Fastighetsbyrån Karlstad

Fastighetsbyrån Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mossgatan 197, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 197

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
4 597 kr/mån
14 398 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en hemtrevlig och välplanerad trerummare med ett bra läge på rud. Bostaden har duschrum med kakel och klinker, gästtoalett samt fint och hemtrevligt. Extra plus för stor inglasad balkong. Välskött förening med god ekonomi. Nära till cafe, pizzeria, massage, frisörsalong, livsmedelsbutiken Pekås, nybyggd förskola, Parkleken, Ruds Vårdcentral samt motionsspår. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Herrhagsgatan 17, Herrhagen, Karlstads kommun
 • Ons 13 mar kl 16:00
Herrhagsgatan 17, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Herrhagsgatan 17, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Herrhagsgatan 17

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 195 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 405 kr/mån
32 740 kr/m²

Med ett bra läge på populära Herrhagen finner ni denna härliga lägenhet i ett utav de vackert bevarade trähusen! Bostaden har charmiga detaljer samt stora fönster som skänker ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har nyligen genomgått en smakfull renovering vilket ger en god känsla. Välplanerade ytor med plats för umgänge är en av fördelarna. Här bor du i ett skönt och lummigt läge med närhet till Karlstads alla nöjen och dess puls! Från lägenheten når man också enkelt mataffärer och kommunikationer. Trevlig innergård med uteplats finns precis intill. Kom och upplev denna välplanerade och fräscha bostad. Varmt välkomna!

 • Premium
Dalsängsvägen 22, Edsvalla, Karlstads kommun
 • Mån 25 mar kl 16:30

Dalsängsvägen 22

Villa
Edsvalla, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 600 000 kr
94 m²
4 rum
1 478 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa på en lugn gata nära skogen och lekplatsen. Badrummet renoverades nyligen genom firma och köket är från 2019. Huset är dränerat, stambytt och flertalet fönster och dörrar är bytta. I källaren finns möjlighet att ha en extra lägenhet eller ett hemmakontor. I trädgården hittar ni många uppskattade växter som syren, flera äppelträd och olika lökar. Kontakta oss för mer information om försäljningen!

 • Plus
 • Balkong
Ölmegatan 3C, Kvarnberget, Karlstads kommun

Ölmegatan 3C

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 967 kr/mån
23 161 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna helrenoverade bostad om 3rok på populära Kvarnberget. Bostaden är bland annat försedd med ett renoverat och läckert kök samt genomgående fräscha ytskikt. Ett vackert ljus genom fönster i flera väderstreck. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Möjlighet till 3 sovrum för den som är i behov och önskar det. Två toaletter erbjuds vilket gör att sovrummen får en varsin WC. Bra bussförbindelser utanför dörren och med närhet till både Mariebergsskogen, Jakobsbergsskogen, golfbanor, förskolor, skolor och citypuls. Välkommen med er anmälan.

 • Balkong
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:00
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Granmyrsgatan 20, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Granmyrsgatan 20

Villa
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
192 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus längst in på återvändsgata. Här bor ni på lungt och mycket barnvänligt område med närhet till lekplats och förskola. Nybyggda skolan på Stockfallet ligger bara en kort promenad bort. Huset är välplanerat med möjlighet till tre -fyra sovrum. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun
 • Mån 18 mar kl 16:30
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Rosenborgsgatan 10A

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
3 619 kr/mån
22 719 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna superfina lägenhet där allt är nyrenoverat från 2021. Noggranna val av ytskikt, snyggt kök samt stilrent duschrum med kakel och klinker gör att det bara är att flytta rakt in. Den genomgående planlösningen tillsammans med det relativt fria läget gör att ni har ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Här bor ni med ett bra läge i ett lummigt villaområde samtidigt som stan är inom lagom promenadavstånd, centralsjukhuset ligger ett stenkast bort och bra med bussförbindelser. Som boende i föreningen har ni även tillgång till en stor tomt för avkoppling och lek. Varmt välkomna att uppleva ert nya hem på visning!

 • Premium
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun
 • Mån 11 mar kl 18:30
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rudsberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna tvåa på sjunde våningen där allt är helt nytt sedan några år tillbaka. Från den inglasade balkongen näst högst upp i huset har ni en fantastisk utsikt över omgivande trädtoppar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, duschrum med kakel och klinker, golv av ekparkett samt ljusa fina ytskikt är samtliga stora plus. Låg månadsavgift där även bredband ingår ger låg boendekostnad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 11 mar kl 17:15
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 26

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 805 kr/mån
13 026 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fint renoverade etta om 38 kvm högst upp i huset på Solgatan 26. Här erbjuds ett stort och lättmöblerat vardagsrum med härlig balkong, fint renoverat kök med plats för matbord, fräscht duschrum och smart förvaring i separat klädkammare. Populär och omtyckt förening med låg månadsavgift där både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Med närhet till service, Vänerns strand och goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad är detta ett bra boende för dig som vill ha nära till allt! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun, bild 2
Leopold Nygrens plats 1 , Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun, bild 3

Leopold Nygrens plats 1

Lägenhet
Orrholmen/mariebergsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 13/17
4 546 kr/mån
44 766 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna fantastiska bostad högt över stad och vatten på våning 13 i landmärket Brf Södertull. Bostaden sträcker sig över 53,5 kvadratmeter och inkluderar ett sovrum, kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning samt ett duschrum av hög standard. Den generösa inglasade balkongen skapar en oslagbar atmosfär som inbjuder till trevliga sammankomster med familj och vänner. Praktiskt taget året om. Från bostaden erbjuds en oslagbar vy över staden. I Tullholmsviken omges man av vatten samtidigt som stadens puls bara är en kort promenad bort. Här erbjuds närhet till allt man kan önska sig; restauranger, serviceanläggningar, och i samma fastighet hittar man även en matbutik, café och barberare. Garageplatser i källaren nås enkelt med hiss och har separat kö. Brf Södertull erbjuder sina invånare en rymlig festlokal, ett gym med dubbel rumshöjd och en övernattningslägenhet för gäster. Detta boende är verkligen svårt att överträffa – en plats där man kan flytta in och omedelbart känna sig hemma!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Alstersgatan 16

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
790 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 056 kr/mån
14 364 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a belägen i ett högt och fritt läge utan insyn och med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett ljust vardagsrum med stora sociala ytor, genomgående fina ytskikt och ett helkaklat duschrum i modern tappning. Här finns även ett fint och hemtrevligt kök med plats för matbord, sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Hela lägenheten är genomgående i mycket bra skick med fina färgval. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här bor du i ett lugnt område med närhet till fina grönområden och promenadavstånd till butiker, restauranger och mataffärer. Bra busskommunikationer finns precis utanför dörren. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 11 mar kl 16:30
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vattenverksvägen 6B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
560 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 853 kr/mån
12 584 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade etta på omtyckta Vattenverksvägen med genomgående fina ytskikt och bra planlösning. Bostaden om 44,5 kvm disponeras på en hall med flertal inbyggda garderober, ett stort kök med plats för matbord, duschrum samt vardagsrum med en sovalkov som kan skärmas av från övriga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås dessutom den inglasade balkongen i härligt västerläge. Här bor du i en stabil förening där både bredband och hushållsel ingår i månadsavgiften. Ett stenkast från Lillängshamnen med restauranger, café och fina badplatser. Åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med mataffärer, systembolag, vårdcentral och restauranger. Bra kommunikationer med både bil och buss till Karlstad. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skolbacken 16 A, Skattkärr, Karlstads kommun
 • Tor 7 mar kl 18:15
Skolbacken 16 A, Skattkärr, Karlstads kommun, bild 2
Skolbacken 16 A, Skattkärr, Karlstads kommun, bild 3

Skolbacken 16 A

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 695 000 kr
115 m²
4 rum
6 471 kr/mån
14 739 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva detta bostadsrättsradhus i två plan. Lägenheten ligger med ett fantastiskt läge där tomten ger härliga ytor på både framsidan och med baksidan i ett soligt och insynsskyddat läge. Bostaden är i genomgående gott och välvårdat skick. Perfekt för den som vill ha huskänslan i kombination med bostadsrättens bekvämlighet. Ett oslagbart läge nära matbutik och goda bussförbindelser. Bredband, TV och carport ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning för att uppleva denna lägenhet om hela 115 kvm.

 • Premium
 • Uteplats
Ulvsbygatan 27A, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Mån 11 mar kl 17:45
Ulvsbygatan 27A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 27A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 27A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 618 kr/mån
22 719 kr/m²

Med ett bra läge på Norrstrand finner ni denna välplanerade och fräscha lägenhet om 2 rok. Med stilrent kök och genomgående ljusa fräscha ytskikt är det bara att flytta rakt in. Ytterligare plus för stor balkong i lugnt läge. Bredband ingår i månadsavgiften vilket ger bra boendekostnad. Norrstrands breda serviceutbud med affärer, träningsmöjligheter och fina naturområden ligger alldeles utanför dörren. Promenadavstånd in till stan och goda kommunikationer till både universitet och stan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vändgatan 1b, Skoghall, Hammarö kommun
 • Ons 13 mar kl 19:00
Vändgatan 1b, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 1b, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 1b

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 0/3
2 969 kr/mån
11 786 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en välplanerad och mycket fin etta på Vändgatan! Alla ytor är väldisponerade med stort rum med plats för säng, soffa och generösa sällskapsytor. Väl tilltaget kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord samt stor inglasad balkong i trevligt västerläge. Dessutom finns en hall med bra förvaringsmöjligheter och duschrum som renoverades i föreningens regi i samband med stambyte. HSB Brf Berget är en välskött förening där både bredband och parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand samtidigt som Skoghalls centrum och goda kommunikationer till Karlstad ligger på bekvämt promenadavstånd. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sundsta Torg 1, Sundsta, Karlstads kommun
 • Tor 7 mar kl 17:30
Sundsta Torg 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Sundsta Torg 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Sundsta Torg 1

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/13
1 851 kr/mån
49 907 kr/m²

I den omtyckta Brf Sundsta Torg presenteras denna charmiga bostadsrätt med en förtjusande utsikt över Karlstad. Med sina 54 kvadratmeter erbjuder denna nyproducerade bostad gott om plats för en bekväm och modern livsstil. Bostaden överraskar med en rymlig balkong, perfekt för njutbara stunder under soliga dagar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj till trevliga utomhusmiddagar. Området Sundsta har ett omfattande utbud av service och bekvämligheter, inklusive närhet till mataffärer, restauranger och träningsfaciliteter för en bekväm vardag.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mörmovägen 14B, Skoghall, Hammarö kommun
 • Ons 13 mar kl 17:30
Mörmovägen 14B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Mörmovägen 14B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Mörmovägen 14B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
850 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 2/2
4 013 kr/mån
16 932 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda en mycket tilltalande och välrenoverad tvåa på populära Regnbågen. Bostaden är genomgående ljus och modern med bra planlösning och fina materialval. Lägenheten disponeras på en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht duschrum och ett ljust kök med plats för matbord. Vidare finns ett sovrum i bra storlek samt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp och utgång till balkongen i söderläge mot den lummiga trädgården. Föreningen Lillängsskogen är en ekonomiskt stabil förening som dessutom erbjuder övernattningslägenhet och gym. Här bor du en kort promenad från Skoghalls centrum med busstation, restauranger, caféer och butiker. Närhet till Lillänghamnen med småbåtshamn, badplats och trevliga restauranger. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Åkermarksvägen 7, Edsgatan, Karlstads kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00
Åkermarksvägen 7, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Åkermarksvägen 7, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Åkermarksvägen 7

Radhus
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
129,2 m²
5 rum
7 219 kr/mån
19 311 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda ett av de nybyggda bostadsrättsparhusen i det lugna och barnvänliga området Edsgatan! Här kan ni följa solen från morgon till kväll tack vare framsidans österläge och baksidans västerläge. Bostaden erbjuder egen trädgård, växthus samt stor och rymlig uteplats. Insidan präglas av en ljus och modern interiör med öppen planlösning samt påkostade materialval. Till boendet hör även ett förråd och egen uppfart med plats för tre bilar framför huset. Här bor du med närhet till både skogen och Alster sjön samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hadar Grudes gata 11, Inre Hamn, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 10:00
Hadar Grudes gata 11, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 2
Hadar Grudes gata 11, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 3

Hadar Grudes gata 11

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
3 230 kr/mån
29 737 kr/m²

I ett av Karlstads nyare bostadsområden finner ni denna fina och välplanerade 2:a med låg avgift. Närområdet genomsyras av närhet till vatten, restaurangliv och puls samtidigt som Karlstad centrum ligger på bekvämt promenadavstånd. Lägenheten har genomgående smakfulla och kvalitativa val som skapar en fantastisk helhet. Dessutom har flertalet renoveringar gjorts under 2020. Lägenhetens planlösning är noga genomtänkt med sovrumsdel som separeras från de sociala ytorna och gott om förvaring. Hiss från markplan och god ekonomi i föreningen. En riktigt bra månadsavgift där allt ingår! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gustaf Lovéns gata 1, Inre Hamn, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Gustaf Lovéns gata 1, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 2
Gustaf Lovéns gata 1, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 3

Gustaf Lovéns gata 1

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/5
4 607 kr/mån
30 079 kr/m²

Drömmer du om en välplanerad lägenhet i Inre hamn med stora sällskapsytor, genomgående hög standard och lyxiga materialval? Då har vi nu det stora nöjet att presentera Gustaf Lovéns gata 1! Lägenheten har en smakfull planlösning med ett helkaklat duschrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en härlig social känsla, inglasad balkong samt ett mycket stort sovrum med en stor gedigen klädkammare och fönster i ett hörn. Med läget i Inre hamn omges du av vatten, fina promenadstråk, den lummiga stadsträdgården och närhet till all tänkbar service. Både stadskärnan, kommunikation, tågstationen och restauranger finns några minuter bort. Stort plus för en stabil förening med god ekonomi! I avgiften inkluderas allt. Garageplats följer lägenheten. Det här är en bostad som ska upplevas på plats. Varmt välkomna att boka er på visning, vi ses där!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solgatan 30, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 11 mar kl 16:30
Solgatan 30, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 30, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 30

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 719 kr/mån
12 260 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet med fönster i två väderstreck och härlig inglasad balkong i soligt och lugnt läge mot gården. Bostaden är välplanerad och den fina planlösningen ger möjlighet till många tänkbara möbleringsalternativ. Här erbjuds även två sovrum i bra storlek och goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni i stabila och välskötta Brf Cleve som ligger med gångavstånd till Skoghalls centrum. I Skoghalls centrum finns ett brett utbud av flertalet restauranger, klädbutik, apotek, vårdcentral, tandläkare och livsmedelsbutiker. Trivsamma omgivningar nås med kort promenad till natur och vatten intill Hammarös skärgård. Bra bussförbindelser in till Karlstad ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sundsta Torg 1, Sundsta, Karlstads kommun

Sundsta Torg 1

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 475 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/12
1 799 kr/mån
47 143 kr/m²

Välkommen till Karlstads nya mötesplats - Brf Sundsta Torg! Med närhet till både natur och puls erbjuds nu denna mycket smakfullt nyproducerade 2:a. Här bor du i ett bekymmersfritt boende med hela 17 kvm balkong! Lägenheten håller hög standard och har genomtänkta materialval. Parkering i garageplan samt övernattningslägenheter och gemensamhetslokal finns. På Sundsta bor du tryggt, praktiskt och modernt med närhet till Sundstatjärn, centrum, Klarälven, aktiviteter och goda förbindelser.

 • Balkong
 • Hiss
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 16:00
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Norra Infarten 94K

Lägenhet
Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
29 609 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna väldisponerade bostad kvm med ett fantastiskt bra läge i markplan. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Modern och trivsam med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Även stort plus för uteplatsen med direkt tillgång till gräsmattan för lek och umgänge. Väldigt lugnt och trivsamt läge med Tyr-skogen alldeles runt knuten. I Tyrskogen finns gott om motionsspår, utegym och grillplatser för den som gillar friluftsliv. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Vill man in till stan så går stadsbussen utanför och vill man promenera eller cykla så är det bara att följa älven. I älven finns även goda badmöjligheter. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 11

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 2/4
2 601 kr/mån
33 463 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna fina etta med ett fantastiskt läge i stan. Här är det bara att flytta rakt in då allt från ytskikt, kök och duschrum håller bra standard. Här bor ni i en fin lägenhet med ett stillsamt läge i Tingvallastaden trots att stan är alldeles runt hörnet. Stort plus för den trivsamma planlösningen som ger plats för allt man behöver i en bostad samt bostadens insynsskyddade läge. Från lägenheten har ni en fantastisk vy som ger en härlig stadskänsla samt Domkyrkan. Låg månadsavgift ger bra boendekostnad. Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Hiss
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun
 • Mån 18 mar kl 16:30
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 8 A

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
4 893 kr/mån
48 837 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna nybyggda och mycket smakfulla lägenhet alldeles intill vattnet på ett av Karlstads absolut bästa områden - Tullholmsviken! Lägenheten om 86 kvm är mycket välplanerad med sociala öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek, duschrum samt gästtoalett. Lägg därtill hela två inglasade balkonger, varav en stor inglasad balkong i bästa sydvästläge med vattnet som tavla utanför fönstren. Stora plus för hiss från entré samt källarplan, fin innergård och strandpromenad precis utanför bostaden. Ta tillfället i akt och förvärva ert nästa drömboende. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ulvsbygatan 9B , Norrstrand, Karlstads kommun
 • Mån 18 mar kl 18:00
Ulvsbygatan 9B , Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 9B , Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 9B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 788 kr/mån
24 434 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga bostadsrätt som erbjuder en perfekt plats att kalla hemma på populära Norrstrand. Med en boyta på 53 kvadratmeter finns här gott om utrymme för ett bekvämt boende. Bostaden är belägen på våning tre av tre och erbjuder en mysig balkong där du kan njuta av solen eller koppla av efter en lång dag. HSB Brf Arkitekten i Karlstad är en välskött förening som skapar en trygg miljö att bo i. Dessutom har du nära till allt du behöver här på Norrstrand. Med närhet till stadens centrum, shoppingmöjligheter och grönområden finns det något för alla intressen. Med sitt fantastiska läge och hemtrevliga karaktär är denna lägenhet en riktig pärla. Välkommen på visning för att uppleva på plats!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 143