Värmdövägen 706

Saltsjö-Boo, Nacka kommun Se på karta

6 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 520 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
66 632 kr/år

- Kontakta mäklare för att boka privat visning
- Utmärka kommunikationer
- Altan i sydväst
- Plan gräsmatta
- Fint besiktningsprotokoll

Varmt välkomna till Värmdövägen 706 och detta hemtrevliga hus med mycket karaktär. Här har säljarna trivts fantastiskt bra i snart 15 år och nu är det dags för nästa familj att stortrivas.
Huset hjärta är det övre planet som kombinerar den härliga matsalen i glasverandan tillsammans med kök och vardagsrum och skapar en underbar plats för umgänge. Vardagsrummet har generös takhöjd och fönster i flera väderstreck. Här finns även två bra sovrum, kontor och badrum. Från detta plan når man via ett flertal utgångar den underbara altanen belägen i sydvästligt läge, vilket ger sol under de flesta av dagens timmar. En mycket uppskattad plats av säljarna och deras vänner som umgåtts mycket här genom åren och firat allt från student till midsommar. Souterrängplanet rymmer ett avskilt sovrum, badrum med bastu och gott om förvaring.

Tomten är varierad, skyddad från insyn och rymmer bland annat en stor plan gräsmatta och ett häftigt berg i bakkant vilket skapar en fin inramning. Parkeringsmöjligheter för ett flertal bilar.

Huset är nära till både stans puls och vacker natur. Nära till Bagarsjön och Glasbrukssjön och även till Boo-badet vid havet. Det finns många fina områden för härliga promenader både i skog, längs havet och genom lugna villaområden.
4 minuters promenad till busshållplatsen Telegramvägen med bussar som tar dig till stan på 15 minuter. Perfekt för pendling in till stan och enkelt att ta sig till nöjen i stan. Bussar till Cityterminalen om man vill ta tåg, långfärdsbussar, flygbussar och Arlanda express. Med bil tar det ca 5 minuter till köpcentret Nacka Forum. 3 minuters gångfärd till närmaste matvarubutik och 5 minuter till Orminge köpcentrum med många butiker och service. Det finns ett flertal närliggande grundskolor och många förskolor. Närhet till många fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. 5 minuters bilfärd till spa-ställena Yasuragi och Skepparholmen. 5 minuters bilfärd till Hasseludden där man kan ta Waxholmsbåtar för att åka ut och njuta av skärgården. Har man båt och söker båtplats finns detta i t.ex. Gustavsvik eller Eriksvik. Förskolor och grundskolor finns det flera av inom bekvämt gångavstånd.

Nu är det dags för nästa familj att stormtrivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Henrik Hallquist

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Henrik Hallquist, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
073-867 65 51