Mäklare Ellen Larsson

Ellen Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 27 A, Herrhagen, Karlstads kommun

Långgatan 27 A

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 412 kr/mån
18 718 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina lägenhet på populära Herrhagen! Här bor du i en rymlig bostad om 58,5kvm. Bostaden erbjuder ett stort kök, vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett vackert ljusinsläpp samt en härlig balkong i bästa söderläge. Lägenheten har en äldre standard och här finns chansen för dig att sätta din egen prägel på lägenheten och skapa ditt drömboende. Kom och upplev denna välplanerade lägenhet med närhet till grönområden, kommunikationer samt service i form av bl.a. restauranger, affärer m.m. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Östra Gustavsbergsvägen 25 K, Gustavsberg, Karlstads kommun

Östra Gustavsbergsvägen 25 K

Lägenhet
Gustavsberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 904 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till Östra Gustavsbergsvägen 25K och denna fina och välplanerade tvåa. Nu erbjuds en lägenhet med mysig balkong i en härligt lummig omgivning. Här bor ni med skogen inpå knuten i ett uppväxt villaområde samtidigt som all tänkbar service ligger på bekvämt avstånd. P-plats följer lägenheten och ingår i avgiften.

 • Balkong
Storgatan 9 G, Molkom, Karlstads kommun

Storgatan 9 G

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
395 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 504 kr/mån
5 524 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna ljusa och gemytliga lägenhet med tre rum och kök i Molkom. Lägenheten är genomgående fin med ett välplanerat kök, ett fräscht badrum samt två bra sovrum. Vardagsrummet är en naturlig samlingspunkt där dörren till uteplatsen gärna står öppen. Bostaden ligger i markplan och har en fantastisk uteplats i söderläge. Här bor du på en lugn gata i en bra förening med närhet till service och goda kommunikationsmöjligheter in till Karlstad. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Morgonvägen 2 D, Edsgatan, Karlstads kommun
 • Idag kl 17:00
Morgonvägen 2 D, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Morgonvägen 2 D, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Morgonvägen 2 D

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 900 000 kr
132 + 6,5 m²
5 rum
7 751 kr/mån
29 545 kr/m²

Endast 6 kilometer ifrån Karlstads stadskärna erbjuds nu detta exklusiva bostadsrättradhus om 132 kvadratmeter. Edsgatan Park är ett naturskönt boende kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över Alstern. Bostaden är noga planerade för att rymma både yta och funktion med interiör i lantliga anor. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och dubbla badrum med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum med plats för matlagning och socialt umgänge. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns i carporten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Kyrkogatan 6, Tingvallastaden, Karlstads kommun
Norra Kyrkogatan 6, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 6, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 6

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 700 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
4 373 kr/mån
33 750 kr/m²

Exklusivt boende med en lugn och privat känsla mitt bland stadens puls. Mycket välplanerad och rymlig 3:a på 80 kvm med balkong och fin vy över gamla badhuset och domkyrkan. Här bor du i en modern och nyproducerad lägenhet med kvalitativa materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och två bra sovrum. Tingvallstaden är ett område som är perfekt för dig med en bekväm och aktiv livsstil. Här finns fina promenadstråk längs med Klarälven, närhet till restauranger, shopping, kultur och gym. Du bor på en lugn och trivsam gata samtidigt som stadens puls endast är ett stenkast bort. Varmt välkomna på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västeränggatan 5 B, Vålberg, Karlstads kommun

Västeränggatan 5 B

Lägenhet
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
350 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 706 kr/mån
5 385 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga tvåa om 65 kvm på Västeränggatan 5 B. Bostaden har två stora uteplatser i olika väderstreck, vilket gör att du kan njuta av solen stora delar av dagen. Lägenheten är genomgående fin med ett välplanerat kök, ett fräscht badrum samt ett stort sovrum och rejäl klädkammare. Vardagsrummet är en naturlig samlingspunkt där dörren till uteplatsen gärna står öppen. Här bor du i ett lugnt område i en bra förening med närhet till service samt goda kommunikationsmöjligheter in till Karlstad. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Norrstrandsgatan 27 B, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 18:20
Norrstrandsgatan 27 B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 27 B, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 27 B

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 595 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 379 kr/mån
31 900 kr/m²

Nu har vi äntligen möjligheten att kunna erbjuda en 2:a i fantastiska Brf Solliden. Bo på ett kanonläge där lugnet är påtagligt trots det centrala läget. Lägenhetens 50 välplanerade kvadratmeter erbjuder allt som möjligtvis kan önskas i en 2:a. Utöver detta finns rymlig inglasad balkong där man gärna avnjuter härliga sommardagar. Bo otroligt billigt med en månadsavgift på 2379 kr där även bredband och TV-grundutbud ingår i avgiften. Vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, helkaklat badrum och bra förvaring. Utanför boendet finns bra kommunikationer som tar dig till exempelvis centrum eller universitetet.

 • Premium
 • Balkong
Kajpromenaden, Tullholmsviken, Karlstads kommun
 • 37 lediga bostäder

Kajpromenaden

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Peab Bostad AB
fr. 1 290 000 kr
35-109 m²
1-4 rum
2 768 kr/mån

Här vid Tullholmsviken i Karlstad planerar vi för nya bostäder precis vid promenadstråket längs kajen. Nyproducerade hem om ett till fyra rum och kök på bästa läge med fantastisk utsikt över vattnet. Här bor du bekvämt med närhet till både stad och natur. På innergården finns ett mysigt orangeri med med härliga utblickar över viken.

 • Nybyggnadsprojekt
Oldevigsgatan 1H, Sommarro, Karlstads kommun

Oldevigsgatan 1H

Lägenhet
Sommarro, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 095 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/3
3 336 kr/mån
34 344 kr/m²

Välkommen till en renoverad lägenhet på ett av Karlstads mest populära områden, Sommarro! Praktiskt och stilrent kök med fräsch rostfri utrustning, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare och genomgående fräscha ytskikt. Loftgång på framsidan med egen ingång i eftermiddags-/kvällssol och balkong på baksidan med morgon-/förmiddagssol. Balkongen är belägen i ett härligt insynsskyddat läge med utsikt över en lummig skogsdunge. Låg månadsavgift i en byggnad som renoverades 2011-12. Kom och upplev denna trevliga 3:a med fönster från två väderstreck. Lägenheten är belägen vid vackra naturområden och vatten i närområdet, samtidigt som centrum bara är en kort cykeltur bort. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra Kyrkogatan 6, Tingvallastaden, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Kyrkogatan 6

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
2 897 kr/mån
42 453 kr/m²

Med absolut största nöje kan vi nu erbjuda denna fina och välplanerade lägenhet med ett fantastiskt läge på Norra Kyrkogatan mitt i Tingvallastaden. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och materialval som håller hög standard. Här har inga val lämnats åt slumpen. Ett lyxigt boende mitt i stan som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Man har även en rymlig balkong som vetter i väst, här njuter man gärna varma sommardagar! Lägenheten är belägen i ett lugnt och bra läge samtidigt som stadens puls vilar alldeles runt hörnet. Här bor ni även med en låg månadsavgift vilket ger en bra boendekostnad. Kom och upplev de luftiga ytorna och den härliga balkongen på plats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brf Ekan i Karlstad, Inre Hamn, Karlstads kommun
 • 9 lediga bostäder

Brf Ekan i Karlstad

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Peab Bostad AB
fr. 3 650 000 kr
100 m²
3-4 rum
7 626 kr/mån

Granne med kanalen i Inre hamn planerar vi för nya fina bostäder med härliga vyer. Bo på bästa läge med närhet till både stad och vatten. Här bygger vi nya Svanenmärkta hem med vackra utblickar över både stad och vatten. Bo nytt och bekvämt med gångavstånd till centrala Karlstad.

 • Nybyggnadsprojekt
Norra Kyrkogatan 6, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 6

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 850 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 345 kr/mån
35 849 kr/m²

Vill du bo mitt i centrum med stadens puls runt hörnet i en nyproducerad lägenhet? Då är du varmt välkommen till denna välplanerade trea med låg avgift där även bredband ingår. Bostaden stod klar i början av 2021 och därmed håller alla ytskikt toppklass. En ljus och fräsch lägenhet med härligt ljusinsläpp från två håll. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Väldisponerat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en rymlig balkong i bästa västerläge, har sitter du gärna och njuter av en kaffe med charmig utsikt över domkyrkan och gamla badhuset. Tingvallstaden är ett område som är perfekt för dig med en bekväm och aktiv livsstil. Här finns fina promenadstråk längs med Klarälven, närhet till restauranger, shopping, kultur och gym. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 11 B, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 11 B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
2 567 kr/mån
29 063 kr/m²

Välkommen till denna helrenoverade tvåa belägen på populära Herrhagen i ett av de vackert bevarade trähusen från 1929. En fantastiskt charmig bostad med fina snedtak. Lägenheten är ljus och väldisponerad och renoverad i modern tappning med helkaklat duschrum, stilrent kök och fina ytskikt. Denna ska upplevas på plats! Här bor ni med närhet till matbutik, grönområden, gym, restauranger och stan. Herrhagen erbjuder ett lugnt och trivsamt område samtidigt som stadens puls endast är en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning!

Värmlandsgatan 8 B , Herrhagen, Karlstads kommun

Värmlandsgatan 8 B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
3 294 kr/mån
28 482 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad och synnerligen charmig 2:a med balkong på populära Herrhagen! Bostaden har genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Ett lugnt läge mot gården ger dessutom en tyst och harmonisk miljö. Stabil HSB-förening med god ekonomi och låg avgift. Här bor du med all tänkbar service, nöjesutbud och trevliga grönområden i närheten. En kort promenad bort finner du stadens puls. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Haga Skogsväg , Göteborgsudden - Strandängen, Karlstads kommun
Haga Skogsväg , Göteborgsudden - Strandängen, Karlstads kommun, bild 2
Haga Skogsväg , Göteborgsudden - Strandängen, Karlstads kommun, bild 3

Haga Skogsväg

Radhus
Göteborgsudden - Strandängen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 890 000 kr
115 m²
6 rum
5 747 kr/mån
33 826 kr/m²

Här erbjuds en bostad utöver det vanliga, där modernitet och lyx kombineras till perfektion. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en exklusiv atmosfär. Här bor du i en nyproducerad bostad på Göteborgsudden med närhet till vackra skogsområden och öppna ängar, vilket ger möjligheter till naturupplevelser och bad i Vänern. Det eleganta köket har integrerade vitvaror och stilfull belysning. Det finns fyra rymliga sovrum och golvvärme på båda våningsplanen. Badrummen är helkaklade med lyxiga detaljer, inklusive ett badkar och tvättmaskin med torktumlare. Bostaden har en modern och ljus atmosfär med stilig ekparkett och generösa fönster som släpper in naturligt ljus. Det finns två uteplatser och en egen trädgårdstäppa för avkoppling och utomhusaktiviteter. Läget är fördelaktigt med närhet till naturreservatet Knappstad och möjlighet till bad i Vänern vid Göteborgsudden. Förskolor, skolor och kollektivtrafik finns i närheten. Bergvik Köpcentrum är också nära med matbutiker och shopping. Brf Strandängen erbjuder en räntegaranti vilket innebär att månadsavgiften är garanterad 2 år från tillträdesdagen! I det gemensamma parkområdet finns både pool, lekplats och blommande växter. Anmäl ditt intresse för en visning och upptäck allt som denna moderna och trivsamma bostad har att erbjuda.

 • Premium
2:a Villagatan 16, Strand, Karlstads kommun

2:a Villagatan 16

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
2 855 kr/mån
25 833 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva denna sällsynta lägenhet om 2 rok med ett bra läge på Strand. Lägenheten är i genomgående bra skick med ljusa fräscha ytskikt, samt modernt kök och duschrum med kakel och klinker. Extra stort plus för en stor balkong i bästa västerläge. En garageplats följer lägenheten. Måste upplevas på plats! På strand bor du i ett lugnt läge i charmiga villakvarter. I närheten finns matbutik, restauranger och bra kommunikation. Utanför dörren finns lummiga grönområden och små badplatser i Klarälven. Stadskärnan och dess puls finner du endast en kort cykeltur bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Leopold Nygrens Promenad , null, Karlstads kommun

Leopold Nygrens Promenad

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 600 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/6
3 634 kr/mån
47 682 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet. Projektet har en en räntegaranti upp till 5 procent under de första två åren efter inflyttning. Det innebär att om räntan skulle bli 4,2 procent går projektet in och täcker upp mellanskillnaden jämfört med kostnadskalkylen (3 %), det vill säga 1,2 procent.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Konditorigatan , null, Karlstads kommun

Konditorigatan

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 900 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 260 kr/mån
44 068 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet. Projektet har en en räntegaranti upp till 5 procent under de första två åren efter inflyttning. Det innebär att om räntan skulle bli 4,2 procent går projektet in och täcker upp mellanskillnaden jämfört med kostnadskalkylen (3 %), det vill säga 1,2 procent.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Fadderortsgatan 4, Rud, Karlstads kommun

Fadderortsgatan 4

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
550 000 kr
21 m²
1 rum
vån 8/8
1 660 kr/mån
26 190 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna ytsmarta etta högst upp i huset i insynsskyddat läge på Fadderortsgatan 4. Tack vare läget får du en fantastisk utsikt över området och tallskogen. De 21 kvadratmeterna är väldisponerade, och plats för både soffa, matplats och säng finns om så önskas. Förvaring via garderober i hallen och ett fräscht duschrum med kakel och klinker. Här bor du i en stabil och välskött HSB-förening med låg avgift där även parkeringsplats ingår. Perfekt boende för studenten eller som övernattningslägenhet. På Rud bor du med närhet till service och cykelavstånd till centrum samtidigt som du har naturen som närmsta granne. Gott om promenadstråk och löpspår i närheten, samtidigt som föreningen har en välskött och lummig innergård. Gott om kommunikation via stadsbuss till både centrum och universitetet. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Leopold Nygrens Promenad , null, Karlstads kommun

Leopold Nygrens Promenad

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
3 725 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/6
3 802 kr/mån
47 152 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet. Projektet har en en räntegaranti upp till 5 procent under de första två åren efter inflyttning. Det innebär att om räntan skulle bli 4,2 procent går projektet in och täcker upp mellanskillnaden jämfört med kostnadskalkylen (3 %), det vill säga 1,2 procent.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Konditorigatan , null, Karlstads kommun

Konditorigatan

Lägenhet
Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
7 150 000 kr
122,5 m²
4 rum
vån 1/6
5 896 kr/mån
58 367 kr/m²

Kajstråk, parker och terrasser. Inramningen för Brf Tullholmsterrassen kommer vara något utöver det vanliga. Tullholmsviken är ett spännande område i centrala Karlstad som fortsätter att utvecklas till en levande stadsdel. Tullholmsterrassen kommer förutom sina 49 lägenheter (2–7 rok) även erbjuda utrymmen för restaurang och kafé. Det bidrar till en levande stadsdel där den urbana miljön blir tätt sammanflätad med den sjönära naturen. Centrum är bara en promenad på 10 minuter bort och en ny stor mataffär finns i närområdet. Och på ännu närmare håll finns stadsparken och inre hamn med ett rikt restaurang- och nöjesutbud. Parkering med 35 platser kommer att finnas i det nedsänkta garaget och det kommer finnas gott om sociala ytor för att skapa en levande stadsdel. Tullholmsviken är ett av Karlstads mest spännande stadsdel och Tullholmsterrassen har hela områdets absolut bästa läge. Preliminär inflyttning årsskiftet 2024/2025. Lämna din intresseanmälan för att få mer information om projektet. Projektet har en en räntegaranti upp till 5 procent under de första två åren efter inflyttning. Det innebär att om räntan skulle bli 4,2 procent går projektet in och täcker upp mellanskillnaden jämfört med kostnadskalkylen (3 %), det vill säga 1,2 procent.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brf Tullholmsterrassen, Tullholmsviken, Karlstads kommun

Brf Tullholmsterrassen

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
fr. 3 450 000 kr
75,5-122,5 m²
3-4 rum
3 634 kr/mån

Karlstads mest spännande område fortsätter att utvecklas! Nu kan du äntligen anmäla ditt intresse till lägenheter med Tullholmsvikens absolut bästa läge. Tullholmsterrassen ligger alldeles intill viken som knyter ihop Klarälven med Vänern. Totalt kan Prepart Projekt och Löfberg Fastigheter erbjuda 49 bostadsrätter – från 54 kvm hela vägen upp till 264,5 kvm. Säljstart juni 2022, preliminär inflyttning Q4 2024.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22