Mäklare Andreas Özgun

Andreas Özgun

Om mig

Det är inte slumpen som gör att Andreas är en av de som säljer flest bostadsrätter i stan. Med hans otroliga driv och tydliga passion för yrket har han år efter år levererat nöjda kunder med snart 300 omdömen på Reco.se med det otroligt höga snittbetyget 4,9! Detta tack vare hans förmåga att hantera flera affärer samtidigt och ständigt hålla en hög kvalité.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rättaregatan  1C, Glasberga, Södertälje kommun

Rättaregatan 1C

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 345 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
5 966 kr/mån
27 588 kr/m²

Vill du bo modernt, högst upp i en 4:a med hörnläge? Nu finns en unik möjlighet att förvärva detta trevliga boende med påkostad inredning och sociala öppna ytor kombinerat med ett modernt tema som genomsyrar lägenheten. Här har du: Ett modernt kök med full maskinell utrustning, ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med sociala öppna ytor och ''två'' balkonger. Goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens dubbla klädkammare, garderober samt i ett externt förråd. Välskött förening med god ekonomi där man även är har möjlighet till parkeringsplats. Glasberga sjöstad är ett expansivt område som har närhet till både natur, härliga promenadstråk samt bad. Närhet till motorväg. Östertälje pendeltågsstation, Ica Maxi och Morabergs handelsplats finns inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Östergatan 54, Grusåsen, Södertälje kommun

Östergatan 54

Lägenhet
Grusåsen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 257 kr/mån
26 959 kr/m²

Välkommen till Östergatan 54, här erbjuds nu möjligheten att förvärva en nyrenoverad 3:a om ca 74kvm med inglasad balkong! Här finner du en välplanerad bostad med nymålade väggar och nylagt golv., möblerbart kök för 6-8 personer och stambytt badrum. Genomgående smakfulla färg- och materialval och här finns generösa fönsterpartier som bidrar till ett rikt ljusinsläpp i bostaden. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg avgift som har fler stora renoveringar bakom sig. Bostaden är beläget i lugna Grusåsen som har sin optimala placering med närhet till Stadskärnan, E4:an, Weda handelsplats, restauranger, butiker samt kollektivtrafik. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att kontakta mig för mer info och anmälan till visning // Andreas Özgun

  • Balkong
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gamla Enhörnavägen 29, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gamla Enhörnavägen 29

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 995 000 kr
150 + 150 m²
10 rum
994 m² tomt

Med området bästa läge inbäddad i lummig grönska ligger denna trivsamma villa med en totalyta på 300 kvadratmeter. Villan är smart uppdelat med 150kvm som huvudbygnad och källarvåningen är renoverad till 2 lägenheter (110kvm & 40kvm.) Här kan du trivsamt bo med väldigt goda intäktsmöjligheter för framtiden. Fastigheten präglas av väldisponerade sällskapsytor, fina ljusinsläpp samt den vackra och fridfulla skogen som förgrund. Här finns både goda förutsättningar till ett trivsamt hem men också för den som vill driva eget företag, tack vare ytorna på källarplan. Här bor man i ett välskött 1 planshus med källare med låga driftkostnader och en totalyta på 300 kvadratmeter. Läget är perfekt för en barnfamilj då området är väldigt lugnt med bekvämt avstånd till både bussförbindelser och matbutik. Fiber finns indraget och laddstation för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bruksgatan 4, Tallhöjden, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bruksgatan 4

Lägenhet
Tallhöjden, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/4
5 767 kr/mån
37 022 kr/m²

Välkomna in i denna toppmoderna fyra högst upp i huset med enastående utsikt i Brf Tallhöjden i Södertälje. Här njuter ni av genomgående hög standard, parkettgolv, inglasad balkong, badrum och gästtoalett. Lägenhetens 89 väldisponerade kvadratmeter erbjuder alla förutsättningar att bo riktigt bra och skapa ett hem att trivas i. En av bostadens höjdpunkter är den stora, inglasade balkongen som omges av tallar och har utsikt mot kanalen. Läget i Södertälje kan knappast bli bättre! Här bor man med det bästa av två världar. Runt husknuten finns skogen och en kort promenad leder er till kanalen. Bekvämt boende med bilen utanför porten och gångavstånd till centrum. Driven och framtidstänkande förening som installerat solceller. Låg avgift där både tv och bredband ingår. Kort sagt, på Bruksgatan 4 saknar ni inget! Husen har energiklass B vilket ger ränterabatt på de flesta låneinstitut. Har ni frågor? Slå en signal redan idag. Eller så kommer ni till visningen. Vi ses!

  • Hiss
Ytterstigen 1, Torsjödal, Södertälje kommun

Ytterstigen 1

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
650 000 kr
36 m²
2 rum

Kanske är det områdets finaste stuga? Med sin generösa yta, takhöjd, inredd vind och källare samt moderna ytskikt gör detta till en unik och hemtrevlig stuga i populära Torsjödal! Mysig odlingslott kommer med på köpet. Här är det bara att flytta in och börja trivas lika bra som nuvarande ägare har gjort. Stugan är i genomgående gott skick och här är det bara att flytta in. Utvändigt finns flertalet förråd, ett rökeri, uteplats samt välskött trädgård. Odlingslotten som tillhör har två fruktträd, bärbuskar och underbara planteringar och blomsterodlingar. Toaletter i gemensam byggnad endast ett stenkast bort. Torsjödals koloniområde ligger med bekväm närhet till busshållplats och gränsande mot större skogar med gott om svamp och bär. Trevlig cykelutflykt på ca 15 minuter till bad i närliggande Malmsjön. Är du golfare så finns Vidbynäs fina golfbanor bara 10 minuters bilfärd bort i Nykvarn. Buss 780 till Nykvarn, hållplats Hanstavreten alt. Torsjödal. Hållplatserna finns bredvid infarterna till området. Restid ca. 12 minuter från Södertälje centrum. Från centrum med bil, kör till gamla Strängnäsvägen. Följ vägen ca 800 meter. Infart höger sida. Detta är en kolonistuga på arrenderad mark som är upplåten för odling. Det går ej att finansiera köpet med ett vanligt bolån. Läs gärna mer på föreningens hemsida; https://koloniforening.torsjodal.se/ Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag

Rudsjövägen 17, Järna, Södertälje kommun

Rudsjövägen 17

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 895 000 kr
80,3 m²
3 rum
vån 3/4
5 918 kr/mån
23 599 kr/m²

Snart erbjuds detta boende med hög standard på lugna Rudsjövägen 17 med sjöutsikt. Denna bostad är för er som söker en trea i naturnära och rogivande miljö med välutrustat kök och en fantastik balkong med bra solläge. Bostaden är välskött, genomgående ljus och fräsch och här är det bara att flytta in. Ni bor med närhet till strövområden kring både Logsjön och Vällingen. Mataffärer och skolor/förskolor ligger inom cykelavstånd. Järna centrum är cirka 10 minuters cykeltur bort. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 9, Södertälje, Södertälje kommun

Dalgatan 9

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 050 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 678 kr/mån
41 176 kr/m²

Trevlig cityetta med sovfloft! Planlösningen är optimerad så att bostadens 25.5 kvadratmeter känns väl utnyttjade. Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. På Dalgatan bor du i härliga och fantastiska kvarter. Södertälje centrum ligger endast ett stenkast bort och Södertälje station ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även utmärkta kommunikationer, matbutiker och butiker. Det här är den perfekta lägenheten för veckopendlaren och dig som vill bo billigt men centralt. Varmt välkommen med en intresseanmälan redan idag!

  • Hiss
Mariekällgatan 40, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 850 kr/mån
25 742 kr/m²

I högt och fritt läge med solig balkong finner du denna rymliga 3;a med moderna ytskikt i populära Mariekäll Två sovrum i bra storlek, nyrenoverat helkaklat badrum och gästtoalett, rymligt vardagsrum och ett modernt kök med smakfulla materialval och plats för matbord. Du bor lugnt i attraktiva Mariekäll med närhet till det mesta. En promenad på 5 minuter tar dig ner till Södertälje centrum med allt vad det har att erbjuda. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften.

Profilstigen 33, Lina, Södertälje kommun

Profilstigen 33

Lägenhet
Lina, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 907 kr/mån
27 197 kr/m²

Totalrenoverad 2:a med stor inglasad terrass högst upp i huset på populära Profilstigen 33. Bekvämt boende med plats i varmgarage som ingår i avgiften och nås enkelt med hiss. Bostaden är rymlig och välplanerad med stora sociala öppna ytor. Stort sovrum med walk-in closet, öppen planlösning mellan vardagsrum och det moderna köket. Helkaklat nyrenoverat badrum. Den inglasade terrassen är ca 20kvm och känns som ett bonusrum. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss samt tvättstuga och förråd. Välskött HSB-förening där. värme, vatten, tv, bredband och garageplats ingår i månadsavgiften. Kontakta mäklare Andreas Özgun för visning

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergs väg 6, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs väg 6

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 815 kr/mån
19 590 kr/m²

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 6 och denna ljusa, insynsfria 2:a högst upp med öppen spis, stambytt badrum samt fransk balkong. Här bor du i ett optimalt läge nära stadskärnan, pendeltåg samt Södertäljes vackra kanal. Jobbar du i Stockholm så stannar bussen mot Liljeholmen bara några meter från porten. Bostaden erbjuder helkaklat badrum där stambyte genomfördes för några år sedan. Här har man dragit el och installerat en tvättmaskin som lämnas kvar. Vidare erbjuds ett modernt kök, rymligt vardagsrum med fransk balkong och öppen spis samt ett stort sovrum som rymmer dubbelsäng Stabil Förening där bredband, kabel-tv, värme och vatten ingår i avgiften! Varmt välkommen på visning, anmäl intresse redan idag!

  • Plus
Heimdallsvägen 11, Blombacka, Södertälje kommun

Heimdallsvägen 11

Lägenhet
Blombacka, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
4 920 kr/mån
22 308 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch tvåa i lugna och omtyckta Blombacka. Beläget i det främre huset i föreningen ger denna bostad en fri utsikt mot grönska från den inglasade balkongen. Lägenheten har genomgående vackra golv samt väggar i kulören Stockholmsvit. Modernt och fullt utrustat kök samt stambytt helkaklat badrum. Bra storlek på rummen, stor inglasad balkong med eftermiddags sol är ytterligare fördelar med denna lägenhet. Välordnad och omtyckt förening med bra avgift där tv & fiber ingår och det finns möjlighet att hyra p-plats. Utöver fritidslokal, bastu och fräscha tvättstugor har föreningen även ett gym som de boende kan använda för en billig peng. Här bor man med närhet till skolor, dagis, livsmedelsaffär samt busshållplats. Närhet både till Södertälje centrum och handelsplatsen vid Vasa. Vackra Torekällberget finns inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ritorpsvägen 33a, Ritorp, Södertälje kommun

Ritorpsvägen 33a

Radhus
Ritorp, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 595 000 kr
142 m²
6 rum
6 050 kr/mån
25 317 kr/m²

Modernt parhus med påkostad altan i etapper! - Ljust vardagsrum. - Modernt och fullutrustat kök med matplats. - Fyra rymliga sovrum. - Två stora helkaklade badrum. Lugnt och barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. Varmt välkommen!

Profilstigen 35, Lina Hage, Södertälje kommun

Profilstigen 35

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
5 046 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkomna till Profilstigen 35 och denna totalrenoverade tvårummare om 66 kvm högst upp i huset med hörnläge. Bostaden är rymlig och välplanerad med en stor terrass om 21kvm. Här finns allt du behöver för att riktigt trivas, Bl a ett rymligt sovrum med walk-in closet, ett ljust vardagsrum, ett utrustat kök med generösa arbetsytor samt ett rymligt badrum. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss samt tvättstuga och förråd. Välskött HSB-förening där. värme, vatten, tv, bredband och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Kontakta mäklare Andreas Özgun för visning

  • Balkong
  • Hiss
Karlhovsvägen 28, Södertälje, Södertälje kommun

Karlhovsvägen 28

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 950 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
6 575 kr/mån
18 571 kr/m²

På Karlhovsvägen 28 har ni nu möjlighet att köpa en fin och fräsch lägenhet om 105kvm fördelat på fyra rum och kök. Lägenheten har renoverats de senaste åren och är i mycket fint skick. Här finns modernt kök, vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum, fräscht badrum & gästtoalett. Här är det bara att flytta in! Föreningen är välskött och har genomgått såväl stam- som fönsterbyte. Möjlighet till parkeringsplats för el-bil I närheten finns busshållplats som tar dig direkt till Liljeholmen och en bilfärd på 3 minuter tar dig till stadskärnan och allt den har att erbjuda. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Balkong
Mariekällgatan  40, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
2 524 kr/mån
40 469 kr/m²

Topprenoverad 1:a med utmärkt läge med mycket fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i populära Mariekäll! Interiört erbjuds ett exklusivt renoverat kök med diskmaskin. Ett nyrenoverat badrum med vacker, modern inredning och frostat fönster. Genomgående vitmålade väggar och ljust golv, Vidare har lägenheten en praktisk sovhörna och en öppen planlösning som bidrar till en luftig känsla. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Detta är för dig som ställer höga krav på ditt boende! Mariekäll är känt för sin lummiga miljö med grönområden och härliga promenadstråk. Bekvämt avstånd till kommunikationer och matbutik. Här bor du med närhet till Torekällberget och med en promenad på 10 minuter når du Södertälje centrum, bussar, pendeltåg, restauranger och butiker.

  • Plus
Ekgårdsvägen 26A, Ragnhildsborg, Södertälje kommun

Ekgårdsvägen 26A

Radhus
Ragnhildsborg, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
119 m²
4 rum
6 263 kr/mån
27 689 kr/m²

Modernt, fräscht och i absolut toppskick är de första orden man använder för att beskriva detta exklusiva radhus med föreningens bästa hörnläge! Här får hela familjen plats i 3 våningar med 2 badrum och en stor vind för optimal förvaring. Tack vare gavelläget kan du njuta av altanen med en rogivande utsikt över natur och grönska! Här bor du med promenadavstånd till både badstrand och skidbacke. Flera skolor och dagis finns i området och även busshållplats och vacker skog och natur som närmsta granne. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum, modernt och fullutrustat kök, vattenburen golvvärme samt ett ljust vardagsrum med utgång till trädäckad altan. P-plats finns precis utanför bostaden och ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kaplansgatan 6, Centrum, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 050 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 982 kr/mån
30 882 kr/m²

I trivsamma och lugna kvarter intill Nygatan finns denna ljusa lägenhet med fint kök i modern stil och ett vitt helkaklat badrum. Här möts ni av ett stort allrum med vackert ljusinsläpp och ett mycket lugnt läge. Lägenheten är mycket yteffektiv och har stor potential. Underbart boende utan trafik med bästa och lugnaste toppläget på höjd med natur och citypulsen precis intill. Optimalt läge mellan Nygatan och Storgatan samt områdets fantastiska utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkomna på visning!

Kanalgränd 2, Centrum, Södertälje kommun

Kanalgränd 2

Lägenhet
Centrum, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 850 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 160 kr/mån
32 456 kr/m²

Välkommen till Kanalgränd 2 och denna exklusivt renoverade 2:a! En lägenhet med hög WOW-faktor. Här bor du centralt i en rymlig 2a med balkong i Söderläge som har utsikt mot både centrum och kanalen! Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor. Genomgående ljust golv med vitmålade väggar i hela lägenheten. välplanerad planlösning med stora sällskapsytor som ger hela bostaden en fräsch och luftig känsla . Här bor du i hjärtat av Södertälje med närhet till pendeltåg, bussar, shopping, restauranger och service. Välskött förening som bytt både fönster, stammar samt nyligen renoverat fasad och balkonger. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Stockholmsvägen 8B, Centralt, Södertälje kommun

Stockholmsvägen 8B

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2
2 062 kr/mån
38 372 kr/m²

På Stockholmsvägen 8b finner du en exklusivt renoverad (2022.) tvåa med ett centralt läge endast ett stenkast från centrum. Bostaden är välplanerad och har genomgående spotlights, ljust golv samt vita väggar. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare att bostaden är genomgående. Man betalar 250kr mindre i avgift per månad när man deltar i trappstädning 2ggr/år Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med fransk balkong, ett fräscht kök, ett mysigt sovrum samt ett fräscht badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i ett förråd på vinden och ett mindre förråd i källaren. Med endast en kort promenad når du stadskärnan där det finns pendeltåg, bussar, shopping, restauranger & service. Här har du även närhet till härliga promenadstråk längs kanalen. Fördelaktigt läge för bilpendlaren då du inte påverkas av bron om du åker mot Stockholm och har E4:an i nära anslutning.. Precis utanför porten har du snabb busslinje till Liljeholmen som tar dig dit på ca 30 minuter. -Totalrenoverad 2022 -Avgiften blir 1892kr när man deltar i trappstädning 2ggr/år -LED Spotlights i hela lägenheten. -Ljudisolerade fönster. - Lugnt och fridfullt område med härliga promenadstråk längs vattnet. - Trevliga grannar och lugnt i huset - Promenadavstånd till Centrum och cykelavstånd till Campus Telge - Bra med kommunikationer och stenkast till E4:an. - Frisörsalong, butik, service och riktigt bra restauranger precis utanför.

  • Plus
Liljevalchsgatan 22f, Mariekäll, Södertälje kommun

Liljevalchsgatan 22f

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 145 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 656 kr/mån
44 902 kr/m²

Renoverad och ljus 1.a med låg avgift, utmärkt läge och vackert ljusinsläpp i populära Mariekäll! Interiört erbjuds ett mysigt kök med vackra snickerier. Ett helkaklat och stambytt badrum med golvvärme. Genomgående vitmålade väggar och vackra golv, Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Detta är för dig som ställer höga krav på ditt boende! Mariekäll är känt för sin lummiga miljö med grönområden och härliga promenadstråk. Bekvämt avstånd till kommunikationer och matbutik. Här bor du med närhet till Torekällberget och med en promenad på 10 minuter når du Södertälje centrum, bussar, pendeltåg, restauranger och butiker. Stabil förening med god ekonomi där värme, vatten, tv & bredband ingår i avgiften. Intresserad? Välkomna att höra av dig för visning.

Kaplansgatan 6, Södertälje, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 095 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
4 277 kr/mån
37 759 kr/m²

OBS avgiften sänks med 10.5% from januari 2023. Välkommen till Kaplansgatan 6 och denna mycket centralt belägna etta om 29kvm i toppskick! En modern och fint renoverad lägenhet med charmiga detaljer. Fiskbensparkett, fransk balkong, stambyte och och en härlig utsikt över turingelunden gör detta till ett perfekt boende. Genomgående fräscha ytskikt i hela lägenheten. Du kommer in i en rymlig och ljus hall och till vänster har du ett modernt badrum som är helkaklat och stambytt. Vardagsrummet är ljust och luftigt och du har ett praktiskt kök med bra arbetsytor. Här bor du i Centrala Södertälje med gångavstånd till pendeltåg, bussar, shopping, restauranger och service Välkomna på visning! // Andreas Özgun, Svensk Fastighetsförmedling.

Varvsvägen 3T, Pershagen, Södertälje kommun

Varvsvägen 3T

Lägenhet
Pershagen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 900 000 kr
147 m²
5 rum
vån 2
4 695 kr/mån
33 333 kr/m²

Är ni sugna på ett nästan nytt och modernt boende och samtidigt har en dröm om att bo nära vattnet så erbjuds nu denna kombination i populära Pershagen. Här finner ni ett radhus på hela 147 kvm fördelat på två plan med genomtänkt planlösning; kök, vardagsrum och badrum på entréplanet. Ytterligare ett badrum och upp till fyra sovrum på övre plan. Här kommer ni kunna flytta in och njuta redan nu i höst. Pershagen erbjuder bra skola och förskola samt närhet till Södertälje Syd för pendlaren. Välkomna på visning.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 22