Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Forsman

Ida Forsman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vändgatan 7C , Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 5 nov kl 16:30
Vändgatan 7C , Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 7C , Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 7C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 114 kr/mån
12 927 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvåa om 61,5 kvm på populära Vändgatan. Bostaden är mycket välplanerad och är beläget i ett högt och fritt läge utan insyn. Här erbjuds ett fint kök, vardagsrum med generösa sällskapsytor, stor inglasad balkong beläget i ett soligt söderläge mot den mysiga gården. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter, ett mysigt sovrum och duschrum med möjlighet att sätta in egen tvättmaskin. HSB Brf Berget är en välskött förening där en parkeringsplats ingår i avgiften och här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Föreningen har gemensam el med individuell mätning vilket bidrar till låg elkostnad för medlemmarna. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Blåbärsvägen 26G, Bärstad, Hammarö kommun
  • Mån 4 nov kl 16:30

Blåbärsvägen 26G

Lägenhet
Bärstad, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 928 kr/mån
27 083 kr/m²

Med stort nöje har vi nu möjlighet att erbjuda en utav de fina och populära treorna på Blåbärsvägen! På andra våningen finner du denna ljusa och välplanerade lägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck och öppen planlösning med stora sällskapsytor. Här finns även två sovrum i bra storlek, goda förvaringsmöjligheter och ett stort duschrum. Här bor du naturnära med skolor, fina grönområden och badplats bara en kort promenad bort. I härligt västerläge ligger balkongen med sol från mitt på dagen till sen kväll. I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Parkeringsmöjligheter finns på området och busshållplatsen ligger 5 minuter bort. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Solgatan 16, Centrala Skoghall, Hammarö kommun
  • Mån 28 okt kl 17:30
Solgatan 16, Centrala Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 16, Centrala Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 16

Lägenhet
Centrala Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 570 kr/mån
15 288 kr/m²

Välkommen till Solgatan 16 och denna välrenoverade och påkostade tvårummare om 52 kvm. Här erbjuds ett helt nyrenoverat och lyxigt badrum, hall med mycket bra förvaringsmöjligheter i form av stora skjutdörrsgarderober samt ett kök som renoverades 2017. Vidare finns ett rymligt sovrum och stort vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Bostaden har genomgående fina ytskikt och mycket bra planlösning. BRF Cleve är en omtyckt förening med närhet till all tänkbar service som mataffärer, restauranger, gym, vårdcentral och systembolag. Bra kommunikationer till Karlstad via både bil och buss och parkeringsmöjligheter finns på området. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tallvägen 8 , Skoghall, Hammarö kommun

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
250 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/11
2 104 kr/mån
9 615 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva och renovera en av ettorna på Tallvägen 8. Bostaden disponeras på 26 kvm som fördelas på duschrum, hall, klädkammare samt allrum med kök. Trevligt läge nära Lillängshamnen med småbåtshamn, restauranger, caféer och badplatser, samt en kortare promenad från centrum som erbjuder flertalet mataffärer, nyöppnat gym samt bra kommunikationer till Karlstad centrum. Parkeringsplats finns att hyra i föreningen för 172 kr/mån. Välkommen på visning!

  • Hiss
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 5 nov
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 9A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
350 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
2 286 kr/mån
13 462 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att kunna erbjuda en yteffektiv och fin etta i populära BRF Berget på Skoghall. Här bor du i fint och lugnt läge med en kort promenad till busshållplats, Vänerns strand och Skoghalls centrum. Tack vare låg månadsavgift får du en fin boendeekonomi vilket gör bostaden till ett perfekt första- eller studentboende! Välkommen på visning!

  • Premium
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 12 C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
675 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 296 kr/mån
11 066 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en mycket hemtrevlig tvåa på fina och omtyckta HSB BRF Lunna. Här bor du i en fin bostad ett stenkast från såväl Skoghalls centrum och natursköna Vänerns strand. Lägenhet är ljus och fin tack vare fönster i tre väderstreck samt har en stor inglasad balkong i väst. Här erbjuds 61 kvm som disponeras på ett ljust kök med plats för matbord, möblerbar hall med bra förvaring, sovrum, helkaklat duschrum och vardagsrum med stor inglasad balkong i västerläge. Här bor ni med närhet till Skoghalls centrum som erbjuder flertal restauranger, mataffärer, folkets hus och butiker. En kortare promenad bort ligger Lillängshamnen med fiskrökeri, café, badplats och småbåtshamn. Utanför bostadens entré ligger Skoghalls bangolf. Välskött förening med övernattningslägenhet och gym. Två parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solgatan 7, Skoghall, Hammarö kommun
  • Idag kl 17:45
Solgatan 7, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 7, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 7

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 670 kr/mån
14 455 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en mycket välrenoverad tvårummare med bra planlösning samt ett lugnt läge på populära Solgatan. Lägenheten är genomgående renoverad med fina, välvårdade ytskikt och smakfulla materialval. Det fina köket ligger i anslutning till vardagsrummet med utgång till balkongen som vetter mot grönområde. Hall med bra förvaringsmöjligheter samt ytterligare förvaring i separat klädkammare och sovrum. Badrummet är nyrenoverat med stora grå/beigea kakelplattor och mörk matta på golvet. Här bor du bekvämt i en fin lägenhet som erbjuder närhet till det mesta. Ett stenkast bort ligger Skoghalls centrum med flertal butiker, restauranger, mataffärer, gym och systembolag. Bra kommunikationer med både bil och buss till Karlstad. Parkeringsplatser finns på området. Perfekt för den som bara vill flytta in! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Prästgårdsvägen 31, Skoghall, Hammarö kommun

Prästgårdsvägen 31

Radhus
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 195 000 kr
70 + 15 m²
3 rum
5 404 kr/mån
17 071 kr/m²

Nu finns möjlighet för dig som vill renovera och fixa iordning ett av de eftertraktade radhusen på populära Prästgårdsvägen! Här erbjuds 70 kvm fördelat på två plan samt en källare om cirka 15 kvm med bra förrådsmöjligheter och tvättstuga. På nedre plan ligger kök och vardagsrum samt utgång till altan och gräsmatta i insynsskyddat läge. På övre plan ligger två sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter samt ett duschrum. Här bor du med bostadsrättens bekymmerslöshet i kombination med radhusets utrymme och frihet. Stort plus att driften inkluderas i månadsavgiften till föreningen. Välkomna på visning!

Mörmovägen 16B, Skoghall, Hammarö kommun
Mörmovägen 16B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Mörmovägen 16B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Mörmovägen 16B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
52,4 m²
2 rum
vån 2/2
4 104 kr/mån
15 172 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda en mycket tilltalande och välrenoverad tvåa på populära Regnbågen. Bostaden är genomgående ljus och modern med bra planlösning och fina materialval. Lägenheten disponeras på en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht duschrum och ett ljust kök med plats för matbord. Vidare finns ett sovrum i bra storlek samt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp och utgång till balkongen i söderläge mot den lummiga trädgården. Föreningen Lillängsskogen är en ekonomiskt stabil förening som dessutom erbjuder övernattningslägenhet och gym. Här bor du en kort promenad från Skoghalls centrum med busstation, restauranger, caféer och butiker. Närhet till Lillänghamnen med småbåtshamn, badplats och trevliga restauranger. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 300 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 9/11
5 700 kr/mån
16 774 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att erbjuda en välplanerad och helrenoverad trea på Tallvägen med mycket svårslagen utsikt över Vänern! Tack vare stora rum och fönster i två väderstreck känns bostaden genomgående ljus och luftig. Lägenheten disponeras på två sovrum i bra storlek, kök och vardagsrum i öppen planlösning med inglasad balkong i västerläge med en fantastisk utsikt över Vänerns vatten. Helkaklat duschrum, gäst-wc, hall samt bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i genomgående bra skick med fina ytskikt och smakfulla materialval. Här bor du med hiss från entréplan och med gångavstånd till Lillängshamnen med fiskrökeri, restaurang, badplatser, småbåtshamn och mysigt café. Åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med mataffärer, restauranger, folkets hus samt bra kommunikationer till Karlstad centrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mörmovägen 41C , Skoghall, Hammarö kommun

Mörmovägen 41C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 531 kr/mån
16 509 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad trerummare på gamla Mörmogärdet! Lägenheten om 84,5 kvm går att göra om till en mindre fyra för den som önskar, då klädkammaren kan byggas ut och göras till ett tredje sovrum alternativt kontor. Här erbjuds en uteplats i markplan och egen entré till bostaden, vilket ger känslan av radhus samtidigt som du har bekvämligheten av en lägenhet. Brf Inspektoren är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Gamla Mörmogärdet är ett mycket populärt område beläget fördelaktigt med närhet till Skoghalls centrum, där man kan hitta mataffärer, restauranger och olika servicetjänster. Lillängshamnen är också inom bekvämt avstånd och har fina promenadstråk och badmöjligheter att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ferlinvägen 6, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tor 31 okt kl 16:30
Ferlinvägen 6, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Ferlinvägen 6, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Ferlinvägen 6

Radhus
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
110,5 m²
4 rum
6 963 kr/mån
20 769 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett av de fina bostadsrättsparhusen på Ferlinvägen med en härlig trädgård och stort inglasat uterum. På nedre plan finns en hall med bra förvaring i klädkammare, duschrum, kök med matplats samt stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum, altan och trädgård. En trappa upp ligger bostadens tre sovrum, ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Stort plus för läget med sol från morgon till kväll, påkostade uteplatser samt de fina ytskikten genomgående. Ferlinvägen är ett mysigt och familjärt område med flertal förskolor, skolor och lekparker. Fem minuter bort ligger Skoghalls centrum med flertalet mataffärer, restauranger och vårdcentral. 10 minuter till Karlstad centrum och bra kommunikationer med buss. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 29 okt
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
395 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/11
2 097 kr/mån
15 192 kr/m²

Letar du efter en fin etta med låg månadsavgift? Varmt välkommen till Tallvägen 8 där det erbjuds en bostad om 26 kvm fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, hall med klädkammare och duschrum. Värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i den låga månadsavgiften. Här bor du dessutom med närhet till natur- och grönområden, Lillängshamnen samt Skoghall centrum med flertal mataffärer, apotek och smidiga kommunikationer till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Mellanvägen 1C, Skoghall, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mellanvägen 1C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Mellanvägen 1C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Mellanvägen 1C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 253 kr/mån
11 017 kr/m²

På fina Lunna ligger denna välplanerade tvårummare med stor inglasad balkong i härligt västerläge. Bostaden om 59 kvm disponeras på ett rymligt kök med plats för matbord, hall med bra förvaring i inbyggda garderober och ett rymligt sovrum som vetter mot lugn innergård. Helkaklat duschrum som renoverades i föreningens regi i samband med stambyte 2005. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och matsalsbord och härifrån nås även den inglasade balkongen. Här bor ni i en stabil och välskött HSB förening där värme, vatten, kabel-tv och p-platser ingår i den låga månadsavgiften. Bra läge med en kort promenad till Vänerns strand, nära till centrum och god kommunikation till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vändgatan 7A, Skoghall, Hammarö kommun
Vändgatan 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 7A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 114 kr/mån
12 927 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga tvåa om 61,5 kvm på populära Vändgatan. Bostaden är mycket välplanerad och är beläget i ett högt och fritt läge utan insyn. Här erbjuds ett fint renoverat kök, vardagsrum med generösa sällskapsytor, stor inglasad balkong beläget i ett soligt söderläge mot den mysiga gården. Här finns dessutom goda förvaringsmöjligheter och ett duschrum med tvättmaskin. HSB Brf Berget är en välskött förening där en parkeringsplats ingår i avgiften och här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. I den låga avgiften ingår både bredband och parkeringsplats. Föreningen har dessutom gemensam el med individuell mätning vilket bidrar till låg elkostnad för medlemmarna. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solgatan 9, Skoghall, Hammarö kommun
  • Idag kl 17:30
Solgatan 9, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 9, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 9

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 870 kr/mån
11 017 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade tvårummare på tredje våningen på Solgatan 9. Här bor du i en ekonomisk stabil förening med god boendeekonomi och låg månadsavgift där kabel-tv, gruppavtal för elen och bredband ingår i avgiften. Här erbjuds en rymlig hall med bra förvaring i klädkammare och två garderober, stort sovrum med garderober, duschrum, kök med rymligt matplats, vardagsrum och härlig balkong i västerläge. Närhet till Skoghalls centrum med flertal mataffärer, restauranger, service samt Lillängshamnen med fina promenadstråk och bad. Bra kommunikationer via både buss och bil till Karlstad. Perfekt för dig som söker ett billigt och bekvämt boende! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Mellanvägen 1A , Skoghall, Hammarö kommun
Mellanvägen 1A , Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Mellanvägen 1A , Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Mellanvägen 1A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
575 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
9 746 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva och sätta din egen prägel på denna välplanerade tvårummare med stor potential, belägen i den omtyckta föreningen Brf Lunna. Lägenheten har charmiga 50-talsdetaljer, såsom tidstypiska skåpsluckor i köket och de fina dubbeldörrarna som leder till vardagsrummet. Här finns ett rymligt kök och ett sovrum som ligger i lugnt läge. Den ljusa hallen erbjuder gott om förvaring med garderober längs vänster sida, och vardagsrummet är stort och luftigt med en inglasad balkong i härligt västerläge, perfekt för att njuta av eftermiddagssolen och utsikten mot den lummiga innergården. Det helkaklade duschrummet renoverades i föreningens regi 2005 och här finns även möjlighet att sätta in en egen tvättmaskin. Brf Lunna är en populär och välskött förening med stark ekonomi och förmånliga månadsavgifter. Här finns gym och övernattningslägenhet för medlemmarna, och i månadsavgiften ingår dessutom två parkeringstillstånd. Föreningen har nyligen installerat ett FTX-system i lägenheten, som garanterar ett optimalt inomhusklimat året runt. Bara några minuters promenad bort ligger Lillängshamnen, där du kan njuta av en restaurang, fiskrökeri, café, småbåtshamn och fina badplatser. Skoghalls centrum ligger också nära med mataffärer, gym, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter både med buss och bil till Karlstad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 10

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9/11
4 398 kr/mån
17 155 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Tallvägen – en modern och stilren tvåa med fantastisk utsikt! Från nionde våningen erbjuds panoramavyer över Vänerns glittrande vatten och Lillängshamnen. Bostaden är i toppskick med smakfullt valda färger, nya golv och ett nytt kök. Härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna i två väderstreck, vilket skapar ett härligt ljus med öppen känsla. Njut av soliga dagar och magiska solnedgångar från balkongen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, med en snygg köksö som skiljer av, ger dig både funktion och social trivsel i en perfekt kombination. Här bor du endast ett stenkast från Lillängshamnen och Vänerns vatten. Lillängshamnen erbjuder dessutom restaurang och fiskrökeri, mysigt café, flertalet badplatser samt småbåtshamn. Fem minuters promenad åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med mataffärer, ett nyöppnat gym, restauranger samt bra kommunikationer med bussar som avgår sex gånger i timmen under dagtid till Karlstad. Vill man hellre köra bil är man i Karlstad på endast 10 minuter. Därutöver finns tre separata cykelvägar till Karlstad centrum. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lunserudsvägen 10C , Skoghall, Hammarö kommun

Lunserudsvägen 10C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 621 kr/mån
17 267 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en stor och luftig trea i absolut toppskick i populära Brf Lunna. Lägenheten erbjuder fina ytskikt och väl genomtänkta materialval. Här finns ett stilrent helkaklat duschrum -21, hemtrevligt kök -20 i ljusa färger och en stor inglasad balkong i soligt söderläge. Stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och två sovrum i bra storlek. BRF Lunna är en mycket välskött förening där parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Även förskolor, skolor, mataffär ligger på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

Mellanvägen 2C, Skoghall, Hammarö kommun

Mellanvägen 2C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
4 397 kr/mån
17 109 kr/m²

Välkommen till Mellanvägen 2c och denna hemtrevliga trerummare på 64 kvm i populära BRF Lunna. Här erbjuds en mycket ljus lägenhet tack vare gavelläge och fönster i tre väderstreck, fräscha ytskikt och en stor inglasad balkong med kvällssol. Bostaden disponeras på en rymlig hall med gott om förvaring, stort vardagsrum med inglasad balkong, två sovrum i bra storlek och kök med plats för matbord. Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambyte 2005. Ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, kabel-tv och parkering ingår i den låga månadsavgiften. Här bor ni i ett trevligt område med närhet till fina grönområden och promenadstråk. I Skoghalls centrum finns bekvämligheter som mataffärer, systembolag, caféer och vårdcentral. Bra kommunikationer via buss och bil till Karlstad. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

  • Balkong

Visar alla 20