Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Björkman

Emma Björkman

Om mig

Hej! Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2014. Att jobba som specialiserad bostadsrättsmäklare på Hammarö känns som det självklara valet för mig då jag är uppvuxen på ön. Jag kan genuint förmedla känslan och fördelarna med att bo här. Utöver god lokalkännedom har jag, tack vare Fastighetsbyråns starka varumärke, ett stort kundregister som vi självklart ska använda oss av i ditt livs viktigaste affär, din bostadsaffär. Jag vill bli din lokala mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun
 • Tis 23 jul kl 17:00
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 13E

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
3 985 kr/mån
17 109 kr/m²

Äntligen har vi möjlighet att få presentera en trea bara en halvtrappa upp i populära Brf Lunna. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och är placerad i ett av föreningens bästa lägen. Här erbjuds dessutom en stor inglasad balkong i härligt västerläge mot innergården med eftermiddags- och kvällssol, trevligt kök med matplats intill stora fönster mot villakvarter samt två rymliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutgarderob och flera garderober samt stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. På samma våningsplan finns gästlägenheten som endast kostar 100 kr/dygn. På gångavstånd från lägenheten når ni Lillängshamnen med småbåtshamn, fiskrestaurang, charkuteributik, glasskiosk samt fina promenadstråk och badplatser. Alldeles i närheten åt andra hållet finns, förutom en trevlig minigolfbana, även Skoghalls centrum med flera mataffärer, butiker, restauranger och vårdcentral. Från Skoghalls centrum går täta bussförbindelser till Karlstad, eller varför inte ta båtbussen längs Klarälven in till Karlstad på sommaren. Även cykelbanor är väl utbyggt, bland annat längs charmiga byvägen längs älven in till Karlstad. Missa inte denna chans, vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 2
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 3

Rosenlund 24

Radhus
Lövnäs, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 575 000 kr
108 m²
5 rum
5 250 kr/mån
23 843 kr/m²

Välkommen till detta fina bostadsrättsradhus på Rosenlund 24! Här bor ni med närhet till både skola, förskola, natur och Vänerns kant, samtidigt som service och matbutiker finns några minuter bort. Här erbjuds genomgående fina ytskikt och genomtänkta materialval, flertalet naturliga sällskapsytor och bra solläge på uteplatsen. Här finns även tre sovrum i bra storlek, två duschrum och goda förvaringsmöjligheter i en stor walk-in-closet. På tomten finns ett isolerat förråd. Här kombineras villakänslan som uteplats och trädgård ger med bostadsrättens bekvämlighet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun
 • Tis 23 jul
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Annebergsvägen 35

Lägenhet
Anneberg Hammarö, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 242 kr/mån
27 099 kr/m²

Välkommen till denna fina 4:a i markplan med stor uteplats i bästa syd/väst-läge där du kan njuta av lugnet i de natursköna omgivningarna. Denna hemtrevliga lägenhet stod klar 2023 och är i absolut toppskick med generös takhöjd! Här erbjuds öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent duschrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober och i en klädkammare. Med skogen som närmsta granne kan du njuta av lugnet och frisk luft precis utanför dörren. Här bor du även med närhet till förskolor och skolor, Vänerns strand och badplatser samtidigt som service och matbutiker finns några minuter bort med bil. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vattenverksvägen 4B, Skoghall, Hammarö kommun
Vattenverksvägen 4B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vattenverksvägen 4B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vattenverksvägen 4B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 060 kr/mån
15 431 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en stor och luftig tvåa i absolut toppskick på omtyckta Vattenverksvägen. Alla färg- och materialval är väl genomtänkta och skapar fin harmoni i hela bostaden. Här erbjuds dessutom ett stilrent duschrum från 21/22, fint och hemtrevligt kök och en stor inglasad balkong i soligt västerläge. Vardagsrum med generösa sällskapsytor, sovrum i bra storlek och goda förvaringsmöjligheter. Stort plus att el och bredband ingår i avgiften! Här bor du ett stenkast från Lillängshamnen med restauranger, café och fina badplatser. Åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med mataffärer, vårdcentral och restauranger. Bra bussförbindelser till Karlstad. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun
 • Tor 1 aug
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 2
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 3

Hamnvägen 2K

Lägenhet
Lillängshamnen, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 484 kr/mån
28 882 kr/m²

Nu kan vi äntligen erbjuda en av de nyproducerade lägenheterna i Lillängshamnen. Bostaden stod inflyttningsklar i september 2022 och har genomgående ljusa, fräscha ytskikt, moderna materialval och två balkonger om hela 10 kvm vardera med både kvällssol och utsikt över Vänern. Bostadens 76 kvm disponeras på en rymlig hall med klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Två sovrum i bra storlek, ett duschrum med tvättdel, gäst-wc samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol medans den andra inglasade balkongen nås från master bedroom. Här bor du granne med småbåtshamnen, mysiga restauranger och grönområde. En kortare promenad bort ligger Skoghalls centrum med alla tänkbara bekvämligheter, så som mataffärer, restauranger, apotek, bibliotek och bra kommunikationer via buss och bil till Karlstad. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Tallvägen 12B, Skoghall, Hammarö kommun

Tallvägen 12B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 074 kr/mån
13 140 kr/m²

I omtyckta HSB Brf Lunna ligger denna välplanerade och generösa tvårummare. Bostaden är genomgående i mycket gott skick med nyrenoverat kök och nya fina ytskikt. Här finns även ett fräscht och helkaklat badrum med badkar och stora sociala sällskapsytor i vardagsrummet. Fint läge med sovrum mot lugn innergård och stor inglasad balkong i härligt västerläge. Här bor du med promenadavstånd till Vänerns strand, Skoghalls centrum och dess serviceutbud samt goda kommunikationer till Karlstad. BRF Lunna är en mycket populär och stabil förening med bra boendeekonomi. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 6