosfär. Dessa fönster ger också en fantastisk utsikt över omgivningen och bidrar till att skapa en ljust och luftig känsla i hemmet. Detta sekelskifteshus är bevarat i utmärkt skick och har en härlig innergård som ger en oas av lugn och ro mitt i stadens puls. Innergården är vackert anlagd och erbjuder sittplatser där du kan njuta av utomhusmiljön och koppla av under soliga dagar eller varför inte umgås med grannarna. En annan stor fördel med denna lägenhet är den garanterade parkeringsplatsen. Du kan parkera din bil tryggt och bekvämt och behöver aldrig oroa dig för att leta efter parkering på gatan. För den som pendlar har man även smidig access till E18. Miss inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad - anmäl ert intresse redan idag!

  • Hiss
KRONVÄGEN 26B, Jakobsberg, Västerås kommun

KRONVÄGEN 26B

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
850 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
3 203 kr/mån
28 333 kr/m²

Modernt, renoverat och genomgående toppskick är ord som beskriver denna mysiga enrummare - som vi nu har äran att förmedla. Här bor man i en välplanerad lägenhet där det fullutrustade köket är renoverat år 2021, vardagsrummet har plats för båda sovdel och soffhäng, badrummet är helkaklat och stilrent och den rymliga balkongen har soltimmar större delen av dagen och kvällen. Här bor man i ett lugnt och lummig område men en kort promenad eller cykeltur bort så befinner man sig i stadens hjärta. Till lägenheten hör ett källarförråd. Missa inte chansen - anmäl er till visning redan idag!

  • Balkong

Visar alla 12