Skästa byväg 113

Skästa, Västerås kommun Se på karta

7 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
182,8 m²
Tomtarea
1 406 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
39 070 kr/år
Antal besök
2 752

- Exklusivt boende med alla rätt
- Fantastisk pool & uteplats
- Påkostade materialval
- Unik planlösning med underbara fönsterpartier
- Eftersökt & barnvänligt område

TILLFÄLLE - Vi har nöjet att presentera detta exklusiva hem uppfört via Mälarvillan där inget har lämnats åt slumpen. Söker du livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig. På lantliga och populära Skästa finner Ni denna slipade diamant som nyligen stod klart. Här möts Du av genomtänkta materialval, återhållna färger och tidlös design som skapar en boendestandard man sällan stöter på och enkel att trivas i.

Innanför ytterdörren och den generösa hallen slås du direkt av den tilltagna takhöjden samt ett vilsamt lugn som man lyckats skapa med hjälp materialvalen samt naturens inslag. Huset karaktäriseras av det slipade betonggolvet, kvalitativt kök från Kvik med påkostade val, gedigna dörrar och takens rymd tillsammans med grönskande omgivning samt uteplatser längst med huset mot det underbara poolområdet. De generösa fönsterpartierna med spröjs och det svarta Kvikköket kontrasterar effektfullt mot den kontrollerade färgskalan i övriga delar av huset. Som den alldeles första att flytta in till Skästa Byväg 113 får du ta del av komfort som underlättar din vardag, bland annat så som Plejdsystem att fjärrstyra belysningen hemma med samt Yale-doorman för digitalt låssystem. Social planlösning med gedigen köksö med kvarts stenbänkskiva och tillhörande vinkyl, walk-in-skafferi, öppet till nock, fönsterpartier från golv för härligt ljusinsläpp från flera väderstreck samt fantastiska badrum med Terrazzomönstrad kakel/klinker.

Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av påkostade vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, mekanisk frånluftsventilation samt genomtänkta eluttag i svart kulör och fiber-dragningar. Carport förberedd för laddbox och förrådsutrymme i anslutning. Läs gärna under fastighetsinformationen för ytterligare fakta om husets fina tillval.

Här bor du lugnt och barnvänligt med en grönskande omgivning samt skogen som närmsta granne, här disponerar du även över ett av områdets största tomter. Erikslund shoppingcenter når du med en kort bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Busslinje Skästa i närheten som du enkelt tar dig in till stan med.

Vill du slippa vänta på en utdragen byggprocess och möjligheten att bara flytta in där allt redan är klart? Då vill Du inte missa denna chans! Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende - Huset är FÖRBESIKTIGAD utan anmärkning.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning. Välkommen till ditt framtida drömhem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Karam Kaiser

Notar
Mäklare Karam Kaiser, Notar
0706-22 90 91
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022