Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Om mig

Jag är en mäklare som drivs av att uppnå maximal kundnöjdhet och långvariga kundrelationer. Tillsammans med Fastighetsbyråns koncept och flera års erfarenhet av försäljningsbranschen känner jag mig trygg i att hjälpa dig på allra bästa sätt med din boendesituation. Som född och uppvuxen i Västerås har jag även väldigt god lokalkännedom och ett brett kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
VETTERSLUNDSGATAN 16, Vetterslund, Västerås kommun

VETTERSLUNDSGATAN 16

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
895 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 446 kr/mån
11 548 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3-rumslägenhet i populära Vetterslund. Här finner du ett modernt kök och en härlig inglasad balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller koppla av efter en lång dag. Bostadsrätten ligger i en stabil förening och erbjuder bekvämt boende på tredje våningen av tre. Området runt BRF Vetterslund är lugnt och trivsamt, med närhet till grönområden och promenadstråk. I närområdet finns även bra skolor, service och mataffärer inom bekvämt avstånd. För den som gillar naturen finns möjlighet till sköna skogspromenader eller en picknick i närliggande parker. Passa på att förvärva denna prisvärda bostadsrätt och skapa ditt drömhem i Vetterslund. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för mer information och boka en visning idag!

SMÄLTVERKSGATAN 48, Bäckby, Västerås kommun

SMÄLTVERKSGATAN 48

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 300 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 351 kr/mån
14 054 kr/m²

Välkommen till Smältverksgatan 48, där ett fantastiskt boende väntar på att bli ditt! Denna charmiga 4-rumslägenhet är perfekt belägen för dig som vill bo i ett lugnt område med närhet till Erikslund och dess utbud. När du kliver in möts du av en öppen hall, där generösa fönster skapar en inbjudande atmosfär. Köket erbjuder bekvämlighet och gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Tre rymliga sovrum ger flexibilitet för arbete, vila eller gäster. Det riktiga guldkornet är den inglasade altanen, en oas där du kan njuta med ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för trevliga kvällar. Här blir det enkelt att skapa minnen och njuta av de ljumma kvällarna utomhus. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet i vardagen. Smältverksgatan ger dig närhet till grönskande parker, lekplatser och smidiga kommunikationsmöjligheter. Denna bostad är inte bara en lägenhet - det är ditt nästa hem, en plats där du kan leva och trivas. Ta chansen och kontakta oss redan idag för att boka en visning. Smältverksgatan 48 väntar på att bli ditt nya kapitel i livet. Välkommen hem!

DIAMANTGATAN 4, Bäckby, Västerås kommun

DIAMANTGATAN 4

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
7 816 kr/mån
18 761 kr/m²

Välkommen till en extraordinär bostadsrätt som utstrålar elegans och modern livsstil på Diamantgatan 4. Med sina 117 kvm och 5 rum fördelat på två plan, är denna nybyggda lägenhet en pärla som liknar ett radhus. Bostaden erbjuder både balkong och altan i två olika lägen. Belägen nära Erikslund med sitt mångsidiga utbud, erbjuder den utmärkta kommunikationsmöjligheter och en snabb anslutning till E-18. Här får du inte bara en bostad, utan en vardag där bekvämlighet och stil går hand i hand. Denna bostadsrätt på Diamantgatan är mer än bara en lägenhet; den är en investering i en sofistikerad och bekväm livsstil. Kontakta ansvarig mäklare Adam Copperfeldt, för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

STOCKBÅTSGATAN 2, Guldkullen, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

STOCKBÅTSGATAN 2

Villa
Guldkullen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 000 000 kr
210 m²
7 rum
815 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem med en kombination av stil och funktionalitet som gör detta till det perfekta stället att kalla hemma. Goda parkeringsmöjligheter på uppfart samt dubbelgarage med fjärrkontroll och element. Läckert vardagsrum i två nivåer med öppen spis, med 2 utgångar till den utbygga inglasade altanen som även den har öppen spis. Tomten om hela 815 kvm är insynsskyddad med höga häckar i hörnläge med eftermiddag/kvällssol. Huset erbjuder även en förtjusande atriumgård med förmiddagssol. Två nyrenoverade helkaklade badrum samt tvättrum från 2022. Även fönster och tak är nyligen utbytt. Stort härligt kök med nya vitvaror, som gjort för den stora familjen och umgänget med gott om utrymme för matbord. - 4 sovrum med möjlighet till 5 - Fiber är indraget i huset - Fjärrvärme Nära till både Finnslätten, Hälla shopping och Centrallasarettet. Snabb access ut på E18 för den som pendlar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
PATENTGATAN 13, Tegnérlunden, Västerås kommun

PATENTGATAN 13

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/9
4 768 kr/mån
32 237 kr/m²

Härlig trerummare om hela 76 kvm med allt du kan önska. Här erbjuds man ett stilrent och modernt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, 2 rymliga sovrum, 1 helkaklat badrum med tvättavdelning och en fantastisk uteplats i markplan som måste upplevas på plats. I lägenheten finns även en klädkammare. Föreningen har bundna lån till 2026 respektive 2027. Närområdet erbjuder praktiska kommunikationer och närhet till service, matbutik. och lekplatser. Tegnérlunden är ett perfekt läge för dig som vill bo bekvämt, lugnt och stilla men ändå ha närhet till centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5