Fastighetsbyrån Karlstad

Fastighetsbyrån Karlstad

Mäklare

Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 20 feb kl 17:00
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 095 000 kr

71 m²

3 rum

4 984 kr/mån

15 423 kr/m²

Med största nöje kan vi nu ge möjlighet att förvärva denna fina trea med ljusa rymliga ytor och vy över Vänern samt hamnområde. Bostaden är i genomgående gott skick med ljusa materialval och en fin enhetlighet. Med bra planlösning bjuds många möjliga möbleringsalternativ för alla behov. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
 • Mån 13 feb kl 18:15
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Norra infarten 94M

Lägenhet
Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 395 000 kr

70 m²

3 rum

3 664 kr/mån

34 214 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna väldisponerade trea om 70 kvm med ett fantastiskt hörnläge där fönster i tre väderstreck ger direkt kontakt med natur och hästhagar. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Mycket omsorg har lagts vid färgsättningen av samtliga rum vilket ger en fantastisk helhet i bostaden. Modernt och trivsamt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort plus för den väl tilltagna balkongen i sydväst från vilken ni kan avnjuta solen hela dagen. Väldigt lugnt och trivsamt läge med Tyr-skogen alldeles runt knuten. I Tyrskogen finns gott om motionsspår och grillplatser för den som gillar friluftsliv. Endast ett stenkast bort ligger såväl travbana som Löfbergs arena. Vill man in till stan så går stadsbussen utanför och vill man promenera eller cykla så är det bara att följa älven. Carport följer lägenheten. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Acksjön 626 & 628, Molkom, Karlstads kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Acksjön 626 & 628

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 800 000 kr

80 m²

5 rum

4 344 m² tomt

Välkommen till natursköna Acksjön. Här bor du med skog och natur inpå knuten med lugn och avskildhet. I sjön Acksjön fiskemöjligheter och för den äventyrliga kan du vandra längs Acksjöleden i omväxlande natur med vildmarkskänsla. Denna natursköna idyll består utav två fastigheter där huvudfastigheten (Acksjön 1:19) är en villa på 80 kvm. På fastigheten bredvid ligger ett fritidshus (Acksjön 1:20) om 38 kvm. Nuvarande ägare har använt fritidshuset för vänner och familj som hälsat på men har även hyrt ut boendet via Airbnb med goda uthyrningsmöjligheter( 80 000 - 100 000 kr/ år i hyresintäkter). Villan och fritidshuset är nybyggda och byggdes under 2021-2022 och stod inflyttningsklart under våren/sommaren 2022. Bostäderna håller en genomgående hög standard med fina och genomtänka materialval. Villan har värmegolv och värms upp med frånluftsvärmepump och har i tillägg en kamin att elda i, både för mys och komfortkänslan och för att spara energi. Villan är besiktigad. Välkommen att höra utav dig vid intresse!

 • Plus
Mörmovägen 20A, Centrala Skoghall, Hammarö kommun
 • Sön 19 feb kl 15:00

Mörmovägen 20A

Lägenhet
Centrala Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

850 000 kr

51,4 m²

2 rum

3 837 kr/mån

16 537 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda en mycket tilltalande och välrenoverad tvåa på populära Regnbågen. Bostaden är genomgående ljus och modern med bra planlösning och fina materialval. Lägenheten disponeras på en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht nyrenoverat duschrum och ett ljust kök med plats för matbord. Vidare finns ett sovrum i bra storlek samt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp och utgång till balkongen i söderläge. Föreningen Lillängsskogen är en ekonomiskt stabil förening som dessutom erbjuder övernattningslägenhet och gym. Här bor du en kort promenad från Skoghalls centrum med busstation, restauranger, caféer och butiker. Närhet till Lillänghamnen med småbåtshamn, badplats och trevliga restauranger. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Majeldsvägen 38, Vålberg, Karlstads kommun

Majeldsvägen 38

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 795 000 kr

115 m²

5 rum

1 045 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en fantastisk fastighet på Majeldsvägens kulle i Vålberg! Här bor man med naturen som närmsta granne och har en fin trädgård där även berg dyker upp i dagen och vacker stensättning med belysning runt huset. Bostaden är disponerat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås även den inglasade altanen som under tre årstider utgör ett extra mysigt rum för familjen. Stora renoveringar har utförts under åren som ger en köpare möjlighet att flytta in omgående med väldigt lite att önska. På tomten finns även ett rejält dubbelgarage (på längden) med egen elcentral som byggdes 2018. Önskar man ett fint renoverat hus med ett bra besiktningsprotokoll och populär adress i Vålberg kan detta vara just ditt drömhem! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.

Kanikenäsbanken 31, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 31

Lägenhet
Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 295 000 kr

69 m²

3 rum

3 791 kr/mån

47 754 kr/m²

Nu har ni chansen att flytta in i denna åtråvärda 3:a som omringas av Vänerns kluckande vatten. Bo med doften av nytt och en helt otrolig utsikt. Från lägenheten blickar ni ut över yttre hamn och dess härliga marina båtliv. Lägenhetens moderna planlösning erbjuder en disponering som gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Detta tillsammans med en fin, rejäl och inglasad balkong som utgör en fantastisk helhet. Kvalitativa materialval och stilrenhet genomsyrar lägenheten. Måste upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Norra Klaragatan 13, Klara, Karlstads kommun

Norra Klaragatan 13

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 395 kr/mån

23 543 kr/m²

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva en av de populära lägenheterna i 50+-föreningen Brf Rättvisan i lugna och omtyckta Klara. Bostaden är välplanerad och har rejäla ytor i alla rum. Stort plus för stilfullt badrum med kakel och klinker som gjordes om 2013, rejält kök som renoverades 2013 med gott om förvaring, stort vardagsrum samt en inglasad balkong i soligt söderläge. Bostaden ligger i en lugn och behaglig del av Klara och via en kort promenad når man stan med hela dess utbud. Tillfälle! Varmt välkommen att kontakta mig för visning.

 • Balkong
 • Hiss
Knappstad 316, Knappstad, Karlstads kommun

Knappstad 316

Villa
Knappstad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

4 595 000 kr

117 m²

4 rum

399 m² tomt

I en lantlig idyll fast ändå nära stan erbjuds nu exklusiva och påkostade parhus i ägandeform. Parhusen är på 117 kvm stora med träfasad och är ritade av Karlstadsarkitekten Lars Axelsson på Huspartner. Planlösningarna är välplanerade med sociala ytor på nedre plan och utgång till altan och trädgård. På övre plan finns tre sovrum passande för en familj eller önskemål om att ha extra rum för hemmakontor. Bostäderna är försedda med två badrum med dusch och badkar samt tvättmöjlighet. Här får du ett helt nybyggt hus, utan att själv behöva administrera projektet kring ett uppförande. Med arkitektens erfarenhet har huset utformats till yttersta stil och smakfullhet. Här kan du bara flytta in och börja bo! Ägandeform innebär att du äger huset och att du inte har en avgift som ska betalas till en bostadsrättsförening. Köpet är indelat i tre olika avtal där du skriver ett avtal på tomten, ett entreprenadavtal på huset genom Huspartner samt ett entreprenadavtal på arbetet som ska göras på tomten med gräsmatta, häck och grus. För att läsa mer detaljerat om processen se dokumentet "-Från intresseanmälan till kontrakt". Observera att lagfarten söks endast på tomten! Bostäderna säljs till fast pris och enligt först till kvarn principen. Anmäl ditt intresse för att få mer information om projektet! Välkommen hem!

 • Nyproduktion
Morgonvägen 2 B, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 2 B

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 800 000 kr

132 m²

5 rum

7 751 kr/mån

28 788 kr/m²

Endast 6 kilometer ifrån Karlstads stadskärna erbjuds 15 exklusiva bostadsrättradhus om 132 kvadratmeter. Edsgatan Park är ett naturskönt boende kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över Alstern. Bostäderna är noga planerade för att rymma både yta och funktion med interiör i lantliga anor. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och dubbla badrum med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum med plats för matlagning och socialt umgänge. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

 • Nyproduktion
Konditorigatan , null, Karlstads kommun

Konditorigatan

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

7 150 000 kr

122,5 m²

4 rum

5 896 kr/mån

58 367 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Nolbygatan 5C, Norrstrand, Karlstads kommun

Nolbygatan 5C

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

69 m²

3 rum

2 817 kr/mån

21 667 kr/m²

På Nolbygatan 5C hittar ni denna 3:a om 69 kvm endast en halv trappa upp. En rymlig lägenhet med utmärkt planlösning. Stor balkong i lugnt läge där man gärna njuter av solen under sommarhalvåret. Här bor ni med en låg månadsavgift i en oerhört välskött förening. Perfekt läge för den som själv vill sätta egen prägel på sin bostad. Läget på populära Norrstrand är perfekt med centrum, livsmedelsbutik och service endast en kort promenad bort. I området finns även restauranger och bra kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Hööksgatan 29 B, Marieberg, Karlstads kommun

Hööksgatan 29 B

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 195 000 kr

39,6 m²

2 rum

3 526 kr/mån

30 177 kr/m²

Äntligen ges möjligheten till att förvärva en av de attraktiva 2:orna på populära och natursköna Marieberg. Här bor man med direkt närhet till bad, service samt fina promenadavstånd till centrum. Interiört bjuder bostaden på genuint trägolv i original, genomgående fina ytskikt, balkong med kvällssol och högt till tak. Planlösningen är väldisponerad vilket gör lägenheten otroligt bra planerad. Badrum med vita kaklade väggar och kök med plats för matbord. 4. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Balkong
Fadderortsgatan 2, Rud, Karlstads kommun

Fadderortsgatan 2

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

495 000 kr

21 m²

1 rum

1 629 kr/mån

23 571 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en ytsmart och trevlig etta i de populära höghusen på Fadderortsgatan. Här bor du i ett fint och centrumnära område med goda kommunikationer till såväl city som Universitet. Stort plus för en otroligt låg månadskostnad vilket ger en fin boendeekonomi. Perfekt som övernattningslägenhet, första lägenhet eller för studenten! Runt knuten finns Rud centrum med mycket bra serviceutbud. Varmt välkommen med din anmälan!

Kanikenäsbanken 10 B , Inre Hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10 B

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 150 000 kr

68 m²

2 rum

3 955 kr/mån

31 618 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och rymliga tvåa i toppskick i populära Inre Hamn. Lägenheten är belägen en trappa upp och har stora öppna sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp och en härlig balkong i söderläge. Bostaden stod klar i början av 2020 och därmed håller alla ytskikt toppklass. Kök och vardagsrum i öppen social planlösning som verkligen bjuder in till umgänge. Väldisponerat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. Inre hamn erbjuder ett lugnt och trevligt boende i en naturnära miljö där ni har centrala Karlstad på gångavstånd. Området bjuder på gemytliga restauranger och vackra stråk längs strandpromenaden. På sommaren finner ni ett härligt båtliv med båtbussar och gästhamn. Bra kommunikationer med busshållplats ett stenkast från bostaden. En bostad som ska upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Kanikenäsbanken 10 C, Inre Hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10 C

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 550 000 kr

41 m²

1 rum

2 385 kr/mån

37 805 kr/m²

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en stor 1:a i omtyckta och populära Inre Hamn. Här bor man centralt på en lugn gata med vattnet precis utanför samtidigt som stadens puls endast är en kort promenad bort. Bostaden erbjuder bland annat genomgående fräscha ytskikt, ett smakfullt Marbodalkök, läckert och stort duschrum med kombimaskin och en stor inglasad balkong med fantastisk utsikt över hamninloppet och dess båttrafik. Här bor du med en låg månadskostnad där även bredband ingår ger en låg och bra boendeekonomi. För den som önskar går det att sätta upp en vägg för att göra detta till en mini 2:a. Ska upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stapelgatan 1C, Bryggudden, Karlstads kommun

Stapelgatan 1C

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

4 595 000 kr

110 m²

4 rum

6 972 kr/mån

41 773 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna nybyggda och mycket smakfulla bostad alldeles intill vattnet på ett av Karlstads absolut bästa område - Bryggudden! Något som gör denna lägenhet unik är att man får hela två terrasser, den mindre med morgon och kvällssol och den större som är inglasad med sol i princip hela dagen med kanalens rogivande vatten som bakgrund. Detta skapar verkligen en oslagbar utomhusmiljö där man gärna samlas i goda vänners lag och njuter av härliga sommardagar. Invändigt bor man på 110 kvadratmeter fördelat på 3 sovrum, vardagsrum och kök i öppen social yta, två klädkammare, duschrum samt en gästtoalett. På bryggudden bor man omringad av vatten via pråmkanalen och hamninloppet och har stadens puls alldeles runt hörnet. Ett förstklassigt boende med närhet till det mesta. I området finns flertalet restauranger, café, gym, padelhall och mataffär. Egen garageplats i källaren nås smidigt med hiss. Ett svårslaget boende där det bara är att flytta in!

 • Balkong
 • Hiss
Axelssonsvägen 58, Götetorp , Hammarö kommun

Axelssonsvägen 58

Villa
Götetorp , Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 690 000 kr

120 m²

5 rum

207 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad och fin bostad på attraktiva och barnvänliga Götetorp med ett bra läge i området, perfekt för barnfamiljen! Två helkaklade badrum i bra skick, smakfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och hela fyra sovrum. Inglasad altan och lättskött trädgård med närhet till förskola, skola, grönområden, affär, kommunikationer och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv! Välkomna på visning!

Vattenverksvägen 4a , Skoghall, Hammarö kommun

Vattenverksvägen 4a

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

445 000 kr

34 m²

1 rum

3 432 kr/mån

13 088 kr/m²

Välkommen till Vattenverksvägen 4A och denna etta med stor inglasad balkong i härligt västerläge. BRF Tallen är en ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband och el ingår i månadsavgiften. Bostadens 34 kvm disponeras på hall med bra förvaringsmöjligheter, badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte, rum med plats för säng och soffgrupp samt en kokvrå. Här bor ni med närhet till Skoghalls centrum med flertal mataffärer, restauranger, vårdcentral och apotek samt Lillängshamnen med badmöjligheter och restaurang. Från centrum finns även bra busskommunikationer till Karlstad centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Ahlmarksgatan 4B, Bryggudden, Karlstads kommun

Ahlmarksgatan 4B

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

4 695 000 kr

109 m²

3 rum

6 313 kr/mån

43 073 kr/m²

Välkomna hem till er som söker efter ett boende med något alldeles extra! Belägen på ett förstklassigt vattennära läge intill Pråmkanalen, kan vi nu presentera en fantastisk bostad med slående utsikt. De generösa sällskapsytorna med stora fönsterpartier suddar ut gränserna mellan inne och ute. Bostadsytan om 109 kvm lämnar inget att önska! Såväl bygganden som lägenheten bjuder på tidlösa och högkvalitativa material. Stort plus för två uteplatser i olika väderstreck varav den ena uteplatsen är en stor inglasad balkong om 39 kvm. I husets källarplan finns garage. En trygg och lättillgänglig garageplats följer lägenheten och nås via hiss. I byggnaden finns även möjlighet att boka gästlägenhet vid behov. Vidare finns även bastu att tillgå i källaren för föreningens medlemmar. Här bor du i ett utav Karlstads bästa områden - Bryggudden. Ett centralt och vattennära boende i en fantastisk livsmiljö med närhet till restauranger, gym, matbutiker, båthamn, frisör, fik, brygg-och båtliv med mera. På sommaren är gästhamnen öppen och båtbussen stannar till vid udden. Brf Kanalstranden prisades under 2018 för sin fina arkitektur av Karlstad Kommun. Bostaden erbjuder stora öppna sociala ytor. Här finns ett stort fullutrustat kök med köksö, två helkaklade badrum, två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Lägenheten är ursprungligen upprättad som en 4 ROK och är idag omgjord till en 3 ROK. Hjärtligt välkomna till visning och att uppleva denna bostad på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Vasagatan 2 c, null, Karlstads kommun

Vasagatan 2 c

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

995 000 kr

45 m²

1 rum

2 820 kr/mån

22 111 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta med sovalkov och nyrenoverat duschrum på Vasagatan 2c. Lägenheten har fräscha ytskikt, ett genomgående ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och gott om förvaring i flertal garderober. Här erbjuds 45 kvm som disponeras på en rymlig hall, stort kök med gott om plats för matbord, vardagsrum med separat sovalkov och ett helkaklat duschrum. Här bor ni i en ekonomiskt stabil förening med en låg månadsavgift där värme, vatten och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Herrhagen ligger med gång och cykelavstånd till centrum och erbjuder bra kommunikationer, mataffär, gym och apotek. Välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

 • Plus
Artillerigatan 8 B, Bellevue, Karlstads kommun

Artillerigatan 8 B

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

595 000 kr

38,9 m²

1 rum

2 836 kr/mån

15 296 kr/m²

Nu har vi nöjet att förmedla denna fina och välplanerade 1:a med bra läge på omtyckta Bellevue! En välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och rymlig inglasad balkong. Stort plus är att den ligger endast en halvtrappa upp. Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med bra kommunikationer till både centrum och Bergvik. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen, Karlstads kommun

Leopold Nygrens plats 1

Lägenhet
Orrholmen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 650 000 kr

32,5 m²

1 rum

2 215 kr/mån

50 769 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna påkostade och välplanerade etta med underbar utsikt över Karlstad skyline. Bostaden har genomgående välvalda och snygga materialval som andas lyx och trend med stor fingertoppskänsla. Brf Södertull har en rymlig festlokal, ett gym med dubbel rumshöjd och en övernattningslägenhet till för gäster. Ett underbart cityboende! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Långgatan 22, Herrhagen, Karlstads kommun

Långgatan 22

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

62,5 m²

2 rum

4 416 kr/mån

23 920 kr/m²

Med ett högt och fritt läge på Herrhagen finner ni denna trevliga tvårummare! Bostadens rum är rymliga och ljusa, och hela lägenheten har renoverats i januari 2023 med genomgående fina ytskikt. Enhetligt golv, och väggar, kök och badrum går i samma gråa ton. Stor balkong med utsikt över taknockarna och ner mot Lambergstjärnet. Hiss från entréplan och en välskött HSB förening. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Snårstad 562, null, Karlstads kommun

Snårstad 562

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 595 000 kr

111 m²

4 rum

2 032 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till detta trevliga boende precis intill sjön Gapern. Kanske är det områdets bästa läge med egen stig ner till vattnet med badplats och mindre båtplats. Huset har genomgått många större renoveringar de senaste åren. Vardagsrum, sovrum och hall har byggts ut för att skapa ett större hus där du kan vistas året runt. Badrummet har byggts om helt och är idag rymligt och modernt. För ca 3 år sedan byttes även köket ut som idag är i öppen planlösning med vardagsrummet.

Bergkantsgatan 6 B, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 6 B

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 150 000 kr

55,1 m²

2 rum

3 564 kr/mån

20 871 kr/m²

Nu vill jag presentera en av de finare 2:orna på natursköna Bellevue! bostaden är väldigt smakfullt renoverad med ett stilfullt kök och fina ytskikt. Gavelläget gör att ljusinsläppet får spela fritt i tre väderstreck. Rymlig inglasad balkong som vetter mot skogen i ett riktigt bra solläge gör det lätt att trivas. På Bellevue bor du med bra bussförbindelser till stan och universitet. Fina cykelvägar gör att du smidigt tar dig till andra stadsdelar. Välkommen på visning!

Oxbråtsvägen 4, Vålberg, Karlstads kommun

Oxbråtsvägen 4

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

650 000 kr

72 m²

3 rum

883 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta 1-plans villa med källare i Vålberg. Villan är fördelad på två väl tilltagna sovrum, allrum, badrum samt kök. Garage i anslutning till boningshuset och härlig grönskande trädgård. Bra bussförbindelser som tar dig enkelt till både Grums och Karlstad. Här bor du med närhet till skola, mataffär och grönområden. Välkommen att kontakta mäklare för mer information!

Tjäderstigen 22, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun

Tjäderstigen 22

Radhus
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 495 000 kr

122 m²

7 rum

478 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus på populära Norra Kroppkärr. Huset har en tilltalande planlösning med möjlighet till hela 6 sovrum. Renoverat kök och rymligt vardagsrum samt en stor inglasad altan. Mycket barnvänligt område och trädgård. Nära till centrala Karlstad, skola, butik och förskola. Friköpt tomt, fjärrvärme samt fiber. Varmt välkomna på visning!

Tolvmansgatan 25, Hagaborg, Karlstads kommun

Tolvmansgatan 25

Lägenhet
Hagaborg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 995 000 kr

66 m²

2 rum

3 796 kr/mån

30 227 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna fina renoverade lägenhet om 2 rok på Hagaborg. Lägenheten har snyggt renoverat kök, ljusa fräscha ytskikt, samt duschrum med kakel och klinker. Lyxigt med stort förråd som nås via hallen, detta kan användas till allt från förvaring, klädkammare, kontor eller varför inte ett gästrum!? Ytterligare ett plus är den stora inglasade balkongen med ett fritt läge ovan takåsar och utsikt över Norrstrands villaområde. Ett kanon läge med närhet till det mesta som matbutiker, apotek , bussförbindelser och stan. Ska upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Ringvägen 46, Gunnarskär, Hammarö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 46

Villa
Gunnarskär, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

4 995 000 kr

125 m²

4 rum

2 320 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad bostad med ett utmärkt läge längs med Ringvägen och med strandtomt om hela 2 320 kvm med plats för mindre båt, tomten bjuder på ett flertal naturliga uteplatser med en härlig vy. Fint helkaklat badrum, trivsamt kök, ljust och luftigt vardagsrum, tre sovrum och källare med goda förvaringsmöjligheter m.m. Ett läge som sällan återkommer!

Horsensgatan 70, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 70

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 250 000 kr

72 m²

3 rum

4 120 kr/mån

17 361 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna presentera denna rymlig trea på Horsensgatan 70. På tredje våningen finner ni denna ljusa och välplanerade lägenhet om 72 kvm helt fri från insyn. Stor inglasad balkong i ett fantastiskt söderläge med utsikt över den lummiga omgivningen där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Här bor du i en stabil HSB-förening där parkeringsplats ingår i avgiften. Läget på Rud är fantastiskt med närhet till natur, matbutik, apotek och vårdcentral. Bra kommunikationer alldeles runt hörnet, både till universitetet och centrum.

 • Balkong
Mörmovägen 14B, Skoghall, Hammarö kommun

Mörmovägen 14B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

795 000 kr

50,2 m²

2 rum

3 791 kr/mån

15 837 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa på Mörmovägen 14B. Här erbjuds ett stilrent duschrum från 2021 med tvättmaskin, hemtrevligt kök med plats för matbord och ett ljust vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i ett soligt söderläge mot en lugn baksida. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderober i hallen och i sovrummet. Här bor du i en ekonomiskt stabil förening med fina gemensamhetsutrymmen, som gym och övernattningslägenhet. Ett stenkast bort ligger Skoghall centrum med flertalet mataffärer, bibliotek och restauranger. Dessutom finns bra kommunikationsmöjligheter med både bil och buss till Karlstad. En kort promenad tar dig till Vänerns strand där fina badplatser och promenadstråk finns. Välkommen på visning!

 • Balkong
Malmtorgsgatan 6 , Klara, Karlstads kommun

Malmtorgsgatan 6

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

58 m²

2.5 rum

3 407 kr/mån

25 776 kr/m²

Med eftertraktat läge i stadsdelen Klara ligger denna strålande ljusa 2,5:a med härlig utsikt mot vackra Klaraparken. Bostaden har en tilltalande planlösning med goda förvaringsmöjligheter där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Här erbjuds stora öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök. Här finns ett rogivande sovrum, stor inre hall som kan nyttjas som ett kontor/rum, rymlig klädkammare samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. De stora fönsterpartierna ger bostaden ett härligt ljusflöde! Här bor du i en stabil och välskött förening med låg månadsavgift för en bra boendekonomi. Med ett centralt och attraktivt läge i stadsdelen Klara är det svårt att inte stortrivas i denna lägenhet! Med endast en kort promenadväg till centrum längs Klarälven och badmöjligheter vid teatern på sommartid. Varmt välkomna till visning!

 • Hiss
Engholmsgatan 10, Lamberget, Karlstads kommun

Engholmsgatan 10

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 095 000 kr

56 m²

2 rum

4 280 kr/mån

19 554 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en bra och rymlig tvåa med fantastisk utsikt över Lambergstjärn. Bostaden om 56 kvm ligger i ett naturnära och lummigt läge på Engholmsgatan. Från bostadens vardagsrum kan ni blicka ut över det glittrande vattnet och bostadens balkong är belägen i ett högt och fritt insynsskyddat läge med utsikt över trädtopparna. Perfekt boende för den som vill bo nära natur och vatten men ändå ha city och dess puls inom behagligt avstånd! Hiss finns från markplan! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tennisvägen 1B, Molkom, Karlstads kommun

Tennisvägen 1B

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

295 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 679 kr/mån

5 221 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna fina tvåa med renoverat kök i smakfull stil. Lägenheten är genomgående fin och har en trevlig planlösning. Lägenheten har ett enhetligt golv vilket bidrar till en trevlig och harmonisk känsla. Här bor du i ett lugnt område med närhet till skog och natur. Molkom erbjuder även goda förbindelser med buss in till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

Fadderortsgatan 2, null, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fadderortsgatan 2

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 450 000 kr

80 m²

3 rum

4 388 kr/mån

18 125 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de populära treorna i höghusen på Fadderortsgatan 2. På tredje våningen finner ni denna ljusa och välplanerade lägenhet om 80 kvm helt fri från insyn. Stor inglasad balkong i ett fantastiskt söderläge med utsikt över hela Karlstad där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Hiss från markplan är ett stort plus, samt att parkeringsplats ingår i avgiften! Här bor du i en välskött HSB-förening med god ekonomi. Rud är ett naturnära och familjevänligt område med matbutik, apotek, vårdcentral och bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen 13B, Vågmästaren, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Strandvägen 13B, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 2
Strandvägen 13B, Vågmästaren, Karlstads kommun, bild 3

Strandvägen 13B

Lägenhet
Vågmästaren, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 650 000 kr

98 m²

3 rum

5 254 kr/mån

27 041 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en riktigt fin lägenhet på våning 5/5 på Vågmästaren! Hiss från markplan. Här finner ni en välplanerad 3:a med en klädkammare/förråd med fönster som kan användas som ett fjärde rum. Högst upp i huset har ni ett härligt läge med fin utsikt över glittrande vatten. Bostaden har en genomgående känsla av ljus och rymd, med sin fantastiska takhöjd och bra fönsterpartier. De öppna sällskapsytorna tillsammans med två sovrum och klädkammaren/förrådet som kan nyttjas som kontor, gästrum eller helt enkelt förråd ger lägenheten rymlig känsla. Med närheten till både vatten, natur, service och stadens puls har får ni ett boende som har det mesta. Synnerligen ett tillfälle! Varmt välkommen på visning, vi ses där!

 • Premium
 • Hiss
Östra Torggatan 17, Centrum, Karlstads kommun

Östra Torggatan 17

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 595 000 kr

60,5 m²

2 rum

4 024 kr/mån

26 364 kr/m²

Välplanerad 2:a i kärnan av centrum med renoverat badrum, stort kök och genomgående fräscha ytskikt. Ta hissen upp från vimlet till den lugna lägenheten eller hissen ner för att möta stadens puls & service precis runt hörnet. En viktig faktor som ska tas i beaktande är att avgiften inkluderar både värme, vatten, kabel-tv, bredband. Varmt välkomna på visningen!

 • Plus
 • Hiss
Kantelegatan 20D, Kronoparken, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:00

Kantelegatan 20D

Lägenhet
Kronoparken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

89,5 m²

4 rum

5 261 kr/mån

16 704 kr/m²

Hemtrevlig lägenhet om 89,5 kvadratmeter på Kantelegatan 20D! Bostaden är belägen i mycket lugnt och barnvänligt område. Lägenheten fördelas om kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum och rymlig balkong. Här bor ni med närhet till naturen och med goda kommunikationsförbindelser till Karlstad centrum. Välkomna på visning för att uppleva bostaden på plats!

 • Plus
 • Balkong
Vinkelgatan 1, Kvarnberget, Karlstads kommun
 • Tis 14 feb kl 17:00

Vinkelgatan 1

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 225 000 kr

74,7 m²

3 rum

3 490 kr/mån

29 786 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda en ljus och välplanerad trea med balkong i sydväst på gemytliga Kvarnberget! Här bor du i en välskött förening med god ekonomi ett stenkast ifrån centrum. Bostaden är i genomgående mycket gott skick med bland annat renoverat duschrum och fint kök. Tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck badar rummen i ljus från morgon till kväll. Ett hem du kan flytta in i och trivas från första stund! Smidigt på första våningen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Västra Kanalgatan 11, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Västra Kanalgatan 11

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 695 000 kr

53 m²

1.5 rum

2 703 kr/mån

31 981 kr/m²

Precis invid Pråmkanalen ligger denna underbara, ytsmarta och fina lägenhet! Ett stenkast från stora torget bor du med all tänkbar service i närheten. Trots det centrala läget utstrålar bostaden ett lugn i den lummiga delen av kvarteren runt Domkyrkan. Utöver vyn mot Pråmkanalen kan du också njuta av utsikt över gamla vackra byggnader, ståtliga träd och vatten. Öppen planlösning, fräscha ytskikt och underbara fönster! Välskött BRF med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Vändgatan 7A, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 20 feb kl 18:00

Vändgatan 7A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

895 000 kr

61,5 m²

2 rum

4 218 kr/mån

14 553 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvåa om 61,5 kvm på populära Vändgatan. Bostaden är mycket välplanerad och är beläget i ett högt och fritt läge utan insyn. Här erbjuds ett fint renoverat kök, vardagsrum med generösa sällskapsytor, stor inglasad balkong beläget i ett soligt söderläge mot den mysiga gården. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter och ett duschrum med tvättmaskin. HSB Brf Berget är en välskött förening där en parkeringsplats ingår i avgiften och här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Föreningen har gemensam el med individuell mätning vilket bidrar till låg elkostnad för medlemmarna. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Herrhagsgatan 2, Herrhagen, Karlstads kommun
 • Sön 12 feb
Herrhagsgatan 2, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Herrhagsgatan 2, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Herrhagsgatan 2

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 195 000 kr

85 m²

3 rum

5 096 kr/mån

25 824 kr/m²

Vi har nu det stora nöjet att presentera en bostad i absoluta toppskick på eftertraktade Herrhagen. Bostaden har under 2021-2022 genomgått en smakfull renovering som inte lämnat något åt slumpen! Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt med en välbalanserad färgsättning och stiliga materialval. Ljust kök med plats till matgrupp, helkaklat duschrum med tvättmaskin, två stora sovrum och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge. Gott om förvaring genom garderober och klädkammare med Elfasystem. Här är det bara att flytta in direkt och börja trivas från första stund. Herrhagen som område erbjuder både service, matbutiker och restauranger men såväl lummig omgivning med fina promenadstråk. Pulsen i centrum finns enbart några minuter bort. Den här bostaden ska upplevas på plats - varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
Morgonvägen 2 J, Edsgatan, Karlstads kommun

Morgonvägen 2 J

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 900 000 kr

132 m²

5 rum

7 751 kr/mån

29 545 kr/m²

Endast 6 kilometer ifrån Karlstads stadskärna erbjuds 15 exklusiva bostadsrättradhus om 132 kvadratmeter. Edsgatan Park är ett naturskönt boende kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över Alstern. Bostäderna är noga planerade för att rymma både yta och funktion med interiör i lantliga anor. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och dubbla badrum med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum med plats för matlagning och socialt umgänge. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

 • Nyproduktion
Leopold Nygrens Promenad , null, Karlstads kommun

Leopold Nygrens Promenad

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 750 000 kr

75,5 m²

3 rum

3 634 kr/mån

49 669 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hagalundsvägen 36 D, Våxnäs, Karlstads kommun

Hagalundsvägen 36 D

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 350 000 kr

68,5 m²

3 rum

4 513 kr/mån

19 708 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en ljus, fräsch och välplanerad 3:a i lugnt område på Våxnäs. Här bor du praktiskt och bekvämt med ljusinsläpp från två håll, gott om förvaringsmöjligheter och rymlig inglasad balkong. Duschrum med kaklade väggar och nyrenoverat modernt kök. Här bor du med närhet till såväl serviceutbud och goda kommunikationer till centrum i en välmående och stabil HSB-förening.

 • Balkong
Gruvgången 103, Gruvlyckan, Karlstads kommun

Gruvgången 103

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

695 000 kr

44,4 m²

1 rum

2 501 kr/mån

15 653 kr/m²

Med ett lugnt och härligt läge på området ligger denna stora och välplanerade etta. Dess låga månadsavgift ger billigt och prisvärt boende, där även parkeringsplats med motorvärmare inkluderas i månadsavgiften. Här bor ni i ett naturnära område med mycket goda bussförbindelser in till centrum, Bergvik samt universitetet. Kom och upplev denna fina etta på plats! Varmt välkomna.

 • Plus
Sunnegatan 39 , Norrstrand, Karlstads kommun

Sunnegatan 39

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 650 000 kr

100,5 m²

3 rum

6 260 kr/mån

36 318 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea med en härlig karaktär! Här bor du i ett fantastiskt hem med unik planlösning, vackert ljusinsläpp genom stora härliga fönster samt inglasad balkong. Bostaden har ett väldisponerat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. I föreningen finns det dessutom fint övernattningsrum och bastu. Parkering finns! Norrstrand är ett attraktivt område där du får tillgång till både natur och Karlstads mittpunkt. Här bor du nära gröna naturområden, centrum och har tillgång till såväl badplats och motionsspår vid vackra Kroppkärrsjön som mysiga restauranger. Området är charmigt och lugnt med bebyggelse från olika tidsepoker. Lägenheten står inflyttningsklar och tillträde kan ske enligt överenskommelse. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Hiss
Nygatan 3, Haga, Karlstads kommun

Nygatan 3

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 175 000 kr

70,7 m²

2 rum

3 106 kr/mån

30 764 kr/m²

Med ett oslagbart läge i Haga finner ni denna trivsamma och superfina lägenhet om ca 70 kvm. Balkong i väst med utsikt över takåsar, kanalens glittrande vatten och Domkyrkan samt ett i stort sett insynsskyddat läge är den unik i sitt slag. Ytterligare stort plus för det lugna läget högst upp i huset, ljusa fina ytskikt, nya golv i hela lägenheten, nytt kök och duschrum med kakel och klinker. Här bor ni med låg avgift i välskött förening. Otroligt bra läge med direkt närhet till matbutik och restaurang medans citylivets puls nås med en kort promenad. Ska upplevas!

 • Balkong
 • Hiss
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 5A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 675 000 kr

68 m²

3 rum

3 483 kr/mån

24 632 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna trea om 69 kvm på omtyckta Norrstrand. Ett stort plus är att bostaden ligger en halv trappa upp och har inglasad balkong i söderläge. Lägenheten är genomgående ljus, fin och hemtrevlig. Bostadens låga avgift ger dessutom en god boendeekonomi. På Norrstrand bor ni med närhet till matbutiker, restauranger, grönområden, gym, kommunikationer mm. samtidigt som stan endast är en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Karmgatan 89, Våxnäs, Karlstads kommun
Karmgatan 89, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Karmgatan 89, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Karmgatan 89

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 175 000 kr

70 m²

3 rum

4 013 kr/mån

16 786 kr/m²

Nu ges ett tillfälle att förvärva en gavellägenhet i riktigt bra skick på Karmgatan 89. Här bor ni på välplanerade 70 kvm om 3 rum och kök med inglasad balkong i söderläge. P-plats följer lägenheten och bredband ingår i avgiften! Här bor du med närhet till matbutiker, bra kommunikationer, förskola, natur & grönområden! Välskött HSB förening med god ekonomi. Barnvänligt och grönskande område! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 50 av 119