Kommande

Lars-Pettravägen 11B

Södra Lindhult, Örebro Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
787 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
27 282 kr/år
Kommande

Välbyggd och exklusiv villa med genomtänkt planlösning och generösa sällskapsytrymmen, allt samlat på ett och samma plan. Med de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen skapas här en harmonisk boendemiljö med mycket ljusinsläpp! Privat och insynsskyddad tomt, snyggt anlagd med stenläggning, gräsmatta, asfalterad uppfart och tujahäck. Integrerat garage med förrådsdel med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har takhöjd om 270 cm för härlig rymd!
Huset inrymmer tre sovrum i bra storlek, varav det största föräldrasovrummet med egen walk in closet. Ett stort helkaklat badrum med lyxig spa-känsla där både badkar och dusch finns. Öppet mellan vardagsrum och kök för enkel möblering samt luftig känsla. Ett allrum samt ytterligare ett badrum finner vi i hallen. Dessutom finns ett rymligt separat klädvårdsrum med praktisk groventré med direkt ingång till garaget.
Fiber är indraget och kodlås (Yale Doorman) är installerat.

I familjevänliga Södra Lindhult - Drottningholm bor ni i ett lugnt, trivsamt och attraktivt område. Närhet till fina grönområden och bra bussanslutningar till både Örebro city och Marieberg köpcentrum. Smidig anslutning till motorvägspåfart för E18/E20. I området finns också förskola, vårdcentral och pizzeria.

Säljarna söker friliggande villa i Örebro!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.