Stralsundsvägen 15A

Skarpäng, Täby Se på karta

6 000 000 kr

6 495 000 kr -8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
791 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
42 600 kr/år

VISNING DEN 20/10 KLOCKAN 15:30-16:00!

Denna femrumsvilla om totalt ca 179 kvadratmeter byggdes av nuvarande ägare och är belägen i populära och barnvänliga Skarpäng!

Här finner du ett trevligt, socialt och trevligt boende med fint ljusinsläpp. Det här huset har en härlig atmosfär med en bra planlösning.

Här kommer du in i en rymlig och lättmöblerad hall med bra plats för skor och ytterkläder. På entréplan finner man två av husets sovrum, badrum samt tvättstuga. Fortsätt upp för trappan och här hittar man till ett rymligt och ljust kök med plats för matbord och stolar. I anslutning till köket finns också ett ljust vardagsrum som också har plats för matbord, med fönster åt två håll. På plan två finns även två sovrum, ett helkaklas badrum med toalett, duschkabin och handfat.

Från köket och från sovrummet kan man ta sig ut till balkongen med markis och morgon- samt förmiddagssol. Huset står på en lättskött trädgårdstomt med ett förråd. I anslutning till huset hittar du även ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett av Täbys mest populära områden bland barnfamijer och med ett av Skarpängs trevligaste lägen. Härligt med närheten till Rösjöbadet, en kort promenad till Rösjö Centrum och inom några minuter är du vid Täby Centrum.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby