Mäklare Emil Eriksson

Emil Eriksson

Om mig

Vill du samarbeta med en mäklare som är effektiv, gillar att se resultat, med en rak kommunikation samt har nära till skratt? Då är jag rätt mäklare för dig! Jag gillar att leda mina kunder i viktiga beslut. Att överträffa mina egna samt mina kunders mål är också något som ständigt driver mig framåt. Kommunikation behöver inte vara krångligt! Med mig som mäklare får du tydlighet, ordning och engagemang genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örsås Assmebro Åbacken 1, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Sön 28 apr

Örsås Assmebro Åbacken 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Mäklarhuset Borås
1 295 000 kr
62 + 68 m²
4 628 m² tomt

Varmt välkomna till Åbacken 1, där detta fritidshus med året runt-standard bjuder in till en harmonisk tillvaro i en omgivning präglad av en förtrollande mix av skog, vatten och natursköna landskap. Här, där glädjen förlänger semestern och lockar till en extra vecka av stillhet och frid. Trädgården omfamnar er med stjärnklara kvällar och ett rikt djur- och fågelliv, skapandes en atmosfär som inbjuder till avkoppling. Detta lättsamt åtkomliga fritidshus sträcker sig över ett plan med en källare som ytterligare utrymme. På entréplanet möts ni av tre sovrum, kök och toalett, medan källarplanet erbjuder ett extra sällskapsrum, ett badrum med bastu och generösa förvaringsmöjligheter. En altan under tak, ett uthus med carport samt ett växthus kompletterar upplevelsen för trädgårdsentusiaster. Förutom det välplanerade huset omfamnar fastigheten en imponerande trädgård på hela 4628 kvadratmeter, gränsande till det mjuka vattendraget Assman. Här breder möjligheterna ut sig för både barn med spring i benen och vuxna som söker stillhet. En fristad där drömmen om det perfekta stället förverkligas. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Plus
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 2
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 3

Viktoriagatan 9

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 695 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2
7 461 kr/mån
29 325 kr/m²

Välkomna till Viktoriagatan 9 och denna fantastiska 5-rumslägenhet i två våningar. Belägen i en charmig gårdsmiljö med bekvämt gångavstånd till centrum, erbjuder denna bostadsrätt en unik boendemiljö. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och komfort. De vackra husen från 1920-talet med sina vitputsade fasader, tak med karaktäristiska vinklar, spröjsade fönster och dekorativa entréer är en syn för ögat. Denna lägenhet delar en egen uppgång och trädgård med en annan enhet, vilket ger känslan av att bo som i en villa fast i bostadsrättsform. På bottenvåningen välkomnas ni av en hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp, fönster åt två håll och gott om plats för umgänge. Köket är stilrent renoverat med ljusa ytor, gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det praktiska badrummet är fräscht inrett med toalett, dusch, handfat och bekvämligheter. Sovrummet på bottenvåningen är mysigt och välbelyst. Trapphuset är renoverat och säkerhetsdörrar är installerade. På övre våningen finns tre ytterligare sovrum, ett badrum med badkar samt flera förråd. Rummen har en nostalgisk charm och erbjuder utsikt över den grönskande gården. Till lägenheten hör även ett hobbyrum/förråd i källaren samt en vind för extra förvaring. I källaren finns tillgång till egen tvättmaskin. Tvättutrymmet delas med grannen. . Bostaden är välhållen och i gott skick, redo för er att flytta in och trivas direkt! Brf Mården är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap. Här finns tillgång till bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, samlingslokal samt en trevlig innergård med lekplats och aktivitetsytor. Inom bostadsrättsföreningen sköter de boende en viss del av fastighetsskötseln sedan 38 år tillbaka. De boende träffas några arbetsdagar/kvällar per år. Förutom en fantastisk gemenskap har detta på ett mycket markant sätt hållit avgifterna på en bra nivå. Föreningen har sedan lång tid jobbat aktivt med en underhållsplan och där avsatt pengar till framtida underhåll. Under december kommer samtliga trapphus att totalrenoveras och nya säkerhetsdörrar installeras. Detta görs helt med föreningens egna medel.

  • Premium
Rogslundsvägen 28, Viskafors, Borås kommun

Rogslundsvägen 28

Villa
Viskafors, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 495 000 kr
90 + 80 m²
5 rum
2 370 m² tomt

Stig in i din framtid i detta charmiga hus, enskilt beläget i det eftertraktade området Viskafors. Med en touch av kärlek och omsorg kan detta hem förvandlas till din familjs drömboende. Den rymliga och barnvänliga tomten erbjuder utrymme för lek och skoj, medan husets potential väntar på att upptäckas. Låt detta vara starten på er nästa spännande kapitel – ett hem att skapa minnen och trivas i under många år framöver. Takbyte och dränering utförd 2001-2002. Stort dubbelgarage uppfört 2009. Huset är besiktigat. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 2
Guldbrandsgatan 24, Trandared, Borås kommun, bild 3

Guldbrandsgatan 24

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
4 165 kr/mån
20 926 kr/m²

Denna läckra lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil. Lägenheten, som består av 3 rum och kök, har genomgående ljusa väggar och eleganta mörka golv, skapande en stilren och trivsam atmosfär. Lägenheten har nyligen renoverats vilket har resulterat i helt nya ytskikt i hela lägenheten, vilket ger en känsla av fräschör och modernitet. Det nyrenoverade köket är en höjdpunkt med sina moderna apparater och stilrena ytor, perfekt för matlagning och umgänge. Hela lägenheten har dessutom fått all el omdragen, vilket ger en ökad säkerhet och effektivitet. För de modeintresserade eller den som önskar extra förvaringsutrymme finns två klädkamrar tillgängliga. Dessa erbjuder gott om plats för att organisera och hålla ordning på kläder och accessoarer. Boendet i sig är en del av en välskött fastighet som erbjuder ytterligare bekvämligheter. Boende kan njuta av tillgång till ett gym samt tre tvättstugor i huset, vilket underlättar vardagen och ger extra komfort. Strax om hörnet finns ICA Nära Pilen och ett postombud, vilket ger praktiska lösningar för vardagliga ärenden. Området runt boendet präglas av lugn och grönska. Med närhet till Kransmossen, dess grönområden och idrottsanläggningar, är det enkelt att kombinera stadsliv med natur och motion. Det bekväma gångavståndet till centrala Borås gör denna lägenhet till ett idealiskt hem för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare för att boka dig till en visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra vägen 32, Limmared, Tranemo kommun
  • Sön 28 apr

Södra vägen 32

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Mäklarhuset Borås
1 350 000 kr
84 + 54 m²
3 rum
618 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem – ett charmigt 1 ½-planshus med källare som är perfekt för den lilla barnfamiljen. Detta hus har genomgått flera nödvändiga renoveringar under de senare åren. Med nytt stambyte, takomläggning, fönsterbyte och ett toppmodernt uppvärmningssystem i form av luft/vatten, kan du vara säker på att allt är i bästa skick när du flyttar in. Det enda du behöver göra är att packa upp och börja trivas. Njut av avkopplande stunder i det trevliga uterummet eller på verandan medan du tar in den friska luften och naturens skönhet. Trädgården är lätt att sköta och ger en perfekt plats för barnen att leka på. Med gott om plats för flera bilar behöver du aldrig oroa dig för parkeringsfrågor. Fastigheten har ett gediget parkeringsutrymme och ett dubbelgarage som delas med grannfastigheten, vilket ger dig gott om utrymme för både fordon och förvaring. Det här är inte bara ett hus, det är ett hem där du och din familj kommer att skapa oändliga minnen och trivas i många år framöver. Så varmt välkommen till din nya oas av lugn och komfort. Dessutom ligger detta underbara hem bara ett stenkast från en stor park med lekplats, vilket ger dig och dina barn fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter och gemensamma äventyr. Med närhet till naturen får du också möjligheten att njuta av skogspromenader, löpturer eller mysiga picknickar utan att behöva åka långt hemifrån. Och tack vare den bekväma närheten till livsmedelsbutiker, skolor och andra bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll, vilket gör det till ett perfekt läge för en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Huset är besiktigat. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information / visningsbokning.

  • Plus
Druveforsvägen 20, Druvefors / Centrum, Borås kommun

Druveforsvägen 20

Lägenhet
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 14/22
4 862 kr/mån
39 333 kr/m²

Här är din exklusiva möjlighet att äga en av Borås mest imponerande bostadsrätter! På våning 14 välkomnar denna moderna och stilrena bostad dig med en fantastisk utsikt över nästan hela Borås stadskärna. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en unik och trivsam boendemiljö. Panoramautsikt från både vardagsrum och den möblerbara, inglasade balkongen ger en enastående vy mot staden. Morgon- och kvällssol skapar optimalt ljus genom dagen, med skön svalka mitt på dagen. Praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare finns för ökad bekvämlighet. I Master Bedroom finner du lyxiga tredelade skjutdörrsgarderob från HTH, medan ett stort förvaringsskåp från Mio i hallen erbjuder extra plats för dina ägodelar. Det moderna köket och badrummet är utrustade med nya skåp, och de uppdaterade vitvarorna inkluderar kyl, frys och micro. Bo i trivsam förening i Brf Nejlikan och njut av gångavstånd till både mataffär och Borås Centrum. Missa inte chansen att uppleva denna unika lägenhet på plats! Kom på visningen och låt dig förtrollas av elegansen och praktikaliteten som denna bostad har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Stenvägen 2B, Fristad, Borås kommun

Stenvägen 2B

Radhus
Fristad, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 450 000 kr
115,5 m²
4 rum
6 478 kr/mån
12 554 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus, beläget i ett fridfullt och barnvänligt område. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där vardagen blir extra trevlig. Altanen intill bjuder in till sköna stunder och förstärker den genuina hemkänslan. Huset erbjuder tre sovrum, ett genomtänkt kök och ett ljust vardagsrum, perfekt för både vila och umgänge. Med två badrum och en tvättstuga blir vardagen smidigare och bekvämare. Dessutom ingår garage till varje lägenhet, vilket ger extra trygghet och bekvämlighet. I månadsavgiften inkluderas ett grundpaket med TV och bredband från Telia, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad och underhållen. Här får du både bekvämlighet och en avslappnad atmosfär, utan onödiga komplicerade detaljer. Ge dig själv chansen att upptäcka hur detta radhus kan bli ditt nya hem. Kontakta oss för en visning och låt oss guida dig genom möjligheterna till en trivsam och bekväm vardag!

Huldregatan 12b, Sjöbo, Borås kommun

Huldregatan 12b

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
650 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
4 140 kr/mån
14 773 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvårummare som passar perfekt för förstagångsköparen eller studenten! Med en inglasad balkong kan du njuta av en kopp kaffe i solen och koppla av samtidigt som du blir skyddad från väder och vind. Dessutom har du en parkeringsplats som ingår i avgiften, vilket gör vardagen enklare. Förutom närheten till högskolan och busskommunikationen precis utanför dörren, är denna mysiga tvårummare också belägen nära en av Borås mest populära badplatser - Almenäs. Här kan du njuta av solen, badet och kanske en svalkande glass efter en dag på högskolan. Detta område har allt du behöver för att trivas och göra denna lägenhet till din nya favoritplats att kalla hemma. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

Västergårdsgatan 16, null, Borås kommun

Västergårdsgatan 16

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 395 000 kr
145 + 16 m²
4 rum
431 m² tomt

Detta barnvänliga och charmiga hus erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och trivsel för hela familjen. Huset har genomgått en omfattande renovering år 2009, vilket har försett huset med moderna och förbättrade bekvämligheter samt en uppfräschad och uppdaterad estetik. Med sina 4 rum, varav 3 sovrum, utgör detta hem en idealisk plats för er familj att växa och skapa livslånga minnen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats där ni kan umgås och skapa gemensamma stunder. Köket är ljus och luftigt, och det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär vid matlagning och samvaro. Här finner du moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys samt varmluftsugn. Gott om förvaringsmöjligheter gör köket både funktionellt och stilrent. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad och mysig, vilket ger utrymme för en stor soffa och matsalsmöbler. Det är den perfekta platsen för familjemiddagar och avslappnade kvällar tillsammans. Huset rymmer två mindre sovrum eller kontorsrum, idealiska för barnen eller som arbetsutrymmen. Dessutom finns ett rymligt huvudsovrum som erbjuder en härlig plats för avkoppling och återhämtning. Badrummet är gediget och välplanerat med stort duschutrymme och två handfat för att underlätta morgonrutinerna för hela familjen. I området når man fina strövområden och Kransmossen, inom gångavstånd finns dessutom matbutiker, allmänna kommunikationer, lekplatser och skolor. Detta hus har inte bara ett fantastiskt boende, utan också ett utmärkt läge nära Boårs centrum och med närhet till riksväg 40. Här får ni en harmonisk tillvaro med både bekvämlighet och stil. Missa inte chansen att kalla detta charmiga hus för ert hem. Huset är besiktigat och protokoll erhålls i samband med visningen. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

Grannäs Moen 20, AMBJÖRNARP, Tranemo kommun

Grannäs Moen 20

Tomt
AMBJÖRNARP, Tranemo kommun
395 000 kr
1 004 m² tomt

Denna härliga tomt erbjuder dig möjligheten att förverkliga din dröm med närhet till den vackra sjön Visen. Med en yta som tillåter byggandet av ett 2-planshus på upp till 250 kvadratmeter finns gott om utrymme att skapa ditt perfekta hem. Med sjön Visen inom räckhåll kan du njuta av pittoreska vyer och möjligheten till vattensporter och avkoppling vid vattnet. Den lugna och fridfulla omgivningen ger dig en perfekt miljö att koppla av och trivas i. Förutom den natursköna omgivningen har tomten fördelen att avgiften för anslutning till vatten- och avloppssystemet via gemensamhetsanläggning är erlagt samt framdraget till tomtgräns. Detta underlättar och sparar både tid och pengar vid byggprocessen. Elanslutning ca 20 000 kr. Detta ger en smidig start för ditt byggprojekt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Skogsgården Björkelund 6, null, Borås kommun

Skogsgården Björkelund 6

Fritidshus
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 195 000 kr
38 m²
2 rum
2 014 m² tomt

Ett charmigt fritidshus högt beläget i lugn skogsglänta. Ett rogivande läge med skyddande skog som ger dig en privat oas om sommaren. Stugan erbjuder två tum och kök som består av ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och vedspis/kamin. Köpare rekommenderas att kontrollera eldstad före användning. Här sitter du och kollar ut över grönskan eller tar ett kliv ut på uteplatsen för att möta fåglarnas kvitter. Vidare finner vi ett rogivande sovrum, en liten hall med avhängningsmöjligheter, ett kvadratsmart kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt en toalett med förbränningstoalett, tvättställ och varmvattenberedare. Från köket når du den andra uteplatsen där du kan spendera många härliga sommarkvällar med familj och vänner. På tomten finns flertalet bodar som erbjuder utedusch, bastu, rejäla redskapsbodar samt en mysig gäststuga. Framför stugan finns en grusad uppställningsplats för 2-3 bilar. El är framdragen för laddning av elbil. Fastigheten är förberedd för fiber och kan anslutas mot en kostnad. Här bor du med närhet till Fristad som har matbutik, pizzeria, skolor samt flertalet badplatser. Varm välkommen att boka in dig på visningen redan idag!

Tennisvägen 18A, null, Borås kommun

Tennisvägen 18A

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
600 000 kr
957 m² tomt

Tomt med kommunalt vatten och avlopp samt elen är betald och indragen till tomten Tomt på återvändsgata i Aplared med färdigt bygglov för Villa Fanny Älvsbyhus. Tomtstorlek 957 kvm. Bygglov för ett gavelställt 1,5 planshus om 107 kvm+56kvm övervåning. Det går att ändra i bygglovet om man skulle vilja bygga ett fullhögt 2-planshus.

  • Plus
Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr, null, Borås kommun

Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
700 000 kr
1 803 m² tomt

Tomt till salu i Västra Sävshult. 1803 kvm tomt Bostadshus med en byggarea på ca 150 kvm samt garage med byggnadsarea på 50 kvm Kontakta Per-Anders Haglund för mer information. Per-Anders Haglund Fastighetsmäklare Mobil: 073-346 09 05 [email protected]

Visar alla 13