Mäklare Emil Eriksson

Emil Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Huldregatan 13 B, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 13 feb kl 16:30

Huldregatan 13 B

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

995 000 kr

86 m²

3 rum

6 431 kr/mån

11 570 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och yteffektiv etagelägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Här bor man bra och bekvämt. Ett garage tillhör lägenheten och tillfaller köparen vid överlåtelse. Bostaden består av ett lättmöblerat, praktiskt och trevligt vardagsrum, två sovrum samt ett modernt, stilrent och funktionellt kök med skåpluckor i grå kulör, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, trevligt och funktionellt och har toalett, duschvägg, kommod och förvaringsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord. Här bor man med några få minuters bilväg från både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser ca 6 minuters mellanrum. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral och bibliotek. Förskola och grundskola finns på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

  • Plus
Kapellvägen 24 C, Gånghester, Borås kommun
  • Mån 6 feb kl 17:00

Kapellvägen 24 C

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

895 000 kr

66 m²

2 rum

4 336 kr/mån

13 561 kr/m²

Här erbjuds en bra planerad och hemtrevlig hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Här bor man bra och bekvämt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt garderober. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Köket är trevligt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Här kan man med fördel dela av så att lägenheten blir en trea. I badrummet finns toalett, kommod, badkar och badrumsskåp. I lägenheten finns även en walk in closet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot innergården och har sol från morgonen till kvällen. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

  • Plus
Duvgatan 8, Brämhult, Borås kommun

Duvgatan 8

Villa
Brämhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

2 475 000 kr

129 m²

5 rum

982 m² tomt

Detta är ett tillfälle för den som vill renovera/modernisera. Här är ett hus med många detaljer som bevarats i ursprungligt skick och nu ges en fantastisk chans att förvärva samt skapa sig ett drömboende. Fastigheten har omfattande renoveringsbehov då det mesta där är av äldre standard. 2017 lades nytt tak med solcellspanel. Huset står på en trevlig och rogivande tomt med fina gräsytor, många soltimmar och en häck som skyddar mot insyn. Fastigheten är belägen längst in på en lugn återvändsgata med direkt anslutning till gångväg som leder till förskola och grundskola/mellanstadiet. Perfekt för familjen som vill ha det lite mer privat. Fastigheten säljes med en s.k friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren friskriver sig från alla anspråk gällande dolda fel och brister. Fråga ansvarig mäklare för mer information om vad detta innebär. Huset är besiktigat och protokoll erhålles före visningen. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Alingsåsvägen 86B, Sjömarken, Borås kommun

Alingsåsvägen 86B

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

4 995 000 kr

100 m²

4 rum

670 m² tomt

På Alingsåsvägen 86B finns nu chansen att bli ägare till detta moderna hus. Här erbjuds ett modernt, yteffektivt och ljust boende som passar utmärkt för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i hus. Här erbjuds ett smart planerat boende där det bara är att sätta nyckeln i låset och börja trivas. Om du sätter värde på att bo i ett hus med moderna detaljer, färgval och ytskikt har du kommit rätt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
Guldbrandsgatan 4, Trandared, Borås kommun

Guldbrandsgatan 4

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

675 000 kr

35,1 m²

1 rum

2 307 kr/mån

19 231 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin 1:a med bra läge på markplan nära det mesta! Charmig lägenhet innehållande hall, helkaklat badrum, köksdel öppen mot vardagsrum och sovrumsdel. Välplanerade ytor och ljus känsla med fönster i både köksdelen och vardagsrummet. Låg avgift om 2 307 kr/månad, välskött förening. Strax intill finns bageri, pizzerior, närlivs m.m. Man har goda bussförbindelser samt gång och cykelbana mot centrum. Nära till vårdcentral och ICA Maxi där man också hittar apotek, systembolag m.m. Endast några minuter bort finns Kransmossens friluftsområde med vacker natur och fina strövområden samt nybyggd sportstuga. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Björkhemsgatan 45, null, Borås kommun

Björkhemsgatan 45

Lägenhet
Borås kommun
Mäklarhuset Borås

550 000 kr

34 m²

1 rum

2 131 kr/mån

16 176 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 34 kvadratmeter! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en ljus och väldisponerad bostad vars charmiga känsla sitter kvar i en länge. Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och praktisk hall. Det praktiska och funktionella köket bjuder på släta luckor och vita skåpluckor. Charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Varmt välkommen att boka in dig på visningen! / Emil - Mäklarhuset

  • Plus
Blåmesvägen 72, null, Marks kommun

Blåmesvägen 72

Tomt
Marks kommun
Mäklarhuset Borås

175 000 kr

1 530 m² tomt

Perfekt tillfälle för den som vill bygga litet och nytt. Här ges nämligen chansen att bygga upp till 80 kvm på denna natursköna och stora tomt! Tomten är ej bunden till husleverantör vilket ger dig som köpare chansen att fritt välja hus efter smak och tycke. I området gäller enskilt v/a, el är ej anslutet till fastigheten. Naturskönt läge med skog och sjö inom promenadavstånd. Inom behörigt bilavstånd tar man sig till Öxabäck, Överlida, Svenljunga, Kinna osv. Hör av er till ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 7