Mäklare Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson

Om mig

Hej! Jag är utbildad fastighetsmäklare och arbetar idag specialiserat med bostadsrätter i Karlstad med omnejd. Jag drivs av att göra en av livets största affärer till en trygg & lyckad upplevelse för alla mina kunder. Att jobba på Sveriges största mäklarfirma är både ett nöje och en fantastisk möjlighet. För dig som kund innebär det att jag har de resurser och verktyg som krävs för att genomföra en lyckad försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Horsensgatan 60 , Rud, Karlstads kommun
 • Mån 11 mar kl 17:00
Horsensgatan 60 , Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 60 , Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 60

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 056 kr/mån
17 986 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en genomfin lägenhet på populära Rud! Med ett härligt läge på området och tacksamt beläget på första plan finner ni denna välplanerade lägenhet om tre rum och kök fördelat på 72 kvm. Ytskikten är genomgående ljusa och fina. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök, helkaklat duschrum och stor inglasad balkong i söderläge. Här bor du med närhet till matbutik, apotek samt goda kommunikationsmöjligheter till centrum eller universitet. Natursköna omgivningar med fina promenadstråk och närhet till både skog och vatten. BRF Rud är Karlstads största förening med mycket god ekonomi och många bekvämligheter. Parkeringsplats ingår i avgiften och följer lägenheten! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Hamngatan 32 B, Centrum, Karlstads kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Hamngatan 32 B, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Hamngatan 32 B, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Hamngatan 32 B

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 382 kr/mån
31 618 kr/m²

Med ett ypperligt läge mitt i stadens puls ligger denna välplanerade lägenhet i genomgående fint skick. Två stora sovrum och avdelat i vardagsrum med en stilig industrivägg som skapar ett extra rum för den som önskar. Stort plus för inglasad balkong i väst där man gärna avnjuter eftermiddagssolen. Balkongen ligger på ett lugnt läge. Genomgående planlösning ger bra med ljus från två håll. Duschrum med kakel och klinker och jättefint kök. För dig som söker ett centralt boende i välskött förening med låg avgift är detta rätt val! Hiss från entréplan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 28

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 450 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/8
4 291 kr/mån
18 831 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna trevliga 3:a i ett av de populära höghusen på Rud. Stor inglasad balkong i söder på tredje våningen erbjuder härlig utsikt. Genomgående fina ytskikt, badrum med kakel och klinker samt uppfräschat kök. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Rud är ett naturnära och familjevänligt område med matbutik, apotek, vårdcentral och bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Den här bostaden ska upplevas på plats! Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eneströmsgatan 1A, Centrum, Karlstads kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Eneströmsgatan 1A, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Eneströmsgatan 1A, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Eneströmsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
3 146 kr/mån
29 900 kr/m²

Med största nöje finns nu äntligen möjligheten att förvärva en av de populära tvåorna på Eneströmsgatan! Här bor du i en oerhört välskött och solid BRF. Bostaden har under åren har renoverats till en genomgående fin standard vilket gör att det bara är är att flytta in och börja trivas. Invändigt hittar vi ett badrum med kakel och klinker, smakfullt kök, genomgående fina ytskikt samt en balkong med fritt läge. Den öppna spisen är en vacker detalj och tillför en mysig atmosfär i lägenheten. Lägenheten känns luftig med sin planlösning och en tilltagen takhöjd. Perfekt som första boende, studentlägenhet eller övernattningslägenhet! I BRF finns också många gemensamma utrymmen. Bastu, biljardrum, pingisbord och takterrass! Låg månadsavgift ger en behaglig boendekostnad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ringgatan 4E, Södra Råtorp, Karlstads kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Ringgatan 4E, Södra Råtorp, Karlstads kommun, bild 2
Ringgatan 4E, Södra Råtorp, Karlstads kommun, bild 3

Ringgatan 4E

Lägenhet
Södra Råtorp, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 595 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/1
6 189 kr/mån
22 786 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva denna fantastiskt trevliga 2:a i markplan på Råtorp. En stor och härlig uteplats på baksidan och ett område som ger den där efterlängtade villakänslan. Detta är ett synnerligen charmigt boende som på bästa sätt kombinerar känslan av ett litet hus med bekvämligheterna som följer en bostadsrätt. Lägenheten har genomgående ljusa och välskötta ytskikt med en riktigt bra planlösning. Vindsutrymme som ger gott förvaringsmöjligheter. Området ger närhet till det mesta. Här finns natur, strövområden, gym, barnomsorg & mataffär alldeles runt hörnet. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Horsensgatan 26, Rud, Karlstads kommun
Horsensgatan 26, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 26, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 26

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 7/8
3 017 kr/mån
18 646 kr/m²

På omtyckta och suveränt belägna Rud kan vi nu erbjuda en välplanerad och fin lägenhet som gjorts om till en 2ROK! Snyggt badrum med kakel och klinker. Fint, renoverat kök med plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och ger gott om plats för större sittgrupp. Stor inglasad balkong som ger känslan av ett extra rum! Bra förbindelser till stan och Universitet. Låg avgift & hiss från markplan. Genomgående mycket fin bostad! Perfekt första boende för många tillexempel för studenten och pendlaren. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tolvmansgatan 29, Hagaborg, Karlstads kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Tolvmansgatan 29, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 2
Tolvmansgatan 29, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 3

Tolvmansgatan 29

Lägenhet
Hagaborg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/5
4 675 kr/mån
28 141 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en smakfull och genomgående ljus lägenhet på populära Hagaborg! En rymlig 3:a om 78 kvm som har en social planlösning mot vardagsrummet samt en härlig balkong! Lägenheten är belägen i ett lugnt och lummigt läge intill Klarälven som bjuder på mysiga promenadstråk längs med vattnet vilket gör det lätt att trivas här. Stadens puls, matbutiker och all tänkbar service finns endast en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lambergsgatan 27A, Lamberget, Karlstads kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Lambergsgatan 27A, Lamberget, Karlstads kommun, bild 2
Lambergsgatan 27A, Lamberget, Karlstads kommun, bild 3

Lambergsgatan 27A

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 951 kr/mån
24 167 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en av Lambergets absolut finaste 3:a i ett fantastiskt läge. Här har ingenting lämnats åt slumpen när lägenheten har renoverats under 2022. En smakfull lägenhet med mysig vy över Lambergstjärn i väst och det mysiga villaområdet åt öst. Här erbjuds du ett lyxigt hem med klädkammare, stora sovrum, genomgående fint golv i vitlaserad ekparkett, renoverat kök samt nyrenoverat helkaklat badrum. Stora sällskapsytor ges i vardagsrummet och du kan härifrån med enkelhet nå bostadens underbara balkong. Njut av mysiga morgnar med go frukost i härligt lummigt och insynsskyddat läge. Detta är en lägenhet i klass för sig och ska upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kasernhöjden 4, Kasernhöjden, Karlstads kommun
Kasernhöjden 4, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 2
Kasernhöjden 4, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 3

Kasernhöjden 4

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 495 000 kr
30 + 12 m²
1 rum
vån 3/3
2 409 kr/mån
49 833 kr/m²

Vill du bo i i en anrik miljö i ett hus med historia och i en alldeles unik bostad? Välkommen till denna välplanerade 1:a med loft i BRF Regementet 5! Bostaden är byggd 2017-2018 i en helt unik tappning där man försökt att bevara så mycket detaljer som möjligt och allt är platsbyggt. Detta ger sig till känna i detaljer som takbjälkar, vackra fönster och en imponerande takhöjd. Bostaden erbjuder allt som kan behövs med ett rejält kök, allrum, stort duschrum och sovloft med förvaring. Kasernhöjden är ett populärt bostadsområde med 12 minuters gångavstånd in till centrum och du tar dig snabbt ut på E18. På bottenvåningen ligger det omtalade Artisan Bread, ett modernt hantverksbageri. Perfekt att gå ned en trappa och köpa nybakt bröd om helgerna! I närområdet finns dessutom all tänkbar service med matbutiker, gym och övrigt. Fina promenadstråk och motionsspår finns runt knuten. Den här bostaden ska upplevas på plats! Hjärtligt välkommen på visning.

 • Premium
 • Hiss
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Sön 3 mar kl 14:30
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Alstersgatan 16, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Alstersgatan 16

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
790 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 056 kr/mån
14 364 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a belägen i ett högt och fritt läge utan insyn och med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett ljust vardagsrum med stora sociala ytor, genomgående fina ytskikt och ett helkaklat duschrum i modern tappning. Här finns även ett fint och hemtrevligt kök med plats för matbord, sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Hela lägenheten är genomgående i mycket bra skick med fina färgval. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här bor du i ett lugnt område med närhet till fina grönområden och promenadavstånd till butiker, restauranger och mataffärer. Bra busskommunikationer finns precis utanför dörren. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
Kanikenäsbanken 23B, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 23B

Lägenhet
Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 550 000 kr
40 m²
2 rum
vån 0/11
2 302 kr/mån
38 750 kr/m²

Med ett fantastiskt läge intill småbåtshamnen erbjuds nu denna moderna bostad med stor uteplats i bästa västerläge. Med optimal planlösning, ett härligt ljusinsläpp och genomgående kvalitativa materialval ger denna bostad en god helhetskänsla där det bara är att flytta in. Här bor man granne med vatten och lummiga grönområden samtidigt som stan är ett stenkast bort, vilket gör detta till en svårslagen bostad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
 • Hiss
Bogsprötsgatan 26, Inre Hamn, Karlstads kommun

Bogsprötsgatan 26

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 300 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/9
7 122 kr/mån
33 000 kr/m²

Välkommen till Brf Ekan och en fantastiskt planerad 4 ROK som just nu färdigställs för inflyttning i slutet av november 2023. I Inre hamn området bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed kanalen. Bostaden har fått flertalet smakfulla tillval som förhöjer känslan. Fotografering genomförs 23 oktober och därefter finns en fullständig annons. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12