Kommande

Sörgårdsvägen 1

Smedstorp, Kumla kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
888 m²
Byggår
2004
Kommande

I hjärtat av attraktiva Smedstorp kommer snart denna välbyggda enplansvilla att säljas! Här på Sörgårdsvägen 1 erbjuds ni ett vackert hem med härlig känsla och karaktär! Väl tilltagna ytor och genomtänkt planlösning där det ges plats för hela familjen.
Här kommer ni kunna njuta av imponerande sällskapsytor i ett trivsamt vardagsrum som fortsätter över i en rymlig matsalsdel i nära anslutning till husets stilfulla kök. Här finns även hela fyra stycken sovrum med goda möjligheter att få till ett femte för den familjen som är i behov av det. Rymligt helkaklat badrum med dusch WC med direkt utgång till uteplatsen på baksidan där du finner ett spa-bad för maximal avkoppling. Luftig hall med samt Tvättstuga med groventré.

Hela huset genomsyras av välvalda smakfulla materialval med fina ytskikt så som genomgående parkettgolv, målade väggar och helkaklade våtutrymmen. Vattenburen golvvärme i hela huset inklusive garaget!

Mycket trivsam utemiljö med lättskött trädgårdstomt med hörn läge. Här erbjuds en stor altan med spa-bad på husets baksida med skön kvällssol och stenlagd uteplats på framsidan. Till huset finns isolerat garage med tillhörande uppfart där ytterligare bilar får plats att parkera. Separat förrådsdel finns på baksidan.

Smedstorp är ett barnvänligt och omtyckt område med närhet till skola, förskola och mataffär. Till Kumla centrum tar det ca 7-8 minuter med cykel och Örebro når du på 15 minuter med bil. Busshållplats med busslinje mellan Örebro-Kumla finns på gångavstånd från huset.
Driftkostnader samt planritning kommer inom kort!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.