Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare André Byström

André Byström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 2
Kartlavsstigen 13B, Stockfallet, Karlstads kommun, bild 3

Kartlavsstigen 13B

Lägenhet
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
5 958 kr/mån
30 486 kr/m²

På barnvänliga Stockfallet, med närhet till både stadens puls och vacker natur, finner ni denna härliga bostad om 3 rok i absoluta toppskick. Finn lugnet vid skogsbrynet med en alldeles egen och avskild uteplats. Här kan man samlas med familj och vänner för att avnjuta såväl sällskapet som den stillsamma tillvaron. Väl i bostaden slås man av det ljus som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Planlösningen är både praktisk och inbjudande med generösa sällskapsytor och gott om praktisk förvaring. Dessutom ingår en egen parkeringsplats till lägenheten. Här bor ni i en fridfull omgivning med naturen som närmsta granne. Föreningen erbjuder en uppvärmd pool för härliga dopp samt möjligheten att njuta av skogens lugn. Stockfallet erbjuder dessutom gott om vackra promenadstråk, närheten till stadskärnan med cykel och gott om service inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen med er anmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Gruvgången 39, Gruvlyckan, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 18 apr kl 17:30
Gruvgången 39, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 2
Gruvgången 39, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 3

Gruvgången 39

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
3 457 kr/mån
12 319 kr/m²

Endast en halvtrappa upp våningen på Gruvgången 39 hittar ni denna lägenhet om tre rum och kök. Lägenheten är välplanerad, rymlig och ligger med ett bra och lugnt läge på området. Ytterligare ett stort plus är den inglasade balkongen i bästa västerläge. Brf Järnet är en stabil föreningen med god ekonomi som erbjuder sina medlemmar en låg månadsavgift där även bredband 250 mbit ingår i avgiften. I föreningen finns gott om bekvämligheter som bl.a. övernattningsrum för långväga gäster, samlingslokal, solarium, träningslokal, cykelförråd samt stora fina tvättstugor. Sällsynt tillfälle!

 • Premium
 • Balkong
Kanikenäsbanken 23A, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun
 • Imorgon kl 16:30
Kanikenäsbanken 23A, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun, bild 2
Kanikenäsbanken 23A, Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun, bild 3

Kanikenäsbanken 23A

Lägenhet
Yttre Hamn (kanikenäsholmen), Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 12/12
4 130 kr/mån
45 000 kr/m²

Högst upp i huset, på 12:e våningen i det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern ligger denna lägenhet i en unik miljö där land möter sjö. Härifrån har ni en majestätisk utsikt över vänern, tullholmsviken och stan från samtliga fönster och den stora balkongen - helt utan insyn. Kanikenäsholmen har skapats med stort fokus på att byggnader och mark utvecklas i stark symbios. Nytt, fräscht och smakfullt är den genomgående röda tråden interiört. I lägenheten har material och inredning noga valts för att vara både funktionella och harmonisera med de externa materialen. Social planlösning, stor balkong och en helt underbar Vänernsutsikt. Varmt välkomna att komma för att uppleva denna pärla!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Rosenborgsgatan 10A, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Rosenborgsgatan 10A

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
3 619 kr/mån
22 719 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna superfina lägenhet där allt är nyrenoverat från 2021. Noggranna val av ytskikt, snyggt kök samt stilrent duschrum med kakel och klinker gör att det bara är att flytta rakt in. Den genomgående planlösningen tillsammans med det relativt fria läget gör att ni har ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Här bor ni med ett bra läge i ett lummigt villaområde samtidigt som stan är inom lagom promenadavstånd, centralsjukhuset ligger ett stenkast bort och bra med bussförbindelser. Som boende i föreningen har ni även tillgång till en stor tomt för avkoppling och lek. Varmt välkomna att uppleva ert nya hem på visning!

 • Premium
Tingbergsgatan 17, Marieberg, Karlstads kommun
 • Tor 18 apr kl 16:30
Tingbergsgatan 17, Marieberg, Karlstads kommun, bild 2
Tingbergsgatan 17, Marieberg, Karlstads kommun, bild 3

Tingbergsgatan 17

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
5 370 kr/mån
18 426 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna sällsynta tvåa med ett kanonläge på Marieberg. Lägenheten har en trivsam planlösning med fina ytskikt, nyrenoverat kök från 2018 samt renoverat duschrum med kakel och klinker. Ett fantastiskt läge alldeles intill Mairebergsvikens rogivande vatten samtidigt som både stan och kommunikationer är endast en kort promenad bort. Möjlighet till parkeringsplats från start för den som önskar. Ska upplevas på plats!

 • Premium
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun
 • Tis 23 apr kl 17:45
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rudsberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu erbjuda denna tvåa på sjunde våningen där allt är helt nytt sedan några år tillbaka. Från den inglasade balkongen näst högst upp i huset har ni en fantastisk utsikt över omgivande trädtoppar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, duschrum med kakel och klinker, golv av ekparkett samt ljusa fina ytskikt är samtliga stora plus. Låg månadsavgift där även bredband ingår ger låg boendekostnad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
 • Mån 22 apr kl 18:30
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Norra Infarten 94K, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Norra Infarten 94K

Lägenhet
Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
29 609 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna väldisponerade bostad kvm med ett fantastiskt bra läge i markplan. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Modern och trivsam med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Även stort plus för uteplatsen med direkt tillgång till gräsmattan för lek och umgänge. Väldigt lugnt och trivsamt läge med Tyr-skogen alldeles runt knuten. I Tyrskogen finns gott om motionsspår, utegym och grillplatser för den som gillar friluftsliv. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Vill man in till stan så går stadsbussen utanför och vill man promenera eller cykla så är det bara att följa älven. I älven finns även goda badmöjligheter. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 18:30
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 11, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 11

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 2/4
2 601 kr/mån
33 463 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna fina etta med ett fantastiskt läge i stan. Här är det bara att flytta rakt in då allt från ytskikt, kök och duschrum håller bra standard. Här bor ni i en fin lägenhet med ett stillsamt läge i Tingvallastaden trots att stan är alldeles runt hörnet. Stort plus för den trivsamma planlösningen som ger plats för allt man behöver i en bostad samt bostadens insynsskyddade läge. Från lägenheten har ni en fantastisk vy som ger en härlig stadskänsla samt Domkyrkan. Låg månadsavgift ger bra boendekostnad. Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Hiss
Lambergsgatan 29 D, Lamberget, Karlstads kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30
Lambergsgatan 29 D, Lamberget, Karlstads kommun, bild 2
Lambergsgatan 29 D, Lamberget, Karlstads kommun, bild 3

Lambergsgatan 29 D

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 195 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 838 kr/mån
18 527 kr/m²

Med ett lugnt läge nära Lambergstjärn erbjuds nu denna mycket välplanerade trea om 64,5 kvm med ett högt och insynsskyddat läge. Genomgående planlösning med ljusa, fräscha ytskikt, renoverat kök samt stilrent duschrum. Som kronan på verket har ni en balkong i väst med härlig utsikt över Lambergstjärn och omgivande grönytor. Perfekt boende för er som vill bo nära strövområden, känna närheten till vattnet och bryggorna samtidigt som stan endast är en kort promenad bort. Ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 2
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun, bild 3

Vinkelgatan 2

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
70,1 m²
3 rum
vån 6/6
4 233 kr/mån
31 312 kr/m²

På den högsta toppen av Kvarnberget, högst upp i huset med sin beundransvärda utsikt som sträcker sig från takåsar till vatten, finns denna enastående renoverade 50-talslägenhet om tre rum och ett kök. Det är här uppe som du kan blicka ut över vidsträckta panoraman och förtrollas av solnedgången, som ni har fri sikt till, året om. Den inglasade balkongen, som sträcker sig mot söder, är en sann pärla. Där kan du svepas bort av den storslagna vy över hela Karlstad och blicka ut över två majestätiska vattendrag – Vänern och Klarälven. Det är som att ha en sann målning som ändras med naturens skiftningar, som lätt gör att man förlorar tid och rum medans man drömmer sig bort i horisonten. Invändigt kan du förvänta dig fina detaljer. Den genomgående ekparketten förmedlar en känsla av naturlig värme, medan de ljusa, välpolerade ytskikten skapar en fräsch och modern atmosfär. Det renoverade köket är det bara att njuta av, där design och funktionalitet smälter samman på ett förtrollande sätt. Öppen spis i lägenheten ger ytterligare en härlig mysfaktor. Orden kan måla en bild, men för att uppleva verklig förtrollning och låta din fantasi svepas iväg, måste du stå på denna balkong och låta utsikten omfamna dig. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mölnbackagatan 7A, Norrstrand, Karlstads kommun
Mölnbackagatan 7A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Mölnbackagatan 7A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Mölnbackagatan 7A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 495 000 kr
74,2 m²
3 rum
vån 6/6
3 463 kr/mån
33 625 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten som kanske aldrig kommer åter! Att förvärva denna fina 3:a högst upp i ett av de populära höghusen på Mölnbackagatan. Välplanerade kvadratmeter med en social del och en sovrumsdel som skiljs av med stor hall. Ytterligare plus för handikappanpassad ingång och hiss. Låg månadsavgift ger bra boendekostnad. Bostaden är i genomgående bra skick med fint renoverat kök, duschrum med kakel och klinker samt genomgående fina ytskikt. Ytterligare plus för den inglasade balkongen (högst upp i huset) där man gärna spenderar tiden med att avnjuta utsikten över omgivande takåsar och trädtoppar. Förhoppningsvis kan köparen få en parkeringsplats från start annars hamnar man först i kön. Här bor du med närhet till det mesta som matbutik, apotek, buss & träningsmöjligheter. En lägenhet som ska upplevas på plats! Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra infarten 94F, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Norra infarten 94F, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Norra infarten 94F, Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Norra infarten 94F

Lägenhet
Norra Färjestad/jägartorpet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
30 600 kr/m²

Med nöje kan vi nu erbjuda denna väldisponerade trea om 75 kvm med ett fantastiskt läge intill naturen. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är helt nybyggd från 2018/19. Modern och trivsam med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort plus för den väl tilltagna balkongen i sydväst från vilken ni har god uppsyn över lekplatsen på innergården. Väldigt lugnt och trivsamt läge med Tyr-skogen alldeles runt knuten. I Tyrskogen finns gott om motionsspår och grillplatser för den som gillar friluftsliv. Endast ett stenkast bort ligger såväl travbana som Löfbergs arena. Vill man in till stan så går stadsbussen utanför och vill man promenera eller cykla så är det bara att följa älven. Parkeringsplats följer lägenheten. Bostaden ska upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ulvsbygatan 24A, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:30
Ulvsbygatan 24A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 24A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 24A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
875 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 566 kr/mån
25 735 kr/m²

På populära Norrstrand finner ni denna ljusa och välplanerade 1:a med utsikt mot lugn innergård. Bostaden känns rymlig och ljus tack vare fönster i två väderstreck. I lägenheten finns ett fint renoverar kök och stor balkong mot sydost. Nära till all tänkbar service och utmärkta kommunikationer vilket gör det lätt att ta sig både till staden och Universitetet. Välskött HSB-förening!

 • Premium
 • Balkong
Mossgatan 221, Rud, Karlstads kommun
 • Mån 22 apr kl 17:30
Mossgatan 221, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Mossgatan 221, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Mossgatan 221

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 937 kr/mån
13 561 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade tvåa om 66 kvm. Ljusa fräscha ytskikt, fint kök samt renoverat duschrum med kakel och klinker gör att det bara är att flytta in och börja trivas. Ett annat stort plus är den stora inglasade balkongen som ligger i bästa söderläge mot en grön och fin innergård. Här sitter man gärna och avnjuter solen under den varmare delen av året. Lägenheten ligger bra belägen nära kommunikationer såväl som Ruds centrum som erbjuder både affärer och apotek. Busshållplats ligger ett stenkast från lägenheten . Stabil HSB-förening ger en trygg och behaglig ekonomi. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

 • Premium
 • Balkong
Knud Dahls Gata 18, Jakobsberg/sommarro, Karlstads kommun

Knud Dahls Gata 18

Lägenhet
Jakobsberg/sommarro, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/6
6 607 kr/mån
30 561 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva en attraktiv bostad i Jakobsberg, Karlstads nya gröna stadsdel! Här bor man i en harmonisk balans mellan naturen och stadspulsen, som att bo på landet men precis utanför stan. I närområdet finns Jakobsbergsskogen med elljusspår, Mariebergsskogen, strandängarna med vackra strövområden och Klarälven som flyter förbi. Dessutom ligger Sommaro golfbana, tennisbanor, padelbanor och en fotbollsplan inom kort avstånd, vilket erbjuder en aktiv livsstil. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med ett öppet kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, två duschrum, en stor inglasad terrass med fin eftermiddagssol . Solpaneler på taket ger möjlighet till grönt bolån (energiklass B). Bostaden ligger mindre än 1 km från centralsjukhuset i Karlstad, och i närheten finns förskolorna Rödklövern och Vitsippan samt grundskola Kvarnbergsskolan (1,5 km) och Mariebergsskolan (900 m). Busshållplatsen ligger precis utanför, vilket underlättar resor till och från centrum. Välkommen att boka en visning och upptäcka detta fantastiska boende nära både stad och natur!

 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 15