Mäklare Cajsa Qvarfordt

Cajsa Qvarfordt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Åsvägen 10, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Lör 18 feb kl 11:45
Åsvägen 10, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Åsvägen 10, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Åsvägen 10

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

1 795 000 kr

61 m²

2 rum

3 895 kr/mån

29 426 kr/m²

På attraktiva Åsvägen finns nu denna välplanerade tvåa till salu! LÅG avgift och LÅGA el-kostnader. I stabil och välskött HSB-förening bor man i lugnt kvarter med promenadavstånd till bussar, pendeltåg och centrum med allt dess utbud. Värme, vatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Den ljusa bostaden erbjuder sovrum med klädkammare, helkaklat badrum, trivsamt kök, ett stort vardagsrum samt en inglasad balkong med kvällssol. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fredsgatan 8, Centralt, Södertälje kommun
 • Sön 12 feb kl 12:45
Fredsgatan 8, Centralt, Södertälje kommun, bild 2
Fredsgatan 8, Centralt, Södertälje kommun, bild 3

Fredsgatan 8

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

1 150 000 kr

72,5 m²

3 rum

6 382 kr/mån

15 862 kr/m²

Söker du en centralt belägen bostad i ett lugnt område? Då är du varmt välkommen till Fredsgatan 68 och denna rymliga trea. Högst upp i huset, två sovrum i bra storlek, badrum med dusch, trivsamt kök, rymligt vardagsrum samt en stor inglasad balkong. Lägenheten har en tilltalande planlösning och fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Här bor man mycket bekvämt med närhet till buss samt en kort promenad till centrum och Södertälje Centralstation. Stor och stabil HSB-förening med många gemensamma utrymmen, rena trappuppgångarna och där innergården alltid är välskött med fina rabatter från vår till höst och alltid skottad under vintertid. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nöttesta 75, Enhörna, Södertälje kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30
Nöttesta 75, Enhörna, Södertälje kommun, bild 2
Nöttesta 75, Enhörna, Södertälje kommun, bild 3

Nöttesta 75

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

4 950 000 kr

126 m²

5 rum

4 988 m² tomt

Letar du efter en lagom lantlig fastighet med stor tomt och ett garage som inrymmer båtar, bussar och husbilar? Då kan du sluta leta nu! Varmt välkommen till Nöttesta 75 som erbjuder allt det där och lite till. Här bor du omgiven av naturen och lugnet. Harmonin sköljer över dig när du landar här efter en hektisk arbetsdag. Bostaden och dess trevliga planlösning erbjuder möjlighet till fyra sovrum, stort kök, ljust vardagsrum, helkaklat badrum samt en källarvåning med oändliga möjligheter. Utvändigt finns den fantastiska tomten om nästan 5 000 kvm samt den unika garage - och carportsbyggnaden om totalt ca 125 kvm. Närhet till båtklubb i Mälaren och sommarhalvåret angör ångbåtar till Stockholm, Mariefred och Birka bryggan i Ekensberg. Allmänna kommunikationer i anslutning till området och skolskjuts för barnen. Centrala Stockholm nås inom ca 45 minuter med bil. Södertälje C nås med buss 787 på ca 35 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Drejarvägen 18, Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Drejarvägen 18

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

4 150 000 kr

123 m²

6 rum

638 m² tomt

Välplanerad friköpt familjevilla med solceller! På omtyckta Drejarvägen finns nu detta välplanerade och välskötta hus som väntar på att nästa familj ska flytta in och börja trivas. De totalt 243 kvadratmeterna är fördelade på två plan och erbjuder bl.a. möjlighet till fem sovrum - perfekt för den stora familjen. Funktionellt kök, ljust vardagsrum med en öppen spis och även en gillestuga/allrum. Det finns även två badrum, flera förrådsutrymmen och en uppskattad matkällare. Utvändigt har du en stor friköpt tomt med lite insyn från grannarna. Lugn gata med lite biltrafik och inom promenadavstånd finns dagis, skola, busshållplats samt livsmedelsbutik. Varmt välkommen på visning, anmäl ditt intresse redan idag.

 • Uteplats
Mariekällgatan 42, Södertälje, Södertälje kommun

Mariekällgatan 42

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

1 795 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 050 kr/mån

30 684 kr/m²

Varmt välkommen till Mariekällgatan 42! Stor tvåa i toppskick med gott om ljusinsläpp och ett utmärkt läge i populära Mariekäll. Lägenheten är stilrent renoverad med genomgående smakfulla färg- och materialval. Kök från 2016 med integrerade vitvaror. Vardagsrum med fönster i två väderstreck samt parkettgolv. Från vardagsrummet når ni den soliga balkongen med härlig utsikt. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har fina fönster i vinkel och en egen klädkammare. Helt ny tvättmaskin ingår samt en diskmaskin. Här bor du i stabil HSB-förening, med närhet till det mesta. En promenad på ca 10 minuter tar dig ner till Södertälje centrum där du finner bussar, pendeltåg och stort utbud av restauranger och butiker. Brf Solrosen är en populär HSB-förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. En ytterligare fördel är att föreningen har egna parkeringsplatser. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

 • Balkong
Björkbro 8, Nykvarn, Nykvarns kommun

Björkbro 8

Tomt
Nykvarn, Nykvarns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

995 000 kr

1 475 m² tomt

Äntligen finns en tomt till salu för dig som vill bygga ditt drömboende i Nykvarn. Lantligt läge med lagom många grannar, omgivet av vacker skog och natur. Då tomten ligger utanför detaljplanerat område möjliggör det större valfrihet vid planering. Då det tidigare stått ett hus på tomten så finns det en borrad brunn samt avlopp. Det är även borrat för bergvärme och fiber finns i området. (Open Infra) Endast ca 10 min bilresa till Nykvarns centrum och dess utbud utav butiker, restauranger och kulturliv. Flera bra grundskolor och förskolor finns i Nykvarn och Taxinge. Stockholm City nås via 28 minuters tågresa. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen! Kontakta Nykvarns kommun för fler frågor Telefon: 08-555 010 00 Mail: [email protected] Hemsida: https://nykvarn.se/bygga-bo-och-miljo

Nynäsvägen 33D, Östertälje, Södertälje kommun

Nynäsvägen 33D

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

2 795 000 kr

115 m²

4 rum

6 068 kr/mån

24 304 kr/m²

Välskött och välplanerat bostadsrättsradhus i omtyckta Östertälje finns nu till salu! Här bor du i ett av Södertäljes mest attraktiva områden med närhet till både bussar och pendeltåg, skolor och förskolor samt vacker natur. Bostaden erbjuder två (möjlighet till tre) sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum, modernt och fullutrustat kök samt rymligt vardagsrum. Lägg till att p-plats ingår i avgiften, fiber finns indraget i fastigheten samt en mysig balkong och baksida med uteplats i bästa solläge och med viss sjöutsikt. Varmt välkommen på visning, anmäl ditt intresse redan idag.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7