Mäklare Rima Senkal

Rima Senkal

Om mig

Hej, Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Täby och Danderyd sedan 2016 och är en av dem mest anlitade mäklarna i området. Goda rekommendationer och återkommande kunder är ett härligt kvitto på att jag har lyckats bra i min yrkesroll. Jag har de senaste åren varit en av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings högst presterande mäklare vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dianavägen 42, Gribbylund, Täby kommun

Dianavägen 42

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

6 150 000 kr

117 m²

4 rum

305 m² tomt

Varmt välkommen på visning av Dianavägen 42, ett fint radhus på höjden av södra Gribbylund! På en lugn återvändsgata når du detta trivsamma och lättskötta boende. Här kan du följa solen från morgon till kväll, invid entrén finns en uteplats i sydost med sol från morgon till tidig eftermiddag och en insynsskyddad baksida med stor altan. Huset har fantastiskt bra planlösning, fina ytskikt och lättskött tomt i skyddat läge. Lyxen att kunna parkera två bilar där du kan välja mellan garage och carport, något som många efterfrågar. Huset disponerar i entréplan ett kök, sovrum med trevliga fönsterpartier och fint stort badrum. I nedre plan ligger vardagsrum med braskamin som höjer mysfaktorn. Den lummiga baksidan erbjuder mycket grönska och ett fritt läge. För barnfamiljen är det även suveränt att ha lekplatsen precis i närheten. Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden kring Rönninsgesjön, en sjö som vintertid bjuder på skridskoåkning och sommartid finns det flertalet badplatser att välja bland. Bra förskolor och skolor i området och närhet till allmänna kommunikationer, både Roslagsbanan och bussar mot Danderyd. Kom på visning!

Hägernäsvägen 4, vån 5, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 4, vån 5

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

1 695 000 kr

28 m²

1 rum

1 819 kr/mån

60 536 kr/m²

Härligt läge med fin UTSIKT över Värtan! Nu har du fått möjligheten att kunna köpa en välplanerad lägenhet med härlig utsikt över Värtan. Lägenheten disponerar en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett kaklat badrum, vitt kök, sovalkov och ett vardagsrum med utgång till balkong. Föreningen har länge varit väldigt välskött med låga avgifter och många utförda renoveringar. Hägernäs är ett trevligt område i Täby där du framförallt har goda kommunikationsmöjligheter och närhet till mataffär, olika restauranger och fina promenadstråk. Upp för backen har du Hägernäs Centrum med bland annat ICA, pizzeria och sushi. Går du istället nedåt kommer du till en badstrand i Hägernäs Strand och den härliga omkringliggande naturen. Med närhet till Roslagsbanan och bussar som tar dig fram smidigt blir det här det optimala valet. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Kometvägen 21, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 21

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

2 695 000 kr

83,5 m²

3 rum

5 305 kr/mån

32 275 kr/m²

En fantastiskt fin 3:a högt upp med stor balkong i bästa läge! - Nära till Täby centrum och kommunikationer - Stabil förening - Goda förvaringsmöjligheter - Härligt solläge Bostaden har stora fönster, två sovrum, stort badrum, klädkammare, ett ljust vardagsrum med plats för matbord och utgång till härlig balkong. Mycket välskött och bra förening med god ekonomi. En härlig, grönskande innergård med lekplatser, fina bord och sittplatser. Grindtorp och Brf Venus är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och det är många som vill bo här. Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Trevlig innergård med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för både gammal och ung. På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Föreningen har även eget gym med bastu och gemensamma utrymmen så som barnvagnsrum, cykel-förvaring och tvättstugor. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hägerneholmsvägen 8A, Hägerneholm, Arninge, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 8A

Lägenhet
Hägerneholm, Arninge, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

1 695 000 kr

28 m²

1 rum

3 031 kr/mån

60 536 kr/m²

Väldisponerad 1:a med balkong i soligt sydvästligt läge mot grönskande innergård. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger härliga sociala ytor. Stort sovrum med garderobsvägg. Smakfullt inrett badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Föreningens trädgård ligger intill grönskande runområde och erbjuder gemensam uteplats med grillmöjligheter för soliga dagar och långa kvällar. Området erbjuder fina promenadstråk, Skavlöten, Arninge golfklubb, närbutik, frisörsalong, gym och en yogastudio. I Arninge centrum finns matbutiker, shopping och resecentrum. Härifrån åker Roslagsbanan och flertalet bussar. Det är enkelt att ta sig till centrala Stockholm med buss 608 samt Mörby C och Danderyds sjukhus med buss 629. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Åkerbyvägen 376, Täby Centrum, Täby kommun

Åkerbyvägen 376

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

3 795 000 kr

91,5 m²

4 rum

4 974 kr/mån

41 475 kr/m²

- Fantastiskt läge med grönska utanför fönstret och ett lugn utan direkt insyn - Närhet till parkeringsplatser - Genomgående fint skick - Stenkast från förskola och skola - Fantastisk förening - Tvättstuga i samma port Älskvärt hem! Varmt välkommen till denna härliga lägenhet med stor balkong med eftermiddagssol och fina materialval genomgående. Lägenheten disponerar hall med bra avhängningsmöjligheter, modernt badrum, gäst-wc, tre stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter, öppning mellan kök och vardagsrum. Brf Farmen är en välskött och solid förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, parkeringsplats och grillplats. I månadsavgiften ingår bredband, tv, vatten, värme, fiberbredband och ett väl tilltaget källarförråd. Välkommen på visning!

 • Balkong
Källtorpsvägen 11, Näsbypark, Täby kommun

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

2 500 000 kr

49 m²

2 rum

3 642 kr/mån

51 020 kr/m²

- Högt läge - Stora fönsterpartier - Stor balkong - Närhet till bad, grönska, skolor och kommunikationer. Denna trivsamma 2:a har en ljus, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett rymligt sovrum. Gott om plats för förvaring med klädkammare och garderob. Stilrent kök, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. En av lägenhetens stora fördelar är den generösa balkongen i härligt solläge. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Här bor du i lugna kvarter nära bra kommunikationer, skolor och grönområden. Med en promenad på 700 m under motorvägen tar du dig till buss som går in till Stureplan på ca 18 minuter. Buss 618 från Maskinvägen(mittemot lägenheten) åker till och från Danderyds sjukhus varje morgon och eftermiddag på vardagar. För dig som gillar att motionera finns utegym, gratis tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tränsgatan 15, Täby Park, Täby kommun

Tränsgatan 15

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

2 695 000 kr

46 m²

2 rum

3 126 kr/mån

58 587 kr/m²

- Belägen högst upp - Inga planerade avgiftshöjningar! - Centralt läge i nya Täby Park - Trevlig balkong om ca 4 kvm - Tillträde från 29 mars 2023 Lägenhet ligger i ett bra läge med en planlösning som tilltalar många med ett fint ljusinsläpp. Denna trivsamma 2:a har en ljus, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök, stort sovrum, helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin. En av lägenhetens stora fördelar är den generösa balkongen och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet. För dig med bil kan livet bli mer bekvämt med garage att hyra under huset. I absolut närhet finns mycket goda kommunikationer invid Täby C, både Roslagsbanan och flertalet bussar. Här finns mycket som lockar utanför dörren - 230 butiker, restauranger, biograf och en myllrande torghandel för att bara nämna några exempel. Men närområdet i all ära - tror ändå att du får en släng av hemlängtan i samma sekund som du låser ytterdörren och går ut. Det är svårt att låta bli när du har allt du kan drömma om innanför tröskeln. Byggherren Viktor Hansson har garanterat ett räntetak på 3,3% för föreningens lån. Byggnaden är svanen märkt och det finns möjlighet att få ett grönt bolån. För bättre energianvändning installeras solpaneler på taket som tillförser en del av elbehovet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7