Granats väg 53

Smygehamn, Trelleborgs kommun Se på karta

4 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
692 m²
Byggår
2023

För dig som vill bo i Smygehamn, det gemytliga och idylliska samhället längs kusten på Söderslätt, finns nu möjlighet att bygga nytt på tomt i norra delen av byn. Nordiska Villor planerar att uppföra en villa på tomten, som köpare kan ni vara med och bestämma vilken modell som passar er, deras villor är välplanerade stenhus med hög kvalitet. Ni kan välja mellan enplanshus och 1,5 planshus. Positivt besked kring nybyggnation på den nyligen avstyckade tomten finns från kommunen (ej förhandsbesked eller bygglov är sökt). Det finns många fördelar med nybyggt kring fastighetsskatt (fritt i 15 år). Här har ni möjlighet att vara med från start och bygga ert drömhus.
Läget i Smygehamn är utmärkt för den med höga krav på området kring sitt boende. Du bor havsnära, lugnt och med vackra omgivningar. Sveriges sydligaste udde finns inom gångavstånd och en promenad bort ligger flera restauranger och affärer. I Smygehamn finns mataffär, bageri och pizzeria som har öppet året om, samt Smygehus Havsbad.
I Smygehuk, Sveriges sydligaste udde, finns flera butiker, kiosker, rökeri och caféer, mest öppet sommartid.
Åk gärna och titta på tomten på egen hand eller boka en visning! För mer info om de olika villorna från Nordiska Villor, kontakta Victor 0769467164.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Bönnemarks AB

Kontakta mäklaren

Carolina Lindsjö

Mäklarfirman Bönnemarks AB
Mäklare Carolina Lindsjö, Mäklarfirman Bönnemarks AB
0708-882849