Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Stener

Sara Stener

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
GENUAGATAN 8, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
GENUAGATAN 8, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
GENUAGATAN 8, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

GENUAGATAN 8

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 0/4
4 811 kr/mån
33 701 kr/m²

Välkommen till denna moderna trerumslägenhet på populära Öster Mälarstrand. Huset byggdes 2016 och erbjuder bland annat denna väldisponerad och genomtänkta lägenhet på första våningen om 77 kvadratmeter. Här möts ni av en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier som som släpper in gott om dagsljus i bostaden. Köket är modernt och praktiskt och erbjuder en naturlig plats för matbord. Lägenheten har två sovrum vilket gör den idealisk för såväl småfamiljer som för den som önskar ett extra arbetsrum eller gästrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättavdelning, vilket underlättar vardagen. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina garderober utrustade med skjutdörrar och spegelglas, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Bostadsföreningen tillhandahåller ytterligare bekvämligheter såsom övernattningsrum, gym och en gemensam uteplats där man kan umgås med grannar eller njuta av en stunds avkoppling. Missa inte chansen att göra den till er nya hemadress - Anmäl dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
VÄSTERMALMSGATAN 3, Oxbacken, Västerås kommun
VÄSTERMALMSGATAN 3, Oxbacken, Västerås kommun, bild 2
VÄSTERMALMSGATAN 3, Oxbacken, Västerås kommun, bild 3

VÄSTERMALMSGATAN 3

Lägenhet
Oxbacken, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 141 kr/mån
25 984 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt med bästa läge på populära Oxbacken, Västerås. Denna välplanerade bostad på 63,5 kvadratmeter erbjuder två rymliga rum, en solig balkong i söderläge och ett väl tilltaget badrum. I denna välskötta BRF Karolina I Västerås och i huset som byggdes 1986 finner du en hiss som tar dig smidigt upp till bostadens på andra våningen av totalt fyra. Här har du nära till allt - citypulsen ligger bara en kort promenad bort samtidigt som du kan njuta av lugnet på din balkong som vetter mot innegården. Oxbacken är ett område med gott om grönområden, perfekt för sköna promenader. Här finns även närhet till service så som affärer, restauranger och kommunikationer. Passa på att förvärva detta bekväma boende på populära Oxbacken. Tillsammans hittar vi ditt nya hem! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
BÄRBY BYVÄG 2, Bärby / Hustahöjden, Västerås kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00
BÄRBY BYVÄG 2, Bärby / Hustahöjden, Västerås kommun, bild 2
BÄRBY BYVÄG 2, Bärby / Hustahöjden, Västerås kommun, bild 3

BÄRBY BYVÄG 2

Villa
Bärby / Hustahöjden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 195 000 kr
147 m²
5 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa i det lantliga och grönskande området Bärby strax utanför Västerås. Här bor du i ett barnvänligt område som lockar med lugn och ro i trygga omgivningar. Närområdet kännetecknas av vacker natur med grönområden och skogspartier som inbjuder till långa promenader och friluftsliv. Villan med byggår 2006 garanterar moderna bekvämligheter och en gedigen konstruktion som ger en trygg boendemiljö. Här erbjuds en boarea om 147 kvadrat allt fördela på ett plan, hela fyra sovrum, separat groventré, ett väl tilltaget badrum med påkostade materialval och bastu, gäst-wc, goda förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med fönsterpartier utöver det vanliga och ett praktiskt kök med gott om plats för matbord. Trädgården om hela 1225 kvm är perfekt för lek och avkoppling. Här kan du och din familj njuta av naturen med stora gräsytor och en härlig uteplats där grillkvällar och lek i solen blir vardag. Närmaste skola finner du i Dingtuna där skolskjutsen går direkt runt husknuten, flera val av förskolor finner du i närområdet. Med en kort bilresa tar dig till Erikslund köpcentrum med dess fulla utbud av shopping och restauranger. Sammantaget är denna bostad det ultimata valet för dig som längtar efter en familjeidyll i natursköna omgivningar. Vi hälsar dig varmt välkommen till ditt nya hem! Bostadens säljs förbesiktat!

  • Premium
  • Uteplats
 VERKSGATAN 20, Lillåudden, Västerås kommun
  • Ons 1 maj
 VERKSGATAN 20, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
 VERKSGATAN 20, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

VERKSGATAN 20

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
4 129 kr/mån
39 444 kr/m²

Charmig bostadsrätt på populära Lillåudden erbjuder en tilltalande planlösning som passar för den moderna livsstilen. Med tre rum och en boyta på 81 kvadratmeter finns det gott om plats för både vardagsliv och umgänge. Belägen på första våningen av fem i BRF Mistluren 1 Västerås från 2012 erbjuder bostaden en härlig takhöjd som skapar känsla av utrymme samt en stor uteplats att njuta av soliga dagar på. Området kring Lillåudden är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till Mälaren. Här har du vackra promenadstråk runt knuten och grönområden som gör det enkelt att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Du når Västerås innerstad och resecentrum med en kortare promenad samtidigt som du har flertalet restauranger i området. Ett perfekt boende för den som söker både lugn och vill ha närhet till stadens puls. Välkommen att upptäcka fördelarna med att bo vid Mälaren - Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
KARLEBY 8, Kungsåra / Ängsö, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00
KARLEBY 8, Kungsåra / Ängsö, Västerås kommun, bild 2
KARLEBY 8, Kungsåra / Ängsö, Västerås kommun, bild 3

KARLEBY 8

Gård/Skog
Kungsåra / Ängsö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
9 500 000 kr
260 + 30 m²
7 rum
3,6 ha tomt

Välkomna till denna unika och anrika gård som uppfördes i mitten på 1800-talet. I hjärtat av gården finner du det grönmålade boningshuset med en vacker veranda med lövsågad snickeri och rödmålade fönsterramar. Boningshuset med sitt karaktäristiska utseende är vackert placerat och har under de senaste åren restaurerats, bevarats, renoverats och är i dag ett hem med stor charm, själ och hemtrevnad. I huset återfinns vackra trägolv, äldre planktak, flertalet kakelugnar, väl tilltagna rum, kök med vedspis, samt flertalet bevarade äldre detaljer som sätter en genomgående prägel till huset. Nuvarande ägare har med sin kärlek till huset noga tänkt igenom varje renovering med stor omsorg till huset historia och tidstypiska period. På fastigheten finner du flertalet rödmålade ekonomibyggnader som drängstuga, loge med underliggande garage och industrikök, maskinhall med lösdrift för häst. Fastigheten har en markareal om ca 3,6 hektar där den största delen utgör åkermark. Trädgårdsmarken pryds av ett tiotal äldre fruktträd, bärbuskar samt grönyta. Tidigare ägare har odlat grönsaker på marken på en yta om ca 2000 kvm. Här finns ett vidsträckt jordgubbsland samt förberedd för annan odling för dig som önskar ta vid. Gården lämpar sig utmärkt för dig som önskar ett lugnt liv på landet, bedriva hästgård eller annan verksamhet. Perfekt pendlingsavstånd till Stockholm, ca 50 minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
GNEJSVÄGEN 9, Munga, Västerås kommun

GNEJSVÄGEN 9

Villa
Munga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 895 000 kr
54 m²
1 rum
1 923 m² tomt

- Kontakta mäklaren för privatvisning - Varmt välkommen till Gnejsvägen 9 och detta gedigna timmerhus i populära Munga. Här njuter du av en naturtomt om hela 1923 kvm där det finns både gästhus, förrådsbyggnad och vedbod. Detta mysiga hem har en boarea om 54 kvadrat fördelat över ett rum och kök samt badrum. Huset är nyligen totalrenoverat och därmed i väldigt gott skick. Här finns attribut som öppen spis, vackra trägolv och materialval noga utvalt med en känsla och omsorg om husets genuina charm och karaktär. Kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns inkopplat i huset. Som boende i Munga har du närhet till vacker natur och Mungasjön som erbjuder både bad- och båtplats samtidigt som du har ca 15 minuters bilfärd in till Västerås med dess fulla utbud. Missa inte denna möjlighet - Vi ses på visningen

KRUTKÄLLARVÄGEN 1, Karlsdal, Västerås kommun

KRUTKÄLLARVÄGEN 1

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 750 000 kr
57 m²
2 rum
vån 11/12
3 036 kr/mån
30 702 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrätt belägen i populära Karlsdal, Västerås. Med en hisnande utsikt som få kan matcha erbjuder denna bostad en unik möjlighet att bo bekvämt och samtidigt njuta av en magnifik panoramavy över omgivningarna. HSB BRF Krutkällaren i Västerås är en stabil förening md låg belåningsgrad där du kan känna dig trygg och tillsammans med grannarna skapa en trivsam gemenskap. På våning 11 av 12 finner du denna läckra bostadsrätt med två rum och en boyta på 57 kvadratmeter. Närområdet erbjuder allt du kan önska dig med närhet till grönområden, handel och kommunikationer. Ta en härlig promenad i omgivande natur eller ta en kort promenad in till stadskärnan för shopping och restaurangbesök. Denna bostad passar perfekt för dig som uppskattar en modern och ljus boendemiljö med en spektakulär utsikt. Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Välkommen hem till din framtida drömbostad!

  • Balkong
  • Hiss
LINNÉGATAN 12, City, Västerås kommun
LINNÉGATAN 12, City, Västerås kommun, bild 2
LINNÉGATAN 12, City, Västerås kommun, bild 3

LINNÉGATAN 12

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 650 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 784 kr/mån
36 667 kr/m²

Nu har du möjlighet att bo i denna stilfulla och hemtrevliga lägenhet mitt i centrala Västerås. Lägenheten på 45 kvadratmeter präglas av högkvalitativa materialval, modern design och yteffektiva lösningar. I detta underbara hem finner du vacker fiskbensparkett, hög takhöjd och balkong i västläge. Lägenhetens inredningsstil skapar en sober och lyxig bas för ett ombonat hem. Läget är det bästa tänkbara och på kort gångavstånd finns ett sjudande kafé- och restaurangliv och allt vad Västerås city har att erbjuda. Du har direkt närhet till högskolan och goda kommunikationsmöjligheter. Den här lägenheten vill du inte missa, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
KONVALJVÄGEN 14, Gångholmen, Västerås kommun
  • Lör 4 maj kl 16:30

KONVALJVÄGEN 14

Fritidshus
Gångholmen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
700 000 kr
50 m²
2 rum
2 004 m² tomt

På vackra och natursköna Gångholmen finner du detta lilla hus med arrendetomt som kan användas som både fritids- och permanentboende. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med öppenspis, ett separat sovrum med utgång till altanen, kök med vedspis (ej godkänd i dagsläget) samt wc och separat duschutrymme. Tomten har en yta på 2004 m2 och på den finner du blanda annat ett väl tilltaget garage om ca 80 kvm, en gäststuga, förråd och vedbod och en perfekt blandning av trädgårds och naturtomt. Här har du möjlighet att skapa en riktig idyll för dig som trivs i naturen och som värdesätter lugnet som Gångholmen har ett erbjuda samtidigt som du har närhet till Västerås mer centrala delar. Gångholmen ligger i närheten av Askövikens naturreservat i närheten av Asköviken, här finns ett rikt djurliv och fantastisk natur. Här finns goda bussförbindelser till Västerås centrum. Anmäl dig till visning.

  • Plus
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun, bild 2
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun, bild 3

TEGNÉRGATAN 11A

Lägenhet
Hemdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 480 kr/mån
25 643 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på Tegnérgatan 11A. Den här lägenheten har den perfekta mixen av moderna färgval och äldre charm i vackert gavelläge med utsikt över Västerås innerstad. Här bor du med två rum och kök fördelat på 58 kvadrat. Här finns ett praktiskt kök med gott om arbetsytor, harmoniskt och rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och hemmakontor. Här bor du med 15 minuters promenadavstånd till city och ner till strandpromenaden vid Östermälarstrand. I närheten ligger Västerås sjukhus samt Hälla shoppingområde. Tvättstuga samt förrådsutrymme finns i huset samt en trädgård som delas med de övriga boende i föreningen. Parkering finns tillgänglig! ' Den här lägenheten måste ses! Anmäl dig till visning redan idag!

  • Premium
JAKOBSGATAN 37A, Pettersberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 16:00

JAKOBSGATAN 37A

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 250 000 kr
131 m²
6 rum
vån 2/3
8 583 kr/mån
9 542 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på Jakobsgatan 37A. Här bor du med en boarea om hela 131 kvm fördelat på sex rum och kök. Önskar du ett ännu rymligare vardagsrum kan bostaden med enkla medel göras om till en femma. Lägenheten har ett stort och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, gäst-wc och badrum och hela fem sovrum samt kök. Här har du närhet till trevliga natur- och friluftsområden så som Vallby friluftsmuseum och Djäkneberget. I området finns flera förskolor och en grundskola samt flera lekparker, matbutik och goda kommunikations möjligheter. Anmäl dig till visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 11