Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Stener

Sara Stener

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
LOVISEBERGSVÄGEN 12, Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

LOVISEBERGSVÄGEN 12

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/11
3 743 kr/mån
28 323 kr/m²

Nu ges möjlighet för dig att överta denna välplanerade och charmiga trea. När du kliver in i denna bostad möts du av både hemtrevnad och harmoni, tack vare genomgående mjuka och stilfulla färg- och materialval. I toner av vitt, grått och beige kan du njuta av en ljus och luftig tillvaro samt en inglasad balkong med utsikt mot city. Här finns också ett rymligt nyrenoverat kök med plats för matgrupp. På ca 10 minuters promenad befinner du dig mitt i city med dess fulla utbud. Det här en bostad för dig som söker hemmet med mysfaktor och harmoni och samtidigt vill ha nära till stadens puls. Anmäl dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
PINGSTLILJEVÄGEN 83, Önsta-gryta, Västerås kommun

PINGSTLILJEVÄGEN 83

Radhus
Önsta-gryta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 995 000 kr
86 m²
3 rum
324 m² tomt

Nu erbjuder vi försäljningen av detta parhus på populära Pingstiljevägen. Detta är ett välskött och hemtrevligt boende som disponerar sig väl över ett plan. Bostaden är i behov av viss renovering och lämpar sig utmärkt för dig som vill skapa ditt eget drömboende. Exteriört finns en tomt om 324 kvm med stenlagd entré på framsidan, en altan på baksidan i söderläge samt en separat förrådsbyggnad. Området är lugnt och bilfritt, garage och parkering finns i länga. Här finns närhet till skog och natur, matbutik, vårdcentral, förskolor och skola. Missa inte denna möjlighet - Anmäl dig till visning!

  • Uteplats
BROBY 15, Lantligt Öst, Västerås kommun

BROBY 15

Villa
Lantligt Öst, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 495 000 kr
122 m²
4 rum
2 848 m² tomt

Söker ni efter en fastighet med lantligt läge där det bara är att flytta in, då kan det här vara någonting för er. I det trivsamma lilla området Broby öst om Tortuna ligger detta hus med inspiration från den amerikanska arkitekturstilen New England. Huset är totalrenoverat och utbyggt av nuvarande ägare som förvärvade fastigheten för lite mer än tio år sedan. Villan fördelar sig väl över 1,5 plan med totalt tre sovrum, allrum, dubbla badrum, kök och separat tvättstuga. Huset präglas av en genomgående äldre charm med bevarade attribut som träbalkarna i taket och timmerväggen i köket för att nämna några. I trädgården finner du flertalet träd och fruktträd, planteringar och rosenbuskar. Det finns en väl tilltagen grusad gårdsplan med plats för fler bilar. Runt huset finns två altaner där du kan njuta av solen under hela dagen och koppla av i spabadet. Skola hittar du i Orresta och skolskjuts går direkt utanför bostaden. Grusad gårdsplan med plats för fler bilar. Hälla shoppingområde når du på ca 15 minuter med bil. Missa inte denna möjlighet - Anmäl dig till visning.

PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun
  • Lör 23 mar kl 14:30
PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
PATENTGATAN 16, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

PATENTGATAN 16

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 650 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/9
5 127 kr/mån
33 125 kr/m²

Denna gaveltrea om hela 80 kvadrat belägen på andra våningen väntar på just dig. Med en väl tilltagen inglasad balkong i söderläge, flexibelt tillträde och med bekvämligheter som hiss, goda parkeringsmöjligheter och en praktisk planlösning finns det ingen anledning att vänta. Bostaden är modern och erbjuder harmonisk färgsättning, ljusa golv och goda förvaringsmöjligheter och gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Från tidig vår till sen höst förlängs de sociala ytorna ut på balkongen. Som boende i BRF Tegnérlunden 2 finns det möjlighet till att hyra övernattningsrum och du har tillgång till cykelrum, förråd i källaren samt goda parkeringsmöjligheter. Bredband och bostadsrättstilläggsförsäkringen ingår i avgiften. Här bor man bekvämt i ett lugnt område med gångavstånd till matvarubutik, kommunikationer, vårdcentral och centrum. Anmäl dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
KONVALJVÄGEN 14, Gångholmen, Västerås kommun

KONVALJVÄGEN 14

Fritidshus
Gångholmen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
700 000 kr
50 m²
2 rum
2 004 m² tomt

På vackra och natursköna Gångholmen finner du detta lilla hus med arrendetomt som kan användas som både fritids- och permanentboende. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med öppenspis, ett separat sovrum med utgång till altanen, kök med vedspis (ej godkänd i dagsläget) samt wc och separat duschutrymme. Tomten har en yta på 2004 m2 och på den finner du blanda annat ett väl tilltaget garage om ca 80 kvm, en gäststuga, förråd och vedbod och en perfekt blandning av trädgårds och naturtomt. Här har du möjlighet att skapa en riktig idyll för dig som trivs i naturen och som värdesätter lugnet som Gångholmen har ett erbjuda samtidigt som du har närhet till Västerås mer centrala delar. Gångholmen ligger i närheten av Askövikens naturreservat i närheten av Asköviken, här finns ett rikt djurliv och fantastisk natur. Här finns goda bussförbindelser till Västerås centrum. Anmäl dig till visning.

  • Plus
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun, bild 2
TEGNÉRGATAN 11A, Hemdal, Västerås kommun, bild 3

TEGNÉRGATAN 11A

Lägenhet
Hemdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 480 kr/mån
25 643 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på Tegnérgatan 11A. Den här lägenheten har den perfekta mixen av moderna färgval och äldre charm i vackert gavelläge med utsikt över Västerås innerstad. Här bor du med två rum och kök fördelat på 58 kvadrat. Här finns ett praktiskt kök med gott om arbetsytor, harmoniskt och rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och hemmakontor. Här bor du med 15 minuters promenadavstånd till city och ner till strandpromenaden vid Östermälarstrand. I närheten ligger Västerås sjukhus samt Hälla shoppingområde. Tvättstuga samt förrådsutrymme finns i huset samt en trädgård som delas med de övriga boende i föreningen. Parkering finns tillgänglig! ' Den här lägenheten måste ses! Anmäl dig till visning redan idag!

  • Premium
NÄCKROSVÄGEN 4, Önsta-gryta, Västerås kommun

NÄCKROSVÄGEN 4

Radhus
Önsta-gryta, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 395 000 kr
118 m²
4 rum
162 m² tomt

Välkommen till Näckrosvägen 4 och detta väldisponerade radhus i optimalt gavelläge. Bostaden erbjuder en boarea om 118 kvm fördelat över två plan där du på entréplan finner ett rymligt kök, badrum, tvättstuga och vardagsrum. En trappa upp finns tre bra sovrum varav ett har utgång till balkongen. Det går med enkla medel att göra fyra sovrum på övreplan för den som önskar. Bostaden är genomgående i fint skick och här kan du kan bara flytta in och börja trivas. Här bor ni nära natur i barnvänliga kvarter. På promenadavstånd finner du förskolor, skola från förskoleklass till 9:an, affär, restaurang och kommunikationer. Vind, samt förråd i länga och cykelförråd finns i området. Huset säljs förbesiktat med dolda fel försäkring! Vi ses på visning!

  • Uteplats
GNEJSVÄGEN 9, Munga, Västerås kommun

GNEJSVÄGEN 9

Villa
Munga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 895 000 kr
54 m²
1 rum
1 923 m² tomt

Varmt välkommen till Gnejsvägen 9 och detta gedigna timmerhus i populära Munga. Här njuter du av en naturtomt om hela 1923 kvm där det finns både gästhus, förrådsbyggnad och vedbod. Detta mysiga hem har en boarea om 54 kvadrat fördelat över ett rum och kök samt badrum. Huset är nyligen totalrenoverat och därmed i väldigt gott skick. Här finns attribut som öppen spis, vackra trägolv och materialval noga utvalt med en känsla och omsorg om husets genuina charm och karaktär. Kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns inkopplat i huset. Som boende i Munga har du närhet till vacker natur och Mungasjön som erbjuder både bad- och båtplats samtidigt som du har ca 15 minuters bilfärd in till Västerås med dess fulla utbud. Missa inte denna möjlighet - Vi ses på visningen

ANSGARS GRÄND 8, Kvarteret Angsar, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

ANSGARS GRÄND 8

Lägenhet
Kvarteret Angsar, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
5 070 kr/mån
28 141 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privatvisning* Söker du ett modernt och välplanerat boende där det bara är att flytta in? Varmt välkomna till Ansgars Gränd 8 och denna inbjudande och rymliga trea med promenad och cykelavstånd till City. Lägenheten erbjuder trevliga attribut som en stor inglasad balkong, en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp, samt ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Tack vare inglasningen blir balkongen likt ett extrarum större delen av året som tillsammans med vardagsrum och kök skapar stora social ytor att umgås på. Varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Här bor man bekvämt i ett lugnt och trivsamt område med närhet till matbutik, förskola, skola och kommunikationer. Missa inte denna möjlighet - Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
JAKOBSGATAN 37A, Pettersberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 23 mar kl 13:30

JAKOBSGATAN 37A

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 250 000 kr
131 m²
6 rum
vån 2/3
8 583 kr/mån
9 542 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på Jakobsgatan 37A. Här bor du med en boarea om hela 131 kvm fördelat på sex rum och kök. Önskar du ett ännu rymligare vardagsrum kan bostaden med enkla medel göras om till en femma. Lägenheten har ett stort och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, gäst-wc och badrum och hela fem sovrum samt kök. Här har du närhet till trevliga natur- och friluftsområden så som Vallby friluftsmuseum och Djäkneberget. I området finns flera förskolor och en grundskola samt flera lekparker, matbutik och goda kommunikations möjligheter. Anmäl dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
PUMPSTIGEN 7, Enhagen, Västerås kommun

PUMPSTIGEN 7

Villa
Enhagen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 495 000 kr
75 + 25 m²
4 rum
629 m² tomt

Nu ges möjligheten att överta detta lilla hus belägen bara ett stenkast från Mälaren på populära Enhagen. Fastigheten har en trevlig hörntomt med en uppvuxen trädgård med flertalet äppelträd och lagom med gräsyta. På tomten finns ett isolerat gästhus med två sovrum, carport, samt bastustuga. Huset fördelar sig väl över två plan och har en trevlig social planlösning med vardagsrum, matsalsdel alt sovrum och kök i nära anslutning till varandra. I huset finns trevliga attribut som en vedspis samt kamin. På nedervåningen finner du bostadens badrum som nyligen gjorts om till den dubbla storleken. På ovanvåningen finns i dag ett allrum samt sovrum. Här finns stora möjligheter för dig som vill skapa ditt eget drömboende med närheten till Mälaren. Anmäl dig till visning!

  • Plus

Visar alla 11