Mäklare Kristin Bryntesson

Kristin Bryntesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ulvsbyn 311, Ulvsby, Karlstads kommun

Ulvsbyn 311

Villa
Ulvsby, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 900 000 kr

248 m²

4 rum

4 238 m² tomt

Varmt välkomna till Ulvsbygården, belägen några kilometer norr om centrala Karlstad. Fastigheten erbjuder en större byggnad som ägts och nyttjats av Ulvsby Folkdanslag. Här finns goda möjligheter till att kombinera privat boende och verksamhet för den som är redo att ta steget och förverkliga sin dröm. Alldeles intill finns busshållplats och Klarälvsbanan som smidigt tar er till centrala Karlstad eller norrut hela vägen till Uddeholm. På bekvämt avstånd finns sjön Alstern och på Vallargärdet finns matbutik, förskola och skola. Tillträde kan ske från april 2023. Anmäl ditt intresse redan nu!

Botorpsheden 453, null, Karlstads kommun

Botorpsheden 453

Villa
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

2 995 000 kr

158 m²

6 rum

3 751 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa med sociala ytor och stor tomt! Bostaden har idag fyra sovrum och det tidigare köket skulle kunna bli ytterligare sovrum för den som önskar eller kanske badrum och klädkammare. Det rymliga köket med sin köksö och den öppna planlösningen med vardagsrummet bjuder in till festliga sammankomster. Huset fick en rejäl till- och ombyggnation 2017 och ännu finns det kvar för ny ägare att färdigställa vissa delar enligt eget tycke och smak. Här lever ni nära naturen och Klarälvens vatten - där det finns servitut för att ha en egen brygga! Bara några meter från tomtgränsen stannar bussen som tar dig till centrala Karlstad på 20 minuter. Besiktningsprotokollet kommer inom kort. Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Öströms väg 6, Vålberg, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Öströms väg 6

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

1 200 000 kr

153 m²

8 rum

1 483 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna stora villa med mysigt läge på Öströms väg! Detta praktiska boende är fördelat på två plan och har många sovrum. Möjlighet att hyra ut delar av bostaden eller bedriva verksamhet. Trädgården har flera fruktträd och här finns utrymme både för odlingar och lek. Det finns också ett garage med förråd på tomten. Här har ni chansen att skapa ert framtida drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Vassmyrsgatan 17, Stockfallet, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vassmyrsgatan 17

Villa
Stockfallet, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 395 000 kr

140 m²

5 rum

787 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma villa i mysigt läge på Stockfallet. Höjdpunkterna är verkligen det härliga, inglasade uterummet med utsikt över skogspartiet i väster och altanen med spabad. Renoveringar har löpande gjorts genom åren och det senaste var taket 2020. På Stockfallet finns förskolor och skola, närhet till natur och idrottsanläggningar. Både cykel och buss tar er smidigt till centrala Karlstad för det lokala shopping- och nöjesutbudet. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Ulvsbyn 223, Ulvsby, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ulvsbyn 223

Villa
Ulvsby, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad

3 750 000 kr

130 m²

5 rum

1 276 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta fina enplanshus i vinkel på återvändsgata. Tomtens insynsskyddade läge är verkligen något utöver det vanliga och utsikten från både det inglasade uterummet och altanen är ljuvlig! Bergvärme värmer huvudsakligen huset med vattenburen golvvärme och det finns även en täljstenskamin i vardagsrummet. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5