Mäklare Andreas Özgun

Andreas Özgun

Om mig

Det är inte slumpen som gör att Andreas är en av de som säljer flest bostadsrätter i stan. Med hans otroliga driv och tydliga passion för yrket har han år efter år levererat nöjda kunder med snart 300 omdömen på Reco.se med det otroligt höga snittbetyget 4,9! Detta tack vare hans förmåga att hantera flera affärer samtidigt och ständigt hålla en hög kvalité.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fornhöjdsvägen 58, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 58

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/5
5 363 kr/mån
24 113 kr/m²

Nu finns denna topprenoverade tvåa med inglasad balkong ute till salu i populära Fornhöjden! Genomgående moderna ytskikt och exklusiva materialval i hela lägenheten. Här har du: Fulltutrustat modernt kök med hög standard och dubbla kyl/frys, stort vardagsrum, sovrum som rymmer dubbelsäng samt en stor inglasad balkong med eftermiddagssol. Genomgående vackert golv och vitmålade väggar med spotlights på tak. Rymligt badrum i ljus ton som har modernt tvättmaskin och tumlare. i lägenheten har du ett förråd för optmal förvaring. Här bor man med närhet till det mesta. I området finns affär, kiosk och pizzeria. Morabergs handelsplats finns på nära avstånd med flera butiker och välkänd restaurang. Busshållplats och pendeltåg finns inom promenadavstånd. Närhet till motorvägspåfarten för vidare färd mot Stockholm. Stabil HSB-förening.

  • Balkong
  • Hiss
Heimdallsvägen 11, Blombacka, Södertälje kommun

Heimdallsvägen 11

Lägenhet
Blombacka, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
4 920 kr/mån
22 308 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch tvåa i lugna och omtyckta Blombacka. Beläget i det främre huset i föreningen ger denna bostad en fri utsikt mot grönska från den inglasade balkongen. Lägenheten har genomgående vackra golv samt väggar i kulören Stockholmsvit. Modernt och fullt utrustat kök samt stambytt helkaklat badrum. Bra storlek på rummen, stor inglasad balkong med eftermiddags sol är ytterligare fördelar med denna lägenhet. Välordnad och omtyckt förening med bra avgift där tv & fiber ingår och det finns möjlighet att hyra p-plats. Utöver fritidslokal, bastu och fräscha tvättstugor har föreningen även ett gym som de boende kan använda för en billig peng. Här bor man med närhet till skolor, dagis, livsmedelsaffär samt busshållplats. Närhet både till Södertälje centrum och handelsplatsen vid Vasa. Vackra Torekällberget finns inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Amerikagatan 51, Södertälje, Södertälje kommun
Amerikagatan 51, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Amerikagatan 51, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Amerikagatan 51

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
850 000 kr
55 + 7 m²
2 rum
vån 2/2
7 806 kr/mån
15 455 kr/m²

Juridisk person tillåten - Fri andrahandsuthyrning - Totalrenoverad Unik lyxig vindsvåning med egen parkeringsplats i centralt läge på anrika Amerikagatan. Bredband, p-plats och el ingår i avgiften Lägenheten erbjuder Ljusa väggar och varm ekparkett på golvet som flyter vidare i hela denna fantastiska bostad. Modernt helkaklat badrum med klinkers under fötterna. Stor duschhörna. Handfatskommod med belyst spegel ovan. Wc i porslin. Rymlig kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Rymligt kök med modern öppen planlösning mellan köksdelen och allrummet. I allrummet finns det plats för soffgrupp och övrigt valfritt möblemang. Köket har ljusaöver och underskåp. Goda arbetsytor på modern köksbänk med lyxig mosaik ovan. Gott om plats för matgrupp. Hög maskinell utrustning i form utav: - Integrerad diskmaskin. - Nerfälld spishäll - Infälld kombinerad ugn & micro. - Integrerad kyl & frys. - Modern köksfläkt Allt du behöver finns i närheten - butiker, restauranger, närservice, kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Välkomna att anmäla er till fastighetsmäklare Andreas Özgun.

  • Premium
Profilstigen 33, Lina Hage, Södertälje kommun

Profilstigen 33

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
5 099 kr/mån
20 203 kr/m²

Välkomna till Profilstigen 33 och denna välplanerade 3:a om 74 kvm med en svårslagen terrass i söderläge om hela 21kvm. Här ingår tv, bredband samt varmgarage i avgiften! Rymlig och välplanerad lägenhet som präglas av stora sällskapsytor och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Interiört erbjuds ett rymligt vardagsrum, två sovrum, ett badrum med badkar och ett utrustat kök med generösa arbetsytor. Gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Goda förvaringsmöjligheter i lägenhetens garderober samt ett externt förråd. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss, tvättstuga samt varmgarage som finns i samma fastighet och nås enkelt med hiss. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband och garageplats ingår i månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
Nyhagen 4, Järna, Södertälje kommun

Nyhagen 4

Villa
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
6 295 000 kr
240 m²
6 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till Nyhagen 4 och denna moderna villa med sex rum och kök om ca 240 kvadratmeter. Ett mycket välbyggt stenhus som lämnar väldigt lite övrigt att önska. Huset är byggt med genomtänkta och påkostade lösningar, där kvalitet och funktionalitet har stått i fokus. Två minuter på idyllisk, lantlig grusväg in från Utflyktvägen, finner du en öppen stor tomt och ett lugnt, stillsamt och naturskönt läge. Här har du svampskog precis utanför tomten. E4:an är 10 minuter bort, Södertälje 15 minuter och du tar dig lätt till Stockholm med SJ-tåg på 20 minuter, parkering finns vid tåget. I Skilleby i Järna är du granne med: Skillebyholm – biodynamiska/ekologiska produkter. Restaurang Varma Skillebyholm, Gårdsbutik och evenemang som plantdagen, höstmarknaden och Valborgsfirande. Devilda som erbjuder närproducerat och ekologiskt viltkött. Kulturhuset , det magnifika Kulturhuset i Ytterjärna som har ett rikt programutbud. Saltå Kvarn med sin produktion av ekologiska produkter, närbutik och café. I närheten finns också Farstanäs bad och Tullgarns slott.

Rättaregatan 5A, Glasberga, Södertälje kommun

Rättaregatan 5A

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/2
3 743 kr/mån
30 000 kr/m²

Vill du bo i en modern hörnlägenhet som är byggd 2018 och har två uteplatser? Nu finns denna sällsynta lägenhet med optimal radhuskänsla ute till salu! Här finns en stor uteplats med bästa solläge som rymmer både grill, solstolar samt en matplats för ca 8-10 personer på gräsplätten. Det finns även en mindre uteplats vid ingången. Lägenheten har genomgående laminatgolv med ljusgrå väggar förutom i sovrum där det är en härlig grön Kulör. Generöst ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Öppen planlösning skapar rymd och ljus. Rymligt badrum med tvättmaskin. Stort sovrum med garderober och fri från insyn. Tillhörande förråd ingår och man är garanterad en parkeringsplats. Välskött förening med god ekonomi. Glasberga sjöstad har närhet till både natur, härliga promenadstråk samt bad. Närhet till motorväg, Östertälje pendeltågsstation och Ica Maxi finns inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Granövägen 135b, Södertälje , Södertälje kommun

Granövägen 135b

Radhus
Södertälje , Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 145 000 kr
108 m²
4 rum
5 965 kr/mån
19 861 kr/m²

Välkomna till det radhuset med den största trädgården i föreningen (ca 3ggr så stor som standard.) Inglasat uterum, trädäckad altan och även trädgård i gavelläge ger känslan av att bo i en villaidyll! Nyrenoverat entréplan med stora sociala ytor på kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut i det inglasade uterummet och här har man även byggt till ett allrum som kan användas som ett kontor. I det övre planet har du två rymliga sovrum samt ett rum med snedtak där ena delen kan användas som förråd. Läget på Granövägen 135b är det bättre i föreningen utan insyn, nära parkering och med störst trädgård.

  • Balkong
  • Uteplats
Profilstigen 35, Lina Hage, Södertälje kommun

Profilstigen 35

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
5 046 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkomna till Profilstigen 35 och denna totalrenoverade tvårummare om 66 kvm högst upp i huset med hörnläge. Bostaden är rymlig och välplanerad med en stor terrass om 21kvm. Här finns allt du behöver för att riktigt trivas, Bl a ett rymligt sovrum med walk-in closet, ett ljust vardagsrum, ett utrustat kök med generösa arbetsytor samt ett rymligt badrum. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss samt tvättstuga och förråd. Välskött HSB-förening där. värme, vatten, tv, bredband och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Kontakta mäklare Andreas Özgun för visning

  • Balkong
  • Hiss
Karlhovsvägen 28, Södertälje, Södertälje kommun

Karlhovsvägen 28

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 950 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
6 575 kr/mån
18 571 kr/m²

På Karlhovsvägen 28 har ni nu möjlighet att köpa en fin och fräsch lägenhet om 105kvm fördelat på fyra rum och kök. Lägenheten har renoverats de senaste åren och är i mycket fint skick. Här finns modernt kök, vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum, fräscht badrum & gästtoalett. Här är det bara att flytta in! Föreningen är välskött och har genomgått såväl stam- som fönsterbyte. Möjlighet till parkeringsplats för el-bil I närheten finns busshållplats som tar dig direkt till Liljeholmen och en bilfärd på 3 minuter tar dig till stadskärnan och allt den har att erbjuda. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Balkong
Nydalavägen 165, Brunnsäng, Södertälje kommun

Nydalavägen 165

Villa
Brunnsäng, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
7 195 000 kr
151 m²
6 rum
819 m² tomt

ENPLANSHUS - NYDALA Äntligen finns ett modernt enplanshus i attraktiva Nydala till salu med ett av områdets bästa lägen. Familjevillan präglas av stora sociala ytor med stilren inredning och exklusiva materialval. Bostaden erbjuder fyra sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum, Exklusivt kök med fina detaljer och stort vardagsrum med plats för större soffgrupp. Utvändigt finns stor veranda, garage och trädäckad altan. Utbyggt 2017 om 29,3 kvm vardagsrum. Här bor ni med närhet till fina grönområden samtidigt som bussen smidigt tar er till Södertälje Centrum eller till Östertälje station för vidare färd till Stockholm C på ca 30 minuter. Gångavstånd till skidbacke, badstrand, matbutiker, restauranger, fina promenadstråk, förskolor och skolor. Vänligen boka in er för visning så kontaktar jag er för tidsbokning Mvh Andreas özgun.

  • Uteplats
Blåbärsstigen 14, Ritorp, Södertälje kommun

Blåbärsstigen 14

Lägenhet
Ritorp, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
101 m²
4 rum
6 614 kr/mån
32 624 kr/m²

Packa ihop dina saker, flytta in och bara njut av detta bostadsrättsparhus med ett av områdets absolut bästa läge! Modernt boende med perfekt planlösning med ytor för umgänge på entréplanet, Nyrenoverat kök och tre fina sovrum en trappa upp. Helkaklade dusch-/badrum med golvvärme på båda planen. Inhägnad tomt där barn kan springa fritt och för den trädgårdsintresserade är detta en dröm att få ta över. I avgiften ingår värme, vatten, tv samt carport. Promenadavstånd till busshållplats, förskola och litet centrum. Den soliga altanen, två balkonger, egen carport samt den fantastiska takhöjden gör detta till ett komplett boende där det bara är att lyfta in sina saker och börja trivas. Varmt välkomna, anmäl ditt intresse redan idag!

Lilla Dammköksvägen 25C, Centralt, Nykvarns kommun

Lilla Dammköksvägen 25C

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
1 101 kr/mån
47 800 kr/m²

Attraktivt läge Modernt och låg avgift! Välplanerat attefallshus till salu i det attraktiva & trygga Turinge i Nykvarn. Genomtänkt planlösning med större allrum, badrum samt rymligt sovloft med högt i tak. Genomgående generös takhöjd, stora fönster och bra med ljusinsläpp. Bostaden har uteplats, kök med full utrustning (Diskmaskin.) och stort badrum med tvättmaskin. Bostaden har en låg månadskostnad, låga driftkostnader och en låg avgift till föreningen. Här bor man nära Nykvarns centrum med all dess utbud. Nykvarn är en expansiv kommun som passar perfekt för dig som föredrar blandningen av fantastisk natur och närheten till stadsliv. Det ligger vackert omgärdat av skogar, sjöar, öppna landskap och hästhagar. En mängd gång- och cykelvägar genomströmmar samhället. Goda kommunikationer in till Södertälje centrum och snabbtåg till Stockholm tar ca 30 minuter.

Rosenhöjdsvägen 24, Södertälje, Södertälje kommun

Rosenhöjdsvägen 24

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 095 000 kr
46 m²
1.5 rum
3 724 kr/mån
23 804 kr/m²

Välkommen in i denna ljusa 1.5:a i populära Rosenlund. Lägenheten är välplanerad med rymligt kök och stor inglasad balkong dår du kan ta vara på soltimmarna med en lummig utsikt. Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp från fönsterparti och mysig sovalkovsdel. I avgiften ingår tv & bredband och de boende har möjlighet att nyttja alla de gemensamma utrymmena som erbjuds i föreningen (Gym, bastu, pingis, samlingslokal, tvättstuga m.m.) . Fogdetorp som är ett tillhörande område till Rosenlund är ett perfekt område för er som söker efter lugnet nära stan med bra pendlingsmöjligheter och närhet till grönområden. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dan Bergmans väg 1B, Östertälje, Södertälje kommun

Dan Bergmans väg 1B

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 395 000 kr
97 m²
3 rum
vån 3/3
5 843 kr/mån
35 000 kr/m²

I ett av Södertäljes soligaste kanallägen hittar du denna pärla högst upp med stor terrass, sjöutsikt samt öppen spis! Här finns en rejäl terrass med utsikt mot saltsjön där du kan ha grillkvällar med hela sällskapet. Du kommer in via egen ingång, i en rymlig hall med god förvaring och en trappa upp väntar den magnifika våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generöst med fönster för ljusinsläpp och ett helkaklat badrum. två bra sovrum och en tredje sovplats finns en våning upp i loftet. (Loftet känns som ett sovrum och man får känslan av att bo i en 4:a.) Här bor du en kort promenad från Östertälje station med bussar och tåg, intill lugna solbryggor, lekplatser och lummiga träd. Det perfekta boendet - söker du en bostad om tre rum och kök, med flexibel och öppen planlösning samt stor terrass med sol nästan hela dagen har du hittat rätt!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kanalgränd 2, Centrum, Södertälje kommun

Kanalgränd 2

Lägenhet
Centrum, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 792 kr/mån
27 982 kr/m²

Med ett eftersökt läge i centrum välkomnas du till en nyligen renoverad och ljus tvåa med stambytt badrum, fräscha ytskikt och högt i tak. Här har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum så att det blivit mer öppet och luftigt. Här erbjuds en perfekt planerad lägenhet med både kanalen och stadskärnan runt knuten. Läget på Kanalgränd är så centralt som det kan bli. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer och barer, och du tar dig lätt till andra delar av Södertälje samt även in till Stockholm tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Hör av er för mer info till Andreas Özgun!

  • Balkong
Amerikagatan 51, Centralt, Södertälje kommun

Amerikagatan 51

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
5 295 000 kr
150 + 42 m²
4 rum
vån 0
12 100 kr/mån
35 300 kr/m²

Magnifik våning i klassisk sekelskiftesfastighet anno 1910. I centrala Södertälje. Takhöjd utöver det vanliga, höga golvsocklar, spröjsade fönster, kakelugn, takrosetter och genomgående vackra målningar av skulptörer som arbetar med kyrkor och K-märkta byggnader. Nyrenoverat badrum av skulptör. Helt nya specialbeställda fönster 2017. Kristallkronor kan lämnas kvar som har ett nyprisvärde över 1 miljon kronor. Nytt ekparkettgolv, granit i hallen och vid kakelugnen. Nymålad fasad. Garage om 42kvm med fjärrkontroll tillhör. Här finns stora sociala ytor i både kök och vardagsrum, höga fönster och generösa sovrum. I Nedervåningen finns klädkammare och tvättstuga. Detta är verkligen en våning utöver det vanliga till dig som värdesätter detaljer och vill bo centralt med ''villakänsla''. Allt du behöver finns i närheten - butiker, restauranger, närservice, kommunikationer, grönområden och promenadstråk. i avgiften till föreningen ingår värme, varmvatten, bredband, elkostnad och två parkeringsplatser. Vänligen kontakta Andreas Özgun för visning!

Dansbanestigen 2, Folkparken, Södertälje kommun

Dansbanestigen 2

Lägenhet
Folkparken, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 650 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/1
5 745 kr/mån
38 421 kr/m²

Äntligen finns denna välplanerade fyra med fönster i tre väderstreck till salu i populära Folkparken. Bostaden har genomgående renoverats och är i toppskick - här är det bara att flytta in! Balkong i söderläge, högst upp i huset med enbart en granne på våningen, golvvärme i badrum och närhet till det mesta är bara några fördelar med detta boende. Här bor man lugnt och bekvämt i ett barnvänligt område med närhet till Konsum, Kusens Backe, busshållsplats samt Östertälje staton. Promenadavstånd till centrum med alla bekvämligheter. Värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften. Välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Dammköksvägen 14a, Turingeskolan, Nykvarns kommun

Lilla Dammköksvägen 14a

Lägenhet
Turingeskolan, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
105 m²
4.5 rum
2 250 kr/mån
28 524 kr/m²

Attraktivt läge - Modernt - Låg avgift! Modernt parhus fördelat på två plan i attraktiva & trygga Turinge i Nykvarn. De 105 kvadratmeterna bjuder på en öppen planlösning, rikt ljusinflöde samt väldisponerade rum. Vitlaserad ekparkettgolv genomgående i hela bostaden. Entréplanet erbjuder ett modernt och fullt utrustat kök, vardagsrum med plats för soffa, soffbord samt tillhörande matplats anslutning. Här finns även en stor tvättstuga med egna tvättmöjligheter. Varje plan har också ett enskilt badrum som är helkaklat med klinkergolv. På det övre planet finner ni de tre väldisponerade rummen som alla rymmer säng samt tillhörande möblemang. Här finns även ett allrum som går att stänga igen om man behöver en fjärde sovrum. Genomgående stora fönster och bra med ljusinsläpp. Utvändigt finns en stor trädäckad altan där du kan njuta av många soltimmar. Möblera exempelvis med bord, stolar och en lounge-del och ta ett glas vin och en bit mat med familjen till den lugna atmosfären som området avger. Här kan du även bygga ut altanen till 60kvm vilket skapar ytterligare tillfällen om man vill ha staket eller pergola. Man har tillgång till sin egna parkeringsplats samt externt förråd. Här bor man nära Skola, förskola samt Hökmossens bad. Även nära Nykvarns centrum med all dess utbud. Nykvarn är en expansiv kommun som passar perfekt för dig som föredrar blandningen av fantastisk natur och närheten till stadsliv. Det ligger vackert omgärdat av skogar, sjöar, öppna landskap och hästhagar. En mängd gång- och cykelvägar genomströmmar samhället. Goda kommunikationer in till Södertälje centrum och snabbtåg till Stockholm tar ca 30 minuter.

  • Uteplats
Mariekällgatan  40, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
2 524 kr/mån
40 469 kr/m²

Topprenoverad 1:a med utmärkt läge med mycket fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i populära Mariekäll! Interiört erbjuds ett exklusivt renoverat kök med diskmaskin. Ett nyrenoverat badrum med vacker, modern inredning och frostat fönster. Genomgående vitmålade väggar och ljust golv, Vidare har lägenheten en praktisk sovhörna och en öppen planlösning som bidrar till en luftig känsla. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Detta är för dig som ställer höga krav på ditt boende! Mariekäll är känt för sin lummiga miljö med grönområden och härliga promenadstråk. Bekvämt avstånd till kommunikationer och matbutik. Här bor du med närhet till Torekällberget och med en promenad på 10 minuter når du Södertälje centrum, bussar, pendeltåg, restauranger och butiker.

  • Plus
Ekgårdsvägen 26A, Ragnhildsborg, Södertälje kommun

Ekgårdsvägen 26A

Radhus
Ragnhildsborg, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 295 000 kr
119 m²
4 rum
6 263 kr/mån
27 689 kr/m²

Modernt, fräscht och i absolut toppskick är de första orden man använder för att beskriva detta exklusiva radhus med föreningens bästa hörnläge! Här får hela familjen plats i 3 våningar med 2 badrum och en stor vind för optimal förvaring. Tack vare gavelläget kan du njuta av altanen med en rogivande utsikt över natur och grönska! Här bor du med promenadavstånd till både badstrand och skidbacke. Flera skolor och dagis finns i området och även busshållplats och vacker skog och natur som närmsta granne. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum, modernt och fullutrustat kök, vattenburen golvvärme samt ett ljust vardagsrum med utgång till trädäckad altan. P-plats finns precis utanför bostaden och ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Viksängsvägen 24, Viksängen, Södertälje kommun

Viksängsvägen 24

Lägenhet
Viksängen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 830 kr/mån
31 783 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna enastående trea med fantastisk utsikt mot Saltsjön! Här bor du i stabil och välskött HSB-förening, med ett harmoniskt och naturnära läge men ändå med promenadavstånd till bussar och pendeltåg. Njut på den stora balkongen som vetter rakt mot Saltsjön och kanalens inlopp. Två sovrum i bra storlek, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum. Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften och möjlighet till carports finns. Den trevliga stämningen och grannsämjan får man på köpet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Folkparksvägen 26, Rosenlund, Södertälje kommun

Folkparksvägen 26

Lägenhet
Rosenlund, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
124 m²
5 rum
5 384 kr/mån
24 153 kr/m²

Äntligen till salu - Lättskött radhus i engelsk stil med ett eftersökt läge i lugna och trygga Folkparken! Härligt boende med tre sovrum, två badrum, separat tvättstuga med bra förvaring, ljust kök och ett stort vardagsrum. Två uteplatser som gör att man kan fånga solens strålar under hela dagen, eller hitta skuggan för den som hellre uppskattar det. Lagom stor tomt och gräsmatta med lite insyn från grannar. Här bor ni med en bra mataffär (den omtyckta Coop-butiken) bara minuter bort, busshållplats likaså och det är lätt att ta sig ut på E4 för bilpendlaren och smidigt till Östertälje för den som tar sig kommunalt. I området finns även simhall/träningsanläggning, motionsspår i kusens backe och centrum på gångavstånd som skapar många möjligheter i närområdet utan att bilen behöver användas. Närheten till skola/förskola, folkparken (precis bakom huset med lekpark), flera lekplatser och affär skapar ett enkelt vardagsliv med barnen. Föreningen är mycket populär och har god ekonomi som skapar trygghet men också möjligheter att utveckla. De mesta av den gemensamma skötseln är på entreprenad. Ett trivsamt boende med den där lilla extra känslan av välbefinnande. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

  • Uteplats
Kaplansgatan 6, Centrum, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 050 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 982 kr/mån
30 882 kr/m²

I trivsamma och lugna kvarter intill Nygatan finns denna ljusa lägenhet med fint kök i modern stil och ett vitt helkaklat badrum. Här möts ni av ett stort allrum med vackert ljusinsläpp och ett mycket lugnt läge. Lägenheten är mycket yteffektiv och har stor potential. Underbart boende utan trafik med bästa och lugnaste toppläget på höjd med natur och citypulsen precis intill. Optimalt läge mellan Nygatan och Storgatan samt områdets fantastiska utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkomna på visning!

Kanalgränd 2, Centrum, Södertälje kommun

Kanalgränd 2

Lägenhet
Centrum, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 850 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 160 kr/mån
32 456 kr/m²

Välkommen till Kanalgränd 2 och denna exklusivt renoverade 2:a! En lägenhet med hög WOW-faktor. Här bor du centralt i en rymlig 2a med balkong i Söderläge som har utsikt mot både centrum och kanalen! Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor. Genomgående ljust golv med vitmålade väggar i hela lägenheten. välplanerad planlösning med stora sällskapsytor som ger hela bostaden en fräsch och luftig känsla . Här bor du i hjärtat av Södertälje med närhet till pendeltåg, bussar, shopping, restauranger och service. Välskött förening som bytt både fönster, stammar samt nyligen renoverat fasad och balkonger. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Stockholmsvägen 8B, Centralt, Södertälje kommun

Stockholmsvägen 8B

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2
2 062 kr/mån
38 372 kr/m²

På Stockholmsvägen 8b finner du en exklusivt renoverad (2022.) tvåa med ett centralt läge endast ett stenkast från centrum. Bostaden är välplanerad och har genomgående spotlights, ljust golv samt vita väggar. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare att bostaden är genomgående. Man betalar 250kr mindre i avgift per månad när man deltar i trappstädning 2ggr/år Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med fransk balkong, ett fräscht kök, ett mysigt sovrum samt ett fräscht badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i ett förråd på vinden och ett mindre förråd i källaren. Med endast en kort promenad når du stadskärnan där det finns pendeltåg, bussar, shopping, restauranger & service. Här har du även närhet till härliga promenadstråk längs kanalen. Fördelaktigt läge för bilpendlaren då du inte påverkas av bron om du åker mot Stockholm och har E4:an i nära anslutning.. Precis utanför porten har du snabb busslinje till Liljeholmen som tar dig dit på ca 30 minuter. -Totalrenoverad 2022 -Avgiften blir 1892kr när man deltar i trappstädning 2ggr/år -LED Spotlights i hela lägenheten. -Ljudisolerade fönster. - Lugnt och fridfullt område med härliga promenadstråk längs vattnet. - Trevliga grannar och lugnt i huset - Promenadavstånd till Centrum och cykelavstånd till Campus Telge - Bra med kommunikationer och stenkast till E4:an. - Frisörsalong, butik, service och riktigt bra restauranger precis utanför.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27