Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Forsman

Ida Forsman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ferlinvägen 19, Götetorp , Hammarö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Ferlinvägen 19, Götetorp , Hammarö kommun, bild 2
Ferlinvägen 19, Götetorp , Hammarö kommun, bild 3

Ferlinvägen 19

Radhus
Götetorp , Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 295 000 kr
110,5 m²
4 rum
6 963 kr/mån
20 769 kr/m²

Nu kan vi äntligen erbjuda ett av de härliga parhusen på Ferlinvägen, i bästa söderläge med lummig trädgård och stort inglasat uterum. Bostaden om 110,5 kvm disponeras på två plan och har genomgående fina ytskikt och stilrena materialval. På nedre plan finns en hall med separat förvaring i klädkammare, uppfräschat duschrum, kök med matplats samt stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum, altan och trädgård. En trappa upp ligger bostadens tre sovrum, ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Från den övre hallen nås balkongen som i soligt söderläge. Ferlinvägen är ett mysigt och familjärt område med flertal förskolor, skolor och lekparker. Fem minuter bort ligger Skoghalls centrum med flertalet mataffärer, restauranger och vårdcentral. 10 minuter till Karlstad centrum och bra kommunikationer med buss. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 10, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 10

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
525 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/11
3 462 kr/mån
11 798 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en mycket väldisponerad tvårummare med genomgående fina ytskikt på Tallvägen 10. Bostaden om 44 kvm renoverades under 2021 och disponeras på hall med goda förvaringsmöjligheter, ett fräscht duschrum, stort sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån nås dessutom bostadens balkong. Här bor ni i ett mycket trevligt område med närhet till både Skoghalls centrum som erbjuder mataffärer, restauranger, vårdcentral, bibliotek och bra kommunikationer till Karlstad. Mot Vänern ligger Lillängshamnen med småbåtshamn, badplatser, mysigt café och restaurang. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Solgatan 26, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Solgatan 26

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 805 kr/mån
13 026 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fint renoverade etta om 38 kvm högst upp i huset på Solgatan 26. Här erbjuds ett stort och lättmöblerat vardagsrum med härlig balkong, fint renoverat kök med plats för matbord, fräscht duschrum och smart förvaring i separat klädkammare. Populär och omtyckt förening med låg månadsavgift där både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Med närhet till service, Vänerns strand och goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad är detta ett bra boende för dig som vill ha nära till allt! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rosenlund 3, Lövnäs, Hammarö kommun
  • Tor 9 maj kl 16:30
Rosenlund 3, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 2
Rosenlund 3, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 3

Rosenlund 3

Radhus
Lövnäs, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 295 000 kr
122 m²
5 rum
5 480 kr/mån
27 008 kr/m²

Äntligen har vi möjlighet att kunna erbjuda ett av de fina parhusen på Rosenlund! Här utmärker sig den fantastiska takhöjden samt den härliga trädgården med stor altan samt en mysig stenlagd uteplats på bostadens framsida. Här erbjuds 122 kvm fördelat på fyra sovrum med skjutdörrsgarderober, två rymliga badrum, en hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett modernt Marbodalkök och vardagsrum i öppen, social planlösning. Från vardagsrum och kök nås en stor altan med gräsmatta mot parhusen på västra rosenlundsvägen. Huset är genomgående fint och lättskött vilket är en dröm för dig som önskar ett bekymmersfritt boende med villakänsla, där du kan flytta in och trivas från dag ett. Här bor du i ett av Hammarös mest populära områden med närhet till skolor, förskolor, Vänerns strand och skogen. På kort pendlingsavstånd ligger centralorten Skoghall och Karlstad. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Trekanten 2A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
595 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 025 kr/mån
11 900 kr/m²

Välkommen till Trekanten 2A och denna mycket fina tvårummare med ljusa och fräscha ytskikt, belägen på andra våningen. Bostaden är genomgående renoverad med nya golv i hela lägenheten, målat och tapetserat samt omlackerade skåpsluckor i köket. Här finns en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med matplats, vardagsrum, sovrum samt ett duschrum som renoverades i föreningens regi 2019. Endast ett par minuters promenad bort ligger Skoghalls folkets hus med bibliotek, mataffärer, restauranger och butiker. Ytterligare en kort promenad tar dig till Vänerns strand där fina badplatser, Lillängshamnen och härliga promenadstråk finns. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 apr kl 18:00
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vattenverksvägen 6B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vattenverksvägen 6B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
560 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 853 kr/mån
12 584 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade etta på omtyckta Vattenverksvägen med genomgående fina ytskikt och bra planlösning. Bostaden om 44,5 kvm disponeras på en hall med flertal inbyggda garderober, ett stort kök med plats för matbord, duschrum samt vardagsrum med en sovalkov som kan skärmas av från övriga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås dessutom den inglasade balkongen i härligt västerläge. Här bor du i en stabil förening där både bredband och hushållsel ingår i månadsavgiften. Ett stenkast från Lillängshamnen med restauranger, café och fina badplatser. Åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med mataffärer, systembolag, vårdcentral och restauranger. Bra kommunikationer med både bil och buss till Karlstad. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ferlinvägen 32, Götetorp/gunnarskär, Hammarö kommun

Ferlinvägen 32

Radhus
Götetorp/gunnarskär, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
5 530 kr/mån
27 099 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna välplanerade och trivsamma trea på omtyckta Ferlinvägen! Bostaden har ett av områdets bästa lägen med en grönskande trädgård som sträcker sig runt huset. Här finns dessutom ett stort inglasat uterum, carport, egen uppfart samt ett rymligt förråd. Bostaden om 81 kvm disponeras på kök och vardagsrum i öppen planlösning, en hall med bra förvaringsmöjligheter, två sovrum, varav ett med egen klädkammare samt tvättstuga och duschrum. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till naturen och Vänern för sol och bad. I området finns förskola, skolor, lekplatser och busshållplats som tar er till Karlstad eller Skoghalls centrum. En kortare cykel- eller biltur bort ligger Skoghalls centrum med mataffärer, restauranger, bibliotek och annan tänkbar service. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Uteplats
Trekanten 4A, null, Hammarö kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Trekanten 4A, null, Hammarö kommun, bild 2
Trekanten 4A, null, Hammarö kommun, bild 3

Trekanten 4A

Lägenhet
Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
595 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 025 kr/mån
11 900 kr/m²

Välkommen till Trekanten och denna trevliga tvårummare belägen på andra våningen, ett stenkast från Skoghalls centrum. Bostaden erbjuder ett renoverat kök och duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt vardagsrum med utgång till balkong i väst. Brf Mörmo är en trevlig förening med närhet till Skoghalls centrum som erbjuder flertal mataffärer, restauranger, vårdcentral och folkets hus. Goda kommunikationer med både bil och buss till Karlstad centrum. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Kantarellvägen 56C, Bärstad, Hammarö kommun

Kantarellvägen 56C

Lägenhet
Bärstad, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 695 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 189 kr/mån
25 489 kr/m²

Varmt välkommen till Kantarellvägen 56C och denna fina tvårummare i markplan på populära Bärstad! Här infinner sig radhuskänslan tack vare stort garage med egen uppfart, en härlig uteplats med lummig trädgård samt egen ingång. Bostaden disponeras på ett härligt ljust kök och vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård där man kan njuta av den sena kvällssolen. Dessutom finns ett stort sovrum med bra förvaring samt ett duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en stor klädkammare som kan användas som lekrum/kontor eller möjliggöra ytterligare förvaring. Med egen ingång från garaget finns ytterligare ett isolerat rum, som idag används som ett kontor men kan även nyttjas som ett gästrum eller tonårsrum. HSB BRF Krusbäret är en stabil förening med god boendeekonomi där bland annat vatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. På Kantarellvägen bor du i direkt närhet till Vänern, naturen, skolor men också med goda kommunikationer till såväl Hammarö- och Karlstads serviceutbud. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Uteplats
Trekanten 1B, Centrala Skoghall, Hammarö kommun

Trekanten 1B

Lägenhet
Centrala Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 025 kr/mån
11 000 kr/m²

Välkommen till Trekanten 1B och denna mysiga tvåa endast ett stenkast från Skoghalls centrum. Här erbjuds 50 kvm som disponeras på kök med matplats, rymligt sovrum, vardagsrum med balkong och ett renoverat duschrum. Härligt läge på balkongen mot den fina parken och perfekt solläge. Endast ett par minuters promenad bort ligger Skoghalls folkets hus med bibliotek, mataffärer, restauranger och butiker. Ytterligare en kort promenad tar dig till Vänerns strand där fina badplatser, Lillängshamnen och härliga promenadstråk finns. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Balkong

Visar alla 10