Mäklare Samuel Akdemir

Samuel Akdemir

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Sön 25 feb
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 46

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
900 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 334 kr/mån
34 615 kr/m²

Varmt välkommen till Mariekällgatan 46. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där både uppvärmning, varmvatten, bredband och tv-kanaler ingår. Du bor lugnt i attraktiva Mariekäll med närhet till det mesta. En promenad på 5 minuter tar dig ner till Södertälje centrum med allt vad det har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, en ljus vardagsrumsdel med stora fönster samt ett fräscht duschrum. Ett boende att trivas i! Låter detta boende som något för dig? Varmt välkommen att kontakta Samuel Akdemir för visning och mer info.

 • Premium
Norra Sjögatan 21, Glasberga, Södertälje kommun
 • Sön 25 feb
Norra Sjögatan 21, Glasberga, Södertälje kommun, bild 2
Norra Sjögatan 21, Glasberga, Södertälje kommun, bild 3

Norra Sjögatan 21

Radhus
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 595 000 kr
138 m²
5 rum
5 833 kr/mån
26 051 kr/m²

Varmt välkommen till detta vackra brf radhus i eftertraktade Glasberga. Bostaden är hela 138kvm fördelat på 3 plan, varav ett i suterräng. Redan innanför dörren märker du att detta är en bostad utöver det vanliga. Här finner du exklusiva materialval, hög takhöjd och även gott om plats för sociala sammankomster som den öppna planlösningen bjuder in till. Vidare erbjuder övervåningen tre fina sovrum, ett av bostadens två badrum samt en fin balkong intill master bedroom. I suterrängplanet finner du allrum, tvättstuga och WC med dusch. Utöver det erbjuder bostaden bland annat: - Två balkonger samt ett trädäck - Fin natur med bra utsikt - Stora fönsterpartier - Vattenburet golvvärme i hela bostaden - Vind med bra förvaringsutrymme inkl. belysning samt ett förråd under trappan - Två parkeringsplatser - Carport Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att kontakta Samuel Akdemir för mer info och anmälan till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun
 • Sön 25 feb
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 0,5
4 171 kr/mån
28 205 kr/m²

Denna charmiga tvåa finns nu till försäljning. En ljus lägenhet belägen i ett lugnt, populärt område och en välskött samt stabil förening. Den har många attraktiva funktioner att erbjuda, såsom ett modernt och tilltalande kök. Öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är smakfullt inrett med ett fint golv och fönster i två väderstreck, vilket ger mycket naturligt ljus. Från balkongen kan du njuta av en härlig utsikt. Sovrummet har också en hörnfönster och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent och funktionellt. Denna bostad är belägen i en stabil HSB-förening som har mycket att erbjuda. Med bara 10-minuters promenad når du Södertälje centrum där du hittar bussar, pendeltåg och ett brett utbud av restauranger och butiker. Det är ett bekvämt läge med närhet till allt du behöver. Brf Solrosen är en populär förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv och bredband, vilket är väldigt bekvämt. Tvättstugor finns i samma byggnad, vilket är väldigt praktiskt. Dessutom har du möjlighet att få en parkeringsplats direkt. Låter detta boende som något för dig? Då kan du antingen anmäla dig på hemsidan eller så är du varmt välkommen att kontakta Samuel Akdemir för visning och mer info. [email protected] 0708-124411

 • Premium
 • Balkong
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun
 • Sön 25 feb
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergviksgatan 6D

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/7
4 233 kr/mån
38 385 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a med extra allt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man ordnar i köket. Under sommartid kan man flytta ut till balkongen. Det ljusa sovrummet har utsikt mot kanalen. Lägenhetsytan är optimalt utnyttjad för att skapa öppenhet och ge plats för kreativa lösningar. Vardagsrummet har en avskiljbar förlängning. Den rymliga hallen erbjuder praktiskt förvaringsutrymme med tilläggsytor för alternativ användning. Köket är fullt utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro. I det helkaklade badrummet med fönster och dusch finns det en tvätt/torkmaskin. Brf Monopolet är en välskött förening som erbjuder garage i huset med ingång från trapphuset. Laddplatser finns för elbilar. Parkering finns även utomhus. Från trapphuset når man lägenhetsförrådet. Det gedigna huset är en K-märkt industribyggnad i en historisk park- och fabriksmiljö. Läget är det bästa tänkbara, nära vatten och natur. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, möjlighet till fiske och skogspromenader eller bara sätta sig längs vattnet med en picknickkorg en varm sommarkväll. En minigolfbana ligger en stenkast ifrån. Under våren kör Friskis & Svettis och Korpen utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Längs med skogspromenaden finns en hundrastgård och i början av gatan ligger en stor lekplats. Ett stenkast från huset kan du ta dig Liljeholmen med bussen som tar ca 35 min. Följer man stranden åt andra hållet kommer man till centrum på gångavstånd. Praktiskt både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Södertälje är en kultur- och industristad som har långa historiska anor med sin plats mellan Mälaren och Östersjön. Skolor och utbildning finns på alla nivåer. Intresserad? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse // Samuel Akdemir

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Värdsholmsgatan 3, Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värdsholmsgatan 3

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/7
3 611 kr/mån
40 795 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS 1 795 000! Välkommen till en väldisponerad 2:a i fint skick med balkong varifrån man ser båtarna som passerar utanför. Genomgående fint skick och hög standard med bra planlösning. Det bästa med lägenheten är ljuset och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet, via vackra dubbeldörrar når ni den fantastiska balkongen med kanalutsikt och härlig förmiddagssol. I föreningen är det boende i blandade åldrar och nuvarande ägare vittnar om engagerad styrelse och fin gemenskap. Värt att nämna är också den stora takterrassen som de boende gemensamt nyttjar och tar hand om. Föreningen har även en gemensam padelbana och i huset finns tvättstuga. Precis nedanför huset finner ni en grusväg längst kanalen. Här bor ni med närhet till pendeltågen och bussar, perfekt för er som smidigt vill ta er till Stockholm, Gnesta, Trosa, Strängnäs, Nykvarn och Järna. Trots det centrala läget så når man skogen med en kortare promenad. Låter detta som något för er? Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag // Samuel Akdemir.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5