Videvägen 7

Tranemo kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 142 m²
Byggår
1962
Energiklass
C
Driftkostnad
42 041 kr/år

Denna välskötta och moderniserade 60-talsvilla ligger lugnt och ostört på Sofiehöjd med sol från morgon till kväll på den välskötta tomten och en underbar terrass med fri utsikt från höjden! Villan har genomgått flertalet större och mycket smakfulla renoveringar av nuvarande ägare under årens lopp, bland annat omläggning av taket, påkostat kök och badrum m.m. Högt och fint läge på lugn återvändsgata i Limmared med närhet till matbutik och restauranger, äventyrspark och tågstation.

Direkt när du stiger in i den rymliga hallen slås du av en känsla av rymd och ljus tack vare stort fönsterparti som får ljuset att flöda in från vardagsrummet. När köket totalrenoverades passade man på att öppna upp mellan kök och vardagsrum, och skapade en både snygg och mycket trivsam lösning där du kan laga mat med utsikt mot vardagsrummet och den härliga terrassen - perfekt för sociala hemmakvällar! Terrassen är något utöver det vanliga, med ena halvan taktäckt och med noga utvalda material som ädelträgolv och en inramande frostad glasvägg. Här kan du njuta av många soltimmar på dagen, eller smyga ut på kvällningen och mysa framför solnedgången.

Entréplanet inrymmer förutom det rymliga köket och vardagsrummet med härlig öppen spis, även två av husets fyra sovrum samt badrum med dusch. De andra två sovrummen finner du på ovanvåningen, tillsammans med ett större badrum som nog får den mest kräsne att blekna - mycket snyggt designat, med både dusch och jacuzzi-badkar och 2 härliga takfönster. Golvvärme i båda badrum, vattenburen på ovanvåning och elburen i entréplan. Hel, oinredd källarvåning med flertalet rum förutom tvättstuga och torkrum, och gott om förvaringsutrymmen. Dessutom gott om förvaringsutrymmen i "kattvindarna" på ovanvåning.

Bergvärme för kostnadseffektiv uppvärmning. Vidbyggt varmgarage. Fiber indraget och klart.

Kort och gott ett hem att bara flytta in i och börja bo!

I Limmared finns förskola och skola upp till F-6. Högstadie och gymnasium finns i centralorten Tranemo, som nås på knappt 10 min med bil/buss. Bra pendelavstånd till Borås och Ulricehamn som båda nås på drygt en halvtimma och Göteborg på dryga timmen med bil eller tåg/buss. Området är lugnt och barnvänligt med en trevlig blandning av barnfamiljer och medelålders/äldre som bott i området lite längre tid.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Tranemo

Kontakta mäklaren

Emil Eriksson

Mäklarhuset Tranemo
Mäklare Emil Eriksson, Mäklarhuset Tranemo
0733460966
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas