Stubbgatan 3

Sigtuna - Hällsbo, Sigtuna Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
28 458 kr/år
Antal besök
3 088
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till ett fint kedjehus med insynskyddat läge i det populära området Hällsbo!

Rymlig hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och i anslutning till entrén finns en toalett samt en trapp med takfönster upp till övre plan. Köket har träfärgade luckor och gott om förvaring samt plats för matbord. Det rymliga vardagsrummet har ekparkett, flera fönster och utgång till träaltanen på framsidan. Vardagsrummet har delats av till förmån av ett kontor/sovrum. På entréplan finns även en groventré med tvättutrymme samt ett förråd.

På övre plan finns två stycken sovrum som enkla medel kan bli tre - rummen har nylagda vitoljade ekgolv och ommålade väggar. På detta plan finns ett renoverat duschrum i smakfull stil.

Taket, husets panel (ommålat 2020) samt fönster är bytta under 2000-talet. Dessutom byttes panel och tak på garaget 2013 då man samtidigt byggde en carport.

Lättskött plan tomt med två altaner i nordost samt ytterligare en altan på entrésidan i härligt sydvästläge. På tomten finns flera frukträd och baksidan vetter mot allmänning och skog. Uppfarten har en carport och det finns ett garage med elektrisk port och en förrådsdel. Fiber är indraget.

Hällsbo är ett mycket trevligt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och busshållplats. Närhet till natur med skid-/motionsspår, lekplats, skidbacke samt Prästängarnas fina idrottsanläggning.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 22
  jan
  Fre 22 jan
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 24
  jan
  Sön 24 jan
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.