Nordvik 11

Skärhamn, Tjörn Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
64 m²
Tomtarea
1,9 ha
Byggår
1908
Driftkostnad
12 402 kr/år
Antal besök
1 367
Dagar på Hemnet
1

Välkomna till vackra Nordvik 11 - Här finns nu en unik chans att förvärva en småhusfastighet med gårdskänsla.
Antingen ser du möjligheten att rusta upp byggnaderna för eget bruk eller har ett intresse för exploatering och önskar fortsätta säljarnas process med kommunen för att få till en detaljplan över fastigheten.

Nuvarande ägare har tagit fram två stycken olika planförslag till kommunen. Det ena gäller nio stycken enfamiljshus, det andra är ett förslag för sju stycken flerbostadshus. Ärendet ligger hos kommunen men arbetet är ännu inte påbörjat. Det verkar finnas goda chanser till att få till en plan men det finns inga garantier med det. Förväntad tidsplan verkar vara ca 2-5 år.

Nordvik 11 - det gula eternithuset med den faluröda ladan omringad av vacker och lantlig natur alldeles intill Skärhamns centrum. Om du någon gång besökt Skärhamn har du knappast missat denna plats!
Här möts ni av den grusade uppfarten med praktfulla träd, stenmur och insynsskyddad innergård omringad av huset, ladan och naturen/berget.
Grönskande trädgård med gamla fruktträd och bärbuskar, blommande vallmo, pion och klematis.
Kombinationen mellan det centrala och samtidigt avskilda läget är oslagbar.
En sekelskiftesdröm och fantastisk gård med historia sedan början av 1900-talet. Fastigheten har varit inom samma familjs ägo sedan start och det är nu första gången fastigheten finns ute till försäljning på öppna marknaden. Boningshuset har taxerat byggår 1908.

Boningshuset har en enorm potential och möjligheter för den som gärna vill restaurera huset. Här stöter ni på gamla plankgolv, handmålade golv, glasveranda, vedspis samt bakugn. I nuläget finns det inget badrum i huset, däremot finns det två stycken kök, varav det ena kallas för "sommarkök", kanske är det här man vill få till ett badrum i framtiden.
Ovanvåningen är delvis inredd, den oinredda delen är i dagsläget öppen helt till nock med en enorm takhöjd och rejäla, synliga takstolar. För dig med drömmer om att få restaurera ett orört sekelskifteshus kan vi nu välkomna hem.

Fantastiskt läge med gångavstånd till bad i Nordvikstrand, den lantliga naturen och samhället i Skärhamn med utbud av service och aktiviteter. Endast 5 min gång till lokala och omtyckta Styckens bageri.

Fastigheten säljs med friskrivning vad gäller de eventuella fel eller brister som inte omfattas av säljarens besiktning med s k dolda fel försäkring.
Besiktning görs den 5/5.

Välkomna till ett ställe utöver det vanliga!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Madeleine Zetterström

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Madeleine  Zetterström, Fastighetsbyrån Tjörn
070-574 47 04

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.