Södra Bro 211b

Södra Bro, Örebro Karta & restider

4 499 900 kr
VillaVilla

Här planeras att uppföras en nybyggd villa från Vårgårdahus om 1,5 plan i jättefint lantligt läge endast 10 min från centrala Örebro. Stor plan tomt om hela 3253 kvm med milsvid utsikt nära Almbro skola och hembygdsgården Gällersta Forngård på gångavstånd. Nära till allt med ändå det lantliga läget som många eftersträvar.

Villa Enhagen, en väl tilltagen 1,5-plansvilla i ladhusstil. Här har inspiration hämtats från de nordiska ladorna och skapat ett hus som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden. För dig som gillar design är denna villa något utöver det vanliga.

Villa Enhagen är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla och en anda av tidlöshet. Indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder och lister bidrar till husets speciella karaktär.

På nedre plan finns två sovrum, klädkammare och stora öppna umgängesytor där kök och vardagsrum hänger ihop. Den sociala delen är också öppen upp till nock vilket ger en imponerande takhöjd på runt fem meter - härligt luftigt och trivsamt. På övre plan hittar du ytterligare ett sovrum, två klädkammare och ett trevligt allrum. Här finns alltså gott om ytor för umgänge, lek, arbete eller hobbyprojekt, allt fördelat på två separata plan. Huset ansluts till kommunalt v/a samt fibernätet. Kontakta fastighetsmäklare Urban Flynner för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
175,8 m²
Tomtarea
3 253 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Bro 211b och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 499 900 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 767
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 73 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips