Mäklarhuset Borås

Mäklarhuset Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Huldregatan 26a, Nedre Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Huldregatan 26a, Nedre Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Huldregatan 26a, Nedre Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Huldregatan 26a

Lägenhet
Nedre Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2
3 841 kr/mån
15 076 kr/m²

Söker du en lägenhet med det där lilla extra? Denna unika möjlighet väntar på dig! En superfin tvåa på Sjöbo, nästintill totalrenoverad de senaste åren, med bland annat ett helt nytt kök från 2022. Här får du en trevlig inglasad balkong med utsikt över en grönskande innergård med grillplats, perfekt för sommarkvällar. Köket från 2022 är supersnyggt med naturens färger som skapar en mjuk och lugnande känsla, perfekt för både vardagsmatlagning och festmåltider. Din egen oas med utsikt över innergården – en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällsmyset. Gott om utrymme för att möblera efter dina önskemål, vare sig du vill ha en stor soffgrupp eller en mysig läshörna. Ett stort sovrum som erbjuder gott om förvaring och plats för en bekväm dubbelsäng. Ett fräscht badrum som kompletterar den moderna känslan i lägenheten. En välskött förening som ser till att alla med bil får tillgång till parkeringsplats. Här bor du bekvämt och modernt, med alla nödvändigheter inom räckhåll, bara några minuters bilväg från både Knalleland och centrum, med utmärkta bussförbindelser. Gångavstånd till härliga grönområden och Öresjö med badplats – perfekt för avkopplande stunder i naturen. Närhet till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek och grundskola. Varmt välkommen att boka in dig på en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats!

  • Premium
Björkhult 20, Björkhult, Borås kommun
  • Tor 1 aug
Björkhult 20, Björkhult, Borås kommun, bild 2
Björkhult 20, Björkhult, Borås kommun, bild 3

Björkhult 20

Villa
Björkhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 475 000 kr
116 + 80 m²
5 rum
1 922 m² tomt

Välkommen till denna villa med högt och naturskönt läge! På fastigheten finns flertalet garage - bl.a. ett väl tilltaget, fristående dubbelgarage med carport, belägen strax nedanför boningshuset. Strax intill huset finns även ytterligare ett fristående garage med loft/rum ovanpå. Perfekt för dig med bil-, motorcykel-, eller motorintressen, eller för dig som bara behöver lite extra utrymmen. Huset uppvärms med bergvärme. Bostaden säljes med friskrivningsklausul. Renoveringsbehov finns. Här bor man ca 10-15 min väster om Borås med närhet till Riksväg 40. I närområdet finns dessutom bad och fiskesjöar inom behörigt avstånd. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
Lottelias väg 28, Sparsör, Borås kommun
Lottelias väg 28, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Lottelias väg 28, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Lottelias väg 28

Villa
Sparsör, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
4 750 000 kr
110 + 60 m²
8 rum
1 624 m² tomt

Underbart och fridfullt ställe på Lottelias Väg 28 - Ett lantligt paradis som kombinerar charmig gårdskänsla med moderna bekvämligheter! Detta hem erbjuder det perfekta utrymmet för den större familjen och ligger i natursköna omgivningar, omgiven av vacker natur. Villan med dess gästhus har en totalyta om 230 kvm och erbjuder hela 6-7 sovrum och generösa sällskapsytor, vilket ger gott om plats för både familj och gäster. Perfekt för den lite större familjer eller den som bedriver verksamhet hemifrån osv. Huset är invändigt som utvändigt välskött och vettiga investeringar så som bergvärme och solceller ger huset en kostnadseffektiv drift. Utomhus kan du njuta av flera vackra oaser med pool, vilket skapar en idealisk miljö för avkoppling och umgänge. Med kort resväg finns ICA-City Fristad. Inom promenadavstånd finns dessutom naturreservatet Kröklingshage. Med endast 15 minuter till Borås centrala delar får du det bästa av två världar – närheten till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan dra dig tillbaka till en fridfull och privat oas. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende där du kan vila från vardagens stress! Huset är besiktigat och en dolda-fel försäkring kommer att tecknas. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Strandvägen 1, Sandsjön, Svenljunga kommun
Strandvägen 1, Sandsjön, Svenljunga kommun, bild 2
Strandvägen 1, Sandsjön, Svenljunga kommun, bild 3

Strandvägen 1

Villa
Sandsjön, Svenljunga kommun
Mäklarhuset Borås
7 000 000 kr
125 m²
3 rum
1 419 m² tomt

Välkommen till detta förtrollande smultronställe med en fantastisk strandtomt som har allt du kan önska dig! På fastigheten finns också ett mysigt attefallshus samt friggebod och förråd. Här kan du verkligen uppleva harmonin och stillheten med din alldeles egna brygga! Uteplatsen har ett perfekt söderläge och utsikten över sjön är magisk och ger en fridfullhet till själen, perfekt för att njuta av ditt morgonkaffe eller bara koppla av i lugn och ro. Sjön erbjuder svalkande bad och fint fiske. Huset byggdes 2005 och erbjuder härliga sällskapsytor med sjöutsikt. Perfekt för den lite mindre familjen. Möjlighet finns att bygga till boningshuset upp till 140 kvm då huset ej ligger inom strandskyddat område. Se mer information under fliken dokument "plankarta". Vid inflytt kan du direkt njuta av detta underbara ställe utan att behöva göra några renoveringar. Tomten är vacker med gräsmattan som sträcker sig ner mot strandlinjen. Intill huset finns uteplats där du kan koppla av och njuta av lugnet. I området finns en fin lekplats, grillstuga och en fotbollsplan inom kort promenadavstånd. Här bor man med med ett bra pendelläge ca 15-20 min till Borås och ca 55 min till Göteborg. Intresserad redan nu? Kontakta mäklaren för en privat förhandsvisning!

  • Premium
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 5B

Lägenhet
Lugnet/Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 800 000 kr
60 m²
2 rum
4 026 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa i centrala Borås. Lägenheten har ett stilrent renoverat badrum från 2020 och ett modernt kök renoverat 2014. Samtliga ytskikt är i väldigt fint skick med fina golv och ljusa väggar. Hiss finns i huset! På innegården erbjuder föreningens privata park en oas där man kan avnjuta sol, grill och sociala sammanhang med vännerna. Här bor man med direkt närhet till Centrum med dess utbud av affärer och restauranger. Till Borås Högkola är det endast ca 100 m. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Hiss
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7C

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
650 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 838 kr/mån
16 883 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med en rymlig och inbjudande inglasad balkong! Här erbjuds ett separat kök med med tillräckligt med plats för en matgrupp och generöst med förvaringsutrymme tack vare en praktisk KLK och garderober. I det ljusa och luftiga allrummet finns utrymme för en säng, en bekväm soffa och en arbetsyta om så önskas. Bostaden har ett attraktivt läge i nedre delen av Byttorp, med närhet till Kolbränningen som erbjuder motionsspår och vackra grönområden. Servicebutik med postombud finns runt hörnet och i närområdet finns även mataffär, pizzeria, bageri och skola. Med en promenad på 20 minuter når du centrum, alternativt kan du enkelt ta bussen som stannar precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften. Missa inte chansen att få en prisvärd lägenhet på detta attraktiva och omtyckta området med centrum i närheten, bästa av två världar!

  • Premium
  • Balkong
Hestra Ringväg 1, Hestra, Borås kommun
Hestra Ringväg 1, Hestra, Borås kommun, bild 2
Hestra Ringväg 1, Hestra, Borås kommun, bild 3

Hestra Ringväg 1

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 095 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3
6 004 kr/mån
24 080 kr/m²

Denna ljusa och trivsamma 3-rumslägenhet erbjuder en modern planlösning och hög standard i det eftertraktade området Hestra. Här bor du i ett modernt 50+ boende med naturen som granne, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med generösa fönsterpartier som fyller rummet med härligt naturligt ljus och skapar en inbjudande känsla. Från vardagsrummet tar du dig ut till den inglasade balkongen där du kan koppla av och njuta av den friska luften och den grönskande omgivningen. Du finner bekvämlighet i ett helkaklat badrum, två mysiga sovrum och praktiska förvaringsutrymmen såsom klädkammare/förråd och en gästtoalett. Inom bekvämt gångavstånd finns skola, förskola, vackra promenadstråk och Kolbränningen som erbjuder motionsspår, ett utegym och en härlig badplats för avkoppling och återhämtning. Förbindelserna till centrum är också bekväma och tar endast några minuter, vilket ger dig enkel tillgång till stadens puls och alla dess bekvämligheter. I föreningen finns en gästlägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar samt en fin uteplats. Denna lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan modern livsstil och naturupplevelser, och är ett idealiskt hem för den som söker både komfort och harmoni.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Ribbingsgatan 2b, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Ribbingsgatan 2b

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 290 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
5 345 kr/mån
28 987 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på Byttorp från 2022. Här erbjuds en modern och stilren bostad. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar en rymlig och ljus atmosfär. Från vardagsrummet når du en stor balkong med plats för större möblemang. Det stora sovrummet har flera garderober för förvaring och badrummet är modernt inrett med både tvättmöjligheter och golvvärme. Lägenheten har också ett extra rum som kan användas som kontor, samt en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Belägen i det charmiga villaområdet Byttorp, har du nära till natur, skolor och goda transportmöjligheter. Det är bara några minuter till Borås centrum, med Byttorpssjön, ICA Byttorp, Willys, ICA City och ICA Knalleland inom räckhåll. Området har flera förskolor och grundskolor, vilket gör det lämpligt för familjer. För pendlare är det nära till RV40 för enkel resa till Göteborg och andra delar av Borås. En chans att bo i en modern lägenhet i ett attraktivt område. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 44, Centrum, Borås kommun

Kungsgatan 44

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
3 262 kr/mån
35 870 kr/m²

Välkommen till den ultimata stadsupplevelsen med denna fantastiska lägenhet som ligger mitt i hjärtat av centrum. Med sitt oslagbara läge erbjuder denna bostad en oöverträffad tillgång till allt som staden har att erbjuda, från trendiga restauranger och kaféer till shopping och kulturella evenemang, allt inom bekvämt gångavstånd. Den optimala planlösningen gör detta till det perfekta hemmet för de som söker det bästa av stadslivet, men även vill ha snabb tillgång till natur och grönska! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och kvalitativa material, vilket skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Det generösa ljusflödet och de stora fönstren ger inte bara en känsla av rymd, utan också en spektakulär utsikt över staden. I och med att lägenheten är belägen högst upp i huset så blir utsikten trädtopparna och inte Kungsleden! Det är en oas av lugn mitt i stadspulsen. Utrustat med alla bekvämligheter som behövs för dagens moderna livsstil, inklusive ett välutrustat kök, lyxigt badrum och generösa förvaringsutrymmen, är denna lägenhet redo att välkomna sina nya ägare till en livsstil av komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av stadslivet i denna attraktiva lägenhet med sitt oslagbara läge mitt i centrum. Kontakta mig idag för att boka din visning och låt oss visa dig varför detta är din drömbostad!

  • Hiss
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun
  • Idag kl 11:00
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Björkhemsgatan 7, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Björkhemsgatan 7

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
975 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 883 kr/mån
17 411 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och rogivande lägenhet om 56 kvm. Lägenheten välkomnar dig med sin ljusa och trivsamma atmosfär. Planlösningen är genomtänkt och skapar ett hemtrevligt intryck från första ögonblicket. Det moderna och stilrena köket utgör en öppen och social del av boendet, smidigt integrerat med det harmoniska vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den generösa inglasade balkongen, vilket ger möjlighet att enkelt skapa en lugn oas för avkoppling. Sovrummet är mysigt och rymmer med lätthet en dubbelsäng. För extra förvaringsmöjligheter finns en praktisk klädkammare tillgänglig, vilket ytterligare bidrar till den välplanerade och organiserade känslan i hela lägenheten. Här erbjuds en harmonisk boendemiljö där varje element samverkar för att skapa en inbjudande och funktionell helhet. Boendet har ett strategiskt läge med endast några minuters bilresa till både Knalleland och centrum, där du kan dra nytta av utmärkta bussförbindelser med cirka 6 minuters intervall. Grönområden och Öresjö med badplats finns inom gångavstånd, vilket ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv. Dessutom finns Sjöbo Torg nära, med bekvämligheter som mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek och grundskola, vilket gör vardagen både praktisk och bekväm. Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 2
Viktoriagatan 9, Centralt, Borås kommun, bild 3

Viktoriagatan 9

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 695 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2
7 461 kr/mån
29 325 kr/m²

Välkomna till Viktoriagatan 9 och denna fantastiska 5-rumslägenhet i två våningar. Belägen i en charmig gårdsmiljö med bekvämt gångavstånd till centrum, erbjuder denna bostadsrätt en unik boendemiljö. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och komfort. De vackra husen från 1920-talet med sina vitputsade fasader, tak med karaktäristiska vinklar, spröjsade fönster och dekorativa entréer är en syn för ögat. Denna lägenhet delar en egen uppgång och trädgård med en annan enhet, vilket ger känslan av att bo som i en villa fast i bostadsrättsform. På bottenvåningen välkomnas ni av en hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp, fönster åt två håll och gott om plats för umgänge. Köket är stilrent renoverat med ljusa ytor, gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det praktiska badrummet är fräscht inrett med toalett, dusch, handfat och bekvämligheter. Sovrummet på bottenvåningen är mysigt och välbelyst. Trapphuset är renoverat och säkerhetsdörrar är installerade. På övre våningen finns tre ytterligare sovrum, ett badrum med badkar samt flera förråd. Rummen har en nostalgisk charm och erbjuder utsikt över den grönskande gården. Till lägenheten hör även ett hobbyrum/förråd i källaren samt en vind för extra förvaring. I källaren finns tillgång till egen tvättmaskin. Tvättutrymmet delas med grannen. . Bostaden är välhållen och i gott skick, redo för er att flytta in och trivas direkt! Brf Mården är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap. Här finns tillgång till bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, samlingslokal samt en trevlig innergård med lekplats och aktivitetsytor. Inom bostadsrättsföreningen sköter de boende en viss del av fastighetsskötseln sedan 38 år tillbaka. De boende träffas några arbetsdagar/kvällar per år. Förutom en fantastisk gemenskap har detta på ett mycket markant sätt hållit avgifterna på en bra nivå. Föreningen har sedan lång tid jobbat aktivt med en underhållsplan och där avsatt pengar till framtida underhåll. Under december kommer samtliga trapphus att totalrenoveras och nya säkerhetsdörrar installeras. Detta görs helt med föreningens egna medel.

  • Premium
Utmarksbacken 72, Trandared, Borås kommun
Utmarksbacken 72, Trandared, Borås kommun, bild 2
Utmarksbacken 72, Trandared, Borås kommun, bild 3

Utmarksbacken 72

Radhus
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 075 000 kr
80 + 7 m²
4 rum
99 m² tomt

Stig in i detta underbara radhus som bjuder på en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet! Beläget i det populära området Trandared, välkomnar detta hem dig med öppna armar till en vardag fylld av harmoni och bekvämlighet. Den rymliga altanen är inte bara en plats för avkoppling och soliga dagar, utan också ett idealiskt utrymme för att samlas med vänner och familj för trevliga stunder utomhus. Inuti detta ljusa och välplanerade hem väntar tre bekväma sovrum, perfekta för en familj eller för att välkomna gäster. Med generösa förvaringsutrymmen och ett trevligt kök som inspirerar till kulinariska äventyr, kommer du att uppskatta varje ögonblick tillbringat här. Med närheten till naturen vid Kransmossen och bekvämligheter som lekplatser, skolor, förskolor, affärer och allmänna kommunikationer runt hörnet, ger detta hem en livsstil som är både lättskött och barnvänlig. Låt detta vara början på ditt nya kapitel och låt detta charmiga radhus välkomna dig till ditt nya hem!

  • Premium
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun, bild 2
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun, bild 3

Fredensborgsgatan 1

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Mäklarhuset Borås
1 395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4
3 812 kr/mån
19 110 kr/m²

Upptäck denna trevliga trea med kök som erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö mitt i centrala Kinna. Lägenheten har en bra planlösning med en egen ingång som öppnar upp mot en lugn innergård. Det centrala läget gör vardagen enkel med närhet till skolor, förskolor, affärer, restauranger och resecentrum inom bekvämt gångavstånd. Du har allt du behöver precis runt hörnet. Lägenheten är ljus och modern, med en härlig atmosfär och gott om plats att trivas på. Balkongen erbjuder en trevlig utomhusyta att njuta av. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Plats för torktumlare finns. Passa på att utforska denna trevliga lägenhet som kan bli ditt nya hem i en omtyckt del av Kinna. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun
  • Ons 7 aug
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun, bild 2
Skillingsgatan 59, Hulta, Borås kommun, bild 3

Skillingsgatan 59

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 495 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2
5 946 kr/mån
19 542 kr/m²

Upptäck denna totalrenoverade lägenhet om tre rum och kök, där varje detalj andas modern elegans och kvalitet. Med en smart planlösning som maximerar varje kvadratmeter, erbjuder detta hem både stil och funktion. Köket är helt nytt och utrustat med toppmoderna vitvaror och fina ytskikt som gör matlagningen till ett rent nöje. Badrummet utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. De dubbla handfaten förenklar morgonens rutiner och skapar en bekväm start på dagen. Alla ytskikt, från golv till tak, skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Den nya elinstallationen säkerställer inte bara säkerhet, utan även bekvämlighet med moderna lösningar för belysning och elektronik. Lägenhetens genomtänkta planlösning inkluderar en balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner på en trevlig kväll. Sammanfattningsvis är detta ett hem som kombinerar stil, komfort och funktion på bästa möjliga sätt. Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet där allt är nytt och redo för dig att flytta in. Välkommen hem! Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 1, Nedre Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 1

Lägenhet
Nedre Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 975 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
3 820 kr/mån
37 981 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet i toppskick, centralt belägen och mycket nära Högskolan i Borås. Lägenheten har en stilren och modern touch med ett ljust och luftigt vardagsrum som leder ut till en härlig balkong. Köket är fullt utrustat och har gott om plats för ett matbord, vilket gör det enkelt att laga mat och njuta av måltider hemma. Sovrummet är rymligt och rogivande med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat och modernt med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Perfekt för den som söker ett bekvämt och modernt boende med närhet till stadens utbud och högskolan.

  • Premium
Forsa Björkhaga 1, null, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Forsa Björkhaga 1, null, Borås kommun, bild 2
Forsa Björkhaga 1, null, Borås kommun, bild 3

Forsa Björkhaga 1

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 295 000 kr
105 + 50 m²
5 rum
1 711 m² tomt

Detta charmiga hus på landet mellan Dannike och Hofsnäs erbjuder en fridfull och naturskön tillvaro. Med fina plankgolv i de flesta rum och en kamin i vardagsrummet skapas en varm och hemtrevlig atmosfär. I källaren finns både ett badrum och en bastu, vilket ger extra komfort. På tomten kan du njuta av grusgångar och härliga växter. Det finns även uthus med vedbod och förråd vid skogsbrynet, vilket ger praktisk förvaring. Tomten är rik på frukt med äppel- och plommonträd samt rabarber och svarta och röda vinbär. Området erbjuder flera fördelar. För svampplockning finns fina kantarellskogar i närheten. Torpa Stenhus, en historisk och vacker plats att besöka, ligger 3,1 km bort. För barnfamiljer finns en grundskola (förskola till årskurs 6) med fantastisk personal 3,2 km från huset, och skolskjutsen avgår precis utanför. Hofsnäs, känt för sin natursköna omgivning, ligger 6,9 km bort. Forsakvarn, som håller i konstutställningar, ligger endast en minuts gångväg från huset. Rammsjöns badplats, idealisk för bad och avkoppling, ligger 4 km bort, medan Haganäs badplats, som är barnvänlig och långgrund, ligger 9,6 km från huset. Husets baksida, med altan och gräsmatta i söderläge, erbjuder underbar sol hela dagen under sommaren. För bekväm shopping ligger ICA i Länghem 8 km bort. Dessutom ligger både Borås och Ulricehamn cirka 20 minuter bort med bil, vilket ger goda möjligheter till fler aktiviteter och service. Detta hus är en perfekt plats för dig som söker ett lugnt och naturnära boende med närhet till bekvämligheter och aktiviteter.

  • Premium
Holtsdammavägen 11, Sandsjön, Svenljunga kommun
Holtsdammavägen 11, Sandsjön, Svenljunga kommun, bild 2
Holtsdammavägen 11, Sandsjön, Svenljunga kommun, bild 3

Holtsdammavägen 11

Villa
Sandsjön, Svenljunga kommun
Mäklarhuset Borås
4 890 000 kr
190 m²
6 rum
1 363 m² tomt

Fantastisk villa med ett sjönära läge i Sandsjön! Villan är byggd 2013 och denna hemtrevliga bostad erbjuder en rad unika fördelar. Uteplatserna är många och inbjuder till både grillkvällar och avkopplande stunder i bubblande bad! Planlösningen är verkligen något utöver det vanliga. Med sin höga takhöjd och charmiga snedtak skapar den en känsla av rymd och karaktär. Här finns även en braskamin som höjer mysfaktorn och skapar en underbar atmosfär. I huset finns två kök och hela tre badrum. Dessutom finns en rymlig tvättstuga som gör vardagslivet smidigt och praktiskt. Vid inflytt kan du direkt njuta av det underbara boendet utan att behöva göra några renoveringar. Tomten är väl anlagd och fina uteplatser erbjuds där du kan koppla av och njuta av lugnet. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper finns det också ett rymligt garage på fastigheten. Dessutom finns robotgräsklippare på plats. Här kan du njuta av allt det bästa med moderna bekvämligheter och samtidigt uppleva en harmonisk livsstil. I området har du kort promenadavstånd till badplats med sandstrand och brygga. Det finns också en fin lekplats, grillstuga och en fotbollsplan inom kort promenadavstånd. Här bor man med med ett bra pendelläge ca 15-20 min til Borås och ca 55 min till Göteborg. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun, bild 2
Slättaryd 9, Sandhult, Borås kommun, bild 3

Slättaryd 9

Tomt
Sandhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 725 000 kr
1 175 m² tomt

Med naturskönt läge i Sandhult kan ni förverkliga era drömmar om att bygga nytt! A-hus presenterar på denna tomt "Villa Nolvik-Modern" som är ett snyggt 1-planshus som lämpar sig helt perfekt på denna plats. Villan erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. Boyta om 97 kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, tre trivsamma sovrum, helkaklat badrum. I huset finns dessutom en tvättstuga. Finns särskilda önskemål om materialval, planlösning mm så kan dessa diskuteras med A-hus. Här bor man 15 min utanför Borås i ett lugnt och barnvänligt område med förskola, skola och fina naturomgivningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

  • Premium
Pajebo 9, null, Borås kommun
Pajebo 9, null, Borås kommun, bild 2
Pajebo 9, null, Borås kommun, bild 3

Pajebo 9

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
5 585 000 kr
1 439 m² tomt

Bygg drömhuset på denna natursköna tomt med ett högt och fint läge strax utanför Sjömarken! A-hus presenterar på denna tomt "Modern - Villa Björkösund" som är ett modernt och påkostat hus som lämpar sig helt perfekt på denna plats. Villan erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. 2-plans villan har en boyta om 157 kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, 4-5st trivsamma sovrum, två helkaklat badrum. I huset finns dessutom en tvättstuga. Finns särskilda önskemål om materialval, planlösning mm så kan dessa diskuteras med A-hus. Här bor man 15 min utanför Borås i ett lugnt och barnvänligt område med naturen som närmsta granne. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

  • Premium
Gelbgjutarevägen 1 A samt 1 B, Fritsla, Marks kommun
Gelbgjutarevägen 1 A samt 1 B, Fritsla, Marks kommun, bild 2
Gelbgjutarevägen 1 A samt 1 B, Fritsla, Marks kommun, bild 3

Gelbgjutarevägen 1 A samt 1 B

Radhus
Fritsla, Marks kommun
Mäklarhuset Borås
2 795 000 kr
248 + 27 m²
12 rum
953 m² tomt

Med ett lugnt och barnvänligt läge ges denna möjlighet att förvärva 2st radhus, perfekt för den som söker generationsboende eller vill hyra ut för att slippa dyra boendekostnader! Passande planlösning för familjen, på baksidan finns fina uteplatser mot grönskande trädgård. Fastigheten är byggd 1993, besiktning är utförd före försäljning och samtliga spekulanter erhåller protokoll i samband med visningsbokning. Här bor man med närhet till skola, förskola, allmänna kommunikationer samt underbar natur. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Stenkastgatan 8, Boda, Borås kommun

Stenkastgatan 8

Villa
Boda, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 750 000 kr
110 + 110 m²
5 rum
602 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna charmiga familjevilla erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil i ett av stadens eftertraktade områden. Här bor du nära alla sorters kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Villan är designad för familjelivet med generösa ytor för umgänge och avkoppling. På entréplanet finns ett rymligt vardagsrum med många stora fian fönster för ultimat ljusinsläpp! Köket precis intill erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Den rymliga matplatsen är perfekt för stora middagar. Huset har flera rymliga sovrum som passar hela familjen med bra förvaringsmöjligheter. Den generösa trädgården är perfekt för barnens lek och familjens utomhusaktiviteter, med en stor altan för soliga dagar och sommarkvällar. Trädgården är lättskött med en fin balans mellan grönska och öppna ytor. Läget är oslagbart med närhet till skolor, förskolor, flera matbutiker, vårdcentral, Brämhults IK fotbollsplan och fritidsaktiviteter så som Ymer! Dessutom är ligger busshållsplatsen bara några meter ner mot den större vägen, vilket gör pendlingen enkel. Denna familjevänliga villa i ett attraktivt område erbjuder generösa ytor, ett perfekt läge och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här! Kontakta mig för en visning och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda

  • Plus
Pålsbo Pålsbotjärn 1, Sandared, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pålsbo Pålsbotjärn 1

Villa
Sandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 150 000 kr
95 + 10 m²
3 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till denna charmiga lantliga idyll belägen i det populära området Sandared, där drömmen om ett liv på landet blir verklighet. Denna fastighet används idag som en mindre gård och erbjuder en oas av lugn och ro, perfekt för dig som vill njuta av naturens skönhet samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands. Vid ankomsten möts du av ett pittoreskt landskap med gröna ängar, lummiga skogar och ett glittrande tjärn som blir din privata tillflyktsort. Här kan du börja morgonen med en promenad längs vattnet, njuta av fågelkvitter och doften av friska, lantliga vindar. Den fridfulla miljön skapar en perfekt balans mellan avkoppling och inspiration. En Unik Plats för Livskvalitet! Denna vackra fastighet är smakfullt renoverad för att behålla sin traditionella charm samtidigt som den erbjuder modern komfort. Här finns generösa sällskapsytor med öppen spis, stora fönster som släpper in rikligt med ljus och en rymlig veranda där du kan njuta av långa sommarkvällar. Köket är fullt utrustat med de vitvaror som kan önskas och bevarade detaljer som speglar husets historia. Sovrummen är mysiga och rogivande, perfekta för återhämtning efter en dag i naturen. Den omkringliggande marken ger dig möjligheten att kunna odla egna grönsaker, hålla mindre djur eller bara njuta av den fria ytan. Den mysiga och fantastiska naturen runt omkring, med sina lummiga skogar och små vattendrag, inbjuder till upptäcktsfärder och äventyr för både stora och små. Trots det lantliga läget i Sandared så är gården strategiskt placerat med närhet till Sandared centrum och endast en kortare bilväg från Borås, vilket ger dig enkel tillgång till stadens service, shopping och skolor. Samtidigt har du tillgång till Sandareds lokala gemenskap och bekvämligheter som butiker, restauranger och kollektivtrafik. Om du drömmer om ett liv i harmoni med naturen utan att ge avkall på bekvämligheter, är denna lantliga idyll i Sandared ditt drömhem. Här kan du skapa oförglömliga minnen, uppleva äkta livskvalitet och njuta av varje dag i din egen fridfulla oas. Kontakta mig idag för en visning och ta första steget mot din nya livsstil!

  • Plus
Storgatan 95, Dalsjöfors, Borås kommun

Storgatan 95

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 850 000 kr
117 + 55 m²
4 rum
1 635 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det eftertraktade området Dalsjöfors! Här erbjuds en unik kombination av charm, komfort och bekvämlighet, perfekt för den moderna familjen. Med sina generösa kvadratmetrar erbjuder denna villa gott om plats för hela familjen. Ljusa och luftiga rum skapar en trivsam atmosfär genom hela huset. Det stilrena och fullt utrustade köket är en dröm för matlagningsentusiaster. Här finns gott om arbetsyta och förvaring som gör vardagen enkel och smidig. Det stora vardagsrummet med sina stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en härlig utsikt över den lummiga trädgården. Dessutom erbjuder vardagsrummet en vacker kakelugn som ger rummet en mysigare känsla! Villan har flera mysiga sovrum, alla med gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för både vila och lek. Trädgården är en oas för hela familjen med plats för lek, avkoppling och trädgårdsprojekt. Här finns också en rymlig uteplats perfekt för sommarens grillkvällar. Belägen i hjärtat av Dalsjöfors, erbjuder denna villa en idyllisk småstadskänsla samtidigt som den har nära till Borås och allt staden har att erbjuda. Området är känt för sina vackra omgivningar, utmärkta skolor och ett starkt lokalsamhälle, vilket gör det till en idealisk plats att växa upp på. Nära tillgång till naturreservat, lekparker och idrottsanläggningar gör det enkelt att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Denna charmiga och familjevänliga villa i Dalsjöfors är inte bara ett hus, utan ett hem där minnen skapas och familjebanden stärks. Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska område – boka en visning idag och upplev själv allt som denna pärla har att erbjuda!

  • Plus
Skogshyddegatan 51, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 51

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 595 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/9
6 915 kr/mån
23 591 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och charmiga lägenhet på 110 m² med fem rum, perfekt för familjen. Här kommer du att trivas! I den funktionella och praktiska hallen finns hatthylla och en inbyggd garderob. Vidare möts du av ett rymligt och ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor och utgång till en inglasad balkong, perfekt för avkoppling. Köket är rymligt och robust, utrustat med separat kyl och frys, samt gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns plats för matbord och stolar, vilket gör det till en idealisk plats för familjens måltider. Dessutom finns bra förvaringsmöjligheter i lägenhetens alla fyra sovrum. Badrummet är fräscht och helt kaklat, utrustat med dusch, toalett och handfat. Utöver det finns ytterligare en separat toalett, vilket ger extra bekvämlighet för familjen eller gäster. Den stora inglasade balkongen med härlig utsikt är perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar med familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för matbord och stolar. Lägenheten har ett av de bättre lägena på Alideberg, med Knalleland, Borås Arena och Djurparken inom bekvämt gångavstånd. Centrala Borås ligger endast tio minuter bort och kollektivtrafiken bara någon minut bort. Almenäs badplats är endast en kort biltur eller några få stopp med bussen från bostaden. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och härligt boende! Välkomna att boka in er på visningen!

  • Hiss
Lerbäcksvägen 6, null, Borås kommun

Lerbäcksvägen 6

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås
950 000 kr
60 m²
4 rum
3 208 m² tomt

Nu har du en unik möjlighet att förvärva Lilla Borghult, ett charmigt torp med anor, beläget idylliskt strax utanför Äspered mellan Borås och Ulricehamn. Här bor du med naturen som närmsta granne, med en mysig skog, en badsjö inom bekvämt gångavstånd och vackra promenadstigar precis utanför dörren. Torpet erbjuder tre hemtrevliga sovrum med totalt fem bäddar, perfekt för familjen eller gäster. Utomhus finner du en härlig utedusch runt husknuten och ett klassiskt utedass vid vedboden. Inomhus kan du njuta av både vedspis och elspis, en mysig vedkamin, ett matbord för fem personer, samt en praktisk diskbänk och handfat. Miss inte denna chans att förvärva ett unikt och välbevarat torp med fantastisk charm och naturnära läge. Varmt välkommen att boka din plats på visningen!

Visar 1 - 25 av 63