Mäklare Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tynäsvägen 38, null, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 15:00
Tynäsvägen 38, null, Hammarö kommun, bild 2
Tynäsvägen 38, null, Hammarö kommun, bild 3

Tynäsvägen 38

Villa
Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
6 990 000 kr
153 m²
7 rum
2 474 m² tomt

Välkomna till Berget! Här erbjuds en riktig villadröm på attraktiva och barnvänliga Västra Tye med ett bra läge med härlig vy över ängarna och Vänern, perfekt för barnfamiljen! Helkaklat badrum i bra storlek, fint kök med vedspis, mysigt vardagsrum med kakelugn och två allrum m.m. Uthus med två våningar och dubbelgarage samt vedförråd. Stor altan med spa bad och pergola. Lättskött trädgård med ett flertal naturliga uteplatser och gott om plats för både lek och spel. Ska upplevas på plats!

  • Premium
Lillvägen 9, null, Hammarö kommun

Lillvägen 9

Villa
Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 950 000 kr
188 m²
5 rum
1 770 m² tomt

Lantligt läge på natursköna Torp! Här erbjuds en välplanerad och trivsam bostad med ett bra läge på attraktiva och barnvänliga Torp med närhet till förskola, skola, kommunikationer och affär samt Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv, perfekt för barnfamiljen! Lummig och insynsskyddad trädgård med ett flertal naturliga uteplatser och med blickfång mot Sättersvikens vatten. Fint kök, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, tre sovrum med möjlighet till fler och ett härligt uterum m.m. Ett sällsynt bra läge som ska upplevas på plats !

Abborrvägen 39, Hammar, Hammarö kommun
Abborrvägen 39, Hammar, Hammarö kommun, bild 2
Abborrvägen 39, Hammar, Hammarö kommun, bild 3

Abborrvägen 39

Villa
Hammar, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 800 000 kr
141 m²
6 rum
408 m² tomt

Varmt välkomna till Abborrvägen 39 på Norra Hammar som har varit i samma familjs ägare sedan byggåret och erbjuder ett praktiskt boende som kan anpassas efter nya ägarens önskemål. De flesta fönstren byttes för några år sedan och det finns en luftvärmepump från 2022. Trädgården har ett härligt västerläge med växter som syren, äppelträd, vinbärsbuskar, körsbärsträd och rabarber m.m. Till huset hör en asfalterad uppfart och ett garage. Hjärtligt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Leglers väg 12, Jonsbol, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Leglers väg 12, Jonsbol, Hammarö kommun, bild 2
Leglers väg 12, Jonsbol, Hammarö kommun, bild 3

Leglers väg 12

Villa
Jonsbol, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 895 000 kr
148 m²
5 rum
768 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad och oerhörd fin bostad på attraktiva och populära Jonsbol med ett bra läge vid lugn återvändsgata, perfekt för barnfamiljen! Lättskött trädgård med plats för både lek och spel samt närhet till förskola, skola, kommunikationer, affär och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv. Smakfullt kök, två fina badrum, ljust och luftigt vardagsrum med tak till nock samt öppen spis och inglasad altan m.m. Ska ses på plats!

  • Premium
Axelssonsvägen 102, Götetorp , Hammarö kommun

Axelssonsvägen 102

Villa
Götetorp , Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 795 000 kr
120 m²
4 rum
202 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad och trivsam bostad på barnvänliga och populära Götetorp med ett bra läge vid lugn gata, perfekt för barnfamiljen! Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stilrent badrum från år 2014, tre sovrum och två altaner m.m. Lättskött trädgård med plats för både lek och spel samt närhet till förskola, skola, grönområden, kommunikationer, affär och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv! Välkomna på visning!

Prästbolsvägen 17, Lövnäs, Hammarö kommun

Prästbolsvägen 17

Villa
Lövnäs, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
7 395 000 kr
275 m²
9 rum
1 305 m² tomt

Här erbjuds en exklusiv och oerhört smakfull bostad om 275 kvm utöver det vanliga som präglas av både ljus och rymd, med ett bra läge på hörnet vid attraktiva Lövnäs. Fantastiskt vardagsrum, stilrent kök och så mycket mer. Insynsskyddad hörntomt & pool. Ska upplevas på plats!

Utsikten 10, null, Hammarö kommun

Utsikten 10

Villa
Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
7 995 000 kr
200 m²
8 rum
2 170 m² tomt

Lantligt läge med närhet till Vänern! Med ett högt och fritt läge är denna nybyggda 2-plansvilla om hela 200 kvm belägen på barnvänliga och natursköna Västra Tye, perfekt för barnfamiljen! Bergvärme och solpaneler ger låga driftskostnader. Pool, stort trädäck, poolhus och härlig trädgård med ett flertal naturliga uteplatser samt trivsam vy mot Vänern. Ljust och luftigt vardagsrum med kamin samt öppen planlösning mot kök, två allrum och hela fyra till fem sovrum m.m. Huset är Svanenmärkt med energiklass B vilket ger lägre bolån. Ska upplevas på plats!

Dahliavägen 20, Hälltorp , Hammarö kommun

Dahliavägen 20

Villa
Hälltorp , Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
146 m²
6 rum
658 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad och trivsam bostad på populära och barnvänliga Hälltorp med ett bra läge vid lugn återvändsgata, perfekt för barnfamiljen! Lättskött trädgård med gott om plats för både lek och spel samt närhet till förskola, skola, grönområden, kommunikationer, affär och Vänern med dess möjlighet till både bad och båtliv. Helkaklat badrum från år 2018, fin tvättstuga från samma år, vardagsrum med öppen spis, kök i bra storlek, mysigt allrum och fyra sovrum m.m. Välkomna på visning!

Hovlandavägen 100, Hammarö, Hammarö kommun

Hovlandavägen 100

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
5 500 000 kr
160 + 24 m²
6 rum
2 639 m² tomt

Med ett högt och fritt läge är denna fina bostad belägen med skogen inpå knuten, spännande planlösning och härliga detaljer! Vardagsrum med tak till nock samt öppen spis, kök med karaktär, två helkaklade badrum och fyra sovrum samt allrum m.m. Härligt uterum om ca 24 kvm, utekök, vedpanna, solpaneler och luftvattenvärmepump. Lättskött och insynsskyddad trädgård med ett flertal naturliga uteplatser och gott om plats för både lek och spel samt närhet till förskola, skola, grönområden, kommunikationer, affär och Vänern med dess möjligheter till både bad och båtliv, perfekt för barnfamiljen!

Visar alla 9