Stenhällsvägen 7

Södertälje, Södertälje Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
1 053 m²
Byggår
1963
Antal besök
5 573
Dagar på Hemnet
11

Med ett av Södertäljes bästa lägen finner ni detta unika 60-talshus på lugn återvändsgata med skogen som granne.
Huset bjuder på en elegant arkitektur med gedigen konstruktion och många bevarade originaldetaljer. Här samsas platsbyggt kök, serveringslucka i teak och omålade tak.

Med genomgående kvalitativa materialval och enastående design är detta hus som gjort för familjen med högt ställda krav på sitt boende. Nuvarande ägare har varsamt restaurerat detta trivsamma såväl som praktiska hem i en harmonisk mix av dåtid och nutid. Här finner du generösa sociala ytor med stora fönsterpartier mot trädgården i sydvästläge, tre sovrum, badrum och gott om förvarning, bland annat genom platsbyggda garderober.

På den insynsskyddade trädgården finner du plana gräsytor, prydnadsbuskar och en härlig stenlagd uteplats. Precis intill väntar ett mysigt skogsparti, perfekt för barnen.

Inom gångavstånd finns skola och dagis, affärscentrum, allmänna kommunikationer med buss till Östertälje för enkel pendling till Stockholm samt träningsmöjligheter. Endast 10 min promenad till Södertälje centrum. Nära till badplats, skidbacke, och golfbana. En pärla i Grusåsen är Svens Hembageri och här bjuds på både hembakat matbröd och annat smaskigt.

Välkommen till ett hem för familjen som uppskattar det goda i livet!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.