Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Dahlgren

Emil Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
BLOMSTERGATAN 10, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
BLOMSTERGATAN 10, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
BLOMSTERGATAN 10, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

BLOMSTERGATAN 10

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
625 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/10
2 114 kr/mån
25 000 kr/m²

Det optimala boendet för förstagångsköparen eller studenten! Nu finns chansen att förvärva denna hemtrevliga enrummare om 25 välplanerade kvm. Bostaden erbjuder ett allrum med sovalkov, fullrustat och stilrent kök med utgång till den rymliga balkongen samt ett fräscht badrum. Här bor man med närhet till Mälardalens Universitet, Västerås stadskärna med dess utbud samt gångavstånd till Stenby handelsområde. Förskola/skola, grönområden och bra bussförbindelse i direkt närområde. Välkommen!

  • Premium
  • Hiss
KATRINELUNDSVÄGEN 20, Karlsdal, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 5 aug kl 17:00

KATRINELUNDSVÄGEN 20

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 495 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 6/10
4 803 kr/mån
26 126 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på populära Karlsdal. Med en välplanerad layout och fyra rum på sjätte våningen, erbjuder denna bostad både bekvämlighet och trivsel. Genom den inglasade balkongen kan du njuta av den fina utsikten och ta vara på alla väderlekens nyanser året om. BRF Krutkällaren i Västerås ger dig trygghet och en bra avgift, vilket gör boendet både ekonomiskt fördelaktigt och bekvämt. Närområdet erbjuder goda kommunikationer och närhet till service såsom affärer, restauranger och grönområden. Passa på att sätta din prägel på detta hem och skapa din egen oas i en trivsam miljö. Med hiss, inglasad balkong, magisk utsikt och generös boyta är denna bostadsrätt perfekt för dig som söker något speciellt. Tillsammans utforskar vi möjligheten att göra detta till ditt nya drömboende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
KORSÄNGSGATAN 8, Korsängsgärdet, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon

KORSÄNGSGATAN 8

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 150 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/6
4 896 kr/mån
32 090 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet i toppskick! Med sina 67 kvadratmeter erbjuder denna bostad ett bekvämt och stilrent boende med öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett lugnt och familjevänligt område, perfekt för dig som värdesätter ro och trygghet. Här bor du utan insyn, vilket ger en privat och avkopplande atmosfär. Hiss finns i huset, vilket gör det enkelt att ta sig upp och ner, även med barnvagn eller tungt bagage. Bostaden har en låg avgift och är perfekt belägen med närhet till både E18 och Kopparlunden, samt endast ett stenkast från city. Här har du alla möjligheter att njuta av stadens bekvämligheter samtidigt som du bor i ett stillsamt och grönt område. Missade inte chansen att uppleva denna pärla – en perfekt kombination av komfort, modernitet och bekvämt läge!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
KVISTBERGAVÄGEN 9B, Tillberga, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

KVISTBERGAVÄGEN 9B

Lägenhet
Tillberga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
625 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 914 kr/mån
11 792 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på 53 kvm, belägen i ett lugnt och trevligt område. Lägenheten är genomgående i gott skick med smakfulla materialval och moderna ytskikt. Här finner du ett rymligt och inbjudande vardagsrum, renoverat kök med plats för matgrupp, fräscht badrum, sovrum samt en solig balkong, perfekt för morgonkaffet eller avkoppling efter en lång dag. Områdeslivs, grönområden, förskola/skola, bibliotek och familjeläkare tvärs över gatan samt kommunikationer i direkt närområde. Till lägenheten tillhör två förråd.

  • Plus
VETTERSLUNDSGATAN 80, Vetterslund, Västerås kommun

VETTERSLUNDSGATAN 80

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
650 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/3
3 456 kr/mån
13 830 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på populära Vetterslund. Med en öppen planlösning ger denna lägenhet dig möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Bostadsrätten erbjuder ett väl tilltaget rum med en balkong där du kan njuta av morgonkaffet i solen. Här finns även möjlighet att inreda en liten oas utomhus för avkopplande stunder. Området kring BRF Vetterslund har mycket att erbjuda - nära till grönområden för sköna promenader, bra kommunikationer och bekvämligheter som matbutiker och restauranger inom räckhåll. Med en smart planlösning får du ut det mesta av varje kvadratmeter i denna bostadsrätt och skapar ditt eget personliga utrymme. Vid önskemål kan lägenheten övertas med befintliga inventarier. Välkommen!

  • Balkong
VRETGATAN 8, Jakobsberg, Västerås kommun

VRETGATAN 8

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 0/3
6 202 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska renoverade pärla på markplan! Denna välplanerade lägenhet om 52 kvm erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, medan den privata uteplatsen ger dig utrymme att koppla av och njuta av soliga dagar. Ett perfekt hem för den moderna och trendiga livsstilen. Missa inte chansen att äga detta drömboende. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats

Visar alla 6