Segerstadsby 315

Segerstad, Karlstads kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
997 m²
Byggår
2021

Nu finns möjlighet att bli ägare av denna tomt och bygga ett hus av våra lokala husbyggare Huspartner. Tomten ligger i charmiga Segerstadsbyn med endast 15 minuter till Karlstad centrum och 10 minuter till Bergvik. Här är det, som du förstår, närhet till allt vad Karlstad har att erbjuda samtidigt som du bor med fantastisk natur som närmsta granne. I byn finns förskolan Tranan och endast 1 km från tomten finns busshållplats som tar dig till centrala Karlstad på 17 minuter.

Huset som ska byggas är Morkullan Traditionell (länk finns under "dokument & länkar" längre ner i annonsen) och är ett hus som kommer passa in i miljön i Segerstaby på ett fantastiskt sätt. Det kommer vara en hög finish med bl.a. falsat enstavsparkett från Kährs med vattenburen golvvärme. Knutar, vindskivor, takfotsbrädor och panel kommer vara slamfärgad i falurött, tegelpannorna tegelfärgade och det kommer vara högklassiga retrofönster från Elit med hakbeslag och spröjs. Utöver detta kommer också innerväggarna vara beklätt i både osb och gips för enkel fästning av hyllor och tavlor. Vitvarorna kommer gå i rostfritt och köket i övrigt samt tvättstugsinredning kommer från Marbodal. Som du hör är det huset där man tänkt på detaljer för att ge den rätta känslan. Huset är som gjort för att smälta in på landet.

Garaget kommer vara 33,5 kvm och matcha huset med sin slamfärgade utsida och tegelfärgade betongpannor.

I priset ingår:
Hus
Isolerat garage
Grusläggning framför garage och gångar till ytterdörrar på framsidan
Tomt (ej gräsmatta)
Kommunalt vatten
Avlopp (minireningsverk)

Huset kommer inrymma:
Två badrum
Fyra sovrum
Tvättstuga kombinerad groventré
Stor social yta i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Observera att allt ovan nämnda ingår i paketpriset på 4 250 000 kr men att mäklaren endast är ansvarig för försäljningen av själva tomten. Vid köpet kommer du betala 380 000 kr för tomten. När du köper tomten förbinder du dig däremot att uppföra ett hus av Huspartner om 123 kvm enligt planritning. I samband av köpet kommer du få en kontakt med Huspartner för att gå vidare med detaljerna om köpet kring själva huset. Ett hus kan stå färdigt ca 45 veckor efter man skrivit kontrakt.

Kontakta mäklaren för mer information. Vid tillvalsfrågor kan man även kontakta Huspartner direkt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlstad

Kontakta mäklaren

Mattias Åkerblom

Fastighetsbyrån Karlstad
Mäklare Mattias Åkerblom, Fastighetsbyrån Karlstad
072-061 30 18
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas