Mäklare Carolina Lindsjö

Carolina Lindsjö

Om mig

När ni idag vänder er till Boning & Mark (fd Bönnemarks) är det mig och min kollega Lotta Carlstedt ni möter! Jag har bott hela mitt liv i Trelleborg och har goda kontakter och lokalkännedom, vilket kommer till stor nytta för alla kunder, säljare som köpare. Fördelen med storleken på vår firma är att jag som mäklare har full insyn och överblick i allt som sker och att jag är involverad från början till slut i alla mina försäljningar. Välkommen att boka en kostnadsfri värdering av din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitemöllegatan 4 D, Annelund, Malmö kommun

Vitemöllegatan 4 D

Lägenhet
Annelund, Malmö kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
1 375 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
3 713 kr/mån
31 977 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och kvadratsmarta tvåa på ett citynära läge, belägen i en charmig och välskött 40-tals fastighet med lummig innergård. Genomgående i norr och söder som ger ett fint ljusinsläpp , charmigt kök i delvis original med utrymme för liten matplats, uppfräschat badrum i originalutförande, vardagsrum med utgång till balkong i söder Närhet till Nobeltorget, Möllevångstorget och Folkets park och nära restauranger, caféer, shopping samt med goda kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Balkong
Havrejordsvägen 21 C, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun

Havrejordsvägen 21 C

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
2 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 343 kr/mån
28 176 kr/m²

Välkomna till lugna Trädgårdsstaden i norra Trelleborg och denna fina och välplanerade trea i markplan som nu kan bli din! Här finner du en fin och modern lägenhet med egen uteplats och med en fin innergård. Här bor du med bra kommunikationer och närhet till centrum men ändå lantligt! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Västra Vallgatan 1, Väster, Trelleborgs kommun

Västra Vallgatan 1

Lägenhet
Väster, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
1 325 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
5 115 kr/mån
17 667 kr/m²

I brf Silverskatten på Västra Vallgatan, med endast några minuters promenad från centrum finner ni denna fina hörnlägenhet med stor inglasad balkong i söderläge. Här har ni utsikt över takåsar, centrum och havet och bor i en välskött förening med låg avgift. Lägenheten, som har haft samma ägare sedan byggåret, är välskött och delvis i originalutförande så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostaden består av en bra hall med klädkammare, 2 sovrum, vardagsrum, badrum och kök (renoverat 2017). Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bryggaregatan 11 D, Asargård, Trelleborgs kommun

Bryggaregatan 11 D

Lägenhet
Asargård, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
1 175 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
6 705 kr/mån
13 988 kr/m²

Välplanerad och rymlig trea med balkong i västerläge in mot den fina innergården i populära föreningen Asargård! Med hissen från markplan tar ni er till denna genomgående trea om ca 84 kvm! Mycket bra läge med lugna omgivningar och centrum runt knuten och en innergård som bjuder in till samkväm om så önskas! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Schaggarpsvägen 2 F, Skegrie, Trelleborgs kommun

Schaggarpsvägen 2 F

Radhus
Skegrie, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
2 650 000 kr
81 + 6 m²
3 rum
5 135 kr/mån
32 716 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS Välkommen till Skegrie och de nybyggda radhusen i brf Sommarvinden, här har byggherren tänkt till och byggt fina, rymliga bostadsrättsradhus med egen trädgård till alla. Här det bara att flytta rakt in och njuta av fördelarna med nybyggt. Denna fina och moderna trea har en öppen planlösning och genomtänkta val och ligger dessutom på en hörntomt . I Skegrie bor ni mysigt lantligt med bra kommunikationer och det tar ca 10 minuter att köra till Malmö och några minuter till Trelleborg. I byn finns skola och förskola på gångavstånd. Skegrie och närliggande Snarringe växer så det knakar och här finns en bra blandning av äldre, yngre och barnfamiljer, alla trivs här! Det finns även café/bageri och pizzeria/restaurang i området.

  • Uteplats
Hesekillegatan 31 B, Centralt, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 31 B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
750 000 kr
41,7 m²
1 rum
vån 3/3
2 395 kr/mån
17 986 kr/m²

Med nytt lägre pris kan du nu köpa denna trevliga och välplanerade etta nära centrum! Belägen på tredje våningen och på ett centralt men ändå lugnt läge, några minuters gångväg till centralstationen. Låg avgift där fiber ingår. Bostaden har en solig söderbalkong, litet sovrum, allrum öppet mot kök, helkaklat badrum, hall med bra klädkammare. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hallakroken 8 B, Hallakroken, Trelleborgs kommun

Hallakroken 8 B

Lägenhet
Hallakroken, Trelleborgs kommun
Boning & Mark i Trelleborg AB
1 850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 243 kr/mån
22 289 kr/m²

Tillfälle på populära Hallakroken! Nu finns denna fina trean till salu, belägen på tredje våningen och med en stor inglasad balkong i söderläge. Här har ni närhet till Flaningen, skola, förskola, affärer och busshållplatser. Lägenheten är ca 83 kvm och har ett kök som renoverades 2012 (kyl/frys och spis 2018, resterande vitvaror 2012) med utgång till balkongen, helkaklat badrum med badkar, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum finns samt en rymlig hall med klädkammare. Balkongen är helt fantastisk och måste upplevas på plats! I den låga månadsavgift ingår fiber via Telia (tv, bredband, telefoni). Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 7