Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Om mig

Jag är en mäklare som drivs av att uppnå maximal kundnöjdhet och långvariga kundrelationer. Tillsammans med Fastighetsbyråns koncept och flera års erfarenhet av försäljningsbranschen känner jag mig trygg i att hjälpa dig på allra bästa sätt med din boendesituation. Som född och uppvuxen i Västerås har jag även väldigt god lokalkännedom och ett brett kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
KARLSGATAN 27, City, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
KARLSGATAN 27, City, Västerås kommun, bild 2
KARLSGATAN 27, City, Västerås kommun, bild 3

KARLSGATAN 27

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 295 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 759 kr/mån
31 585 kr/m²

Högt och modernt - den perfekta bostaden för den som vill bo nära stadspulsen. Denna nyrenoverade bostadsrätt på femte våningen i Cityområdet i Västerås har allt du behöver. Med ett helkaklat badrum och kvalitativa materialval är detta ett drömboende för den moderna köparen. Boendet har en smart planlösning med 1.5 rum, perfekt för den som vill ha ett stilrent och funktionellt boende. Läget högst upp ger en fantastisk utsikt och med närhet till City och dess utbud har du allt du behöver precis runt hörnet. Föreningen BRF Gunnar är välskött och här finns även hiss för enkel tillgång till den femte våningen. En bonus är att du har möjlighet att tvätta bekvämt hemma med en tvättmaskin i bostaden. Här bor du med närhet till butiker, restauranger och kommunikationer. Ta chansen att flytta in i din drömbostad i hjärtat av Västerås! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
KUNGSLJUSGATAN 11, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
KUNGSLJUSGATAN 11, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
KUNGSLJUSGATAN 11, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

KUNGSLJUSGATAN 11

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 350 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 715 kr/mån
29 936 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och unika triangulära bostadsrätten i populära Gideonsberg. Här finns en fin trea på andra våningen i populär förening. Med en boyta på 78,5 kvadratmeter finns det gott om utrymme för vardagslivet. Balkongen med utsikt över skogen och lekplatsen ger möjlighet till underbara stunder utomhus. För de som gillar att röra på sig finns det möjligheter till både promenader och löpturer i närheten. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som letar efter en bekväm och trivsam boendemiljö. Med en hiss i fastigheten är det enkelt att ta sig upp till lägenheten. Ta chansen att flytta in i detta fina hem med en balkong i triangulär design och trevlig utsikt - välkommen hem till Gideonsberg! Området runt Gideonsberg är familjevänligt, nära grönområden, lekplatser, bekvämt avstånd till Västerås centrum och en utmärkt plats för pendlare. Området har också bra och nybyggda förskolor precis bakom lägenheten, skolor och god anslutning till kollektivtrafik. Lägenheten har fortfarande garanti från byggaren/föreningen fram till oktober 2024.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
VETTERSLUNDSGATAN 16, Vetterslund, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

VETTERSLUNDSGATAN 16

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
895 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 446 kr/mån
11 548 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet i populära Vetterslund. Här finner du ett modernt kök och en härlig inglasad balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller koppla av efter en lång dag. Bostadsrätten ligger i en stabil förening och erbjuder bekvämt boende på tredje våningen av tre. Området runt BRF Vetterslund är lugnt och trivsamt, med närhet till grönområden och promenadstråk. I närområdet finns även bra skolor, service och mataffärer inom bekvämt avstånd. För den som gillar naturen finns möjlighet till sköna skogspromenader eller en picknick i närliggande parker. Passa på att förvärva denna prisvärda bostadsrätt och skapa ditt drömhem i Vetterslund. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för mer information och boka en visning idag!

DIAMANTGATAN 4, Bäckby, Västerås kommun

DIAMANTGATAN 4

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 100 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
7 816 kr/mån
17 949 kr/m²

Välkommen till en extraordinär bostadsrätt som utstrålar elegans och modern livsstil på Diamantgatan 4. Med sina 117 kvm och 5 rum fördelat på två plan, är denna nybyggda lägenhet en pärla som liknar ett radhus. Bostaden erbjuder både balkong och altan i två olika lägen. Belägen nära Erikslund med sitt mångsidiga utbud, erbjuder den utmärkta kommunikationsmöjligheter och en snabb anslutning till E-18. Här får du inte bara en bostad, utan en vardag där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna bostadsrätt på Diamantgatan är mer än bara en lägenhet; den är en investering i en sofistikerad och bekväm livsstil. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

PATENTGATAN 13, Tegnérlunden, Västerås kommun

PATENTGATAN 13

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/9
4 768 kr/mån
32 237 kr/m²

Härlig trerummare om hela 76 kvm med allt du kan önska. Här erbjuds man ett stilrent och modernt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, 2 rymliga sovrum, 1 helkaklat badrum med tvättavdelning och en fantastisk uteplats i markplan som måste upplevas på plats. I lägenheten finns även en klädkammare. Föreningen har bundna lån till 2026 respektive 2027. Närområdet erbjuder praktiska kommunikationer och närhet till service, matbutik. och lekplatser. Tegnérlunden är ett perfekt läge för dig som vill bo bekvämt, lugnt och stilla men ändå ha närhet till centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5