Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Dahlgren

Emil Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
VRETGATAN 8, Jakobsberg, Västerås kommun

VRETGATAN 8

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 0/3
6 202 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska renoverade pärla på markplan! Denna välplanerade lägenhet om 52 kvm erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll, medan den privata uteplatsen ger dig utrymme att koppla av och njuta av soliga dagar. Ett perfekt hem för den moderna och trendiga livsstilen. Missa inte chansen att äga detta drömboende. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
KATRINELUNDSVÄGEN 20, Karlsdal, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

KATRINELUNDSVÄGEN 20

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 495 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 6/10
4 803 kr/mån
26 126 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på populära Karlsdal. Med en välplanerad layout och fyra rum på sjätte våningen, erbjuder denna bostad både bekvämlighet och trivsel. Genom den inglasade balkongen kan du njuta av den fina utsikten och ta vara på alla väderlekens nyanser året om. BRF Krutkällaren i Västerås ger dig trygghet och en bra avgift, vilket gör boendet både ekonomiskt fördelaktigt och bekvämt. Närområdet erbjuder goda kommunikationer och närhet till service såsom affärer, restauranger och grönområden. Passa på att sätta din prägel på detta hem och skapa din egen oas i en trivsam miljö. Med hiss, inglasad balkong, magisk utsikt och generös boyta är denna bostadsrätt perfekt för dig som söker något speciellt. Tillsammans utforskar vi möjligheten att göra detta till ditt nya drömboende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
RÅSTOCKSVÄGEN 19, Harkie / Frösåker, Västerås kommun
RÅSTOCKSVÄGEN 19, Harkie / Frösåker, Västerås kommun, bild 2
RÅSTOCKSVÄGEN 19, Harkie / Frösåker, Västerås kommun, bild 3

RÅSTOCKSVÄGEN 19

Villa
Harkie / Frösåker, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 495 000 kr
84,6 m²
3 rum
1 569 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla, perfekt belägen i lantlig idyll endast 5 minuters bilresa från Frösåker Golfklubb. Med en yta på 84,6 kvm är detta hemmet som ger dig en oas av lugn och ro. Renoverat till perfektion, erbjuder det välplanerade utrymmen som skapar en harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd medan de mysiga detaljerna ger en hemtrevlig känsla. Utöver det generösa vardagsrummet finns här två mysiga sovrum, perfekt för en liten familj eller som en tillflyktsort för den som söker fridfullhet. Uteområdet är lika lockande med möjligheter till avkoppling och trivsamma stunder i trädgården. Detta är drömhemmet för den som söker en harmonisk tillvaro i natursköna omgivningar med närhet till golf och natur. Till fastigheten ingår egen båtplats samt gemensam badplats och brygga.

  • Premium
SJÖJUNGFRUGATAN 4, Notudden, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

SJÖJUNGFRUGATAN 4

Lägenhet
Notudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
4 779 kr/mån
38 963 kr/m²

Nu presenteras denna trivsamma och genomgående moderna trerumslägenheten på fantastiska Sjöjungfrugatan. Lägenheten är belägen en trappa upp och erbjuder en härlig boendemiljö med inglasad balkong med glimt av Mälaren. 82 kvm fördelas på en öppen planlösning över kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med egen tvätt- och torktumlare. Mycket populärt och trivsamt område med promenadavstånd till Västerås City med dess utbud. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4