Rörby 133

Slavsta, Uppsala Se på karta

4 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
2 695 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
17 114 kr/år

Önskar ni något lantligt men med promenad- och cykelavstånd till centrala Uppsala, då har ni hittat rätt! Denna pärla ligger i direkta utkanten av centrala Uppsala, men väl framme är det som att befinna sig långt ute på landet. Här pryds den närmaste omgivningen av öppna fält och skogar, bara det dova ljudet i bakgrunden kan avslöja dess centrala läge.

Från början fanns här ett mindre torp anno 1923, men 1978 byggdes huset till för att bli permanentboende. Huset erbjuder tre sovrum, wc, duschrum (ej färdigställt), kök med stor matplats, vardagsrum och allrum med eldstad. Detta hus är något för den händige och för den som ser potentialen, möjligheterna är här många men läget är ändå A och O.

Borrad brunn och trekammarbrunn med infiltration finns, båda med en kapacitet för att räcka till två hushåll.

Den stora grönskande trädgårdstomten är en härlig plats året om. Den kantas av diverse perenn natur och växtlighet, vilket även ger den ett visst insynsskydd. Det blir en egen oas och erbjuder många härliga platser för lek och rekreation. För den odlingsintresserade finns även möjlighet att plantera eget trädgårdsland. Närmaste gata är lugn och störs inte av obehörig trafik.

Här bor ni ca 5 minuter från Boländerna med IKEA och diverse butiker och affärer. Till Gnista köpcentrum är det samma avstånd. I det direkta närområdet finns även restauranger, gym och vårdcentral samt förskolor och skolor. Till city och dess stora utbud finns det bra och delvis belysta cykel- och promenadvägar, med cykel tar det ca 15 minuter till Stora torget. Närmaste busshållplats ligger inom 5 minuters promenad intill Slavsta, därifrån går täta bussförbindelser till och från Uppsala Resecentrum. Härifrån är det även kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Gävle och Stockholm. Inte att glömma ligger vackra Vedyxaskogen precis i närheten. Vedyxaskogen är ett härligt friluftsområde som erbjuder ett rikt naturliv. Vandringsslingan på ca 5,5 km är något alldeles extra och en trevlig plats för återhämtning och avkoppling.

ENDAST BOKADE VISNINGAR, KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE FÖR ATT BOKA IN DIN VISNING!

Hoppas att vi ses, Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala