Mäklare Emil Eriksson

Emil Eriksson

Om mig

Vill du samarbeta med en mäklare som är effektiv, gillar att se resultat, med en rak kommunikation samt har nära till skratt? Då är jag rätt mäklare för dig! Jag gillar att leda mina kunder i viktiga beslut. Att överträffa mina egna samt mina kunders mål är också något som ständigt driver mig framåt. Kommunikation behöver inte vara krångligt! Med mig som mäklare får du tydlighet, ordning och engagemang genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun, bild 2
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun, bild 3

Fredensborgsgatan 1

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Mäklarhuset Borås
1 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4
3 812 kr/mån
19 110 kr/m²

Upptäck denna trevliga trea med kök som erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö mitt i centrala Kinna. Lägenheten har en bra planlösning med en egen ingång som öppnar upp mot en lugn innergård. Det centrala läget gör vardagen enkel med närhet till skolor, förskolor, affärer, restauranger och resecentrum inom bekvämt gångavstånd. Du har allt du behöver precis runt hörnet. Lägenheten är ljus och modern, med en härlig atmosfär och gott om plats att trivas på. Balkongen erbjuder en trevlig utomhusyta att njuta av. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Plats för torktumlare finns. Passa på att utforska denna trevliga lägenhet som kan bli ditt nya hem i en omtyckt del av Kinna. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Ribbingsgatan 2b

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 190 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
5 345 kr/mån
27 722 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på Byttorp från 2022. Här erbjuds en modern och stilren bostad. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar en rymlig och ljus atmosfär. Från vardagsrummet når du en stor balkong med plats för större möblemang. Det stora sovrummet har flera garderober för förvaring och badrummet är modernt inrett med både tvättmöjligheter och golvvärme. Lägenheten har också ett extra rum som kan användas som kontor, samt en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Belägen i det charmiga villaområdet Byttorp, har du nära till natur, skolor och goda transportmöjligheter. Det är bara några minuter till Borås centrum, med Byttorpssjön, ICA Byttorp, Willys, ICA City och ICA Knalleland inom räckhåll. Området har flera förskolor och grundskolor, vilket gör det lämpligt för familjer. För pendlare är det nära till RV40 för enkel resa till Göteborg och andra delar av Borås. En chans att bo i en modern lägenhet i ett attraktivt område. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Tuskan 1, null, Tranemo kommun
Tuskan 1, null, Tranemo kommun, bild 2
Tuskan 1, null, Tranemo kommun, bild 3

Tuskan 1

Villa
Tranemo kommun
2 295 000 kr
124 m²
6 rum
1 981 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och unika torp som erbjuder en härlig mix av gammalt och nytt – perfekt för barnfamiljen med mycket spring i benen. Med en tillbyggnad på 40 kvm finner du ett modernt och rymligt kök, en trevlig matplats med intilliggande kamin som sprider värme och atmosfär, samt ett mysigt vardagsrum med eldstad där du kan njuta av sköna stunder. Huset erbjuder även tre sovrum, ett allrum, samt en fräsch WC och ett stilrent badrum för extra komfort och funktionalitet. På fastigheten finns ytterligare en byggnad, perfekt för familjens tonåring att ha sitt eget boende, eller varför inte hyra ut och skapa en extra inkomst? Här finns även ett charmigt hönshus och en praktisk vedbod, vilket ger möjligheter för den som vill bli mer självförsörjande. Fastigheten omges av vacker natur, precis utanför detaljplanerat område, och erbjuder fantastiska möjligheter för promenader och cykelturer samt plockning av bär och svamp – allt bara ett stenkast bort. Med endast 1 km till fiske, bad och kanotpaddling i den närliggande ån och 3 km till samhälle och skola, med bussförbindelse precis utanför dörren, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Dessutom ligger Hestra skidanläggning bara 2 mil bort, vilket gör detta till ett paradis för friluftsälskaren. Båda husen har genomgått större renoveringar och utbyggnader genom åren, och markarbeten har gjorts för att skapa en jämn och inbjudande trädgård. Detta är en fastighet där historia möter modern bekvämlighet, redo att välkomna sin nya ägare. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun, bild 2
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun, bild 3

Skillingsgatan 59

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 495 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2
5 946 kr/mån
19 542 kr/m²

Upptäck denna totalrenoverade lägenhet om tre rum och kök, där varje detalj andas modern elegans och kvalitet. Med en smart planlösning som maximerar varje kvadratmeter, erbjuder detta hem både stil och funktion. Köket är helt nytt och utrustat med toppmoderna vitvaror och fina ytskikt som gör matlagningen till ett rent nöje. Badrummet utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. De dubbla handfaten förenklar morgonens rutiner och skapar en bekväm start på dagen. Alla ytskikt, från golv till tak, skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Den nya elinstallationen säkerställer inte bara säkerhet, utan även bekvämlighet med moderna lösningar för belysning och elektronik. Lägenhetens genomtänkta planlösning inkluderar en balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner på en trevlig kväll. Sammanfattningsvis är detta ett hem som kombinerar stil, komfort och funktion på bästa möjliga sätt. Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet där allt är nytt och redo för dig att flytta in. Välkommen hem! Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 1

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 975 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
3 820 kr/mån
37 981 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet i toppskick, centralt belägen och mycket nära Högskolan i Borås. Lägenheten har en stilren och modern touch med ett ljust och luftigt vardagsrum som leder ut till en härlig balkong. Köket är fullt utrustat och har gott om plats för ett matbord, vilket gör det enkelt att laga mat och njuta av måltider hemma. Sovrummet är rymligt och rogivande med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat och modernt med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Perfekt för den som söker ett bekvämt och modernt boende med närhet till stadens utbud och högskolan.

  • Premium
Huldregatan 12b, Sjöbo, Borås kommun
Huldregatan 12b, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 12b, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 12b

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
610 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
4 140 kr/mån
13 864 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvårummare som passar perfekt för förstagångsköparen eller studenten! Med en inglasad balkong kan du njuta av en kopp kaffe i solen och koppla av samtidigt som du blir skyddad från väder och vind. Dessutom har du en parkeringsplats som ingår i avgiften, vilket gör vardagen enklare. Förutom närheten till högskolan och busskommunikationen precis utanför dörren, är denna mysiga tvårummare också belägen nära en av Borås mest populära badplatser - Almenäs. Här kan du njuta av solen, badet och kanske en svalkande glass efter en dag på högskolan. Detta område har allt du behöver för att trivas och göra denna lägenhet till din nya favoritplats att kalla hemma. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 28 okt kl 16:30
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
4 077 kr/mån
17 411 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och rogivande lägenhet om 56 kvm. Lägenheten välkomnar dig med sin ljusa och trivsamma atmosfär. Planlösningen är genomtänkt och skapar ett hemtrevligt intryck från första ögonblicket. Det moderna och stilrena köket utgör en öppen och social del av boendet, smidigt integrerat med det harmoniska vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den generösa inglasade balkongen, vilket ger möjlighet att enkelt skapa en lugn oas för avkoppling. Sovrummet är mysigt och rymmer med lätthet en dubbelsäng. För extra förvaringsmöjligheter finns en praktisk klädkammare tillgänglig, vilket ytterligare bidrar till den välplanerade och organiserade känslan i hela lägenheten. Här erbjuds en harmonisk boendemiljö där varje element samverkar för att skapa en inbjudande och funktionell helhet. Boendet har ett strategiskt läge med endast några minuters bilresa till både Knalleland och centrum, där du kan dra nytta av utmärkta bussförbindelser med cirka 6 minuters intervall. Grönområden och Öresjö med badplats finns inom gångavstånd, vilket ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv. Dessutom finns Sjöbo Torg nära, med bekvämligheter som mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek och grundskola, vilket gör vardagen både praktisk och bekväm. Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Lindormsgatan 48, Sjöbo, Borås kommun
Lindormsgatan 48, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 48, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
395 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 4
1 793 kr/mån
16 809 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta på Sjöbo! Denna ljusa lägenhet erbjuder en inbjudande hall, ett badrum och ett rum som smart är uppdelat med ett mindre kök och skafferi. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en säng, vilket gör den perfekt för den som söker en mysig och prisvärd första bostad eller för studenter. Hiss & tvättstuga finns i huset! För föreningens medlemmar finns bastu att nyttja. Boendet har ett utmärkt läge med gångavstånd till Almenäs badplats för avkoppling och rekreation. Dessutom har du bekvämt avstånd till Knalleland och Sjöbo torg för shopping och andra bekvämligheter. Du har även smidig tillgång till kollektivtrafik med bussar som passerar strax utanför, detta ger dig snabb och bekväm åtkomst till både Knalleland, Borås centrum och Högskolan i Borås. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Lerbäcksvägen 6, null, Borås kommun

Lerbäcksvägen 6

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
950 000 kr
60 m²
4 rum
3 208 m² tomt

Nu har du en unik möjlighet att förvärva Lilla Borghult, ett charmigt torp med anor, beläget idylliskt strax utanför Äspered mellan Borås och Ulricehamn. Här bor du med naturen som närmsta granne, med en mysig skog, en badsjö inom bekvämt gångavstånd och vackra promenadstigar precis utanför dörren. Torpet erbjuder tre hemtrevliga sovrum med totalt fem bäddar, perfekt för familjen eller gäster. Utomhus finner du en härlig utedusch runt husknuten och ett klassiskt utedass vid vedboden. Inomhus kan du njuta av både vedspis och elspis, en mysig vedkamin, ett matbord för fem personer, samt en praktisk diskbänk och handfat. Miss inte denna chans att förvärva ett unikt och välbevarat torp med fantastisk charm och naturnära läge. Varmt välkommen att boka din plats på visningen!

Skogsgården Björkelund 6, null, Borås kommun

Skogsgården Björkelund 6

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 095 000 kr
38 m²
2 rum
2 014 m² tomt

Ett charmigt fritidshus högt beläget i lugn skogsglänta. Ett rogivande läge med skyddande skog som ger dig en privat oas om sommaren. Stugan erbjuder två tum och kök som består av ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och vedspis/kamin. Köpare rekommenderas att kontrollera eldstad före användning. Här sitter du och kollar ut över grönskan eller tar ett kliv ut på uteplatsen för att möta fåglarnas kvitter. Vidare finner vi ett rogivande sovrum, en liten hall med avhängningsmöjligheter, ett kvadratsmart kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt en toalett med förbränningstoalett, tvättställ och varmvattenberedare. Från köket når du den andra uteplatsen där du kan spendera många härliga sommarkvällar med familj och vänner. På tomten finns flertalet bodar som erbjuder utedusch, bastu, rejäla redskapsbodar samt en mysig gäststuga. Framför stugan finns en grusad uppställningsplats för 2-3 bilar. El är framdragen för laddning av elbil. Fastigheten är förberedd för fiber och kan anslutas mot en kostnad. Här bor du med närhet till Fristad som har matbutik, pizzeria, skolor samt flertalet badplatser. Varm välkommen att boka in dig på visningen redan idag!

Vikhöjdsvägen, Sandared, Borås kommun

Vikhöjdsvägen

Tomt
Sandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
1 400 m² tomt

Välkommen till en plats där frodig natur omsluter varje hörn och skapar en fridfull oas. Denna tomt är mycket mer än bara mark – det är en duk för din vision, en plats där dina drömmar om det perfekta hemmet kan bli verklighet. Här har du möjlighet att välja din egen husleverantör, vilket ger dig friheten att designa ditt drömboende precis som du önskar. Med Viaredssjön alldeles intill erbjuds fantastiska möjligheter till både bad och fiske, idealiskt för avkoppling och äventyr. Dessutom ligger centrala Borås endast 15 minuters bilresa bort, vilket ger dig den perfekta balansen mellan naturskön stillhet och stadens alla bekvämligheter. Denna tomt är den perfekta platsen för dig som vill bygga ett hem där harmoni och livskvalitet står i centrum. Med ett optimalt val av hus kan du få till magisk sjöutsikt från ovanvåningen. Säljaren ombesörjer att fälla och transportera bort träd och sly, samt för att gräva upp rötter och stammar. Detta innefattar både själva avverkningen och bortforslingen av materialet från platsen. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Strandvägen 7, Ljungsarp, Tranemo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandvägen 7

Villa
Ljungsarp, Tranemo kommun
Mäklarhuset Borås
920 000 kr
128 + 104 m²
6 rum
2 155 m² tomt

Det här familjevänliga huset är perfekt beläget med närhet till sol och bad. Genom den rymliga entrén kommer man in i ett välorganiserat hem med flera praktiska funktioner. Hallen har gott om plats med en stor kapprum. Köksavdelningen är ljus och trivsam, och köket renoverades år 1996, vilket ger det en modern touch. Här finns en matplats som passar bra för familjemiddagar och umgänge. Tv-rummet/matsalen har vackert parkettgolv och stora fönster med utsikt mot sjön. En halv trappa leder ner till det rymliga vardagsrummet med generöst ljusinsläpp från vinterträdgården och utsikt mot sjön nedanför. Från hallen når man även ett badrum med dusch och toalett. På sovrumssidan finns gott om plats med två rymliga sovrum, var och en med generösa garderober. Ett av sovrummen har dessutom en utgång till altanen på baksidan av huset. Det finns även ett extra rum som kan användas som sovrum eller kontor. I källaren finns gott om utrymme för familjen att använda. En stor gillestuga inredd med träpanel och öppen spis ger en mysig plats för samvaro. Det finns också ett stort förråd/hobbyrum med groventré, tvättstuga med bastu, pannrum, klädkammare och en matkällare/förråd för förvaring. Köket är fullt utrustat med spis, fläkt, kylskåp, frys, diskmaskin och kakel, vilket ger en praktisk arbetsyta. Badrummet har dusch, toalett och tvättställ. Tvättstugan har en tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk. Bastun ger en extra bonus för avkoppling och välbefinnande. Utöver detta finns en fristående rymlig garagelänga med tre separata platser, god takhöjd och golvbrunn för praktisk användning. Sammanfattningsvis erbjuder detta hus både komfort och funktionalitet, med gott om utrymme för familjeliv och närhet till natur och rekreation. Varm välkommen att boka dig till visningen!

  • Plus
Lindormsgatan 25, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 25

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
565 000 kr
41 m²
1 rum
vån 5
3 223 kr/mån
13 780 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna charmiga etta med sovalkov på Lindormsgatan 25! Här möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme och ett praktiskt kök med plats för en matgrupp. Badrummet är stilrent helkaklat och det ljusa allrummet erbjuder en bekväm sovalkov samt en fransk balkong som ger en härlig atmosfär. Internet ingår i avgiften & hiss finns i huset! Bastu finns i föreningen. Beläget vid en av Sjöbos bästa platser, har du fördelen av att ha Almenäs badplats inom bekvämt gångavstånd. Dessutom finns Knalleland och Sjöbo torg i närheten, vilket ger dig tillgång till shopping och andra bekvämligheter.

  • Hiss
Västergårdsgatan 16, null, Borås kommun

Västergårdsgatan 16

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 195 000 kr
145 + 16 m²
4 rum
431 m² tomt

Detta barnvänliga och charmiga hus erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och trivsel för hela familjen. Huset har genomgått en omfattande renovering år 2009, vilket har försett huset med moderna och förbättrade bekvämligheter samt en uppfräschad och uppdaterad estetik. Med sina 4 rum, varav 3 sovrum, utgör detta hem en idealisk plats för er familj att växa och skapa livslånga minnen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats där ni kan umgås och skapa gemensamma stunder. Köket är ljus och luftigt, och det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär vid matlagning och samvaro. Här finner du moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys samt varmluftsugn. Gott om förvaringsmöjligheter gör köket både funktionellt och stilrent. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad och mysig, vilket ger utrymme för en stor soffa och matsalsmöbler. Det är den perfekta platsen för familjemiddagar och avslappnade kvällar tillsammans. Huset rymmer två mindre sovrum eller kontorsrum, idealiska för barnen eller som arbetsutrymmen. Dessutom finns ett rymligt huvudsovrum som erbjuder en härlig plats för avkoppling och återhämtning. Badrummet är gediget och välplanerat med stort duschutrymme och två handfat för att underlätta morgonrutinerna för hela familjen. I området når man fina strövområden och Kransmossen, inom gångavstånd finns dessutom matbutiker, allmänna kommunikationer, lekplatser och skolor. Detta hus har inte bara ett fantastiskt boende, utan också ett utmärkt läge nära Boårs centrum och med närhet till riksväg 40. Här får ni en harmonisk tillvaro med både bekvämlighet och stil. Missa inte chansen att kalla detta charmiga hus för ert hem. Huset är besiktigat och protokoll erhålls i samband med visningen. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

Örsås Assmebro Åbacken 1, Svenljunga, Svenljunga kommun

Örsås Assmebro Åbacken 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Mäklarhuset Borås
1 295 000 kr
62 + 68 m²
4 628 m² tomt

Varmt välkomna till Åbacken 1, där detta fritidshus med året runt-standard bjuder in till en harmonisk tillvaro i en omgivning präglad av en förtrollande mix av skog, vatten och natursköna landskap. Här, där glädjen förlänger semestern och lockar till en extra vecka av stillhet och frid. Trädgården omfamnar er med stjärnklara kvällar och ett rikt djur- och fågelliv, skapandes en atmosfär som inbjuder till avkoppling. Detta lättsamt åtkomliga fritidshus sträcker sig över ett plan med en källare som ytterligare utrymme. På entréplanet möts ni av tre sovrum, kök och toalett, medan källarplanet erbjuder ett extra sällskapsrum, ett badrum med bastu och generösa förvaringsmöjligheter. En altan under tak, ett uthus med carport samt ett växthus kompletterar upplevelsen för trädgårdsentusiaster. Förutom det välplanerade huset omfamnar fastigheten en imponerande trädgård på hela 4628 kvadratmeter, gränsande till det mjuka vattendraget Assman. Här breder möjligheterna ut sig för både barn med spring i benen och vuxna som söker stillhet. En fristad där drömmen om det perfekta stället förverkligas. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Plus
Stenvägen 2B, Fristad, Borås kommun

Stenvägen 2B

Radhus
Fristad, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 295 000 kr
115,5 m²
5 rum
7 450 kr/mån
11 212 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus, beläget i ett fridfullt och barnvänligt område. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där vardagen blir extra trevlig. Altanen intill bjuder in till sköna stunder och förstärker den genuina hemkänslan. Huset erbjuder tre sovrum, ett genomtänkt kök och ett ljust vardagsrum, perfekt för både vila och umgänge. Med två badrum och en tvättstuga blir vardagen smidigare och bekvämare. Dessutom ingår garage till varje lägenhet, vilket ger extra trygghet och bekvämlighet. I månadsavgiften inkluderas ett grundpaket med TV och bredband från Telia, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad och underhållen. Här får du både bekvämlighet och en avslappnad atmosfär, utan onödiga komplicerade detaljer. Ge dig själv chansen att upptäcka hur detta radhus kan bli ditt nya hem. Kontakta oss för en visning och låt oss guida dig genom möjligheterna till en trivsam och bekväm vardag!

Okvägen 1, Hökerum, Ulricehamns kommun
Okvägen 1, Hökerum, Ulricehamns kommun, bild 2
Okvägen 1, Hökerum, Ulricehamns kommun, bild 3

Okvägen 1

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Mäklarhuset Borås
3 850 000 kr
150 + 6 m²
5 rum
841 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna trivsamma 1,5-plansvilla från 2022, idealisk för familjen! Med ett modernt kök, två helkaklade badrum, tvättstuga, rymligt vardagsrum och allrum erbjuder huset både stil och funktion. Njut av soliga dagar på den generösa altanen och balkongen i söderläge. Bo med naturen runt hörnet och ha samtidigt bekvämt pendlingsavstånd till Ulricehamn, Borås med bra utbud av service och affärer, även bra pendlingsavstånd till Göteborg. Låg- och mellanstadietskola finns bara 5 minuters gångavstånd bort. Upptäck detta perfekta familjehem där komfort och närhet till natur och stad möts!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skogshyddegatan 35, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 35

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 075 000 kr
56 m²
2 rum
vån 0
3 875 kr/mån
19 196 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa med en generös uteplats! Här är det bara att flytta in och trivas! Beläget i det centrala och lugna området Alideberg, har du nära till ett brett utbud av bekvämligheter. Allt du behöver finns inom räckhåll, inklusive shoppingmöjligheter, livsmedelsbutiker, utmärkt kollektivtrafik, lekplatser, skolor och förskolor. Knalleland är bara en kort promenad bort, och både Borås centrum och den vackra badplatsen vid Almenäs, tillsammans med de natursköna promenadstråken i Rya Åsar, är lättåtkomliga till fots eller med cykel.

  • Plus
  • Uteplats
Egnahemsvägen 9, Sandared, Borås kommun
Egnahemsvägen 9, Sandared, Borås kommun, bild 2
Egnahemsvägen 9, Sandared, Borås kommun, bild 3

Egnahemsvägen 9

Villa
Sandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 495 000 kr
142 + 72 m²
7 rum
1 131 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Egnahemsvägen 9 på en stor och plan tomt. Bra planlösning med fyra sovrum på övre plan och badrum på båda bostadsvåningarna. Dessutom finns dubbla vardagsrum och inglasat uterum som nyttjas under större delen av året. Här bor man barnvänligt med närhet till förskola, skola, mataffär, fotbollsplan, lekplatser.

  • Premium
Engelbrektsgatan 105a, Norrmalm, Borås kommun

Engelbrektsgatan 105a

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
800 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/4
2 534 kr/mån
28 571 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta lägenhet om 28 kvadratmeter med härlig takhöjd och en fin utsikt från vardagsrummet. Här bor du bekvämt och med stil i en fräsch och smakfullt renoverad bostad. Köket, stilfullt uppgraderat år 2014, och det helkaklade badrummet från 2012 är bara några av höjdpunkterna i detta boende. Läget är oslagbart, högt beläget på eftertraktade Norrmalm. Med Kypesjön inom bekvämt gångavstånd, har du nära till både bad, fiske och avkoppling i en naturskön omgivning. För den aktive finns även motionsspår i närheten för att hålla igång formen. För studenter är detta en dröm – en kort promenad bort finner du inte bara livsmedelsaffärer, utan även en busshållplats som smidigt tar dig till högskolan på bara några minuter. Med knappt några minuters cykelväg når du högskolan, stadskärnan och det populära Knalleland. De goda bussförbindelserna till Centrum är även de på bekvämt gångavstånd. Välkommen att boka en visning och upplev själv allt det här fantastiska boendet har att erbjuda!

Grannäs Moen 20, AMBJÖRNARP, Tranemo kommun

Grannäs Moen 20

Tomt
AMBJÖRNARP, Tranemo kommun
395 000 kr
1 004 m² tomt

Denna härliga tomt erbjuder dig möjligheten att förverkliga din dröm med närhet till den vackra sjön Visen. Med en yta som tillåter byggandet av ett 2-planshus på upp till 250 kvadratmeter finns gott om utrymme att skapa ditt perfekta hem. Med sjön Visen inom räckhåll kan du njuta av pittoreska vyer och möjligheten till vattensporter och avkoppling vid vattnet. Den lugna och fridfulla omgivningen ger dig en perfekt miljö att koppla av och trivas i. Förutom den natursköna omgivningen har tomten fördelen att avgiften för anslutning till vatten- och avloppssystemet via gemensamhetsanläggning är erlagt samt framdraget till tomtgräns. Detta underlättar och sparar både tid och pengar vid byggprocessen. Elanslutning ca 20 000 kr. Detta ger en smidig start för ditt byggprojekt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Björkhemsgatan 45, null, Borås kommun

Björkhemsgatan 45

Lägenhet
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
550 000 kr
34 m²
1 rum
2 259 kr/mån
16 176 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 34 kvadratmeter! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en ljus och väldisponerad bostad vars charmiga känsla sitter kvar i en länge. Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och praktisk hall. Det praktiska och funktionella köket bjuder på släta luckor och vita skåpluckor. Charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Varmt välkommen att boka in dig på visningen! / Emil - Mäklarhuset

  • Plus
Tennisvägen 18A, null, Borås kommun

Tennisvägen 18A

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
600 000 kr
957 m² tomt

Tomt med kommunalt vatten och avlopp samt elen är betald och indragen till tomten Tomt på återvändsgata i Aplared med färdigt bygglov för Villa Fanny Älvsbyhus. Tomtstorlek 957 kvm. Bygglov för ett gavelställt 1,5 planshus om 107 kvm+56kvm övervåning. Det går att ändra i bygglovet om man skulle vilja bygga ett fullhögt 2-planshus.

  • Plus
Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr, null, Borås kommun

Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
700 000 kr
1 803 m² tomt

Tomt till salu i Västra Sävshult. 1803 kvm tomt Bostadshus med en byggarea på ca 150 kvm samt garage med byggnadsarea på 50 kvm Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Visar alla 24