Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallhöjdsvägen  19, Järna, Södertälje kommun

Vallhöjdsvägen 19

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/3
6 804 kr/mån
39 933 kr/m²

Modern lägenhet med öppen planlösning och fantastisk balkong på hela 20 kvm! Välkommen till denna stilfulla och moderna lägenhet om 75 kvm, som erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum perfekt för socialt umgänge och trivsel. Det ljusa och luftiga vardagsrummet övergår smidigt i det fullt utrustade köket, vilket skapar en härlig känsla av rymd. Ett vackert detaljelement är de spröjsade dubbel dörrarna som leder in till ett mångsidigt rum, som med fördel kan användas som kontor eller sovrum. Bostadens kronjuvel är den generösa balkongen om 20 kvm. Här kan du njuta av den underbara utsikten över golfbanan, samtidigt som det finns gott om plats för både grill och bekväm möblering en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar under sommarhalvåret. Förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i den medföljande carporten. Bara några meter utanför porten finns dessutom ett mycket fint gemensamhetshus där både gästlägenhet och bastuavdelning går att boka. Denna lägenhet är ett perfekt val för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med det lilla extra. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kringelvägen 2A, Södertälje, Södertälje kommun

Kringelvägen 2A

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 662 kr/mån
29 813 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftes 2a centralt belägen i Södertälje. Lägenheten är stor, charmig och bra planerad. Här finns det vackra detaljer såsom trägolv i original i vardagsrum och sovrum, samt djupa fönsternischer och högt i tak. Tack vare många och stora fönster finns det gott om naturligt ljus. Köket är rymligt och har ett givet utrymme för matbord eller andra sociala möbleringar. Vardagsrummet och sovrummet är båda rymliga och har bra utrymme för större dubbelsäng samt soffgrupp. Brf Gula Gården är en stabil, lågt belånad och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård med grillmöjligheter, cykelrum och miljörum. På Kringelvägen bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och shoppingstråk. Om du någon gång vill ta dig in till Stockholm så finns Södertälje station bara några minuter bort. Trots det centrala läget bor man lugnt och har nära till grönområden. Är du intresserad av att veta mer eller privatvisning? Kontakta ansvarig mäklare Emma Östman!

  • Plus
Stationsvägen 6, Södra, Södertälje kommun

Stationsvägen 6

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
450 000 kr
17 m²
1 rum
3 559 kr/mån
26 471 kr/m²

Bostadsrättslokal till salu! Med bra läge i Södertälje Södra med både tåg och bussar runt husknuten erbjuds nu denna renoverade lokal till försäljning. En halv trappa ned i fin gammal tegelbyggnad finns denna lokal som lämpar sig bra som kontor eller annan verksamhet. Fin liten köksdel, kaklat duschrum/wc samt ett rum. Förråd finns att tillgå utanför lokalen och det är gott om p-platser nära huset för besökare.

  • Plus
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Julias väg 17

Tomt
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 695 000 kr
1 754 m² tomt

Välkommen till Julias väg 17, en av de sista tomterna som ännu inte bebyggts i populära Kallfors i Järna. Här finner ni ett unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt om totalt 1754 kvm. På tomten är det tillåtet att bygga en vanlig villa men även byggnation av särskilt boende såsom tex LSS-bostad godkänns. Se gärna detaljplanen som finns bifogad under dokument. Tomtinformation: Julias väg 17- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:303 (1754 kvm) 1-planshus om max 200 kvm och 2-planshus om max 160 kvm. Tomten byggs med fördel i souterräng. För frågor rörande bygglov, planbestämmelser osv så hänvisar vi till Södertälje kommun 08-523 010 00. På Julias väg bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden och ni når Järnas centrala delar med en härlig cykeltur alternativt med bussen som ligger några hundra meter bort. I området finns det både en ishall, fotbollsplaner, ridklubbar samt en fantastisk golfbana för att nämna några alternativ. Utmed Sörmlandsleden som löper intill området finner ni även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och ni tar er lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Granövägen 32, Södertälje, Södertälje kommun
Granövägen 32, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Granövägen 32, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Granövägen 32

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
950 000 kr
61 m²
2 rum
vån 7/7
5 668 kr/mån
15 574 kr/m²

Upptäck denna lägenhet som ligger på sjunde våningen och erbjuder en spektakulär utsikt från den härliga balkongen. Med ljusa och fräscha färgval genom hela bostaden känns varje rum inbjudande och modernt. I köket finns det gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör det till den perfekta platsen för både vardagliga måltider och festliga middagar. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om utrymme för att hänga av ytterkläder och förvara skor. Sovrummet är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, vilket gör att du enkelt kan hålla ordning och reda. Här kan du skapa en rofylld oas för avkoppling och sömn. Badrummet är utrustat med ett badkar, samt tvätt och torkmaskin. Vardagsrummet imponerar med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Utanför hittar du en lekpark, perfekt för barnfamiljer. Lägenheten har också närhet till utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet, skolan eller stadens alla nöjen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv hur denna bostad kan bli ditt nästa drömhem. Inga förhandsvisningar. Visningar kommer ske v.33

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredsgatan 12, Södertälje, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fredsgatan 12, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Fredsgatan 12, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Fredsgatan 12

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 195 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 765 kr/mån
16 483 kr/m²

Söker du en centralt belägen bostad i ett lugnt område? Då är du varmt välkommen till Fredsgatan 12 och denna rymliga lägenhet. Lägenheten har en tilltalande planlösning och fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrum i bra storlek med anslutande klädkammare i båda rummen, rymligt badrum med dusch och tvättmaskin, trivsamt kök med gott om plats för möblering. Vidare in i bostaden erbjuds ett stort och trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här bor man mycket bekvämt med närhet till buss samt en kort promenad till centrum och Södertälje Centralstation. Säljarens egna ord om bostaden: Lugnt område med grönområden och en fin innergård mellan huskropparna. Måltider på den inglasade balkongen Vår, sommar och höst! Plantera blommor i krukor. Att vintertid vara skyddad av inglasningen och sätta upp julgran med belysning ger en riktigt härlig känsla. Gott om förvaring! Stor och stabil HSB-förening med många gemensamma utrymmen, rena trappuppgångarna och där innergården alltid är välskött med fina rabatter från vår till höst och alltid skottad under vintertid. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pirkgatan 6C, Södertälje, Södertälje kommun
Pirkgatan 6C, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Pirkgatan 6C, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Pirkgatan 6C

Radhus
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
127 m²
4 rum
6 668 kr/mån
25 945 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus i en stabil förening! Här får du en smakfullt inredd bostad på två plan med moderna val och genomgående ljusa, fräscha ytskikt. Hemmet bjuder på en optimal planlösning med generösa sällskapsytor och utmärkta förvaringsmöjligheter. Njut av en stor, härlig altan som erbjuder plats för både trädgårdspaviljong, möblering och grill. Perfekt för lata sommardagar och trevliga kvällar med familj och vänner. Här möts du av en rymlig hall med bra förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en social och luftig känsla. Från vardagsrummet kommer du direkt ut på den inbjudande altanen. På entréplanet finns också ett av de två stora badrummen. Via en charmig trappa med fönster som ger stort ljusinsläpp når du övre plan. Här finns tre rymliga sovrum och ett stort badrum samt ett allrum. Dessutom finns en generös klädkammare i anslutning till ett utav sovrummen. Med den naturnära omgivningen har du också bekvämligheter nära till hands. Det finns bra kommunikationer i området, vilket gör det enkelt att ta sig till och från Pirkgatan. Området är barnvänligt med närhet till lekplatser och förskolor. Samt Morabergs handelsplats. Visningar kommer ske V.33

  • Premium
  • Uteplats
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 46

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
875 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/4
2 334 kr/mån
33 654 kr/m²

Varmt välkommen till Mariekällgatan 46. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där både uppvärmning, varmvatten, bredband och tv-kanaler ingår i avgiften. Du bor lugnt i attraktiva Mariekäll med närhet till det mesta. En promenad på 5 minuter tar dig ner till Södertälje centrum med allt vad det har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, en ljus vardagsrumsdel med stora fönster samt ett fräscht duschrum. Ett boende att trivas i! Låter detta boende som något för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Östman för visning och mer info.

  • Premium
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 0/4
4 171 kr/mån
28 205 kr/m²

Denna charmiga tvåa finns nu till försäljning. En ljus lägenhet belägen i ett lugnt, populärt område och en välskött samt stabil förening. Den har många attraktiva funktioner att erbjuda, såsom ett modernt och tilltalande kök. Öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är smakfullt inrett med ett fint golv och fönster i två väderstreck, vilket ger mycket naturligt ljus. Från balkongen kan du njuta av en härlig utsikt. Sovrummet har också en hörnfönster och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent och funktionellt. Denna bostad är belägen i en stabil HSB-förening som har mycket att erbjuda. Med bara 10-minuters promenad når du Södertälje centrum där du hittar bussar, pendeltåg och ett brett utbud av restauranger och butiker. Det är ett bekvämt läge med närhet till allt du behöver. Brf Solrosen är en populär förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv och bredband, vilket är väldigt bekvämt. Tvättstugor finns i samma byggnad, vilket är väldigt praktiskt. Dessutom har du möjlighet att få en parkeringsplats direkt. Låter detta boende som något för dig? Då kan du antingen anmäla dig på hemsidan eller så är du varmt välkommen att kontakta Emma Östman för visning och mer information.

  • Premium
  • Balkong
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 2
Rättaregatan 1C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 3

Rättaregatan 1C

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 743 kr/mån
29 000 kr/m²

Längtar du efter ett modernt och bekvämt boende med bra läge i Glasberga Sjöstad? Här finner ni i en välplanerad 2:a på 55 kvm, byggd 2018 med ett lugnt och ostört läge en trappa upp. Ett drömboende där alla detaljer redan är på plats! Genomgående ljus färgsättning och moderna vitvaror. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Balkong utan insyn som erbjuder sol under större delen av dagen. Vidare erbjuder lägenheten goda sällskapsytor i både kök och vardagsrum. Generösa förvaringsmöjligheter med klädkammare samt flertalet garderober. Tillhörande förråd ingår i avgiften och det finns en ledig parkeringsplats som går att hyra mot extra avgift. Välskött förening med god ekonomi. Glasberga Sjöstad erbjuder närhet till både natur, härliga promenadstråk, köpcentrum samt badmöjligheter. Goda kommunikationer både med bil och buss! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Gröna gatan 14A, Södertälje, Södertälje kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Gröna gatan 14A, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gröna gatan 14A, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gröna gatan 14A

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 504 kr/mån
28 500 kr/m²

Visning onsdag 31/7, Anmälan krävs. På en lugn gata i ett av Södertäljes mest eftertraktade kvarter finner ni denna renoverade trerummare med fina trägolv och högt i tak i populära Mariekäll. Lägenheten ligger mitt i grönskande Gröna gatan och har härlig balkong i sydvästläge, samt bra ljusinsläpp från stora fönster i hela lägenheten. Bostaden är i mycket fint skick och har en trevlig planlösning som passar både unga paret, den lilla familjen och den villaägaren som vill ha ett enklare boende endast en halvtrappa upp. Här har ni två bra sovrum och det stora vardagsrum rymmer både matsalsbord och soffa. Lägg till ett fräscht helkaklat badrum, de smakfullt utvalda färgvalen och ett modernt kök med utgång till balkongen. Lägenheten erbjuder bra förvaring i inbyggda garderober och klädkammare samt ett rymligt vindsförråd Här bor ni i en trevlig förening som satsat på solenergi för billigare hushållsel till medlemmarna och har bekvämligheter som fin tvättstuga, gym och relaxavdelning med bastu i källaren. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo mitt emellan citys puls och naturens grönska. Mariekäll är en liten oas nära allt det bästa Södertälje har att erbjuda. I närheten till lägenheten finns matbutik med öppet till 23, välkänt bageri, butiker, service och restauranger. Med en promenad på 5 minuter når du pendeltåget som tar dig till Stockholms City på ca 40 minuter, Intresserad av visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsjön 27, Enhörna, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fågelsjön 27

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 299 000 kr
60 + 30 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Fågelsjön 27! En mysig vinterbonad arrendebostad med huvudbyggnad om ca 60 kvm med fantastisk trädgård, gästhus i bra storlek som kan användas som just gästhus, kontor eller som passar perfekt för tonåringen. I gästhuset finns även tvättstuga och klädkammare, snickarbod för den händige samt ett tillbyggt kallförråd perfekt för förvaring. Huset ligger fint på en liten höjd med härligt solläge hela dagen och lämpar sig utmärkt både som fritidshus alternativt permanentbostad. Bostaden erbjuder två sovrum, praktiskt kök med härliga spröjsade fönster med utsikt över den grönskande trädgården samt verandan på framsidan av huset, stort vardagsrum med härlig braskamin samt badrum med dusch. Vardagsrummet är i bra storlek med plats för större soffgrupp samt matsalsbord. Från vardagsrummet når ni även det härliga uterummet med infravärme. Braskaminen är från märket Jötul och ger härlig värme även på vintrarna. Med två växthus, potatisland, odlingsbäddar och härligt grönskande trädgård är detta en oas för den odlingsintresserade. Över 100 gammeldags rossorter och 50 pionersorter. Hundratals olika perenner däribland Lavendel, Anisiop och Malvor. Här bor man avskilt men ändå med bekvämt pendlingsavstånd mot både Södertälje, Nykvarn samt Stockholm. Enhörna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutik, förskola, skola åk 1-6, god föreningsverksamhet med en stor aktiv idrottsförening. OMRÅDET Skogen bakom huset är skyddad med flera biotoper, alltså skog som inte får röras. Vägen som fortsätter in i skogen tar sig förbi tre insjöar och kommer ut i Nykvarn. Erbjuder en mycket fin cykeltur på fin cykelväg. Närmsta sjön ligger dock åt andra hållet fem minuter genom skogen, eller åtta minuter via vägen. Här badar man i lugn och ro, ofta har man strand och brygga för sig själv. Väldigt få bilar passerar eftersom det är en återvändsgata. Det gör att de boende tillsammans har bra koll i grannsamverkan. Stugföreningen har ett stort partytält att låna ut samt bänkar och stolar man kan använda vid fest. Det finns även flera vandringsstigar i området, mot Tuna-området, kyrkan, glastäppan, Nykvarn och Sundsvik. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Biborgsgatan 4

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
3 589 kr/mån
29 444 kr/m²

Välkommen till denna etta på centrala Biborgsgatan! Bostaden är i fint skick och erbjuder bl. a fint kök, balkong, vardagsrum med sovalkov samt stambytt sovrum. Denna bostad har ett bra läge med närhet till stadskärnan. Dessutom finns det vackra promenadstråk längs kanalen, perfekt för avkopplande promenader eller löprundor i naturskön miljö. Den goda kommunikationen är också ett stort plus. Med direktbussar till Liljeholmen och regelbundna bussförbindelser till Östertälje samt pendeltågsstationen i närheten, är det enkelt att ta sig runt och utforska både närområdet och hela staden. Är du intresserad av att veta mer eller få en privatvisning? hör av dig till ansvarig mäklare Emma Östman!

  • Premium
Orrlöt 63, Järna, Södertälje kommun

Orrlöt 63

Fritidshus
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 285 000 kr
33 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommaridyll endast 35 minuter från Stockholm! Mysig och välplanerad stuga i det omtyckta området Orrlöt. Intilliggande sjö med sandstrand och bryggor med möjlighet till bad och fiske och gemensam bastu. Friköpt bostad belägen ca 7 km från Södertälje centrum och med busshållplats i närheten. Lekplats och fotbollsplan och mycket svamp i skogarna runt området. De mesta av bohaget och möblemanget lämnas kvar och ingår i köpet. Storstuga med kök och vardagsrum, sovrum, tvättrum och utvändigt erbjuds den vackra trädgården, altanen och gäststugan med eget kök. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Österviksbacken 4, Karlbergahöjden, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår

Österviksbacken 4

Lägenhet
Karlbergahöjden, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 0/4
5 108 kr/mån
29 012 kr/m²

Vill du också sitta här på uteplatsen och dricka kaffe i solen samtidigt som du blickar ut över kanalen i ett lugnt och barnvänligt område? Då kan denna bostad vara något för dig. Här bor du i en välplanerad lägenhet som tack vara flera och stora fönster har mycket naturligt ljus. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig hall som leder dig vidare in i bostaden. Här finner du två sovrum i bra storlek, perfekt för både familjen och gäster. Det renoverade köket är en dröm för alla matälskare, med moderna vitvaror, generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och mysiga frukostar. Från kökets fönster har du även magisk utsikt mot kanalen. Det som verkligen gör denna lägenhet unik är den stora och inglasade uteplatsen med sjöutsikt. Uteplatsen blir som ett extra vardagsrum där du kan koppla av, läsa en bok eller varför inte anordna grillkvällar med nära och kära. Bostaden ligger i ett lugnt och grönt område med närhet till både natur och stadens puls. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd – matbutiker, skolor, kollektivtrafik och rekreationsområden. Är du intresserad av att veta mer eller komma på visning? Hör av dig till ansvarig mäklare Emma Östman!

  • Plus
  • Hiss
Rättaregatan  1C, Glasberga, Södertälje kommun

Rättaregatan 1C

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 345 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
5 966 kr/mån
27 588 kr/m²

Vill du bo modernt, högst upp i en 4:a med hörnläge? Nu finns en unik möjlighet att förvärva detta trevliga boende med påkostad inredning och sociala öppna ytor kombinerat med ett modernt tema som genomsyrar lägenheten. Här har du: Ett modernt kök med full maskinell utrustning, ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med sociala öppna ytor och ''två'' balkonger. Goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens dubbla klädkammare, garderober samt i ett externt förråd. Välskött förening med god ekonomi där man även är har möjlighet till parkeringsplats. Glasberga sjöstad är ett expansivt område som har närhet till både natur, härliga promenadstråk samt bad. Närhet till motorväg. Östertälje pendeltågsstation, Ica Maxi och Morabergs handelsplats finns inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergviksgatan 6D

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/7
4 233 kr/mån
38 385 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a med extra allt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man ordnar i köket. Under sommartid kan man flytta ut till balkongen. Det ljusa sovrummet har utsikt mot kanalen. Lägenhetsytan är optimalt utnyttjad för att skapa öppenhet och ge plats för kreativa lösningar. Vardagsrummet har en avskiljbar förlängning. Den rymliga hallen erbjuder praktiskt förvaringsutrymme med tilläggsytor för alternativ användning. Köket är fullt utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro. I det helkaklade badrummet med fönster och dusch finns det en tvätt/torkmaskin. Brf Monopolet är en välskött förening som erbjuder garage i huset med ingång från trapphuset. Laddplatser finns för elbilar. Parkering finns även utomhus. Från trapphuset når man lägenhetsförrådet. Det gedigna huset är en K-märkt industribyggnad i en historisk park- och fabriksmiljö. Läget är det bästa tänkbara, nära vatten och natur. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, möjlighet till fiske och skogspromenader eller bara sätta sig längs vattnet med en picknickkorg en varm sommarkväll. En minigolfbana ligger en stenkast ifrån. Under våren kör Friskis & Svettis och Korpen utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Längs med skogspromenaden finns en hundrastgård och i början av gatan ligger en stor lekplats. Ett stenkast från huset kan du ta dig Liljeholmen med bussen som tar ca 35 min. Följer man stranden åt andra hållet kommer man till centrum på gångavstånd. Praktiskt både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Södertälje är en kultur- och industristad som har långa historiska anor med sin plats mellan Mälaren och Östersjön. Skolor och utbildning finns på alla nivåer. Intresserad? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse // Samuel Akdemir

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelsjön 15, Enhörna, Södertälje kommun

Fågelsjön 15

Fritidshus
Enhörna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
995 000 kr
86 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Vinterbonat fritidshus med lummigt läge intill liten sjö väntar nu på att nästa ägare ska flytta in och börja trivas! Underbart läge intill Fågelsjön som erbjuder bra fiske och där du kan ha båten (utan motor). Här erbjuds tre sovrum, badrum med dusch, ett enklare kök och ett vardagsrum med braskamin. Utvändigt finns den lummiga tomten, carport och gott om förvaringsmöjligheter. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning. Observera att det inte går att erhålla vanliga bolån till arrende. Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Uteplats
Jovisgatan 1, Centralt, Södertälje kommun

Jovisgatan 1

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
3 695 kr/mån
35 755 kr/m²

Varmt välkomna till denna 2:a i mycket fint skick om 53 kvm i centralt läge! Lägenheten ligger på en fint planerad upphöjd innergård i BRF Grand Central. I och med bostadens läge på bottenplan med en uteplats kan man verkligen njuta av rabatterna och den lummiga trädgården. Bostaden erbjuder inbjudande hall med praktisk förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Vardagsrum med plats för större soffa samt utgång till den härliga uteplatsen mot innergården som bjuder in härliga kvällar. Kök med kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt inbyggd diskmaskin. Helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och med en praktisk klädkammare finns det mycket plats för förvaring. Med dess centrala läge har du närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig. Bakom hörnet finns restauranger, caféer, klädbutiker, matbutiker samt nära till kommunikationer. På en kort promenad når du pendeltågstationen samt bussar som bår till Stockholm C på 45 min. Med en kort promenad över klaffbron når du även busslinjen till Liljeholmen. Här har du verkligen möjlighet att bara flytta in och börja trivas! Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Borrstigen 2, Hölö, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Borrstigen 2, Hölö, Södertälje kommun, bild 2
Borrstigen 2, Hölö, Södertälje kommun, bild 3

Borrstigen 2

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 895 000 kr
168 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till denna inbjudande familjevilla i Hölö! Detta hus erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Villan är belägen i det pittoreska Hölö, ett område känt för sin natursköna omgivning och trevliga grannskap. Entréplan erbjuder en rymlig hall med gott om plats för förvaring. två sovrum, ett badrum med dusch, samt en stor tvättstuga med praktisk grovingång, vilket underlättar vardagsbestyren och håller resten av hemmet rent och organiserat. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och rymlig atmosfär. Perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Från vardagsrummet har du utgång till den härliga uteplatsen på baksidan. På övre plan finner du tre rymliga sovrum och ett stort allrum, perfekt som lekrum eller extra vardagsrum. Dessutom finns ett förråd som kan nyttjas som en walk-in closet för extra förvaring och lyx. Stort badrum med badkar och dusch. Här finner du även en rymlig och modern bastu, perfekt för att koppla av och varva ner efter en lång dag. Charmig tomt med plats för både lekstuga och gungställning, perfekt för barnens lek och äventyr. Den lummiga och insynsskyddade trädgården ger en privat och avkopplande atmosfär. Hölö är perfekt för barnfamiljen, här finns ett rikt föreningsliv, bra skola och livsmedelsbutik (Coop). Samtidigt som du har goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Södertälje. Denna villa är idealisk för familjen som söker ett hem med gott om plats för både avkoppling och aktivitet. Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem! Vad säljarna själva har uppskattat mest med huset: Sommaren, speciellt mitten på Maj när spirean , äppelträden och syrenen står i full blom. Umgås med familj och vänner på en solig altan eller i pergolan.

  • Premium
  • Uteplats
Östergatan 54, Grusåsen, Södertälje kommun

Östergatan 54

Lägenhet
Grusåsen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 257 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till Östergatan 54, här erbjuds nu möjligheten att förvärva en nyrenoverad 3:a om ca 74kvm med inglasad balkong! Här finner du en välplanerad bostad med nymålade väggar och nylagt golv., möblerbart kök för 6-8 personer och stambytt badrum. Genomgående smakfulla färg- och materialval och här finns generösa fönsterpartier som bidrar till ett rikt ljusinsläpp i bostaden. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift som har fler stora renoveringar bakom sig. Bostaden är beläget i lugna Grusåsen som har sin optimala placering med närhet till Stadskärnan, E4:an, Weda handelsplats, restauranger, butiker samt kollektivtrafik. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att kontakta mig för mer info och anmälan till visning // Andreas Özgun

  • Balkong
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gamla Enhörnavägen 29

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 995 000 kr
150 + 150 m²
10 rum
994 m² tomt

Med området bästa läge inbäddad i lummig grönska ligger denna trivsamma villa med en totalyta på 300 kvadratmeter. Villan är smart uppdelat med 150kvm som huvudbygnad och källarvåningen är renoverad till 2 lägenheter (110kvm & 40kvm.) Här kan du trivsamt bo med väldigt goda intäktsmöjligheter för framtiden. Fastigheten präglas av väldisponerade sällskapsytor, fina ljusinsläpp samt den vackra och fridfulla skogen som förgrund. Här finns både goda förutsättningar till ett trivsamt hem men också för den som vill driva eget företag, tack vare ytorna på källarplan. Här bor man i ett välskött 1 planshus med källare med låga driftkostnader och en totalyta på 300 kvadratmeter. Läget är perfekt för en barnfamilj då området är väldigt lugnt med bekvämt avstånd till både bussförbindelser och matbutik. Fiber finns indraget och laddstation för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Polhemsgatan 18, Centralt, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Polhemsgatan 18

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 8
2 377 kr/mån
44 875 kr/m²

Nu erbjuds denna fina tvåa om 40 kvm med inglasad balkong högt upp i huset i populära BRF Körsbärsblomman 5! Lägenheten är välplanerad och med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum känns lägenheten luftig. Vardagsrummet har plats för soffa och matbord och här finner du även utgången till den inglasade balkongen med solläge hela dagen samt magisk utsikt över takåsarna och Mälaren. I vardagsrummet finns även en klädkammare med bra förvaringsutrymme. Sovrummet har fint ljusinsläpp från två väderstreck, plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i form av platsbyggd förvaring. Badrummet är helkaklat med duschkabin, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin. Hallen erbjuder praktisk förvaring i form av garderober med skjutdörrar i spegelglas. Här bor du i stabil och välskött HSB-förening med låg avgift. Föreningen har bland annat en gemensam innergård och garage under huset där hissen går hela vägen ner till garaget. Här bor du verkligen i hjärtat av Södertälje, med närhet till allt ni kan önska er. Vackra grönområden når ni med en kort promenad, butiker, caféer och restauranger likaså. Fina kommunikationsmöjligheter för er som arbetspendlar mot Stockholm finns i närheten i form av buss. Pendeltåget når du på en kortare bussresa eller en promenad på ca 10 min. Kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Bruksgatan 4, Tallhöjden, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bruksgatan 4

Lägenhet
Tallhöjden, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/4
5 767 kr/mån
37 022 kr/m²

Välkomna in i denna toppmoderna fyra högst upp i huset med enastående utsikt i Brf Tallhöjden i Södertälje. Här njuter ni av genomgående hög standard, parkettgolv, inglasad balkong, badrum och gästtoalett. Lägenhetens 89 väldisponerade kvadratmeter erbjuder alla förutsättningar att bo riktigt bra och skapa ett hem att trivas i. En av bostadens höjdpunkter är den stora, inglasade balkongen som omges av tallar och har utsikt mot kanalen. Läget i Södertälje kan knappast bli bättre! Här bor man med det bästa av två världar. Runt husknuten finns skogen och en kort promenad leder er till kanalen. Bekvämt boende med bilen utanför porten och gångavstånd till centrum. Driven och framtidstänkande förening som installerat solceller. Låg avgift där både tv och bredband ingår. Kort sagt, på Bruksgatan 4 saknar ni inget! Husen har energiklass B vilket ger ränterabatt på de flesta låneinstitut. Har ni frågor? Slå en signal redan idag. Eller så kommer ni till visningen. Vi ses!

  • Hiss
Ytterstigen 1, Torsjödal, Södertälje kommun

Ytterstigen 1

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
650 000 kr
36 m²
2 rum

Kanske är det områdets finaste stuga? Med sin generösa yta, takhöjd, inredd vind och källare samt moderna ytskikt gör detta till en unik och hemtrevlig stuga i populära Torsjödal! Mysig odlingslott kommer med på köpet. Här är det bara att flytta in och börja trivas lika bra som nuvarande ägare har gjort. Stugan är i genomgående gott skick och här är det bara att flytta in. Utvändigt finns flertalet förråd, ett rökeri, uteplats samt välskött trädgård. Odlingslotten som tillhör har två fruktträd, bärbuskar och underbara planteringar och blomsterodlingar. Toaletter i gemensam byggnad endast ett stenkast bort. Torsjödals koloniområde ligger med bekväm närhet till busshållplats och gränsande mot större skogar med gott om svamp och bär. Trevlig cykelutflykt på ca 15 minuter till bad i närliggande Malmsjön. Är du golfare så finns Vidbynäs fina golfbanor bara 10 minuters bilfärd bort i Nykvarn. Buss 780 till Nykvarn, hållplats Hanstavreten alt. Torsjödal. Hållplatserna finns bredvid infarterna till området. Restid ca. 12 minuter från Södertälje centrum. Från centrum med bil, kör till gamla Strängnäsvägen. Följ vägen ca 800 meter. Infart höger sida. Detta är en kolonistuga på arrenderad mark som är upplåten för odling. Det går ej att finansiera köpet med ett vanligt bolån. Läs gärna mer på föreningens hemsida; https://koloniforening.torsjodal.se/ Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag

Visar 1 - 25 av 74