Mäklare Jonas Linsell

Jonas Linsell

Om mig

Jag jobbar som bostadsrättsmäklare i Karlstad sedan 2013 och har under mina år förmedlat ca 900 bostäder. Jag älskar att göra affärer och lägger många timmar på mitt jobb med målet att få det jag värderar allra högst - hög kundnöjdhet. Karlstad är för mig perfekt för den som gillar kombinationen av stad, vatten och fin natur. Det är en expansiv stad där nya områden och spännande, moderna boenden växer fram i rask takt för att fylla allas behov och önskemål. Här finns något för alla!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krämaregatan 9, Molkom, Karlstads kommun

Krämaregatan 9

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 487 kr/mån
3 788 kr/m²

Nu kan vi äntligen erbjuda denna fräscha och smakfulla tvårummare i markplan på Krämaregatan 9. En lägenhet som erbjuder genomgående fina ytskikt, ett fräscht kök, rymliga sällskapsytor samt balkong med förmiddagssol. Lägenheten har även ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Här bor ni på en lugn gata i en stabil förening med närhet till service och goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Bergkantsgatan 4 A, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 4 A

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 890 kr/mån
16 452 kr/m²

Nu har vi nöjet att få förmedla denna fina och välplanerade 2:a med bra läge på omtyckta Bellevue! En lägenhet med genomgående fina ytskikt, ljusa materialval och rymlig inglasad balkong i väst. Lägenheten ligger i ett naturskönt område med närhet till både centrum och Bergviks köpcentrum. Goda bussförbindelser samt fina cykelvägar gör att du smidigt tar dig till andra stadsdelar. Välkomna på visningen! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Långgatan 25 , Herrhagen, Karlstads kommun

Långgatan 25

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 895 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 324 kr/mån
18 670 kr/m²

Med ett fantastiskt läge på centrala och omtyckta Herrhagen finner ni denna trevliga fyrarumslägenhet om dryga 100 kvadratmeter. Trevlig planlösning och genomgående stora rum. Stort plus för lägenhetens underbara ljusinsläpp och rymd vilket gör boendet lätt att trivas i. Ett annat plus är att det finns två toaletter. Här bor ni i stabil förening i ett trevligt område med närhet till matbutik, restauranger och grönområden samt centrum inom gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Östra Torggatan 1, Centrum, Karlstads kommun
Östra Torggatan 1, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Östra Torggatan 1, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Östra Torggatan 1

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
86,5 m²
3.5 rum
vån 3/4
2 679 kr/mån
34 624 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda ett tillfälle som sällan kommer åter! I en av Karlstads bästa föreningar finner ni denna etagelägenhet med mycket låg månadsavgift. Bo i en stabil förening mitt bland stadens puls. Ta sedan hissen ner & möt Karlstads breda serviceutbud precis utanför dörren. Bostaden har ett mycket smakfullt kök, genomgående ljusa och fräscha ytskikt, fint helkaklat duschrum samt balkong i bästa västerläge. Hela entrèplan är nyrenoverat 2022 med nytt kök, nya vitvaror, ny el, nya golv och nya ytskikt. Kom och upplev denna bostad på plats. Varmt välkomna på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sydvärnsgatan 3, Våxnäs, Karlstads kommun

Sydvärnsgatan 3

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
775 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 360 kr/mån
13 025 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna presentera denna välplanerade och fina 2:a med stor inglasad balkong. I och med dess höga belägenhet är utsikten mycket fin. Lägenheten har genomgående fräscha golv och ytskikt. För att nå boendet passerar du inte ett enda trappsteg vilket är otroligt praktiskt. Här bor ni i ett bra område med närhet till Våxnäs centrum samt med goda kommunikationer till både Bergvik och centrum. Fin och välskött HSB-förening ger ett tryggt boende. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun
 • Mån 26 feb kl 16:45
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 2
Packhusallén 8 A, Tullholmsviken, Karlstads kommun, bild 3

Packhusallén 8 A

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
4 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
4 893 kr/mån
48 837 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda denna nybyggda och mycket smakfulla lägenhet alldeles intill vattnet på ett av Karlstads absolut bästa områden - Tullholmsviken! Lägenheten om 86 kvm är mycket välplanerad med sociala öppna ytor mellan kök och vardagsrum, två sovrum i bra storlek, duschrum samt gästtoalett. Lägg därtill hela två inglasade balkonger, varav en stor inglasad balkong i bästa sydvästläge med vattnet som tavla utanför fönstren. Stora plus för hiss från entré samt källarplan, fin innergård och strandpromenad precis utanför bostaden. Ta tillfället i akt och förvärva ert nästa drömboende. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åkermarksvägen 4, Edsgatan, Karlstads kommun
 • Sön 17 mar kl 12:00

Åkermarksvägen 4

Radhus
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 695 000 kr
108,5 m²
4 rum
6 180 kr/mån
24 839 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda detta fina bostadsrättsradhus som som är perfekt anpassat för familjen. Entréplan erbjuder en öppen planlösning med kök och ljust vardagsrum med utgång till altan och gräsyta. Vidare har nedre plan entréhall och duschrum/tvättstuga med kakel och klinkers. På nedre plan är det även golvvärme. Övre plan har tre rogivande sovrum, förvaring i klädkammare och badrum med kakel och klinker. Till boendet hör även ett förråd och egen parkeringsplats finns framför huset. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen alldeles runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kopparlönnsvägen 24, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Kopparlönnsvägen 24, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Kopparlönnsvägen 24, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Kopparlönnsvägen 24

Lägenhet
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 500 000 kr
112 m²
5 rum
4 816 kr/mån
31 250 kr/m²

Nu kan vi på erbjuda ett av de fina bostadsrättsradhusen med en mysig tomt på lugna och barnvänliga Kroppkärr. Bostaden har ett ypperligt läge med baksidan och stor altan i ett underbart söderläge. Stort plus för både altan på baksidan och uteplats på framsidan. Egen uppfart med plats för en bil på framsidan där det också är förberett för att installera elbilsladdare. På baksidan finns förråd i fristående byggnad. Interiört är bostaden mer än standard - extra tillval har gjorts, exempelvis kakel/klinker, köksinredning och andra materialval. De stora och vackra fönstren i bostaden ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är optimal med sociala ytor på nedervåningen i form av en välkomnande hall, ett fräscht och ljust kök, rymligt vardagsrum med utgång till altan i söderläge samt badrum med dusch och tvättavdelning. Övervåningen har tre sovrum, badrum med dusch samt ett allrum och en rymlig hall. Fast avgift gäller i 2 år från 2023-06-22. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Västra Kanalgatan 11, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Västra Kanalgatan 11

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 695 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 838 kr/mån
31 981 kr/m²

Precis invid Pråmkanalen ligger denna underbara, ytsmarta och fina lägenhet! Ett stenkast från stora torget bor du med all tänkbar service i närheten. Trots det centrala läget utstrålar bostaden ett lugn i den lummiga delen av kvarteren runt Domkyrkan. Utöver vyn mot Pråmkanalen kan du också njuta av utsikt över gamla vackra byggnader, ståtliga träd och vatten. Öppen planlösning, fräscha ytskikt och underbara fönster! Välskött BRF med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kasernhöjden 4, Kasernhöjden, Karlstads kommun

Kasernhöjden 4

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 966 kr/mån
34 519 kr/m²

Vill du bo i i en anrik miljö i ett hus med historia och i en alldeles unik bostad. Välkommen hit! Regementet 5 har under 2017-2018 renoverats med stort fokus på detaljer och med en säker känsla och vision. Detta ger sig till känna i detaljer som takbjälkar, vackra fönster och en generös takhöjd. På bottenvåningen ligger det omtalade Artisan Bread där det är perfekt att gå ned en trappa och köpa nybakt bröd om helgerna! Kasernhöjden är ett populärt bostadsområde med 12 minuters gångavstånd in till centrum. Härifrån tar du dig snabbt ut på E18. Varmt välkomna på visning för att uppleva denna fina och unika bostad!

 • Hiss
Norra Klaragatan 3, Klara, Karlstads kommun

Norra Klaragatan 3

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
41,3 m²
2 rum
vån 1/2
3 606 kr/mån
33 777 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu presentera denna optimerade och fina lägenhet i attraktiva Klara. Här bor du på ett optimalt cityläge med närhet till allt tillsammans med ett påtagligt lugn i lägenheten. Lägenhetens kvadratmeter har disponerats på ett smart sätt vilket bidrar till att man har allt som behövs. Bra kök och naturlig plats för soffa kombinerat med stort duschrum och sovrum. Där är svårt att inte stortrivas i denna lägenhet! Med endast en kort promenadväg till centrum längs Klarälven och badmöjligheter vid teatern på sommartid. Ska upplevas på plats!

Visar alla 11