Mäklarhuset Borås

Mäklarhuset Borås

Mäklare

Skogshyddegatan 54, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 54

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 425 000 kr

72 m²

3 rum

4 380 kr/mån

19 792 kr/m²

Här erbjuds en väldisponerad och hemtrevlig lägenhet vars öppna ytor ger ett mycket inbjudande intryck. Välkommen till ett hem att trivas i. I den funktionella, praktiska och trevliga hallen i denna lägenhet finns hatthylla, platsbyggda skjutgarderober, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Det moderna, praktiska och trevliga köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett ljust, mysigt och inbjudande sovrum med rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är trevligt, smakfullt och funktionellt med toalett, duschvägg, kommod, handfat och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en takbeklädd och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder markis och plats för ett mindre bord. I hjärtat av Alideberg bor du centralt, familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat köpcentrum, bra kommunikationer och busshållplats. Knalleland ligger ett stenkast från lägenheten, Centrala Borås en enkel bussresa bort och Almenäs badplats ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

 • Balkong
Huldregatan 13 B, Sjöbo, Borås kommun
 • Mån 13 feb kl 16:30

Huldregatan 13 B

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

995 000 kr

86 m²

3 rum

6 431 kr/mån

11 570 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och yteffektiv etagelägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Här bor man bra och bekvämt. Ett garage tillhör lägenheten och tillfaller köparen vid överlåtelse. Bostaden består av ett lättmöblerat, praktiskt och trevligt vardagsrum, två sovrum samt ett modernt, stilrent och funktionellt kök med skåpluckor i grå kulör, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, trevligt och funktionellt och har toalett, duschvägg, kommod och förvaringsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord. Här bor man med några få minuters bilväg från både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser ca 6 minuters mellanrum. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral och bibliotek. Förskola och grundskola finns på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

 • Plus
Brahegatan 12, Nedre Norrmalm, Borås kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Brahegatan 12

Villa
Nedre Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

4 650 000 kr

127 m²

5 rum

851 m² tomt

Varmt välkommen till Brahegatan 12 och detta hemtrevliga hus. Här känner alla sig välkomna. Det första som möter dig i huset är den funktionella och praktiska hallen med hatthylla och golvvärme. Vidare finns ett stort, praktiskt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, fönster mot tomten, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett trevligt, fint och lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är trevligt och funktionellt med toalett, badkar, kommod, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Det andra är praktiskt och fint med toalett. På Nedre Norrmalm ligger dessa populära, omtyckta och trivsamma kvarter. Knalleland ligger ett stenkast från huset och Centrala Borås ligger en kort promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, matbutik, köpcentrum och bra kommunikationer. Här på Brahegatan 12 är det lätt för hela familjen att trivas. Välkommen till visningen.

 • Plus
 • Uteplats
Vänga Bredablick 1, null, Borås kommun
 • Borttagen före visning

Vänga Bredablick 1

Villa
Borås kommun
Mäklarhuset Borås

2 600 000 kr

127 m²

5 rum

2 621 m² tomt

Varmt välkommen till Vänga Bredablick 1 och detta unika hus med ett högt och fint läge som är i genomgående fint skick. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare. En stor trädgårdstomt om 2621 kvm med ett rejält dubbelgarage och förrådsbyggnad samt en friggebod/lekstuga på tomten. Det första som möter dig i huset är en funktionell och trevlig hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett mysigt, stilrent och trevligt vardagsrum med fönster åt två håll och härliga umgängesytor, följt av ett stort, praktiskt och funktionellt kök. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, dusch, kommod, handfat och spegel. Huset har en stor och underbar altan med trädäck, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Härifrån ser man ut över den stora, rogivande och härliga tomten med många soltimmar . Det finns också en lekstuga på tomten samt planterade hallonbuskar i mark samt blåbär, jordgubbar, krusbär, vinbär, rabarber, vitlök samt björnbär planterade i pallkragar på tomten. Det finns en mysig badsjö med badplats, grill och brygga inom lite drygt 1 kilometer. Huset ligger också ett stenkast från Vänga kvarn där man driver surdegsbageri och café året om.

 • Plus
Kyrkogårdsgatan 7, Druvefors / Centrum, Borås kommun
 • Mån 13 feb kl 18:00

Kyrkogårdsgatan 7

Lägenhet
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 295 000 kr

35 m²

1 rum

1 771 kr/mån

37 000 kr/m²

Med ett bra läge på Druvefors/Centrum finner vi denna fina och kvadratsmarta 1:a med kök. Till lägenheten finns balkong med ett soligt läge. Kök renoverat 2018! Billigt boende med en månadsavgift om endast 1771 kr. Det här ett unikt tillfälle för studenten eller för den som söker ett bra förstaboende. Här bor man i trivsam förening med god ekonomi. Inom gångavstånd når man stadens puls med restauranger, affärer och krogar samt Högskolan. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Harpogatan 5, Hestra, Borås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Harpogatan 5

Villa
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

4 995 000 kr

170 m²

6 rum

1 078 m² tomt

Varmt välkommen till Harpogatan 5 och detta inbjudande hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Husets generösa ytor skapar förutsättningar för ett härligt socialt umgänge. Här får alla plats. En stor, funktionell och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett modernt, funktionellt och stilrent kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och bänkskiva i granit. Vidare har huset fyra sovrum och ett rymligt, lättmöblerat och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, öppen spis med insats och härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum – ett smakfullt, fint och funktionellt med toalett, duschkabin, kommod, handfat, förvaringsskåp, handdukstork och spotlights, samt ett nyligen renoverat, fräscht och fint med toalett handfat, kommod, handdukstork samt dusch med två duschväggar, handdusch samt takdusch. Badrummet har även en TYLÖ bastu i anslutning till badrummet. På den rogivande, lättskötta och fina hörntomten finns en stor och lyxigt SPA bad där både barn och vuxna trivs. Tomten bjuder i övrigt på många soltimmar. I detta hus finns även en stor, insynsskyddad och inglasad uterum samt öppen terass med trädäck, eftermiddagssol och SPA bad samt en stor, insynsskyddad och takbeklädd balkong. På Hestra ligger dessa populära, fridfulla och omtyckta kvarter. Rya Åsar ligger inom gångavstånd och Centrala Borås ligger en enkel bussresa bort. Området bjuder även på förskola, skola, bra kommunikationer, vackra grönområden och friluftsområden. Här på Harpogatan 5 är det lätt för hela familjen att trivas. Välkommen till visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kapellvägen 24 C, Gånghester, Borås kommun

Kapellvägen 24 C

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

895 000 kr

66 m²

2 rum

4 336 kr/mån

13 561 kr/m²

Här erbjuds en bra planerad och hemtrevlig hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Här bor man bra och bekvämt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt garderober. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Köket är trevligt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Här kan man med fördel dela av så att lägenheten blir en trea. I badrummet finns toalett, kommod, badkar och badrumsskåp. I lägenheten finns även en walk in closet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot innergården och har sol från morgonen till kvällen. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

 • Plus
Döbelnsgatan 114b, Norrmalm, Borås kommun

Döbelnsgatan 114b

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 590 000 kr

68,5 m²

3 rum

4 673 kr/mån

23 212 kr/m²

Stilren och fin lägenhet med nytt kök 2019. Här erbjuds inglasad balkong för härligt umgänge året om. Välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp. I avgiften ingår bredband, i lägenheten finns dessutom tvättmaskin som ingår i köpet. Här bor man i trivsam förening med närhet till Kypesjön och härliga promenadstråk och motionsspår. Välkomna på visning!

Duvgatan 8, Brämhult, Borås kommun

Duvgatan 8

Villa
Brämhult, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

2 475 000 kr

129 m²

5 rum

982 m² tomt

Detta är ett tillfälle för den som vill renovera/modernisera. Här är ett hus med många detaljer som bevarats i ursprungligt skick och nu ges en fantastisk chans att förvärva samt skapa sig ett drömboende. Fastigheten har omfattande renoveringsbehov då det mesta där är av äldre standard. 2017 lades nytt tak med solcellspanel. Huset står på en trevlig och rogivande tomt med fina gräsytor, många soltimmar och en häck som skyddar mot insyn. Fastigheten är belägen längst in på en lugn återvändsgata med direkt anslutning till gångväg som leder till förskola och grundskola/mellanstadiet. Perfekt för familjen som vill ha det lite mer privat. Fastigheten säljes med en s.k friskrivningsklausul, vilket innebär att säljaren friskriver sig från alla anspråk gällande dolda fel och brister. Fråga ansvarig mäklare för mer information om vad detta innebär. Huset är besiktigat och protokoll erhålles före visningen. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
 • Mån 13 feb kl 17:00

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 375 000 kr

63 m²

2 rum

3 843 kr/mån

21 825 kr/m²

Ljus och fräsch lägenhet med ett bra läge på populära Trandared. Snyggt och stilrent kök från 2013. Badrummet renoverades också 2013 i samband med stambyte i fastigheten. Förutom härligt ljusinsläpp i lägenheten erbjuds solig balkong med utsikt över innergården. Välskött och lågt belånad bostadsrättsförening (vilket gör föreningens ekonomi mindre känslig vid en eventuell ränteuppgång)! Här bor man med ett centralt läge på Trandared nära flertalet lekplatser, kransmossens friluftsanläggning, natur samt livsmedelsbutik. Från Guldbrandsgatan går täta avgångar med buss ner till Centrum! Välkomna att boka in er till visningen!

 • Plus
Tosserydsvägen 4D, Tosseryd, Borås kommun

Tosserydsvägen 4D

Tomt
Tosseryd, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 200 000 kr

1 203 m² tomt

Bygg ditt drömhus på denna tomt med naturskönt läge. Endast 10 minuter till centrala Borås. Tomten är ej bunden till någon husleverantör! Ring mäklaren för mer info.

Skogssvedjegatan 7E, Öresjö Ängar, Borås kommun

Skogssvedjegatan 7E

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 490 000 kr

47,6 m²

2 rum

2 912 kr/mån

31 303 kr/m²

Här erbjuds en lyxig och stilren lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Om du är ute efter ett nyproducerat hem med själ kan det här vara helt rätt boende för dig. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin och underbar balkong med söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddagssol. Öresjö ängar är en mycket trivsam del av Borås. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns busshållplats, vackra grönområden och 10 minuters promenadväg till Öresjö.

 • Balkong
Viskarhultsvägen 90, Viskafors, Borås kommun

Viskarhultsvägen 90

Villa
Viskafors, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 895 000 kr

125 m²

9 rum

1 047 m² tomt

Varmt välkommen till Viskarhulsvägen 90! Här erbjuds en villa med hela 6 sovrum på boarean, dessutom finns ett källarplan med ett väl tilltaget allrum och ytterligare två rum. Fastigheten är perfekt för barnfamiljen då det finns många rum och utrymmen. Här bor man med ett barnvänligt läge på återvändsgata. I närområdet finns matbutik, apotek, bibliotek, pizzeria, café mm. Bussförbindelser är mycket goda till och från Borås Centrum. Inom gångavstånd finns härlig natur med fina Huset är besiktigat och protokoll delges till spekulanter i samband med visningen. Välkommen att boka in dig på visning redan idag!

 • Plus
Kungsgatan 17, Centralt, Borås kommun

Kungsgatan 17

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

945 000 kr

36 m²

1 rum

2 025 kr/mån

26 250 kr/m²

Välplanerad 1a ett stenkast från högskolan och stadens utbud med restauranger, caféer, matbutik, shopping m.m. Lägenheten består av en rymlig hall, ett badrum utrustat med dusch tvättställ och wc, vidare ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, utrustat med spis, ugn, fläkt och diskho. Varmt välkommen att boka in dig till visningen! /Edin, Mäklarhuset

Törnrosagatan 10, Sjöbo, Borås kommun

Törnrosagatan 10

Villa
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

2 990 000 kr

97 m²

5 rum

587 m² tomt

Hus med bra tomtläge på sjöbo med en härlig altan på husets baksida. På entréplan finner vi ett rymligt kök, helkaklat badrum med dusch, sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord och ett ljust vardagsrum med kamin som är en bra värmekälla. På ovanvåningen har vi 3 st generösa sovrum. I källaren finner vi ett vardagsrum/sovrum, kök, badrum och ett gym. Bra uthyrningsmöjligheter. Här bor man med några få minuters bilväg från både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser ca 6 minuters mellanrum. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek & grundskola m.m.

Folkhögskolevägen 5A & 5B, null, Färgelanda kommun

Folkhögskolevägen 5A & 5B

Villa
Färgelanda kommun
Mäklarhuset Borås

2 295 000 kr

148 m²

732 m² tomt

En fastighet i Färgelanda med två lägenheter till försäljning. Totalyta BOA 148 kvm, lägenheterna 2 stycken 3or på 74 kvm/styck. BIA på 60 kvm i fastigheten. Fiber finns i fastigheten. Nybyggnadsår 1943. Om/tillbyggnadsår 2002, 38 kvm. Tomtareal 732 kvm. Hyresintäkter: 131 040 kr/år 5460kr/mån/lägenhet (gäller från 1/1 2023). Kostnader: Vattenfall 11 000 kr. Borås El 17 103 kr. Sophämtning 3145 kr. Vatten & Avlopp 9329 kr. Vägförening 1200 kr. Total kostnad 41 707 kr/år. Driftsnetto: 89 333 kr/år. Renoveringar/om och tillbyggnader: 2002/2003 plan 2 nybyggnation samt så blev plan renoverat och ombyggt. 2002 Nya vatten & värmerör samt nya radiatorer. 2002/2006 Avloppsstammar bytta. 2002/2006 Ny el i hela fastigheten. 2002/2006 Dränerat runt fastigheten. 2006/2006 Takbyte. 2018 Fasad samt grund är målad. 2021 Nytt grus på gårdsplanen. 2021 Bytt bergvärmepump.

 • Plus
Kellgrensgatan 5, Druvefors / Centrum, Borås kommun

Kellgrensgatan 5

Övrigt
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

5 650 000 kr

899 m² tomt

Hyreshus med tre lägenheter på Druvefors till försäljning. Hyresintäkter: 402 000 kr/år Lägenhet 1, 15 000 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 92 kvm samt källare Lägenhet 2, 11 000 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 92 kvm Lägenhet 3, 7 500 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 70 kvm Driftskostnader: 90 000 kr/år, (uppvärmning i fastigheten är fjärrvärme villapaket 2). Driftsnetto: 312 000 kr/år Renoveringar: Takbyte 1986/87 Lägenhet 1, totalrenoverad mellan 2017-2020 Lägenhet 2, nytt kök 2014 med köksö Fasadrenovering (puts) 2020 Terass 60 kvm 2020 Förråd/Garage 2020 Fönsterbyte, hela sydsidan på fastigheten samt delar av övriga fönster, samtliga fönster är 3-glas fönster i fastigheten. 2020 Dränering 2020 Lägenhet 1: Golvvärme i hela lägenheten. Lägenheten är totalrenoverad 2020. Samtlig el utbytt med jordfelsbrytare. Lägenheten har en boarea på 92 kvm samt källare där tvättstuga finns. Hall: Parkettgolv, vitmålade väggar, fondvägg med stensättning, goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum/kök/matsal: Härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier och skjutdörr ut till den stora terassen på ca 60 kvm samt tillgång till trädgården från terassen. Köket är från Kvik med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt hel kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Bänkskiva i grå laminat. Det finns dimbara spotlights i taket i köket. Badrum: Badkar med lejontassar, stort handfat med kommod, dubbelspegel med förvaring, separat förvaringsskåp samt vägg hängd toalett. Väggarna är kaklade till hälften på väggen sen vitmålade på andra hälften samt mönstrat fint klinkergolv med golvvärme. Sovrum 1: Fönster åt två håll, bra förvaringsgarderober med skjutdörrar, vitmålade väggar, fondvägg i sten, parkettgolv. Sovrum 2: Fönster åt två håll, vitmålade väggar, parkettgolv. Tvättstuga i källare. Torktumlare 2020, torkskåp 2021, tvättmaskin 2022. Förråd och förvaring i källare för lägenheten. Lägenhet 2: El utbytt med jordfelsbrytare, kök bytt 2014, tvättstuga i separat ingång utifrån fastigheten. Lägenhet 3: Tvättstuga via separat ingång utifrån fastigheten.

 • Plus
Blåmesvägen 72, null, Marks kommun

Blåmesvägen 72

Tomt
Marks kommun
Mäklarhuset Borås

175 000 kr

1 530 m² tomt

Perfekt tillfälle för den som vill bygga litet och nytt. Här ges nämligen chansen att bygga upp till 80 kvm på denna natursköna och stora tomt! Tomten är ej bunden till husleverantör vilket ger dig som köpare chansen att fritt välja hus efter smak och tycke. I området gäller enskilt v/a, el är ej anslutet till fastigheten. Naturskönt läge med skog och sjö inom promenadavstånd. Inom behörigt bilavstånd tar man sig till Öxabäck, Överlida, Svenljunga, Kinna osv. Hör av er till ansvarig mäklare vid intresse!

Tennisvägen 18B, null, Borås kommun

Tennisvägen 18B

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås

3 250 000 kr

957 m² tomt

Tomt på återvändsgata i Aplared med färdigt bygglov för Villa Fanny Älvsbyhus. Villa Fanny är gavelställt 1,5-planshus om 107 m² + 56 m² (inredningsbar övervåning). Huset levereras med två sovrum möjlighet att göra tre sovrum på entréplan, varav det största sovrummet med egen walk-in-closet och wc. Det stora vardagsrummet och köket bjuder in till umgänge och har direkt tillgång till trädgården. Huset planeras bli klart i början av 2023 men för en köpare finns möjligheter att göra tillval på villan vid behov. Tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare redan idag!

Visar alla 19