Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Max Niemi

Max Niemi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
ORKESTERVÄGEN 14, Surahammar, Surahammars kommun

ORKESTERVÄGEN 14

Radhus
Surahammar, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 790 000 kr
120 + 15 m²
5 rum
459 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus med endast en tidigare ägare och friköpt tomt. Köket och badrummet uppe är exklusivt renoverade. Sovrummen är rogivande och vardagsrummet/allrummet nere ger härligt stora ytor vilket ger en känsla av rymd. Man har här hela två badrum, en bastu samt ett rymligt förråd kan bli ett ytterligare rum om så önskas. Man har både takad altan & balkong i sydvästligt solläge med utsikt över den plana och lättskötta trädgården, det finns även en altan på framsidan. Driftkostnaderna är extremt låga, fiber finns indraget, garage med el-port och praktiskt loft finns. Finns möjlighet till snabbt tillträde. Närhet till affärer, naturen, förskola, skola, och bekvämt pendlingsavstånd till Västerås. Vi ses på visningen!

  • Uteplats
TURBOVÄGEN 19, Surahammar, Surahammars kommun

TURBOVÄGEN 19

Radhus
Surahammar, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 195 000 kr
129 + 58 m²
4 rum
574 m² tomt

Välkommen till en underbar bostad i Surahammar med lantligt läge och närhet till naturen. Här erbjuds du en bostad med fyra rum, varav tre rogivande sovrum, ett exklusivt/öppet kök med mycket skåpsluckor och hela två fräscha badrum. Vardagsrummet/Matsalen är rymligt perfekt för sociala tillställningar. Med en plan och lättskött trädgård och en altan i bästa solläge finns det gott om utrymme för både lek och avkoppling utomhus. Var i original ett hus med 6 rum varav 5 sovrum så det går att återställa om så önskas. Det mesta har renoverats i nutid. Du har här ett stort garage med en förrådsdel, plats för flertalet bilar på uppfarten, låga driftkostnader och fiber finns indraget i fastigheten. I närområdet hittar du vacker natur med fina strövområden och möjligheter till friluftsliv. Surahammar är en lugn och trivsam kommun med närhet till service, skolor och kommunikationer. Här kan du njuta av ett fridfullt boende med endast några minuters promenad till skolor, elljusspår, ridhus och golfbana. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
GÅNGHOLMEN 10, Gångholmen, Västerås kommun

GÅNGHOLMEN 10

Villa
Gångholmen, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
1 999 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus på populära Gångholmen. Här har du ditt egna lantliga paradis med ett enormt trädäck, nedsänkt bubbelpool (2023), flertalet sittplatser och en bastu. Sovrummet är rogivande, matrum/vardagsrummen är väl tilltagna perfekt för middagar/bjudningar. Badrummet är mycket fräscht från 2022. Mycket har renoverats i närtid samt man har här även en grävd brunn som ger sommarvatten, en tilläggsisolerad vind och en inglasad veranda. På den natursköna tomten har man ett förråd/kontor, en verkstad/förråd, en vedeldad bastu med dusch samt en ateljé/inglasat uterum, ett växthus och flertalet förråd. Området är lugnt med närhet till både Mälaren och City. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
ÖSTERGATAN 80B, Surahammar, Surahammars kommun

ÖSTERGATAN 80B

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
525 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 583 kr/mån
7 721 kr/m²

Renoverad gavel-lägenhet med välplanerad planlösning. Kök med gott om förvaring och delvis öppet mot hallen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum i gavelläge med utgång till balkongen som har sol från morgon till e.m. Rogivande läge, längst in från vägen mot grönska och villor. Bastu och tvättstuga finns i källaren samt 1 vinds och ett källarförråd hör till lägenheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
VALLMOGATAN 33, Kolbäck, Hallstahammars kommun

VALLMOGATAN 33

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
3 150 000 kr
155 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till detta renoverade fina hus med allt som kan önskas. Gediget Älvsbyhus från 2007 med plats för hela familjen via fyra rogivande sovrum samt generöst vardagsrum och ett allrum. Köket och badrummet är exklusiva. Här bor ni bekvämt med låga driftkostnader, indraget fiber, lättskött trädgårdstomt med äpple, päron, körsbär och plommon. Ett rymligt garage om ca 38 kvm samt flertalet bilplatser på uppfarten. Inglasad altan samt trädäck med spabad i söderläge. Inom några hundra m har ni både Kolbäcksån, förskola/skola, Vallmobadet, lekplats och en allmän brygga finns bara 1 km bort där ni kan bada fiska m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
ÖSTERGATAN 60A, Surahammar, Surahammars kommun

ÖSTERGATAN 60A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
Fastighetsbyrån Västerås
425 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 152 kr/mån
7 589 kr/m²

Välkommen till denna underbara ljusa gavel-lägenhet. Modernt kök från 2015 med plats för matgrupp vid fönster. Vardagsrum med utgång till balkongen i härligt västerläge med markis. Badrum med tvättmaskin. Nya golv i hela lägenheten 2017 och samtliga ytskikt är målade/tapetserade 2020. Källarförråd och vindsförråd följer med lägenheten. Möjlighet till bilplats med el. Stabil förening med god ekonomi och trevliga grannar. I avgiften ingår även kabel-tv och fiber. Här bor du i ett av Surahammars lugnaste villakvarter med utsikt över takåsarna samt har endast gångavstånd till centrum, skolor, tåg- och bussförbindelser. Vi ses på visningen!

  • Balkong
KRISTINAGATAN 15B, City, Västerås kommun

KRISTINAGATAN 15B

Lägenhet
City, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
7 500 000 kr
224 m²
7 rum
13 084 kr/mån
33 482 kr/m²

Välkommen till denne luftiga och förtjusande etagevåning om 224 kvm på populära Djäkneberget. Unikt tillfälle att förvärva denne exklusiva bostad som karaktäriseras av stora representativa ytor med högt i tak och stora fönsterpartier från golv till tak. Terrass med utsikt mot city och inglasat uterum med vattenburen golvvärme, rejäla sällskapsytor, värmande gasolkamin samt en genomgående hög standard. Utöver detta påträffas b.la. även tilltalande badrum, en relax med bastu i källaren, en vinkällare, fyra rogivande sovrum samt ett stilrent kök i öppen planlösning med det rymliga allrummet. Uteplatsen är lättskött, har knappt någon insyn samt innehar en putting-green för den golfintresserade. Föreningen är välskött med ordnad ekonomi, har friköpt marken och har bra gemenskap. I avgiften ingår allt från värme, va, kabel-tv och två p-platser med en ladd-stolpe/uttag för motorvärmare i direkt anslutning till huset. Till lägenheten hör även två källarförråd. Här har man endast några minuters promenad till, city, centralstationen samt allt som kan tänkas behövas! Här får du huskänslan och slipper kostnad för lagfart, pantbrev och årliga fastighetsskatter. Anmäl dig till visningen redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7