Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Forsman

Ida Forsman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun
 • Tis 30 jul
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 12 C, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 12 C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
675 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 296 kr/mån
11 066 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en mycket hemtrevlig tvåa på fina och omtyckta HSB BRF Lunna. Här bor du i en fin bostad ett stenkast från såväl Skoghalls centrum och natursköna Vänerns strand. Lägenhet är ljus och fin tack vare fönster i tre väderstreck samt har en stor inglasad balkong i väst. Här erbjuds 61 kvm som disponeras på ett ljust kök med plats för matbord, möblerbar hall med bra förvaring, sovrum, helkaklat duschrum och vardagsrum med stor inglasad balkong i västerläge. Här bor ni med närhet till Skoghalls centrum som erbjuder flertal restauranger, mataffärer, folkets hus och butiker. En kortare promenad bort ligger Lillängshamnen med fiskrökeri, café, badplats och småbåtshamn. Utanför bostadens entré ligger Skoghalls bangolf. Välskött förening med övernattningslägenhet och gym. Två parkeringstillstånd ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun
 • Tor 1 aug
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 2
Hamnvägen 2K , Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 3

Hamnvägen 2K

Lägenhet
Lillängshamnen, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 484 kr/mån
28 882 kr/m²

Nu kan vi äntligen erbjuda en av de nyproducerade lägenheterna i Lillängshamnen. Bostaden stod inflyttningsklar i september 2022 och har genomgående ljusa, fräscha ytskikt, moderna materialval och två balkonger om hela 10 kvm vardera med både kvällssol och utsikt över Vänern. Bostadens 76 kvm disponeras på en rymlig hall med klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Två sovrum i bra storlek, ett duschrum med tvättdel, gäst-wc samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol medans den andra inglasade balkongen nås från master bedroom. Här bor du granne med småbåtshamnen, mysiga restauranger och grönområde. En kortare promenad bort ligger Skoghalls centrum med alla tänkbara bekvämligheter, så som mataffärer, restauranger, apotek, bibliotek och bra kommunikationer via buss och bil till Karlstad. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 29 jul
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
450 000 kr
20 m²
1 rum
vån 4/11
1 514 kr/mån
22 500 kr/m²

Varmt välkommen till Tallvägen 8 och denna totalrenoverade etta med en mycket låg månadsavgift om 1514 kr. Här finns möjligheten till ett mycket billigt boende där både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Perfekt för dig som söker en övernattningslägenhet eller ett billigt boende. Lägenheten om 20 kvm är mycket yteffektiv och renoverad under året som gått. Här erbjuds ett fint ekparkettgolv, målade väggar samt spotlights i taket. Stort plus för renoverat och utbyggt badrum! I BRF Utsikten bor du med närhet till Lillängshamnen, nära badplats, grönområdet och en kortare promenad från Skoghalls centrum. Bra pendlingsavstånd och bussförbindelser till både Karlstad centrum samt universitetet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Prästgårdsvägen 29, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 29 jul kl 16:30
Prästgårdsvägen 29, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 29, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 29

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 895 000 kr
70 + 35 m²
4 rum
5 610 kr/mån
27 071 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda ett av de populära bostadsrättsradhusen i centrala Skoghall med härlig altan och egen trädgård. Ljusa fina ytskikt och välplanerade ytor gör bostaden trevlig och inbjudande. På nedre plan ligger köket som renoverades 2023 med nya skåp, bänkskiva och kakel samt vardagsrummet med utgång till altan. På övre plan ligger två rymliga sovrum samt duschrum. I den fräscha källaren finns tvättstuga, förvaring och ett tredje sovrum. Här bor du med bostadsrättens bekymmerslöshet i kombination med radhusets utrymme och frihet. Stort plus att driften inkluderas i månadsavgiften till föreningen. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 13E, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 13E

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
3 985 kr/mån
17 109 kr/m²

Äntligen har vi möjlighet att få presentera en trea bara en halvtrappa upp i populära Brf Lunna. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och är placerad i ett av föreningens bästa lägen. Här erbjuds dessutom en stor inglasad balkong i härligt västerläge mot innergården med eftermiddags- och kvällssol, trevligt kök med matplats intill stora fönster mot villakvarter samt två rymliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutgarderob och flera garderober samt stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. På samma våningsplan finns gästlägenheten som endast kostar 100 kr/dygn. På gångavstånd från lägenheten når ni Lillängshamnen med småbåtshamn, fiskrestaurang, charkuteributik, glasskiosk samt fina promenadstråk och badplatser. Alldeles i närheten åt andra hållet finns, förutom en trevlig minigolfbana, även Skoghalls centrum med flera mataffärer, butiker, restauranger och vårdcentral. Från Skoghalls centrum går täta bussförbindelser till Karlstad, eller varför inte ta båtbussen längs Klarälven in till Karlstad på sommaren. Även cykelbanor är väl utbyggt, bland annat längs charmiga byvägen längs älven in till Karlstad. Missa inte denna chans, vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Ferlinvägen 26, Götetorp , Hammarö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ferlinvägen 26, Götetorp , Hammarö kommun, bild 2
Ferlinvägen 26, Götetorp , Hammarö kommun, bild 3

Ferlinvägen 26

Radhus
Götetorp , Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
110,5 m²
4 rum
6 438 kr/mån
18 054 kr/m²

Med största nöje kan vi nu erbjuda ett av de fina bostadsrättsparhusen på omtyckta Ferlinvägen! Ett boende med uteplats och gräsmatta både på fram- och baksida och med stora ytor ger plats för hela familjen att trivas. Rymlig carport, rejält förråd, tre sovrum i bra storlek och öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort plus för två duschrum. Ett verkligt tillfälle för dig som vill ha villans alla bekvämligheter och bostadsrättens bekymmersfria vardag. Ferlinvägen är ett mysigt och familjärt område med flertal förskolor, skolor och lekparker. Fem minuter bort ligger Skoghalls centrum med flertalet mataffärer, restauranger och vårdcentral. Här bor man även med närhet till Möruddens badplats och Nolgårds handelsområde. Bra bussförbindelser till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun
 • Tis 30 jul
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 9A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 9A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
350 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
2 286 kr/mån
13 462 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att kunna erbjuda en yteffektiv och fin etta i populära BRF Berget på Skoghall. Här bor du i fint och lugnt läge med en kort promenad till busshållplats, Vänerns strand och Skoghalls centrum. Tack vare låg månadsavgift får du en fin boendeekonomi vilket gör bostaden till ett perfekt första- eller studentboende! Välkommen på visning!

 • Premium
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun
 • Tis 6 aug
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 2
Rosenlund 24, Lövnäs, Hammarö kommun, bild 3

Rosenlund 24

Radhus
Lövnäs, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 575 000 kr
108 m²
5 rum
5 250 kr/mån
23 843 kr/m²

Välkommen till detta fina bostadsrättsradhus på Rosenlund 24! Här bor ni med närhet till både skola, förskola, natur och Vänerns kant, samtidigt som service och matbutiker finns några minuter bort. Här erbjuds genomgående fina ytskikt och genomtänkta materialval, flertalet naturliga sällskapsytor och bra solläge på uteplatsen. Här finns även tre sovrum i bra storlek, två duschrum och goda förvaringsmöjligheter i en stor walk-in-closet. På tomten finns ett isolerat förråd. Här kombineras villakänslan som uteplats och trädgård ger med bostadsrättens bekvämlighet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Annebergsvägen 35, Anneberg Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Annebergsvägen 35

Lägenhet
Anneberg Hammarö, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 242 kr/mån
27 099 kr/m²

Välkommen till denna fina 4:a i markplan med stor uteplats i bästa syd/väst-läge där du kan njuta av lugnet i de natursköna omgivningarna. Denna hemtrevliga lägenhet stod klar 2023 och är i absolut toppskick med generös takhöjd! Här erbjuds öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent duschrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober och i en klädkammare. Med skogen som närmsta granne kan du njuta av lugnet och frisk luft precis utanför dörren. Här bor du även med närhet till förskolor och skolor, Vänerns strand och badplatser samtidigt som service och matbutiker finns några minuter bort med bil. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vattentornet 4B, Skoghall, Hammarö kommun
 • Imorgon
Vattentornet 4B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vattentornet 4B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vattentornet 4B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
6 796 kr/mån
12 950 kr/m²

Nu har vi möjlighet att kunna erbjuda en av de populära fyrorna på Vattentornet. Denna lägenhet om hela 100 kvm är mycket väldisponerad med tre sovrum i bra storlek, helkaklat duschrum, gäst-wc, kök med stor matplats och vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i västerläge. Här finns även möjlighet till ett fjärde sovrum. Lägenheten är mycket väl omhändertagen och har genomgående fina golv och välvårdade ytskikt. Mycket bra förvaringsmöjligheter i en stor klädkammare och flera garderober. Brf Skogsgläntan är en stabil bostadsrättsförening där bredband och gruppavtal för elen ingår i månadsavgiften. Här bor ni med närhet till Lillängshamnen med småbåtshamn, ett mysigt café, restaurang med fiskrökeri och badplats. En kortare promenad åt andra hållet ligger Skoghalls centrum med flertalet mataffärer, restauranger, vårdcentral och bra bussförbindelser till Karlstad. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 5 aug
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Vändgatan 9B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Vändgatan 9B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 050 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 443 kr/mån
15 328 kr/m²

På underbart läge med inglasad balkong i syd-västläge å ena sidan och fria vyer över villaområde och skogsbrynet ligger denna fina trea! Genomgående fina ytskikt i harmoniska färger och stilfullt renoverat kök. Fin fördelning över ytorna får lägenheten att kännas riktigt rymlig. Välskött BRF med gott engagemang och stabil ekonomi. Här bor ni med närhet till Lillängshamnen som erbjuder restaurang, café, småbåtshamn och fina badplatser. En kortare promenad bort ligger Skoghalls centrum med mataffärer, ytterligare restauranger samt bra busskommunikationer till Karlstad. Närhet till förskolor, grundskola och fotbollsplan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Prästgårdsvägen 7B, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 29 jul
Prästgårdsvägen 7B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 7B, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 7B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 158 kr/mån
11 988 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna fina och välplanerade 3,5a om 83 kvm med nyrenoverat duschrum och gäst-wc. Här erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord, vardagsrum med stor inglasad balkong i fantastiskt söderläge, två sovrum i bra storlek samt en alkov som idag nyttjas som ett tredje sovrum. Brf Bergåsen är en trevlig förening med gott engagemang och fina gemensamma uteplatser och utrymmen. Här ingår både parkeringsplats, kabel-tv och bredband i avgiften. Här bor ni i en rofylld miljö nära Lillängshamnen, fiskrökeri och sommarcafé samt kort promenadavstånd till Skoghalls centrum och goda busskommunikationer till Karlstad. Här har du dessutom fina badplatser och skogen som närmsta granne. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Solgatan 8A, Skoghall, Hammarö kommun

Solgatan 8A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
575 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 805 kr/mån
15 132 kr/m²

Välkommen till Solgatan 8A och denna välplanerade etta med inglasad balkong i västerläge och fint badrum. Bostaden om 38 kvm disponeras på kök med matplats, hall med garderober och klädkammare samt vardagsrum med inglasad balkong i västerläge. Duschrummet har ett nytt klinkergolv och möjlighet att sätta in tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och kan enkelt skärmas av för att få plats med både säng och soffgrupp. Perfekt boende för den som bara vill flytta in! Här bor du i en stabil och välskött förening där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i den låga månadsavgiften. Bra läge med en kort promenad till centrum med flertal mataffärer, restauranger, systembolag och vårdcentral. Bra kommunikation via både buss och bil till Karlstad centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Prästgårdsvägen 13C , Skoghall, Hammarö kommun

Prästgårdsvägen 13C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
395 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 484 kr/mån
16 809 kr/m²

Varmt välkommen till BRF Lunna och denna mycket yteffektiva etta om 23,5 kvm. Här erbjuds en perfekt första lägenhet eller studentboende, beläget på första våningen med fina ytskikt och bra planlösning. BRF Lunna är en ekonomiskt stabil förening med god boendeekonomi. Här bor du med en mycket låg månadsavgift om endast 1484 kr, där dessutom två parkeringstillstånd, värme, vatten och kabel-tv ingår i avgiften. I föreningen finns även en övernattningslägenhet samt gym. Välkommen på visning!

Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 29 jul
Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Trekanten 2A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Trekanten 2A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 025 kr/mån
11 000 kr/m²

Välkommen till Trekanten 2A och denna mycket fina tvårummare med ljusa och fräscha ytskikt, belägen på andra våningen. Bostaden är genomgående renoverad med nya golv i hela lägenheten, målat och tapetserat samt omlackerade skåpsluckor i köket. Här finns en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med matplats, vardagsrum, sovrum samt ett duschrum som renoverades i föreningens regi 2019. Endast ett par minuters promenad bort ligger Skoghalls folkets hus med bibliotek, mataffärer, restauranger och butiker. Ytterligare en kort promenad tar dig till Vänerns strand där fina badplatser, Lillängshamnen och härliga promenadstråk finns. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Mellanvägen 2C, Skoghall, Hammarö kommun

Mellanvägen 2C

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
4 397 kr/mån
17 109 kr/m²

Välkommen till Mellanvägen 2c och denna hemtrevliga trerummare på 64 kvm i populära BRF Lunna. Här erbjuds en mycket ljus lägenhet tack vare gavelläge och fönster i tre väderstreck, fräscha ytskikt och en stor inglasad balkong med kvällssol. Bostaden disponeras på en rymlig hall med gott om förvaring, stort vardagsrum med inglasad balkong, två sovrum i bra storlek och kök med plats för matbord. Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambyte 2005. Ekonomiskt stabil förening där värme, vatten, kabel-tv och parkering ingår i den låga månadsavgiften. Här bor ni i ett trevligt område med närhet till fina grönområden och promenadstråk. I Skoghalls centrum finns bekvämligheter som mataffärer, systembolag, caféer och vårdcentral. Bra kommunikationer via buss och bil till Karlstad. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

 • Balkong
Vändgatan 3, Skoghall, Hammarö kommun

Vändgatan 3

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
495 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 850 kr/mån
13 200 kr/m²

Varmt välkommen till Vändgatan 3 och denna yteffektiva och trevliga etta endast en trappa upp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och erbjuder även en stor inglasad balkong, goda förvaringsmöjligheter och duschrum med tvättmaskin. Rymligt kök med plats för matbord intill fönstret och lättmöblerat rum med plats för både soffa, säng och annat önskat möblemang. HSB Brf Berget är en välskött förening där värme, vatten, p-plats, kabel-tv, bredband och gruppavtal för el ingår i den låga månadsavgiften. Här bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur, fina promenadstråk och badplatser längs Vänerns strand. Kontakta mäklaren för visning!

 • Balkong
Trekanten 1B, Centrala Skoghall, Hammarö kommun

Trekanten 1B

Lägenhet
Centrala Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 025 kr/mån
11 000 kr/m²

Välkommen till Trekanten 1B och denna mysiga tvåa endast ett stenkast från Skoghalls centrum. Här erbjuds 50 kvm som disponeras på kök med matplats, rymligt sovrum, vardagsrum med balkong och ett renoverat duschrum. Härligt läge på balkongen mot den fina parken och perfekt solläge. Endast ett par minuters promenad bort ligger Skoghalls folkets hus med bibliotek, mataffärer, restauranger och butiker. Ytterligare en kort promenad tar dig till Vänerns strand där fina badplatser, Lillängshamnen och härliga promenadstråk finns. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

 • Balkong
Tallvägen 12B, Skoghall, Hammarö kommun

Tallvägen 12B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 074 kr/mån
13 140 kr/m²

I omtyckta HSB Brf Lunna ligger denna välplanerade och generösa tvårummare. Bostaden är genomgående i mycket gott skick med nyrenoverat kök och nya fina ytskikt. Här finns även ett fräscht och helkaklat badrum med badkar och stora sociala sällskapsytor i vardagsrummet. Fint läge med sovrum mot lugn innergård och stor inglasad balkong i härligt västerläge. Här bor du med promenadavstånd till Vänerns strand, Skoghalls centrum och dess serviceutbud samt goda kommunikationer till Karlstad. BRF Lunna är en mycket populär och stabil förening med bra boendeekonomi. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 19