Kommande

Skärså 669

Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 365 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
26 507 kr/år
Kommande

Välkommen till detta öppna hus med naturnära, havsnära och vackert läge på Skärså 669. Här hittar du ett ljust och inbjudande boende om 94 kvadratmeter i fint skick med fint ljusinsläpp, härliga sociala ytor, hög materiell standard och täljstenskamin. Utsikten och ljuset är det som präglar bostaden, panoramavy mot havet

Huset står på en lättskött och rogivande trädgårds- samt naturtomt med välskött gräsmatta, många soltimmar i soligt västerläge. Stor altan med integrerat Spabad med utsikt över den vackra viken, här har du plats för både loungedel och matplats. Fint Växthus för dig som gillar att odla och flertalet förrådsbodar. Bara ca 25 meter nedanför altanen har du både strand, badbrygga samt båtplats med sevitut. Härifrån tar du dig lätt ut i Söderhamns skärgård för bad och strandhugg.
Tomten bredvid arrenderas av nuvarande ägare, vilket gör att du får mer utrymme för trädgård och natur. Här växer både blåbär och lingon som du lätt kan plocka till exempelvis frukosten.

Här har du nära till såväl grönområden som Skärsås lekpark, boulebana, badstrand med stor badbrygga samt båtplats. En kort promenad bort hittar du även Fiskrestaurangen Albertina, Skärså glashytta samt Skärså Rökeri och Cafè.

I Skärså har man ett aktivt föreningsliv året om, här inbjuds det på midsommarfirande och diverse aktiviteter såsom Iskubb, vinprovning, navigationstävling med mera. I hjärtat av fiskelägret finns Restaurang Albertina som är populärt både sommar och juletid, hit kommer både Söderhamnsbor och turister för att insupa den pittoreska miljön som man får uppleva i Skärså.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Angelica Wallenborg

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Angelica  Wallenborg, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070-8137495

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.