Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Om mig

Jag är en mäklare som drivs av att uppnå maximal kundnöjdhet och långvariga kundrelationer. Tillsammans med Fastighetsbyråns koncept och flera års erfarenhet av försäljningsbranschen känner jag mig trygg i att hjälpa dig på allra bästa sätt med din boendesituation. Som född och uppvuxen i Västerås har jag även väldigt god lokalkännedom och ett brett kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
ÄLBYVÄGEN 1, Irsta, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
ÄLBYVÄGEN 1, Irsta, Västerås kommun, bild 2
ÄLBYVÄGEN 1, Irsta, Västerås kommun, bild 3

ÄLBYVÄGEN 1

Villa
Irsta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 495 000 kr
125 + 74 m²
5 rum
1 886 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i populära Irsta, Västerås! Med en boyta på 125 kvadratmeter och fem rum fördelade på tre sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Huset rymmer även en relaxavdelning i källaren med bastu. Ni kommer att älska den stora trädgården med gräsmatta och den trevliga uteplatsen med pool, perfekt för sommarkvällar med grillning och umgänge. Byggåret 1947 ger en härlig karaktär åt hemmet och det lantliga läget ger en känsla av lugn och ro. Dubbelgaraget är ett stort plus för er som behöver gott om förvaringsutrymme eller för att skydda era bilar mot väder och vind. Området runt Irsta bjuder på vackra grönområden och närhet till skolor, matbutiker och allt annat ni kan tänkas behöva i vardagen. Här finner ni lugnet samtidigt som ni har bra kommunikationer in till centrala Västerås. Sammanfattningsvis, detta är det perfekta hemmet för er som söker ett charmigt boende med gott om plats och nära till både stad och natur. Varmt välkomna till ert nya drömhem!

  • Premium
KNOTAVÄGEN 26, Bjurhovda, Västerås kommun

KNOTAVÄGEN 26

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
375 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
3 620 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta bostadsrätt på markplan i populära Bjurhovda, Västerås. Här erbjuds en lättstädad och funktionell lägenhet med bra förvaringsmöjligheter. Med ett rum på 40 kvadratmeter är utrymmet optimalt utnyttjat för en bekväm vardag. HSB BRF Anund I Västerås är en välskött förening med lång erfarenhet och god ekonomi. Byggt år 1968 har området en etablerad karaktär med trygg atmosfär. Närområdet bjuder på vacker natur och närhet till service såsom affärer och kommunikationer. Att bo på markplan innebär enkel tillgång och möjlighet till att njuta av utomhusmiljön. Här kan du njuta av frisk luft och grönska precis utanför dörren. Perfekt för den som uppskattar bekvämlighet och en trivsam boendemiljö. Den här bostadsrätten passar både den som söker sitt första boende och den som vill ha en smidig och praktisk lösning. Tillsammans kan vi utforska möjligheterna och se om detta kan bli ditt nya hem! Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

DROTTNINGGATAN 30A, Jakobsberg, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 17:30
DROTTNINGGATAN 30A, Jakobsberg, Västerås kommun, bild 2
DROTTNINGGATAN 30A, Jakobsberg, Västerås kommun, bild 3

DROTTNINGGATAN 30A

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 250 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 826 kr/mån
30 405 kr/m²

Denna trevliga bostadsrätt ligger i det omtyckta området Jakobsberg i Västerås, som är känt för sin charm och närhet till det mesta. Med en boyta på 74 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet rymliga rum som passar för både avkoppling och umgänge. Bostaden erbjuder ett boende utöver det vanliga med öppenspis, rymlig inglasad balkong med dubbla utgångar i direkt söderläge, väl tilltagna rum målade i modern och sober färgsättning. Föreningen HSB Brf Jakobsdal i Västerås grundades redan 1947 och har sedan dess varit en trygg och stabil plats att bo på. Som boende i föreningen har du fri tillgång till hobbyrum, mindre gym samt gemensam trädgård med grillplats. I källaren finner du en välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Jakobsberg har mycket att erbjuda i närområdet med närhet till butiker, restauranger och grönområden. Här kan du promenera längs vackra gator, eller ta cykeln till närliggande parker för avkoppling och rekreation. Välkommen att upptäcka allt som denna bostadsrätt i Jakobsberg har att erbjuda!

  • Premium
SKJUTBANEGATAN 2B, Haga, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:15
SKJUTBANEGATAN 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
SKJUTBANEGATAN 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

SKJUTBANEGATAN 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 250 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 3/4
1 903 kr/mån
22 242 kr/m²

Välkommen till denna stilrena 2:a i populära Brf Västhaga Nr 1! Med en inglasad balkong kan du njuta av utomhussäsongen året runt. Lägenheten är nyrenoverad med moderna detaljer och påkostade materialval som ger en lyxig känsla. Här finns allt på plats för dig att enkelt flytta in, inklusive tvättmaskin och diskmaskin. 2 förråd ingår även till lägenheten. Området Haga i Västerås erbjuder en härlig mix av stadspuls och grönska. I närområdet hittar du mysiga caféer, restauranger och grönområden perfekta för promenader. Med närhet till kommunikation och bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med smakfull design. Med en flexibel planlösning och 2 rum och kök finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Missa inte chansen att bli en del av denna eftertraktade förening! Välkommen att utforska din nya drömbostad tillsammans med oss.

  • Premium
BRAHEGATAN 8B, City, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
BRAHEGATAN 8B, City, Västerås kommun, bild 2
BRAHEGATAN 8B, City, Västerås kommun, bild 3

BRAHEGATAN 8B

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 150 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 413 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen mitt i hjärtat av Västerås i populära City-området. Med imponerande takhöjd bidrar denna 1-rumslägenhet till en luftig och rymlig känsla. Här finner du ett modernt kök som inbjuder till många trevliga matlagningstimmar. Perfekt för studenter eller den som uppskattar närheten till Mälardalens Universitet - bara en kort promenad bort! Att bo centralt innebär även att all service och bekvämligheter finns på bekvämt avstånd, med ett brett utbud av shopping, restauranger och kommunikationer. Bostadsrätten ligger i föreningen Brf Brahegården, en stabil och välskött förening med låga avgifter. Med balkong för sköna sommarkvällar och en atmosfär som präglas av hemtrevnad och praktiskt boende är detta det perfekta första hemmet eller investeringen. Missa inte chansen att bo bekvämt och modernt mitt i smeten - kontakta Adam Copperfeldt idag för visning!

  • Premium
TILLBERGABY 5, Tillberga, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:45

TILLBERGABY 5

Villa
Tillberga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 300 000 kr
153 m²
5 rum
1 694,3 m² tomt

Välkommen till Tillbergaby 5, där detta magnifika hus öppnar dörrarna till oändliga möjligheter och charmiga boendemiljöer. Denna imponerande tvåplansvilla är belägen i en pittoresk lantlig omgivning, perfekt för dem som söker en fridfull tillvaro med närhet till både natur och stadsliv. Huset präglas av en unik karaktär och charm, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den generösa ytan i detta hem erbjuder mångsidighet och utrymme för att förverkliga dina drömmar om ett personligt boende. Med stora ljusinsläpp och genomtänkta planlösningar är detta verkligen ett möjligheternas boende. För de som uppskattar natur och friluftsliv finns det vackra promenadstråk i närheten, vilket ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Dessutom passerar skolbussen i närheten, vilket gör det bekvämt för familjer med skolbarn. Närliggande Tillberga erbjuder också bekvämligheter som matbutiker m.m. Huset i sig är en pärla med potential att bli något alldeles extra. Den oändliga potentialen gör det möjligt att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina unika behov och önskemål. Med en solid grund och charmiga detaljer är detta hus mer än bara ett hem - det är en möjlighet att skapa ett livsstilsboende som kommer att vara en källa till glädje och välmående. För mer information, kontakta mäklare Adam Copperfeldt.

  • Plus
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 2
BALDERSVÄGEN 33, Hallstahammar, Hallstahammars kommun, bild 3

BALDERSVÄGEN 33

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 495 000 kr
177 + 78 m²
7 rum
642 m² tomt

Välkommen till denna helt utsökta renoverade bostad! Färdigställt redan år 1947, men med en lång rad uppgraderingar som gör den lika modern som en nyproduktion. Det finns inget att önska i detta hus med bergvärme, nytt tak, 3-glas isolerfönster och fiber indraget. Dränering utförd 2020 och nytt ytskikt i hela huset ger en extra touch av lyx. Här finns gott om utrymme med sina 177 kvadratmeter och hela 7 rum att fördela sig på. Njut av det nya köket med toppmoderna vitvaror, och mysiga stunder framför braskaminen. I källaren väntar en ny spaavdelning för avkoppling efter dagens sysslor. Utomhus bjuds en ny altan och trädgård med gräsmatta för långa sommarkvällar och lekfulla stunder. Närområdet bjuder på vacker natur och lugn atmosfär, perfekt för familjer eller den som söker en fridfull tillvaro. Tillsammans med alla bekvämligheter i detta hem är det svårt att motstå charmen! Välkommen hem till en upplevelse utöver det vanliga! Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
ÖNSTAVÄGEN 6, Södra Gryta, Västerås kommun

ÖNSTAVÄGEN 6

Lägenhet
Södra Gryta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 450 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 125 kr/mån
24 370 kr/m²

Här erbjuds en tvårumslägenhet i föreningen HSB brf Skogsgläntan i Södra Gryta, Västerås. Lägenheten ligger på tredje våningen av fem och har en boyta på 60 kvadratmeter. En stor fördel är den rymliga balkongen med fin utsikt. Om du väljer att bo här kan du njuta av ett bekvämt boende med nyproducerade ytskikt och bra planlösning. Närområdet Södra Gryta är lugnt och trevligt med närhet till naturen samtidigt som det är bra kommunikationer till centrum. För den som söker ett modernt boende att bara flytta in i är denna lägenhet ett utmärkt val. Välkommen att upptäcka möjligheterna som denna bostadsrätt i Västerås har att erbjuda!

  • Hiss
KNOTAVÄGEN 36, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

KNOTAVÄGEN 36

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
450 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 620 kr/mån
11 250 kr/m²

Välkommen till denna prisvärda bostadsrätt belägen i det populära området Bjurhovda i Västerås. Med en boyta på 40 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett generöst utrymme för en eller två personer att trivas i. Föreningen HSB BRF Anund I Västerås skapar en trygg och trevlig boendemiljö här. Den här bostadsrätten på första våningen erbjuder en smidig och praktisk planlösning med ett rymligt rum. Närområdet bjuda på vackra grönområden för avkopplande promenader samt närhet till service och shopping. Med endast tre våningar i byggnaden finns möjligheten att trapporna inte kommer vara något problem. Lägenheten är perfekt för den som söker en enkel och prisvärd boendelösning i en trivsam del av Västerås. För den som uppskattar att ha allt inom räckhåll är detta ett utmärkt val. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning tillsammans!

VETTERSLUNDSGATAN 16, Vetterslund, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

VETTERSLUNDSGATAN 16

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
799 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 446 kr/mån
10 310 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet i populära Vetterslund. Här finner du ett modernt kök och en härlig inglasad balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller koppla av efter en lång dag. Bostadsrätten ligger i en stabil förening och erbjuder bekvämt boende på tredje våningen av tre. Området runt BRF Vetterslund är lugnt och trivsamt, med närhet till grönområden och promenadstråk. I närområdet finns även bra skolor, service och mataffärer inom bekvämt avstånd. För den som gillar naturen finns möjlighet till sköna skogspromenader eller en picknick i närliggande parker. Passa på att förvärva denna prisvärda bostadsrätt och skapa ditt drömhem i Vetterslund. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för mer information och boka en visning idag!

DIAMANTGATAN 4, Bäckby, Västerås kommun

DIAMANTGATAN 4

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 950 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
7 816 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till en extraordinär bostadsrätt som utstrålar elegans och modern livsstil på Diamantgatan 4. Med sina 117 kvm och 5 rum fördelat på två plan, är denna nybyggda lägenhet en pärla som liknar ett radhus. Bostaden erbjuder både balkong och altan i två olika lägen. Belägen nära Erikslund med sitt mångsidiga utbud, erbjuder den utmärkta kommunikationsmöjligheter och en snabb anslutning till E-18. Här får du inte bara en bostad, utan en vardag där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna bostadsrätt på Diamantgatan är mer än bara en lägenhet; den är en investering i en sofistikerad och bekväm livsstil. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Visar alla 11