Solbacka strandväg 22

Solbacka Strand, Norrtälje kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
924 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
50 076 kr/år

På Solbacka Strandväg 22 finns nu möjligheten att förverkliga din dröm om ett fantastiskt hus i ett perfekt läge längst in i området. Huset, som byggdes 2018, är på 160 kvm i ett plan och har påkostade materialval och genomgående bra kvalitet. Vattenburen golvvärme i hela huset skapar en trevlig komfort. Här finns också en värmande murad spis för de kalla höst- och vinterdagarna. Kök och vardagsrum har ett trevligt ryggåstak med en takhöjd upp i nock på ca 3,80 meter. Även två av sovrummen har extra takhöjd. Övriga rum i huset har en takhöjd på 2,70 meter. I huset finns flera vackra burspråk, bland annat ett vid matplatsen som är helt fantastiskt och gör middagen till en njutning. I anslutning till matplatsen finns det stora köket som erbjuder bra arbetsytor och mycket bra förvaring i skåp och lådor. Köksön har vatten och diskho och blir en naturlig avdelare mellan köket och vardagsrummet.

Huset fördelar sig på fyra sovrum, duschrum, badrum, kök, vardagsrum och tvättstuga. En mycket stor hall med bra förvaringsmöjligheter och högt i tak hälsar dig välkommen. Stora sociala ytor i vardagsrum och kök skapar goda möjligheter för att umgås med både familj och vänner. Helkaklade badrum och duschrum samt en stor tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och skåp. Infällda spots i alla rum förutom ett och samtliga dörrar och fönster har spottar. Altanen är på hela 145 kvm och erbjuder sol från morgon till kväll.

För dig som vill arbeta hemifrån så finns det givetvis fiber indraget i fastigheten. Det finns ett garage på fastigheten med plats för en bil samt ett attefallshus. Attefallshuset är ej klart invändigt, men kan t.ex. inredas som kontor alternativt ett gästhus med kök, badrum och sovrum (det är förberett för vatten och avlopp samt vattenburen golvvärme).

Ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden, vatten och Lindholmens naturreservat. Trevlig promenadväg till centrum längs vatten. Det är också nära till förskola och skola med låg-, mellan- och högstadium. I den gamla delen av Solbacka finns många bra gångstigar och vandringsleder samt elljusspår med bl.a. grillplats med vindskydd finns också alldeles intill området.

I Norrtälje finns välsorterade matbutiker, restauranger, butiker, badhus, lekplatser samt grönområden, vackra promenadstråk och Kärleksuddens badplats. Från Norrtälje station finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Buss från Norrtälje till Stockholm tar ca 60 minuter och med bil åker du till Stockholm på ca 40 minuter.

Om du är intresserad av den här fastigheten så anmäl dig gärna till visningen. Du anmäler dig till visningen via annonsen på mäklarens sida.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94