Mäklare Johan Nilsson

Johan Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kellgrensgatan 13b, Druvefors / Centrum, Borås kommun

Kellgrensgatan 13b

Lägenhet
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 795 000 kr

55 m²

2 rum

3 692 kr/mån
32 636 kr/m²

Central pärla till försäljning! På Kellgrensgatan 13b finner ni här en mycket fint renoverad lägenhet med modern planlösning. Väggen mellan kök och vardagsrum togs bort 2018. Genomgående ljus och fin bostad med öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Underbar balkong med högt läge som ger dig möjligheten att ta morgonkaffet i härlig morgonsol. Kök och badrum renoverades av tidigare ägare 2015. Det här ett unikt tillfälle för den som söker boende av klass och stil. Här har man renoverat bostaden med en öppen planlösning vilket gör denna lägenhet unik! Trivsam förening med god ekonomi och med låg belåningsgrad! I föreningen finns dessutom övernattningsrum, hobbyrum samt samlingslokal för medlemmarna att nyttja. Inom gångavstånd når man stadens puls med restauranger, affärer och krogar. Man når dessutom Högskolan samt Centralstationen inom promenadavstånd. I närområdet finns dessutom stor matbutik, bageri mm. Varmt välkommen att boka in er till visningen!

Skogshyddegatan 24, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 24

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 295 000 kr

69 m²

3 rum

4 212 kr/mån
18 768 kr/m²

Lägenheten är belägen högst upp i huset och har en solig balkong med ett privat läge och med utsikt över vacker grönska. Modernt kök 2015 och snygga ytskikt i hela bostaden som målades 2019. Tvättmaskin finns och ingår i köpet! Det är bara för köparen att direkt flytta in till en fräsch bostad. I avgiften ingår bredband och i lägenheten finns tvättmaskin som ingår i köpet! Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till såväl Knalleland och Centrum. Varmt välkommen att boka in er till visningen!

Hagenvägen 2, Sparsör, Borås kommun

Hagenvägen 2

Villa
Sparsör, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

2 450 000 kr

179 m²

7 rum

1 295 m² tomt

Välkommen till denna stora villa med renoveringsbehov och stor potential. Här erbjuds stora sällskapsytor och hela 5st sovrum och på vardera våning finns badrum. På fastigheten finns ett fristående dubbelgarage. Stor och plan tomt med gräsytor för barnens lek. Här bor man barnvänligt med närhet till förskola, skola, idrottsplats, motionsspår, lekplats. Inom gångavstånd når man badplats samt allmänna kommunikationer. Varmt välkomna att boka in er till visning!

  • Uteplats
Guldbrandsgatan 20, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Guldbrandsgatan 20

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 375 000 kr

63 m²

2 rum

3 843 kr/mån
21 825 kr/m²

Ljus och fräsch lägenhet med ett bra läge på populära Trandared. Snyggt och stilrent kök från 2013. Badrummet renoverades också 2013 i samband med stambyte i fastigheten. Förutom härligt ljusinsläpp i lägenheten erbjuds solig balkong med utsikt över innergården. Välskött och lågt belånad bostadsrättsförening (vilket gör föreningens ekonomi mindre känslig vid en eventuell ränteuppgång)! Här bor man med ett centralt läge på Trandared nära flertalet lekplatser, kransmossens friluftsanläggning, natur samt livsmedelsbutik. Från Guldbrandsgatan går täta avgångar med buss ner till Centrum! Välkomna att boka in er till visningen!

  • Plus
Utmarksbacken 13, Trandared, Borås kommun

Utmarksbacken 13

Villa
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

3 975 000 kr

109 m²

6 rum

520 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med 50-tals karaktär. Här är det renoverat invändigt som utvändigt under de senaste åren och det är bara för den nye ägaren att flytta att in till ett charmigt och fint hem. Bra planlösning för familjen med tre samlade sovrum på övre plan. I huset erbjuds två badrum samt en toalett, på källarplan finns dessutom modernt och snyggt spa med bastu. På entréplan finns ett fjärde sovrum och i källaren finns dessutom ett femte sovrum. På denna lättskötta hörntomt finns trevliga uteplatser och mellan dessa ligger fin stensättning som ger en härlig känsla. Huset värms upp av fjärrvärme, fiber är installerat och det finns två garage. Huset är besiktigat och samtliga spekulanter erhåller protokoll före visning. Här bor man med ett centralt läge på Trandared nära flertalet lekplatser, förskola, skola, kransmossens friluftsanläggning, natur samt livsmedelsbutik. Boka in er till visningen och upplev denna underbara villa på plats!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5