Källvägen 19

Sollentuna Töjnan, Sollentuna Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
88 m²
Biarea
88 m²
Tomtarea
1 200 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
27 700 kr/år
Antal besök
578
Dagar på Hemnet
0

Blivande avstyckning! Förhandsbesked om avstyckning av ursprungsfastigheten har kommit och detta hus är en del av den kommande avstyckningen. Lantmäteriet sköter handläggningen och räknar med att förrättningen kommer att bli klar sen vår/ sommaren. Tillträdet kommer att kunna ske efter att avstyckningen är klar. Då förrättningen inte är klar är tomtstorleken preliminär och kan förändras något.

Välkomna till ett boende att trivas i många år framöver! En välplanerad villa med stor tomt i populära Töjnan. Hela huset har renoverats invändigt 2020 och i samband med detta valde man att bygga om det nedre planet till en uthyrningsdel med egen ingång, ett stor kök, ett fräscht badrum samt sovrum. Här finns även ett garage som man med fördel kan göra om till boyta. Det övre planet är välplanerat med 3 stycken stora sovrum, ett helklaklat badrum med dusch, ett modernt kök med plats för matbord för 8 personer samt en väl tilltaget vardagsrum med en fungerande kakelugn.

Töjnanområdet är mycket centralt beläget i Sollentuna med närhet till det mesta man kan önska. Shopping/Service: På promenadavstånd finns Sollentuna Centrum med ett stort utbud av butiker. Stinsens köpcenter samt Kista Galleria/Science City finns också på nära håll. Skolor/förskolor: Närmast ligger Tennisskolan på bara några minuters promenadavstånd. I Sollentuna finns det ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor, och gymnasieskola. Det finns även grundsärskolor/gymnasiesärskola. Fritid: På nära håll finns naturen på Järvafältet med golfbana, joggingspår, skidspår, ridskola och härliga strövområden. Närliggande sjöarna Edsviken och Norrviken erbjuder badsommartid och plogad skridskobana vintertid. I Sollentuna finns allt för den aktive, här finns t.ex. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll, Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall. För ytterligare info om kommunen titta gärna på: www.sollentuna.se

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Victor Mastaeli

Notar
Mäklare Victor Mastaeli, Notar
0720-02 35 33
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.