Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Björkman

Emma Björkman

Om mig

Hej! Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2014. Att jobba som specialiserad bostadsrättsmäklare på Hammarö känns som det självklara valet för mig då jag är uppvuxen på ön. Jag kan genuint förmedla känslan och fördelarna med att bo här. Utöver god lokalkännedom har jag, tack vare Fastighetsbyråns starka varumärke, ett stort kundregister som vi självklart ska använda oss av i ditt livs viktigaste affär, din bostadsaffär. Jag vill bli din lokala mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vändgatan 7C, Skoghall, Hammarö kommun
Vändgatan 7C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 7C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 7C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 114 kr/mån
12 927 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvåa med generösa sällskapsytor och renoverat kök. Här bor du i ett högt och fritt läge utan insyn med en stor inglasad balkong beläget i ett lugnt läge mot den mysiga gården. Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder olika möbleringsalternativ i det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter och ett sovrum i bra storlek. HSB Brf Berget är en välskött förening där en parkeringsplats ingår i avgiften och här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 9B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
850 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 671 kr/mån
16 505 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvåa om 51,5 kvm på populära Vändgatan. Bostaden är mycket luftig och välplanerad med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds ett fint renoverat kök, vardagsrum med generösa sällskapsytor och stor inglasad balkong med västerläge mot den mysiga gården. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter och ett duschrum med tvättmaskin. BRF Berget är en välskött förening med god boendeekonomi där både bredband, p-plats och gemensamt elavtal ingår i månadsavgiften. Här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2