Mäklare André Byström

André Byström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlagatan 36, Herrhagen, Karlstads kommun
 • Idag kl 17:00
Karlagatan 36, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Karlagatan 36, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Karlagatan 36

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 295 000 kr

50 m²

2 rum

3 172 kr/mån

25 900 kr/m²

Med glädje kan vi nu erbjuda denna välplanerade och trevliga tvåa med ett kanonläge på Karlagatan. Lägenheten har genomgående ljusa, fräscha ytskikt, smakfullt renoverat kök samt duschrum kakel och klinker. Ytterligare plus för inglasad balkong där eftermiddag/kvällssolen kan avnjutas. Här bor du ett stenkast från centrum med hela dess serviceutbud. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kartlavsstigen 7C, Stockfallet, Karlstads kommun
 • Tor 1 jun kl 17:00
Kartlavsstigen 7C, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Kartlavsstigen 7C, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Kartlavsstigen 7C

Lägenhet
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 875 000 kr

58 m²

2 rum

3 947 kr/mån

32 328 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna superfina tvåa där allt är nytt från 2021. Ett fantastiskt läge med balkong i ett fritt söderläge mot skogen. Här är det bara att flytta in och bo utan en massa måsten. Stilrent kök, ljusa fräscha ytskikt, duschrum med kakel och klinker samt genomgående ekparkett i alla rum. Föreningen är lyxigt utrustad med pool som alla medlemmar får nyttja. Här bor ni med ett bra och lugnt läge med naturen alldeles runt knuten. Stort plus för att en parkeringsplats följer lägenheten. Ska självklart upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
Gruvgången 133, Gruvlyckan, Karlstads kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00
Gruvgången 133, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 2
Gruvgången 133, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 3

Gruvgången 133

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

995 000 kr

76,6 m²

3 rum

2 883 kr/mån

12 990 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a på ett av Gruvlyckans bästa lägen. Mycket låg månadsavgift i välskött förening ger god boendeekonomi. Trivsam planlösning och balkong med fritt läge mot skogen. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till naturområden, lekmiljö och Bergvik. Bra kommunikationer med närmaste busshållplats endast ett stenkast bort och cykelavstånd till centrum. Parkering med motorvärmare finns ledigt om köparen önskar!

 • Premium
 • Balkong
Norra Infarten 94B, Färjestad, Karlstads kommun

Norra Infarten 94B

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 850 000 kr

102 m²

3 rum

5 606 kr/mån

27 941 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i ett modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen att förvärva denna toppfräscha lägenhet! Med egen ingång i markplan samt en total boyta på 102 kvm är det lätt att trivas. I dagsläget utnyttjas lägenheten som en lägenhet om 3 rok men för den som önskar går det enkelt att göra om till en lägenhet om 4 rok. Två balkonger varav en väldigt rymlig i sydväst är stora plus. Öppen social planlösning mellan kök/vardagsrum gör det lätt att möblera. Stort badrum med tvättmöjligheter är något som underlättar vardagen. På Färjestad bor ni med ett lugnt och stillsamt läge med natur och Klarälven och dess badmöjligheter runt hörnet. Stan är endast en promenad eller cykeltur bort. Carport och stort uteförråd följer lägenheten! Varmt välkommen att uppleva denna fina bostad på plats!

 • Balkong
Bäckebogatan 11E, Färjestad, Karlstads kommun
 • Tor 1 jun kl 18:15
Bäckebogatan 11E, Färjestad, Karlstads kommun, bild 2
Bäckebogatan 11E, Färjestad, Karlstads kommun, bild 3

Bäckebogatan 11E

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

695 000 kr

48 m²

1 rum

3 993 kr/mån

14 479 kr/m²

Med bra läge på Färjestad, bland lummiga villatomter finner ni denna charmiga vindslägenhet! En unik lägenhet i fint skick med trivsam planlösning och fönster i tre väderstreck. Här ges gott om plats för matbord, säng, skrivbord och soffgrupp. Tillgång till en grönskande trädgård förstärker den genuina känslan. Här bor ni med ett lugnt och skönt läge med stan inom gång och cykelavstånd. Vackra promenadstråk längs med Klarälven. Här finns även badmöjligheter! För den hockeyintresserade så finns även arenan en kort promenad bort. Perfekt för student, första boende eller övernattningsbostad. Ta chansen och upplev lägenheten på plats!

 • Premium
Sjögatan 1C, Skattkärr, Karlstads kommun
 • Sön 4 jun kl 10:30
Sjögatan 1C, Skattkärr, Karlstads kommun, bild 2
Sjögatan 1C, Skattkärr, Karlstads kommun, bild 3

Sjögatan 1C

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 495 000 kr

110 m²

4 rum

5 573 kr/mån

13 591 kr/m²

Trivsamt, välskött och fräscht radhus i två plan med ett kanonläge i Skattkärr! Stort plus för inglasad altan, intilliggande uteplats och mysig trädgård med äppelträd, vinbär och krusbär. Asfalterad uppfart som övergår till en stenlagd uteplats som sträcker sig runt gaveln på huset. Tre sovrum i bra storlek gör att det finns gott om plats för hela familjen. Intill huset finns två stycken förråd. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till såväl förskola, skola, mataffär, bibliotek, idrottsplats, busshållplats och Vänerns glittrande vatten med såväl bad som fiskemöjligheter. Stabil och välskött HSB-förening med extra plus för det gemensamma kvartershuset med bastu och övernattningsmöjligheter för gäster. Detta kan boende i föreningen boka kostnadsfritt.

 • Premium
 • Uteplats
Stenhagsgatan 8 C, Våxnäs, Karlstads kommun
 • Mån 5 jun kl 18:15
Stenhagsgatan 8 C, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Stenhagsgatan 8 C, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Stenhagsgatan 8 C

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 195 000 kr

73,5 m²

3 rum

4 682 kr/mån

16 259 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en synnerligen fräsch och välskött 3:a med ett riktigt bra läge på Våxnäs. Lägenhetens rymliga inglasade balkong vetter mot väster vilket ger sol hela eftermiddagen och kvällen. Lägenheten har genomgående ljusa, fräscha ytskikt, renoverat kök och stilrent duschrum. Bostaden har ett bra läge med närhet till affärer, restauranger och vårdcentral mm. Bra kommunikationer till centrum & Bergvik. Välkommen att höra av er för bokning av visning!

 • Premium
 • Balkong
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 18:30
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Norra infarten 94M, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Norra infarten 94M

Lägenhet
Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 295 000 kr

70 m²

3 rum

3 664 kr/mån

32 786 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna väldisponerade trea om 70 kvm med ett fantastiskt hörnläge där fönster i tre väderstreck ger direkt kontakt med natur och hästhagar. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Mycket omsorg har lagts vid färgsättningen av samtliga rum vilket ger en fantastisk helhet i bostaden. Modernt och trivsamt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort plus för den väl tilltagna balkongen i sydväst från vilken ni kan avnjuta solen hela dagen. Väldigt lugnt och trivsamt läge med Tyr-skogen alldeles runt knuten. I Tyrskogen finns gott om motionsspår och grillplatser för den som gillar friluftsliv. Endast ett stenkast bort ligger såväl travbana som Löfbergs arena. Vill man in till stan så går stadsbussen utanför och vill man promenera eller cykla så är det bara att följa älven. Carport följer lägenheten. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Vinkelgatan 2

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 395 000 kr

70,1 m²

3 rum

3 848 kr/mån

34 165 kr/m²

På den högsta toppen av Kvarnberget, högst upp i huset med sin beundransvärda utsikt som sträcker sig från takåsar till vatten, finns denna enastående renoverade 50-talslägenhet om tre rum och ett kök. Det är här uppe som du kan blicka ut över vidsträckta panoraman och förtrollas av solnedgången, som ni har fri sikt till, året om. Den inglasade balkongen, som sträcker sig mot söder, är en sann pärla. Där kan du svepas bort av den storslagna vy över hela Karlstad och blicka ut över två majestätiska vattendrag – Vänern och Klarälven. Det är som att ha en sann målning som ändras med naturens skiftningar, som lätt gör att man förlorar tid och rum medans man drömmer sig bort i horisonten. Invändigt kan du förvänta dig fina detaljer. Den genomgående ekparketten förmedlar en känsla av naturlig värme, medan de ljusa, välpolerade ytskikten skapar en fräsch och modern atmosfär. Det renoverade köket är det bara att njuta av, där design och funktionalitet smälter samman på ett förtrollande sätt. Öppen spis i lägenheten ger ytterligare en härlig mysfaktor. Orden kan måla en bild, men för att uppleva verklig förtrollning och låta din fantasi svepas iväg, måste du stå på denna balkong och låta utsikten omfamna dig. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 10, Haga, Karlstads kommun
Nygatan 10, Haga, Karlstads kommun, bild 2
Nygatan 10, Haga, Karlstads kommun, bild 3

Nygatan 10

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 595 000 kr

60 m²

2 rum

3 371 kr/mån

26 583 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna välplanerade tvåa om 60 kvm i ett av Karlstads mest populära områden, Haga. Lägenheten har ljusa fina ytskikt, duschrum med kakel och klinker samt ett charmigt kök med den äldre stilen bevarad. Stort plus för den låga månadsavgiften som ger en bra boendekostnad. Här bor ni med ett fantastiskt läge nära matbutik, restauranger, bussförbindelser och en kort promenad till centrum och dess breda utbud. Ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Hiss
Norra Kyrkogatan 6D, Tingvallastaden, Karlstads kommun
Norra Kyrkogatan 6D, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 6D, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 6D

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 195 000 kr

55 m²

3 rum

3 007 kr/mån

39 909 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna toppfräscha trerummare med ett fantastiskt bra läge i Tingvallastaden. Här bor ni på ett av Karlstads mest attraktiva lägen, på en lugn och stillsam gata med stadens puls alldeles runt hörnet. Lägenheten har en öppen, härlig planlösning, takhöjd upp till 330 cm och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stort plus för trivsam uteplats i markplan mot lugn innergård. Bredband ingår i den redan låga avgiften vilket ger bra boendekostnad. Tingvallstaden är ett område som är perfekt för dig med en bekväm och aktiv livsstil. Här finns fina promenadstråk längs med Klarälven, närhet till restauranger, shopping, kultur och gym.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Vasagatan 2D, Herrhagen, Karlstads kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00
Vasagatan 2D, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Vasagatan 2D, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Vasagatan 2D

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

895 000 kr

37 m²

1 rum

2 494 kr/mån

24 189 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en rymlig och trivsam lägenhet om 37 kvm med ett riktigt kanonläge. Välplanerad lägenhet med fräscha ytskikt och ett stort, användarvänligt kök. Nära till alla bekvämligheter såsom stan, mataffärer, restauranger mm. Bra förbindelser till både centrum och Universitetet. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Hiss
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Idag kl 18:15
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 5A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 5A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 595 000 kr

68 m²

3 rum

3 744 kr/mån

23 456 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna trea om 69 kvm på omtyckta Norrstrand. Ett stort plus är att bostaden ligger en halv trappa upp och har inglasad balkong i söderläge. Lägenheten är genomgående ljus, fin och hemtrevlig. Bostadens låga avgift ger dessutom en god boendeekonomi. På Norrstrand bor ni med närhet till matbutiker, restauranger, grönområden, gym, kommunikationer mm. samtidigt som stan endast är en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Rosenbadsgatan 7, Viken, Karlstads kommun

Rosenbadsgatan 7

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 095 000 kr

84 m²

3 rum

4 309 kr/mån

36 845 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna toppmoderna trea om 84 kvm med ett fantastiskt läge på våning 5. Hela huset tillsammans med denna lägenhet totalrenoverades under 2015/2016 vilket innebär att allt håller mycket hög standard. Lägenhetens härliga planlösning och genomgående fönsterytor ger ett underbart ljusinsläpp och underlättar för rörlighet i goda vänners lag. Ytterligare stort plus för den stora inglasade balkongen i bästa västerläge med bra utsikt från våning 5. Här bor ni alldeles intill den lummiga Stadsträdgården samtidigt som ni har stan endast en kort promenad bort. Ett lugnt och stillsamt läge med det mesta alldeles runt hörnet. Ska upplevas på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 3, Haga, Karlstads kommun

Nygatan 3

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 175 000 kr

70,7 m²

2 rum

3 106 kr/mån

30 764 kr/m²

Med ett oslagbart läge i Haga finner ni denna trivsamma och superfina lägenhet om ca 70 kvm. Balkong i väst med utsikt över takåsar, kanalens glittrande vatten och Domkyrkan samt ett i stort sett insynsskyddat läge är den unik i sitt slag. Ytterligare stort plus för det lugna läget högst upp i huset, ljusa fina ytskikt, nya golv i hela lägenheten, nytt kök och duschrum med kakel och klinker. Här bor ni med låg avgift i välskött förening. Otroligt bra läge med direkt närhet till matbutik och restaurang medans citylivets puls nås med en kort promenad. Ska upplevas!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15