Klockarevägen 16

Söderbykarl, Norrtälje Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
1 103 m²
Byggår
2020

Bara två tomter kvar! I Söderbykarl finns nu möjligheten att förvärva en tomt med tillhörande nybyggt hus till ett förutbestämt och förmånligt pris. En nybyggd villa för endast 3 095 000 kr och endast 55 minuter med bil från Stockholm är en svårslagen kombination. Här kommer det byggas totalt 9 st villor och det kommer finnas två alternativ att välja på – alternativ A (basutförande) och alternativ B (vinkelutbyggnad +30 kvm BTA). Alla tomter ligger lättillgängligt från samfälld väg och är dessutom lättbyggda/plana. Tomterna är redan avstyckade, ligger inom detaljplanerat område och har kommunalt VA (betalt och klart). Totalt är det 9 st tomter som ska säljas.

Nu erbjuds du möjligheten att bygga ett kvalitativt hus med bra standard och möjligheten att göra en del tillval utöver basutförandet. Alternativ A har en boarea om 134 kvm och alternativ B har en boarea om 161 kvm. Båda huset byggs som 1-plansvillor med antingen röd eller svart fasad. Vattenburen golvvärme i hela huset och carport ingår. Kök från Ballingslöv och vitvaror från Electrolux. Genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Tillval finns för kakel och klinker i badrum och tvättstuga.

Skillnaden mellan alternativ A och B är en vinkelutbyggnad +30 kvm BTA (2 extra sovrum alt. utökat vardagsrum och 1 extra sov-/arbetsrum). Alternativ A kostar 3 095 000 kr och Alternativ B kostar 3 295 000 kr. Till alternativ B kan tillval göras, kostnad för tillval tillkommer utöver grundpriset. Läs gärna dokumenten under fliken fakta/dokument.

Priset för tomten är 750 000 kr och sedan tillkommer kostnad för valt hus – Alternativ A eller B (exemplet i annonsen gäller alternativ A och inkluderar pris för både tomt och hus). Kontakta gärna mäklaren om du har frågor om tomten. För specifika frågor kring huset hänvisas till byggbolaget (ThelAndersson Bygg och Måleri AB).

Från Söderbykarl finns utmärkta bussförbindelser till Norrtälje och Stockholm. Det är också ett utmärkt pendlarläge med bil både till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Söderbykarl finns bl.a idrottsplats (fotboll) och förskola/skola F-6.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning av tomten eller åk ut själv och titta. Se våra skyltar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje