Klockarevägen 27

Söderbykarl, Norrtälje Karta & restider

3 095 000 kr
VillaVilla

I Söderbykarl finns nu möjligheten att förvärva en tomt med tillhörande nybyggt hus till ett förutbestämt och förmånligt pris. En nybyggd villa för endast 3 095 000 kr och endast 55 minuter med bil från Stockholm är en svårslagen kombination. Här kommer det byggas totalt sju st villor och det kommer finnas två alternativ att välja på – alternativ A (basutförande) och alternativ B (vinkelutbyggnad +30 kvm BTA). Alla tomter ligger lättillgängligt från samfälld väg och är dessutom lättbyggda/plana. Tomterna är redan avstyckade, ligger inom detaljplanerat område och har kommunalt VA till tomtgräns (betalt och klart). Totalt är det 7 st tomter som ska säljas.

Nu erbjuds du möjligheten att bygga ett kvalitativt hus med bra standard och möjligheten att göra en del tillval utöver basutförandet. Alternativ A har en boarea om 134 kvm och alternativ B har en boarea om 161 kvm. Båda huset byggs som 1-plansvillor med antingen röd eller svart fasad. Vattenburen golvvärme i hela huset och carport ingår. Skillnaden mellan alternativ A och B är en vinkelutbyggnad +30 kvm BTA (2 extra sovrum alt. utökat vardagsrum och 1 extra sov-/arbetsrum). Alternativ A kostar 3 095 000 kr och Alternativ B kostar 3 295 000 kr. Till alternativ B kan tillval göras, kostnad för tillval tillkommer utöver grundpriset. Läs gärna dokumenten under fliken fakta/dokument.

Priset för tomten är 750 000 kr och sedan tillkommer kostnad för valt hus – Alternativ A eller B (exemplet i annonsen inkluderar pris för både tomt och hus – alternativ A). Kontakta gärna mäklaren om du har frågor om tomten. För specifika frågor kring huset hänvisas till byggbolaget.

Från Söderbykarl finns utmärkta bussförbindelser till Norrtälje och Stockholm. Det är också ett utmärkt pendlarläge med bil både till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Söderbykarl finns bl.a idrottsplats (fotboll) och förskola/skola F-6.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning av tomten eller åk ut själv och titta. Se våra skyltar!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
134 m²
Tomtarea
1 258 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klockarevägen 27 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 095 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 302
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 84 dagar sedan, den 18 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips