Kommande

Stäkshöjden 90

Stäket, Järfälla kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
3 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2016
Förening
BRF Stäkets Villastad
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 233 kr/mån
Kommande

Stäkets långa och intressanta historia har lett till att flera mäktiga ärkebiskopar från medeltiden har gett namn åt flera gator i området.

I Stäket i norra Järfälla vid Mälaren finns Ängsjö friluftsområde, ett populärt utflyktsmål. Här finns stora gräsytor för bollspel, friluftsbad, indianby, strandpromenad, bastu, servering, motionsspår, grillplatser, raststugor m m. Sommartid uthyrning av kanoter. Med Mälaren alldeles intill är det inte långt till vattnet för den badintresserade.(Bonäsbadet och Kallhällsbadet)

Här finns möjlighet att förvärva ett ytterst välplanerat hus om 5 rum varav 4 sovrum fördelade i två plan om 103 kvm. Huset har genomgående ljusa väggar med vackert vitlaserad askparkett. Den öppna och moderna planlösning bidrar till frihet i rörelse och maximal användning av ytorna. Stora fönsterpartier med rikligt ljusflöde och den generösa takhöjden ger huset en känsla av rymd. Tack vare modern pulpettak finns högsta takhöjd på 3 meter i husets övre plan. Trevlig uteplats med altan mot husets baksida. Uppfart med plats för två bilar.

Föreningen sänkte avgiften med 10% 2021 januari då man sparat in på olika kostnader.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Said Azzam

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Said Azzam, SkandiaMäklarna Järfälla
072-962 36 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.