Hollywoodvägen 89

Sollentuna Rotebro, Sollentuna Se på karta

4 930 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
150 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
68 976 kr/år
Antal besök
8 823
Dagar på Hemnet
29

Välplanerat radhus med mycket naturnära och lugnt läge. Entréplanet välkomnar er med ett rymligt och fräscht kök med plats för matbord, vidare finner ni även ett badrum med tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga baksidan med privat och lugnt läge.

På övre planet finner ni fyra sovrum samt ett badrum med dubbla duschar samt ny ledbelysning. Gott om förvaring i både klädkammare och samt garderober i sovrum. Fiber är indraget.

Fastigheten är del av en gemensamhetsanläggning där festlokal samt övernattningshus finns. Garageplats samt förråd finns i länga.

Barnvänligt område utan genomfartstrafik, lekplats och grönska in på knuten. Busshållplats ca 50 meter från huset, till pendeltåget tar det ca 6 minuter med bussen och ca 23 minuter med tåget till Stockholm!

Rotebro har allt för barnfamiljen. Från radhuset är det 50 meter till stora grönområden samt golfbanor. Utöver det erbjuder naturen fina badsjöar på Järvafältet med lagom cykelavstånd samt plogade skridskobanor på sjön Norrviken. På cykelavstånd finns även Ridklubbar, med hela Järvafältet runt omkring. Fina promenadstråk längst Edssjön. På vintern anläggs skidspår för längdåkning.

Butiker och service i Rotebro Centrum, matvarubutik (Hemköp) vårdcentral, apotek, bankomat, restaurang , kiosk och bank. Det är också nära till KOM Köpcentrum och handelsplats Rotebro med Coop, Willys och systembolag. I Rotebro finns det flera skolor och förskolor på promenadavstånd från Hollywoodvägen. Idrottshallar finns i anslutning till flera skolor.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Amanda Kujanpää

Notar
Mäklare Amanda Kujanpää, Notar
073-519 04 40
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.