Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ingegerd Ollson

Ingegerd Ollson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
FRIHETSVÄGEN 20, Hammarby Stadshage, Västerås kommun

FRIHETSVÄGEN 20

Lägenhet
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 645 kr/mån
24 113 kr/m²

Vad sägs om att bo på härliga Hammarby Stadshage i lägenhet med inglasat uterum och bubbelpool? Nu har vi glädjen att kunna presentera denna unika lägenhet till försäljning. Här får man nästan en radhuskänsla. Här bor man med villakänsla i totalrenoverad lägenhet med gemensam prunkande trädgård. Det bästa av två världar! Parkering finns. Närhet till både kommunikation och mataffär samt promenadavstånd till både Löga Strand samt City med dess fulla utbud av butiker och restauranger när andan faller på. Kan man bo bättre? Missa inte detta, anmäl dig redan idag på www.fastighetsbyran.com

  • Uteplats
FLITSTIGEN 5, Harkie / Frösåker, Västerås kommun

FLITSTIGEN 5

Villa
Harkie / Frösåker, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 695 000 kr
133 + 40 m²
4 rum
1 776 m² tomt

Välkomna till Flitstigen 5 i Kärrbo - denna rofyllda natursköna plats. Här bor ni med naturen som granne, Frösåkers fina golfklubb och restaurang endast några minuter bort och ca 25 min in till Västerås. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och från köket utgång till det isolerade och inglasade uterummet med skjutdörrar. Sommartid möts ute och inne på ett härligt sätt. Bostaden erbjuder fyra sovrum och två badrum samt vedbastu. Fastigheten erbjuder förutom ett välskött fräscht hus även en ny carport med förråd och ett separat gästhus med egen toalett, byggt 1979 och reparerat och tilläggsisolerat 2019. Finns gott om plats för familj och vänner som vill komma på besök. Bostaden säljs förbesiktad med dolda fel försäkring. Söker ni ett boende med livskvalitet så får ni inte missa detta - anmäl ert intresse redan idag! Inom en snar framtid kommer det att ske en förlängning av Gäddeholmsvägen som kommer att sträcka sig till Harkievägen, här kommer det även att anläggas cykelbana, vilket kommer att förkorta restiden både för dig som ska in till Västerås eller som ska ut på E18. För er med skolbarn så stannar skolbussen på Harkievägen.

  • Uteplats
SLÄGGKASTARGATAN 7, Rönnby, Västerås kommun

SLÄGGKASTARGATAN 7

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 495 000 kr
77,8 m²
3.5 rum
vån 8
5 396 kr/mån
19 216 kr/m²

Väldisponerad, fräsch och modern 3:a (disponeras idag som 3,5 rok) på populära Släggkastargatan. Bostaden erbjuder klädkammare, badrum samt gästtoalett. Vitt och stilrent kök med matplats och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Inglasad balkong i sydostläge som förlänger sommaren. Barnvänliga kvarter med närhet till både förskola, skola samt kommunikationer. Inom föreningen finns även parkeringsgarage med lediga platser i anslutning till bostaden. Med hiss hela vägen ner till källaren hittar du förråd till lägenheten och tvättstuga. En mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Kontakta mäklaren om intresse finns!

  • Balkong
  • Hiss
SEVALLAGATAN 5A, Skiljebo, Västerås kommun

SEVALLAGATAN 5A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
750 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/9
2 356 kr/mån
19 737 kr/m²

Välplanerad, välskött och mycket fräsch 1:a om 38 kvm med bra planlösning och genomgående ekgolv. Lägenheten har ljus färgsättning och gott om förvaring. Renoverat badrum och ljust och fräscht kök i vitt. Balkong i soligt västerläge med vacker utsikt över grönområde. Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet då det är snabb Access ut på E18 för den som pendlar. Bostadsrättsförening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Nyinflyttade erbjuds en parkeringsplats. Flexibel inflytt!

  • Balkong
  • Hiss
LIEGATAN 242, Hammarby, Västerås kommun

LIEGATAN 242

Radhus
Hammarby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 300 000 kr
103 m²
4 rum
187 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva ett radhus på friköpt tomt i mycket fint skick! Fräscht kök som renoverats löpande 2016-2018, nya vitvaror samt skåp och bänkskivor. Delvis kaklat badrum och helkaklad gästtoalett och nya fönster. Från vardagsrummet har man utgång till stort inglasat uterum som förlänger sommaren. Trädgård med gräsmatta som vetter mot skogsparti. Även framsidan rymmer en mindre uteplats. Huset har målats löpande. Lugnt och barnvänligt område nära city och kommunikationer. Lekpark och motionsspår runt knuten. Stadsnät finns och garage i länga. Förråd i anslutning som kan göras om till ex. tonårsrum. Bostaden säljs med besiktning med dolda-felförsäkring. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5