Mäklare Cajsa Qvarfordt

Cajsa Qvarfordt

Om mig

Som person är Cajsa tävlingsinriktad, social och tempodriven. Förmågan att kunna hantera flera affärer samtidigt utan att göra avkall på kvalitén gör Cajsa till en exceptionellt bra mäklare. Hennes kunder beskriver henne ofta som proffsig, positiv, enkel att ha med att göra och med imponerande snabb återkoppling. Hennes hårda arbete har gjort henne till den mest rekommenderade mäklaren i vår bobutik. Över 200 st säljare och köpare har tillsammans gett henne det skyhöga betyget 4.9 av 5 på Reco!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kiholms koloniområde Blåmesstigen 118, område 5, Kiholm, Södertälje kommun

Kiholms koloniområde Blåmesstigen 118, område 5

Fritidshus
Kiholm, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
450 000 kr
30 m²
2 rum
300 m² tomt

Mysig kolonistuga med parkeringsplats precis utanför huset, i omtyckt förening Allt bohag och möblemang inne i stugan lämnas kvar och ingår i köpet. Även de mesta i förrådet. Visst renoveringsbehov men här får du chansen att sätta din egen prägel på boendet. Njut av din egna lilla oas i detta mysiga koloniområde med endast en kort promenad till bad i Mälaren vid områdets badplats och här finns även en bastu som kan nyttjas av stugägarna. Sommarvatten finns till varje tomt och i området finns även en gemensamhetsbyggnad med wc, dusch, bastu samt festlokal. Det finns planer på att bygga ytterligare toaletter och duschar i omedelbar närhet till område 1. Säsongen i Kiholm koloniområde sträcker sig från början av april till slutet av oktober. Kiholmens koloniområde gränsar mot Lina naturreservat som bjuder på en vacker fågelsjö med fågeltorn och många fina promenadvägar i skogarna runt omkring. Den som inte är rädd för kossorna i hagarna hittar en jättefin brygga med sittbänk där du verkligen kan njuta av närheten till vattnet. Läs gärna mer information om området på områdets egen hemsida som finns som länk i beskrivningen. (https://kiholm.se/) Innan det går att skörda från den egna trädgården är det ett tips att promenera eller cykla genom naturreservatet till Trädgårn för inköp av ekologiska grönsaker som odlas i de stora växthusen.

 • Uteplats
Hildurvägen 3A, Södertälje, Södertälje kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Hildurvägen 3A, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Hildurvägen 3A, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Hildurvägen 3A

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
6 795 000 kr
170 + 50 m²
6 rum
1 321 m² tomt

Ett fantastiskt hus på Hildurvägen 3A med solceller och bergvärme väntar nu på att nästa ägare ska flytta in och börja trivas! Garage - Uthyrningslägenhet - Inglasat uterum - Låga driftskostnader Får man klass A eller B i energideklarationen så klassas bostaden som en s.k. "Grön Bostad" och de flesta banker erbjuder då ränte-rabatt. De totalt 220 kvadratmeterna fördelas på två plan och är perfekt för en barnfamilj och för dig som uppskattar öppna sociala ytor som bjuder in till fest och tillställning. Fyra sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och garderober i alla, två helkaklade badrum och en gäst-wc, braskamin på bägge plan, högt i tak, stort kök och en underbar utsikt från de stora fönstren i vardagsrummet och ljusinsläpp från tre väderstreck. Utvändigt finns en mysig trädgård, ett inglasat uterum och ett separat uppvärmt garage med en separat lägenhet för uthyrning. Här bor ni i ett av Södertäljes mest omtyckta bostadsområden, med närhet till både skogs- och strandpromenader, båtbryggor samt vackra grönområden. Saltsjön finns bara 250 meter bort. För barnfamiljen så finns både skola, förskola, idrottsplats och även ett litet centrum med butiker och restauranger. Ur kommunikationssynpunkt är Pershagen strategiskt placerat med påfart till E4, bra bussförbindelser men framförallt Södertälje Syd (gångavstånd från huset) som tar er in till Sthlm C på ca 20 minuter. Njut av säljarens egna ord; "Att kunna gå ut på tomten den första vårmorgonen när solen börjar värma trots att vinden är kall då vattnet fortfarande är kallt. Att då få sätta sig på bänken i bästa solläge i lä av den något kylslagna vinden en kopp kaffe i handen. Det är livskvalitet. På samma sätt som solen strålar in över trädgård så är känslan obeskrivbar när man kan sitta kvar i värmen på den inglasade balkongen trots att temperaturen snabbt sjunker utanför i den tidiga våren. Detta i den härliga kvällssol som huset besitter". Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Älgstigen 20, Rimsjöhöjden, Nykvarns kommun
 • Mån 22 apr kl 18:00

Älgstigen 20

Radhus
Rimsjöhöjden, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 695 000 kr
110 m²
5 rum
5 799 kr/mån
24 500 kr/m²

Bostadsrättsradhus i populära Nykvarn! Nu finns chansen att förvärva ett fräscht boende där det bara är att flytta in. Genomgående smakfulla färg-och materialval, ljusa rum och uteplatser på båda sidorna av huset i lantlig miljö omgiven av naturen. Detta välplanerade radhus erbjuder även tre sovrum i bra storlek (möjlighet till fyra) modernt kök med allt vad man kan önska, två helkaklade badrum samt en p-plats som ingår. Barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och busshållsplats. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Grässtigen 9, Torsjödal, Södertälje kommun

Grässtigen 9

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
525 000 kr
30 m²
2 rum
400 m² tomt

En underbar stuga med odlingslott finns nu till salu på Grässtigen i populära Torsjödal! Här är det bara att flytta in och börja trivas lika bra som nuvarande ägare har gjort. Stugan har renoverats löpande de senaste åren och är i väldigt fint skick. Utvändigt finns två mysiga uteplatser, ett utekök och en välskött trädgård. Odlingslotten som tillhör ligger precis intill och här finns fruktträd, bärbuskar och underbara planteringar och blomsterodlingar. Toaletter i gemensam byggnad endast ett stenkast bort. Torsjödals koloniområde ligger med bekväm närhet till busshållplats och gränsande mot större skogar med gott om svamp och bär. Trevlig cykelutflykt på ca 15 minuter till bad i närliggande Malmsjön. Är du golfare så finns Vidbynäs fina golfbanor bara 10 minuters bilfärd bort i Nykvarn. Buss 780 till Nykvarn, hållplats Hanstavreten alt. Torsjödal. Hållplatserna finns bredvid infarterna till området. Restid ca. 12 minuter från Södertälje centrum. Från centrum med bil, kör till gamla Strängnäsvägen. Följ vägen ca 800 meter. Infart höger sida. Detta är en kolonistuga på arrenderad mark som är upplåten för odling. Det går ej att finansiera köpet med ett vanligt bolån. Läs gärna mer på föreningens hemsida; https://koloniforening.torsjodal.se/ Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag

 • Uteplats
Lerhagavägen 20, Södertälje, Södertälje kommun

Lerhagavägen 20

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 250 000 kr
101 + 20 m²
3 rum
2 558 m² tomt

Underbar villa med stor friköpt tomt i lugna Lerhaga! Ta chansen att förvärva denna fastighet i utkanten av Södertälje. Perfekt för dig som söker den lantliga känslan men ändå vill ha närhet till alla bekvämligheter. Endast 10 minuters bilfärd bort har du centrala Södertälje och allt dess utbud. Några minuters promenad från huset finns liten badplats med gemensam brygga och möjlighet till båtplats. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, två badrum, mysigt kök samt vardagsrum med braskamin. Utvändigt finns inte mycket att önska. Den plana tomten är otroligt välskött med buskar, planteringar och träd. Det inglasade uterummet har nyttjats flitigt från tidig vår till sena hösten. För dig som vill sitta ute så är det bara att öppna upp dörrarna och ta med kaffekoppen ut till den stenlagda uteplatsen. Även ett växthus finns för dig som uppskattar odling samt en jordkällare. Här finns också en mysig gäststuga och bastu. Lugnet, harmonin och det trevliga grannarna får man på köpet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Uteplats
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Håknäs 21

Villa
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 895 000 kr
183 m²
6 rum
1 342 m² tomt

2 hus för priset av 1! Unikt tillfälle att förvärva fastighet i Järna med två hus på tomten! Söker du möjlighet till generationsboende/uthyrning eller har du kanske en egen verksamhet - då är detta perfekt för dig. Här bor man med endast 2 km till havet, fantastiska vyer över hagar och åkrar och strategiskt beläget med cykelavstånd till Järna centrum och bara ca 12 minuters bilfärd till Södertälje och ca 35 minuter till Stockholm. Underbar natur och svampskogar finns bakom knuten. De två husens totala boarea om ca 183 kvadratmeter erbjuder fyra sovrum, två fräscha badrum med egna tvättmöjligheter, två kök, högt i tak och en genomgående hemtrevnadskänsla. Utvändigt finns den grönskande trädgården med växthuset och parkeringsmöjligheter för 4 bilar. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning! Säljarens ord: "Att kunna se de olika årstiderna skifta genom de stora fönstern i ateljéhuset, ljumma kvällar på altanen, den mysiga stämningen i det röda huset och framför allt att kunna odla både ute på tomten och i växthuset. Det är det bästa med mina hus. Ett lugnt område med flera fina promenadvägar. Flera mysiga restauranger och olika affärer knappt 10 minuter bort. Härlig natur utanför dörren. "

 • Premium
 • Uteplats
Lillsjövägen 12, Hölö, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lillsjövägen 12, Hölö, Södertälje kommun, bild 2
Lillsjövägen 12, Hölö, Södertälje kommun, bild 3

Lillsjövägen 12

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 250 000 kr
185 + 10 m²
6 rum
2 229 m² tomt

Varmt välkommen till Lillsjövägen 12! Vägen längs en underbar allé tar dig hem och du skymtar vattnet mellan all grönska innan det vackra putshuset dyker upp strax intill Lillsjön. Huset som en gång i tiden var sliperi och kontor för det lokala företaget Hölö-marmor, som bl.a. hallgolvet och trappan vittnar om. Här bor du med en lantlig känsla men ändå bara 8 minuters bilfärd från motorvägen som tar dig vidare till Södertälje och Stockholm eller åt andra hållet mot Trosa och Nyköping. Ett fantastiskt hus där dess 185 kvadratmeter inrymmer en stor barnfamilj - hela fem sovrum, ett stort badrum med dusch, badkar och bastu, mysiga och trivsamma sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utvändigt finns den underbara tomten som erbjuder både gräsmatta och skogsdunge samt den unika kupolformade poolbyggnaden som nyttjats flitigt av familjen som bor här idag. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Högbergsgatan 9F, Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högbergsgatan 9F

Radhus
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 750 000 kr
110 + 22 m²
4 rum
186 m² tomt

Varmt välkomna till detta familjevänliga och friköpta radhus med fjärrvärme på Högbergsgatan! Får man klass A eller B i energideklarationen så klassas bostaden som en s.k. "Grön Bostad" och de flesta banker erbjuder då ränte-rabatt. I otroligt omtyckta kvarter kan ni nu förvärva denna bostad som erbjuder totalt 132 välplanerade kvadratmeter som fördelas på 5 etagéplan och inrymmer fyra sovrum i bra storlek, ljust och fräscht kök med utgång till baksida, badrum och gäst-wc och ett mysigt allrum med en öppen spis. Här bor ni på en lugn och central adress utan genomfartstrafik i en mycket välskött samfällighet, bekymmersfritt med en parkeringsplats direkt utanför dörren. Ett par minuters promenad bort finner ni flera skolor och förskolor, mysiga parker, det historiska Torekällberget samt Södertälje centrum med all tänkbar service och kommunikationer. Välkommen hem, anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Slingan 10, Nykvarn, Nykvarns kommun

Slingan 10

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 850 000 kr
137 m²
5 rum
1 646 m² tomt

Varmt välkommen till denna Fiskarheden-villa som stod färdig 2021! I utkanten av Nykvarn finns nu chansen att förvärva denna välplanerade enplansvilla som väntar på att nästa familj ska flytta in och börja trivas. Bostaden erbjuder fyra sovrum i bra storlek, två fräscha och helkaklade badrum, öppen planlösning mellan vardagsrummet och det moderna och fullutrustade köket. Utvändigt finns den stora tomten om 1.646 kvm med ett av områdets kanske bästa lägen. Det finns dessutom ett bygglov för carport med förråd om man önskar bygga det intill huset. Centrala Nykvarn nås på ca 10 minuters bilfärd och tågstationen Läggesta i Mariefred är ännu närmare - tåget därifrån tar dig till Stockholm C på ca 40 minuter (29 minuter från Nykvarns C). Söker du ett ostört och lantligt läge knappt 45 minuters bilfärd från Stockholm så är detta bostaden för dig. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Doktor Martingatan 1B, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Doktor Martingatan 1B

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 695 000 kr
95 m²
4 rum
vån 0/4
7 607 kr/mån
28 368 kr/m²

Modern och fullutrustad fyra finns nu till salu på en av stans bästa adresser. Här bor du i lugna kvarter precis intill citypulsen. Åt ena hållet finns bussar och pendeltåg för vidare färd mot Stockholm och åt andra hållet vacker natur med flera av stans populäraste parker och promenadstråk. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med tre sovrum, helkaklat badrum med badkar, gäst-wc och en underbar uteplats med inglasad del. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten i form av ett stort förråd som också kan användas till gästrum och en mindre klädkammare “walk in closet”. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Föreningen har fått betyget B i senaste energideklarationen. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fornhöjdsvägen 20, Fornhöjden, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fornhöjdsvägen 20

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 595 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 527 kr/mån
21 409 kr/m²

Välplanerad och fin lägenhet högts upp i huset med inglasad balkong! Stabil HSB-förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften. Möjlighet till både p-plats och garage. Kan byggas om till en 4:a om så önskas. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, trivsamt och fullutrustat kök, fräsch badrum med egen tvättmaskin och stort ljust vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra Stationsvägen 30E, Nykvarn, Nykvarns kommun

Norra Stationsvägen 30E

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 703 kr/mån
32 786 kr/m²

Välplanerad trea i välskött förening med toppenläge i Nykvarn! Populär förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. De 70 kvadratmeterna erbjuder två sovrum i bra storlek, fräscht badrum med dusch och egen tvättmaskin och torktumlare, modernt och fullutrustat kök, öppen planlösning mot vardagsrummet samt en härlig balkong i bästa solläge. Det här är ett perfekt boende både för barnfamiljen men även för dig som vill bo med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd når man förskola, tåg, bussar, skolor, vacker skog och natur samt Nykvarns centrum med allt vad de har att erbjuda. Varmt välkommen på visning, anmäl ditt intresse redan idag!

 • Balkong
Slättvägen 10, Nykvarn, Nykvarns kommun
 • Ons 1 maj

Slättvägen 10

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 350 000 kr
135 m²
6 rum
5 598 kr/mån

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna bostadsrättsvilla i absolut toppskick! Med ett naturskönt läge och närhet till både Mälaren och Sundsviksbadet ligger detta nybyggda område - ombäddad av vacker skog och natur men ändå bara en kort bilfärd in till centrala Nykvarn. Är du golfare? Perfekt - i närheten finns Vidbynäs golfklubb med både hotell och restaurang. Här erbjuds 135 kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden är från början en fyra och går lätt att återställa om så önskas. Två helkaklade badrum, modernt och fullutrustat kök, öppen planlösning, fem sovrum och genomgående smakfulla färg-och materialval i hela bostaden. Utvändigt finns en plan och lättskött trädgård, en solig uteplats i bästa läge samt ett stort förråd om ca 8 kvm med laddare för el-bil. Huset har ett av områdets bästa lägen då det inte ligger tätt som övriga hus. Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, som skapar bostäder med noga utvalda produkter och material för att bostäderna ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till ett hållbart ytskikt. På 5 minuters bilfärd når ni E20 för vidare färd mot Stockholm eller Mariefred och Strängnäs. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje eller snabbtåg mot Stockholm eller Eskilstuna. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 29 minuter och Strängnäs station på en kvart. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar alla 13