Mäklare Jonas Björk

Jonas Björk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulvsbygatan 31, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00
Ulvsbygatan 31, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 31, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 31

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/9
3 545 kr/mån
22 308 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda en välplanerad och ljus trea i ett av populära höghusen på Ulvsbygatan! Här bor du med uppenbar närhet till stort serviceutbud både på Norrstrand och i Karlstads centrum. Genomgående ljusa och fina ytskikt med enhetliga materialval. Mycket välskött förening med god ekonomi och låga avgifter ger bra boendekostnad och trygghet. Nyligen tillbyggd och inglasad balkong i fint läge med naturskön vy. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Långgatan 21B, Herrhagen, Karlstads kommun
Långgatan 21B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Långgatan 21B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Långgatan 21B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
1 868 kr/mån
29 432 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 30-talspärla i ett utav Herrhagens charmigaste hus med en härlig innergård. Genomgående mycket bra skick! Badrummet nyrenoverat av fackmän under sommaren 2023. Denna etta är optimalt planerad där varje kvm nyttjas på bästa sätt med hög funktionalitet och smarta förvaringslösningar. Flertalet tidstypiska detaljer har bevarats vid renovering såsom väl tilltagen takhöjd, höga golvsocklar samt vackra fönster där ljuset flödar in. Det är enkelt att genast känna sig hemma i denna charmiga lägenhet. Här finns plats för flera olika möblemangsalternativ och kan för den som önskar rymma sittgrupp, sängplats och arbetsplats. Generöst tilltaget kök med gott om utrymme för matplats, genomgående fina ytskikt samt ett renoverat badrum i stilsäkra materialval. Låg månadsavgift där bredband ingår och som ger en god boendeekonomi. Stort plus för p-plats med motorvärmare som följer lägenheten utan extra kostnad! För den som önskar finns möjlighet till snabbt tillträde. En bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hamnvägen 4 D, Lillängshamnen, Hammarö kommun
 • Lör 30 sep kl 10:30
Hamnvägen 4 D, Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 2
Hamnvägen 4 D, Lillängshamnen, Hammarö kommun, bild 3

Hamnvägen 4 D

Lägenhet
Lillängshamnen, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
6 259 kr/mån
37 911 kr/m²

Upptäck drömbostaden med fantastisk utsikt - en helt nyproducerad trea med egen entré och en stor balkong som bjuder på en fantastisk vy över Vänern och Lillängshamnen. Denna ljusa och välplanerade bostad har ett härligt kök och vardagsrum som smälter samman i en öppen planlösning - perfekt för både avkoppling och underhållning. Sovrummen har generösa ytor och bra förvaring i garderob och en lyxig walk-in-closet. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. För att förgylla din tillvaro finns en rymlig balkong på hela 14 kvadratmeter, där du kan njuta av en morgonkopp eller bjuda in vänner och familj till minnesvärda middagar med den oslagbara utsikten. I grannhuset finner du en delikatess och charkbutik, vilket gör det enkelt att handla högkvalitativa och utsökta råvaror. En kort promenad bort väntar Rökeriet med en charmig uteservering, där du kan avnjuta bland annat fisk och skaldjur. Skoghall centrum lockar med ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matbutik, systembolag och apotek. Från resecentrum tar du dig med buss vidare till Karlstad och till andra stadsdelar. Missa inte chansen att uppleva denna underbara miljö. Varmt välkommen på områdesvisning!

 • Premium
 • Hiss
Bryggaregatan 13, Klara, Karlstads kommun
 • Borttagen före visning
Bryggaregatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Bryggaregatan 13, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Bryggaregatan 13

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
1 995 000 kr
83,1 m²
4 rum
vån 2/3
5 620 kr/mån
24 007 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Hiss
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
 • Mån 2 okt kl 19:00

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/11
4 985 kr/mån
12 606 kr/m²

Med vacker oerhört utsikt alldeles intill Lillängshamnen ligger denna välplanerade trerummare med utsikt skogens trädtoppar och glimtar av Vänerns glitter, utöver Hammarö och Karlstad! Bostaden har ett härligt naturligt ljus med fönster i två väderstreck, fina ytskikt och fint kök och väldisponerat duschrum. På kort promenadavstånd nås bra kommunikationer, Skoghalls centrum med dess breda serviceutbud och Vänerns strand. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Cordvägen 5C, Vålberg, Karlstads kommun

Cordvägen 5C

Lägenhet
Vålberg, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
95 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 364 kr/mån
1 759 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda denna fina och mycket välplanerade tvåa belägen på Cordvägen 5C i Vålberg. Här finner ni ett stilrent kök, fräscht duschrum och fina ytsikt i samtliga rum. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum med fin original parkett och franskbalkong. Här bor ni i lugn omgivning med närhet till naturen. Varmt välkommen på visning!

Horsensgatan 28, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 28

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
48 m²
1 rum
vån 5/8
3 025 kr/mån
20 729 kr/m²

På omtyckta och suveränt belägna Rud kan vi nu erbjuda en välplanerad och fin etta! Snyggt badrum med kakel och klinker. Fint kök med plats för matbord. Vardagsrummet är mycket rymligt och ger gott om plats för olika möbleringsalternativ. Många delar här upp rummet och skapar en fin minitvåa. Bra förbindelser till stan och Universitet. Låg avgift & hiss från markplan. Genomgående mycket fin bostad! Perfekt första boende för många tillexempel för studenten och pendlaren. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Solgatan 18, Centrala Skoghall, Hammarö kommun

Solgatan 18

Lägenhet
Centrala Skoghall, Hammarö kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 906 kr/mån
15 116 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en riktigt fin och välplanerad etta med stora ytor på Solgatan 18! Det stora köket är nyrenoverat, och möblerbart. Här finns plats för tillexempel både sovdel och köksdel. Det stora rummet är fantastiskt fint och lätt att möblera upp enligt önskemål. Stor balkong i fritt söderläge. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Bergkantsgatan 4B, Bellevue, Karlstads kommun
 • Mån 2 okt kl 18:00

Bergkantsgatan 4B

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
950 000 kr
52,1 m²
2 rum
vån 2/3
3 409 kr/mån
18 234 kr/m²

Nu har vi nöjet att förmedla denna fina och välplanerade tvåa med rymlig inglasad balkong i ett fritt läge. Boendet har hög standard med sitt fina helkaklade duschrum och de genomgående fräscha och ljusa ytskikten. Stort plus är att hiss finns i denna trappuppgång! Bellevue är ett lugnt och naturskönt område med bra kommunikationer till både centrum och Bergvik. Endast 1,5 km bort ligger Göteborgsudden där det finns bra möjligheter till sol, bad och grillning. Här är det underbart på sommaren! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åkdonsvägen 8, Molkom, Karlstads kommun

Åkdonsvägen 8

Radhus
Molkom, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
450 000 kr
109,8 m²
4 rum
5 209 kr/mån
4 098 kr/m²

Välkommen till Åkdonsvägen 8, ett radhus om 109 kvadratmeter med 5 rum i trivsamma och fridfulla Molkom. Här hittar du ett mysigt, rymligt och trevligt radhus med utmärkt planlösning, tre sovrum samt egen trädgård. Dessutom har alla radhus i föreningen egen uppfart och stort förråd på framsidan. Bostadens framsida erbjuder uteplats i västerläge med kvällsol och baksida med egen trädgård i öster. Här bor du i ett lugnt område med närhet till naturen samt service och kommunikationsmöjligheter en kort promenad bort. En bostad som är perfekt för barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Konduktörsgatan 6, Viken, Karlstads kommun

Konduktörsgatan 6

Lägenhet
Viken, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/3
1 927 kr/mån
38 269 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna mycket yteffektiva etta i omtyckta Viken. Låg månadsavgift där både Tv-paket och bredband ingår, som ger en mycket god boendeekonmi. Stort plus för stor inglasad balkong som blir ett extra rum och förlänger bostaden. Här bor du med ett bekvämt avstånd till centrum, natursköna områden så som Mariebergsviken och Mariebergsskogen, goda kommunikationsförbindelser samt nära centralsjukhus. Bostaden disponeras om 26 kvm och varje kvadratmeter nyttjas på absolut bästa sätt. Här finns ett generöst rum som rymmer såväl sovplats som sällskapsyta. Köket erbjuder plats för förvaring och matlagning. Duschrummet är rymligt. OBS! Bostadens duschrum är under renovering. För den som köper bostaden kan än så länge möjlighet till att påverka materialval finnas. Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi och fantastiskt låga avgifter. Här finns även tillgång till gemensam relaxavdelning samt övernattningslägenhet. Varmt välkomna att uppleva denna bostad på plats!

 • Balkong

Visar alla 11